- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.081
bende yaptim sporumu cok sukur vicdanim rahat bugun
yok hic azalmadi..ama kizim 4 aylikken hastalandi uzuntuden 1 gecede gitti sutum sonra mecbur birakmistim..hala cok uzulurum 6 aya kadar bile emziremedim diye
neden doycktim cevabini gordum:))
demekki emindi senin kilo vereceginden:))
demekki bunyeden bunyeye degisiyo
nasil bisey abla o..tarifini soylermisin:)dun ilkkez karnibahar kisisri yaptim.normal kisir kadar guzeldi:)
İlahi sesli güldürdünkız senin evde oturmaktan canın çok mu sıkılıyor nereden aklına geldi bu allah hayrını versin
Kadinlar kafaya koydumu yapamicagi bisey yokHayir inanmıyordu çok dalga geçti benimle aksine ama ben telefon istiyorum diye awm ye gittiğimizde almış sürpriz yani
sporda olsaymis super olurdu:)Menüm
Öğle 11.30
1 yumurta
1 avuç badem
Domates
Salatalık
2 d peynir
Akşam 17.00
1 buçuk tabak etli nohutlu bulgur pilavı
Salata
Yoğurtlu biber kavurması
Su 2 lt
Spor
oo masallah canim:)
ozaman daha fazla kilo verip daha fazla sasirt:))neler yapabilecegini gorsun:)Hayir inanmıyordu çok dalga geçti benimle aksine ama ben telefon istiyorum diye awm ye gittiğimizde almış sürpriz yani
yogurt kaymagiylami yapiyosun ablaİlahi sesli güldürdün
Demek oradan evde oturmaktan sıkılan biri gibi gözüküyorum
Birazdan terayağı yapacağım
Takımda motivasyonu artırmak için ne yapabilirim diye düşünürken geldi aklıma.
Güzel olmaz mı sence
Güzel bir gün olmuş spor harikabende menumu yaziyim.mutfagi kapattim artik
10.00
2 yumurtadan omlet
15 badem
3 ceviz
yesillik
14.00
3 yemek kasigi pilav ve kurufasulye(ayni kasikta)
1 tatli kasifi cilek receli
17.00
1 tabak karnibahar kisiri
1 kase sarimsakli yogurt
1 dlm ekmek
spor 40 dk kosu 30 dk yuruyus tôplam 260 puan @Tekrar dene
bi denemek lazim ne azindan istahi kesmesi icin
yakinda hirslanabilir ozaman
Masallah canim süpersin
sporda olsaymis super olurdu:)
oo masallah canim:)
ozaman daha fazla kilo verip daha fazla sasirt:))neler yapabilecegini gorsun:)
yogurt kaymagiylami yapiyosun abla
27.03.2020
10.00 2 yumurta
5 zeytin
5 badem
2 dilim peynir
15.00 2 yk nohut yemeği
1 tabak bulgur pilavı
Su: 2 lt
28.03.2020
11.30 2 yumurtalı sucuklu yumurta
2 dilim peynir
9 zeytin
10 badem
1 kase yoğurt
Domates salatalık
Su: 1 lt
Menüm
11 30
Havuç
Salatalık
1 avuç badem
1 d peynir
17.00
1 kase bulgur pilavı
3 köfte
Salata
Yarım kase yoğurt
Su 1.5
Spor yok
Ablacimmm maşallah hamaratligin üstündeHuuu huuu ne yapiyonuz takimdaslarim
Ben evde iş yapiyom, eşimde kapinin önünde araba temizliyor :))
2 pencere sildim tulleri yikandi simdi onlari asicam
Camasir yerlestirip toz, süpürge yaoarim
Aksam yemegine ne yapsam karar vermedim
Brokoli pizza yaparim belki
Aspir yağının regl dönemine ait sıkıntılara iyi geldiğini daha önce okumuştum ama diğer etkilerini bilmiyodum canım.Dogrumudurki bu?
Verilir canim, ablamin bir arkadasi yazio appinden baya vermisti ama zamana yayiliyor tabiBugün kalori saymaya başladim. Menüm pek iç açıcı değildi, ne kadar fazla çıkacak diye yediklerimi yazdım uygulamaya. Hedef 1300 kaloriydi. Yediklerim 1264 kalori etti. Şimdi gerçekten böyle kilo verilebilir mi aklım almadi
Ya süper ben de kızımın doğum günüsünü kutladım spor yapabilir miyim bugün bilmiyorum
Verilir canım zaten 1200 kalori altı tavsiye edilmiyor diyetlerdeBugün kalori saymaya başladim. Menüm pek iç açıcı değildi, ne kadar fazla çıkacak diye yediklerimi yazdım uygulamaya. Hedef 1300 kaloriydi. Yediklerim 1264 kalori etti. Şimdi gerçekten böyle kilo verilebilir mi aklım almadi
Cocuklari yatirdi esim geldim, daha halim kalmadiKizlarrr neler yapıyorsunuz kimsecikler yok buralarda
Dogum günü kutlu olsun canim. Nice yillari olsun insallahYa süper ben de kızımın doğum günüsünü kutladım spor yapabilir miyim bugün bilmiyorum
ben kalori sayimi yaptigim zaman 900 ila 1000 arasi kalori aliyodum ve vermistim 6 kilo ama ben sıkı yapmistimBugün kalori saymaya başladim. Menüm pek iç açıcı değildi, ne kadar fazla çıkacak diye yediklerimi yazdım uygulamaya. Hedef 1300 kaloriydi. Yediklerim 1264 kalori etti. Şimdi gerçekten böyle kilo verilebilir mi aklım almadi
Pilav falan yedim ufak bı çikolata yedim. O yüzden şaşırdım böyle nasıl kilo verilir diye.Verilir canim, ablamin bir arkadasi yazio appinden baya vermisti ama zamana yayiliyor tabi
Kuzucugun doğum günü kutlu olsun annesiYa süper ben de kızımın doğum günüsünü kutladım spor yapabilir miyim bugün bilmiyorum
Verilir canım zaten 1200 kalori altı tavsiye edilmiyor diyetlerde
Bu saatte benim de pertim çıkıyordu normalde. Çok şükür artık evde olduğumdan hala enerjiğim.Cocuklari yatirdi esim geldim, daha halim kalmadi
Ben de biraz daha azaltayim kaloriyi o zaman, bu şekilde yavaş yavaş veririm inşallahben kalori sayimi yaptigim zaman 900 ila 1000 arasi kalori aliyodum ve vermistim 6 kilo ama ben sıkı yapmistim
Dogum günü kutlu olsun canim. Nice yillari olsun insallah
Teşekkür ederim Allah razı olsunKuzucugun doğum günü kutlu olsun annesi ❤❤
Nice güzel seneleri olsun inşallah
Canım bildirim yapıyorum cuma unuttum artık düzenli bildirim yapacağım teşekkür ederim ☺S Sevdalinka00
Tabiki hedef belirleyebilirsin
Kilo bildirimlerine gelmediğin için ismin unutuldu canım
Gecmis olsun canimKizlar iyi aksamlarrr
Disciye gittim geldim simfi artik duramadim agrisindan. Ama muayene yokmus tabi. Uzaktan konustuk antibiyotik yazdi geldik eve
İns faydasi olur.
Su halimiz cok zor rabbim tez zamanda duzelsin ins.hastasin ama muayene olamiyorsun sartlar musait degil. Rabbim baska rahatsizlik vermesin ins
Ben gidiyimde menumu yaziyim
Oyy cuma cumartesi beraber yazmaya gidiyordum ben ama@Tekrar dene Dilekcim bu hafta yüzdenin yüksek olması sebebiyle sarı kartlarından biri silindi
askrhpozitif Mervecim bu hafta yüzdenin yüksek olması sebebiyle sarı kartlarından biri silindi fakat bu hafta Perşembe-Cuma menü yazmadıgın için yeni bir sarı kart aldın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?