Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayir inanmıyordu çok dalga geçti benimle aksine ama ben telefon istiyorum diye awm ye gittiğimizde almış sürpriz yani

kız senin evde oturmaktan canın çok mu sıkılıyor nereden aklına geldi bu allah hayrını versin
İlahi sesli güldürdün
Demek oradan evde oturmaktan sıkılan biri gibi gözüküyorum
Birazdan terayağı yapacağım
Takımda motivasyonu artırmak için ne yapabilirim diye düşünürken geldi aklıma.
Güzel olmaz mı sence

Menüm
Öğle 11.30
1 yumurta
1 avuç badem
Domates
Salatalık
2 d peynir

Akşam 17.00
1 buçuk tabak etli nohutlu bulgur pilavı
Salata
Yoğurtlu biber kavurması

Su 2 lt
Spor
sporda olsaymis super olurdu:)
Hızımı alamadım 55 dk leslie yaptim geldim
Vee U UcanSupurge sana meydan okuyorum.
oo masallah canim:)
Hayir inanmıyordu çok dalga geçti benimle aksine ama ben telefon istiyorum diye awm ye gittiğimizde almış sürpriz yani
ozaman daha fazla kilo verip daha fazla sasirt:))neler yapabilecegini gorsun:)
yogurt kaymagiylami yapiyosun abla

Güzel bir gün olmuş spor harika
bi denemek lazim ne azindan istahi kesmesi icin
yakinda hirslanabilir ozaman

Masallah canim süpersin
sagol canim
sporda olsaymis super olurdu:)
oo masallah canim:)
ozaman daha fazla kilo verip daha fazla sasirt:))neler yapabilecegini gorsun:)
yogurt kaymagiylami yapiyosun abla

su cok az. Tek öğün için hepsi az aslında
Menüm
11 30
Havuç
Salatalık
1 avuç badem
1 d peynir

17.00
1 kase bulgur pilavı
3 köfte
Salata
Yarım kase yoğurt

Su 1.5
Spor yok
su biraz fazla olsa

Bugün kalori saymaya başladim. Menüm pek iç açıcı değildi, ne kadar fazla çıkacak diye yediklerimi yazdım uygulamaya. Hedef 1300 kaloriydi. Yediklerim 1264 kalori etti. Şimdi gerçekten böyle kilo verilebilir mi aklım almadi

Ablacimmm maşallah hamaratligin üstünde
Hazır evdeyken evi elden geciriyosun heralde.
Dogrumudurki bu?
Aspir yağının regl dönemine ait sıkıntılara iyi geldiğini daha önce okumuştum ama diğer etkilerini bilmiyodum canım.

Verilir canim, ablamin bir arkadasi yazio appinden baya vermisti ama zamana yayiliyor tabi

Hızımı alamadım 55 dk leslie yaptim geldim
Vee U UcanSupurge sana meydan okuyorum.
Ya süper ben de kızımın doğum günüsünü kutladım spor yapabilir miyim bugün bilmiyorum
Verilir canım zaten 1200 kalori altı tavsiye edilmiyor diyetlerde

ben kalori sayimi yaptigim zaman 900 ila 1000 arasi kalori aliyodum ve vermistim 6 kilo ama ben sıkı yapmistim

Verilir canim, ablamin bir arkadasi yazio appinden baya vermisti ama zamana yayiliyor tabi
Pilav falan yedim ufak bı çikolata yedim. O yüzden şaşırdım böyle nasıl kilo verilir diye.
Ya süper ben de kızımın doğum günüsünü kutladım spor yapabilir miyim bugün bilmiyorum

Verilir canım zaten 1200 kalori altı tavsiye edilmiyor diyetlerde
Kuzucugun doğum günü kutlu olsun annesi
Nice güzel seneleri olsun inşallah
Cocuklari yatirdi esim geldim, daha halim kalmadi
Bu saatte benim de pertim çıkıyordu normalde. Çok şükür artık evde olduğumdan hala enerjiğim.
ben kalori sayimi yaptigim zaman 900 ila 1000 arasi kalori aliyodum ve vermistim 6 kilo ama ben sıkı yapmistim
Ben de biraz daha azaltayim kaloriyi o zaman, bu şekilde yavaş yavaş veririm inşallah

Kizlar iyi aksamlarrr
Disciye gittim geldim simfi artik duramadim agrisindan. Ama muayene yokmus tabi. Uzaktan konustuk antibiyotik yazdi geldik eve
İns faydasi olur.
Su halimiz cok zor rabbim tez zamanda duzelsin ins.hastasin ama muayene olamiyorsun sartlar musait degil. Rabbim baska rahatsizlik vermesin ins

Ben gidiyimde menumu yaziyim

Gecmis olsun canim Cok zor tez zamanda bitse Su illet

Oyy cuma cumartesi beraber yazmaya gidiyordum ben ama

Iyi aksamlar kızlar gun icinde hic gelemiyorm ya esimde evde ya cocukta bu ara cok huysuz birakiyorm uyaniyor surekli yaninda olunca ev isleri kaliyor neyseki esim bakarken yapiyorm yardmci oluyor yoksa hersey kalck. Bugun oglen 2 saat uyumusuz hepberaber o yuzden uykm yok pek cocuk uyudu bende 1 saate yatarm artk netflixden 7ci kogusu actim smdi cok istiyordm izlemeyi baklm yarisina kadr bari izliym devamni sonra izlerm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…