- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.601
mahallede lokm dokuyorlar HAYIRRRRRRRRRRR
oturmağaa gelemmiii
ayy betull kendımı zor tutyom valla aslında ben kuyruga gırmeyede utanırım ama walla elımde ımkan olsa gıderdım almaya ama gıtmıycemmmm
yavrum ben hoşgeldin de bu slm aynı yalan dünyadaki tülay gibim olmuş be
ay ay ay kırılgan bir çiçek kadar ince konuştum tatlişkom, pek bi şairane gördüm seni. hoşgeldin.
bu arada çikolata yapan makinaların bi parçalarını yapan bir firmaya iş hazırlıyorum, internetten çikolata resmi bulmak zorunda kaldım, çıldırmak üzereyim ağzımın suyu klavyeye akıcak şimdi, koyimmi buraya resimleri, görünce ölürsünüz ama garanti veriyorum
anlarim tabi yavrucugum cikolata yiyenin halinden en iyi ben anlarim
ne renk boyattin resim koysana facebooka bakim
beni başlat beni başlat..... kardeşin kardeşe hayrı yok bu devirde yahu başlatemmi diye düşünüyo..... hain kardeş..... kardeş misin kalleş misin
İyi akşamlar kızlar, bugün yoktum bir Beyoğlu, Taksim turu yaptımSsk'ya gitmem gerekiyordu, baya da gezdim, didik didik ettim heryeri tam otobüs durağına doğru yüğrüyorum biri arkamdan bakar mısınız diye seslendi, tanımadığım eli yüzü düzgün bir çocuk, ben sizi bir yerden tanıyorum telefonla annemle konuşuyordum sizi görünce telefonu kapadım geldim peşinizden neyse çocuğu tersledim, dedim siz her gördüğünüzün önünü mü kesiyorsunuz böyle neyse çocuk benimle konuşmak için bahane uydurmuş sanırım, ben tersliyorum durakta benimle beraber otobüs bekliyor Kartvizitini zorla verdi ara diyor ayy dedim deli misin nesin git başımdan ama çocuk durakta beklerken benim herşeyimi çözmüş ben hiç birşey konuşmadan beni anlattı ben tabii cevap vermiyorum diyor sen de ne sinirlisin Sonra otobüse bindim ve yarım saat önce evime geldim, bugün mağazaları baya dolaştım mağazaların boy aynalarından kendime doya doya baktım baya zayıflamışım
Bu arada mursh tşk ederim geçmişi okudum ben ordaki halimden daha zayıfım şu an o eski resmim keşke bugün resmimi çekseydim, bugün baya beğendim kendimi
Menülerimi de yazayım
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
Öğle
1 büyük salata tabağı salata
1 bardak meyve suyu
1 fincan nescafe
Akşam
Çeyrek elma
Regl oldum bugün sanırım o yüzden tartıda +'lardaydım, çok sevindim, ama kilom çok oynuyor şu sıralar, regl bitsede gerçek kilomu öğrensem...
Canım ekledim, çok resmim yok facete ilk 2 resimdeki benim, aslında resimlerim varda çok şişmanım oralardahep kaldırdım
kizlar ben bir sureligine aranizdan ayriliyorum simdiden soyleyeyim dedim sonra yarin nereye kayboldu demeyinburalardayim ama sorun su ki diyet yarisi psikolojisine giremiyorum hatta bu yaris olayi beni daha da kotu yapti turkiye'de bozulan diyetime iyice kostek oldu diyebilirim. saglikla kilo vermeye yogunlasmak yerine panik halinde kilo vermeliyim moduna girmeye basladim. diyet yapamiyorum napicam kilo bildiriminde ne derim vs diyerek iyice strese soktum kendimi, kisir dongu gibi birsey oldu yani : ye, stres yap, daha cok ye, daha cok panik ol seklinde.. siz gunluk menuleri paylastikca bakiyorum ben ne kadar cok yiyorum tabi veremem diyorum hepten depresyona giriyorum.
bir sure ayri kalarak kendi kendime devam etmek ve yavas yavas adim adim eski motivasyonumu kazanmak istiyorum en basta oldugu gibi yani. kitabimi okuyorum, esimle de spor salonuna gidiyorum artik (haftada 3 gun ile basliyorum cok ara verdim birden yuklenmek istemiyorum) bide iste normal bi diyet uygulicam ilk basta yaptigim gibi. diyetisyen diyeti modunda yani.. guzel kilo veriyordum 10kusur kilo herseyden az az yiyerek kolayca gitmisti ama ne zaman ki isvec norvec dukan vs diyetlerine basladim yoyo gibi bir aliyorum bir veriyorum kizlar bunu farkettim. sanirim metabolizmam artik bana kustu... meyve sebze ve protein agirlikli yine kalori saymali dengeli bi sistemle ve bol sporla kendime gelirim diye dusunuyorum. su an agir diyet uygulayacak, rekabet edecek, yaris yapacak, onume buyuk hedefler koyacak durumda degilim. kisacasi geri donmek uzere ayriliyorum kizlar mayis sonunda bomba gibi donmeyi umut ediyorum. topige arada gelicem tabiki sizi tamamen birakmiyorum, yalniz su an itibariyle yarista degilim bir sureligine. sizi seviyorum
fulyaaaa
gidersen çok üzülürümmm
bende bi ara baktım hep aynıyım gram inmiyom topiki bile bırakmayı düşündüm diger arkadaşlara haksızlık yaptıgımızı düşünerek ama burayı bırakırsak dahada salarız kendimi
diyerek dönmedim
ama gitmek iyi gelecek bana diyosan bi süre kafanı dinle ama gel yinee
ben de su an uzayli gibi hissediyorum iste topiktebambaska dunyalarin insaniymisiz gibi.. benim dunyam cikolata ve sekerlemeden olusmus da sizinki maruldan gibi yani. anlatabiliyor muyum
geri gelicem canim buradayken daha cok saliyorum su an bahsettigim paniklemeden oturu. birkac gun diyeti kafamdan silmek istiyorum oncelikle. o ara su kitabi bitiririm. sonra da zaten biraz motive olmus olaraktan dengeli beslenme sistemine gecicem. ayda 2-3 kiloyu begenmiyordum bir zamanlar yavas geliyordu. simdi dusunuyorum da her ay 2 kilo verseydim simdiye fistik gibiydim. ayni 4 kiloyu bir verip bir almaktan ve sonunda yerimde saymaktan hem biktim hem de artik utaniyorum buraya gelip yazmaya kilo aldigimi... bi sure kafami dinlicem dedigin gibi canim, ama sonra kesin gelicem soz. zaten mursh'a da oyle dedim geri donmek uzere ayrildi seklinde belirtilsin dedim. umarim bu kisa ayrilik bana yarar da biraz en azindan su son aldigim kiloyu verebilirim. su turkiye gezisi hic yaramadi bana hic, butun sistem coktu resmen
tamam canım en iyisini sen bilirsin ama geri döneceğini düşünerek içim rahat :)
en kısa zamanda geri dön tamammı seni seviyoruz unutma
döndüğünde ben yine aynı kiloda olcam görürde bakarsın
öpüyom seniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?