- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.121
gunaydin canimGünaydınn Kızlar
sagol canimEvet kuzum su içemedim bi türlü
Yaa bana sorarsan evet tabii ki kilo verilir ama kalıcı olur mu sağlıklı olur mu o tartışılır tatlım
Merak ediyorum kalori sayımı işe yarayacak mı kızlar kalori bilginizi de yazar mısınız menülerinize
Doğumgünü kutlu olsun fındığın ❣❣
Çok geçmiş olsun kuzum
Sağol kuzum
Ehhh dayandım sayılır, sağol
Kuzum alıştım artık sanırım canım da istemiyor yemek yani bazen pis boğazlığım tutuyor ama acıkmış olmuyorum sırf yemiş olmam için 2. Öğünü yiyorum
Günaydın canımm
Günaydın canımBulanik ve soguk bir pazar gunune gunaydin.
Günün aydın olsun canımGünaydınn Kızlar
Hiç ısınmadı kiGünün aydın olsun canım
Orada soğudu mu havalar
Günaydınnn canımGünaydın kızlar
Ya Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun
İyi seyirler canım üniversitedeyken Kore versiyonu (orjinalini) izlemiştim eşim izlemiş Kore yapımıyla aynı nerdeyse her şey diyince hiç izleyesim gelmemişti
Cocuklarla sizin odayımı degisdirdiniz cnmİyi geceler kızlar suraya pertı cıkmıs bir Merve bırakıyorum
Bugun eşim yatak odasını degistirelım diye tutturdu kahvaltı vsonrası bir gırıstık ise anca cocukları uyutuyorum suan anca totom yer gordu ev yerinden oynadı resmen belim kopuyor
Amin insAllah canım 5-6 güne razıyım açıkçası insAllah zamanında gelir sağlıkla.Canim ya hayirlisiyla gelsin inşallah baktimda dogum tarihiniz 16.7 gosteriyor bizimde 18.7di ama 6 gun erken gelmisti :)
Ay ne güzel. Bende bi 25 kilo verip herkesi şaşırtmak isterimSpor saatime karar verdim kızım öğle uykusuna yatınca yapacağım çünkü köstek oluyor bana ipimi almak istiyor Leslie yaparsam gelip önümde duruyor ve bugün 70 hedefime tam odaklı uyandımDün doğum gününden kime fotoğraf gönderdiysem zayıflamışsın dediler çok motive oldum
biz geceleri yakiyoruz hala canim. Gunduz gunes olursa kapatiyiruz kombiyi.Günaydın canım
Bende kalkar kalkmaz kombiyi açtım
gunaydin canim. Hamur isimi yapiyorsunGünaydın kızlar
oh ne guzel sporu ayni saatte yapmak onemli bende hergun ayni saate yapamiyorum. İns bi duzen olusturacagimSpor saatime karar verdim kızım öğle uykusuna yatınca yapacağım çünkü köstek oluyor bana ipimi almak istiyor Leslie yaparsam gelip önümde duruyor ve bugün 70 hedefime tam odaklı uyandımDün doğum gününden kime fotoğraf gönderdiysem zayıflamışsın dediler çok motive oldum
gunaydin canimGunaydın kızlar mutlu pazarlar
bu sekilde gidersen yapacaksin canimAy ne güzel. Bende bi 25 kilo verip herkesi şaşırtmak isterim
gunaydin canim ohhh ne guzel sabahtan halletmissin sporuKızlar günaydın hayırlı günler herkes uyuyordu leslie yaptım 30 dk:)))
Simit yaptm evdekilere kızım çok sever. Kokusuyla doydum bndebiz geceleri yakiyoruz hala canim. Gunduz gunes olursa kapatiyiruz kombiyi.
Havabbi sicak bi soguk
gunaydin canim. Hamur isimi yapiyorsun
oh ne guzel sporu ayni saatte yapmak onemli bende hergun ayni saate yapamiyorum. İns bi duzen olusturacagim
gunaydin canim
bu sekilde gidersen yapacaksin canim
gunaydin canim ohhh ne guzel sabahtan halletmissin sporu
Gunaydinnn canimmmGünaydın kızlar❤
Bugün tartıldım güncel kilom 87.524+3 teyim 3.5 kg almışım şimdiye kadar
Zaten kokusu yetiyior oyle seylerin canim.Simit yaptm evdekilere kızım çok sever. Kokusuyla doydum bnde
Simiti ısırma hayaliyle havuç ısırdımZaten kokusu yetiyior oyle seylerin canim.
Tatini biliyorsun e karnin da doymus elhamdulillah
Hadi insAllah canım hedefim hemen hemen o yöndeydi Max 7-8 kiloyla tamamlarsam Süper olur dünden bu yana dikkat etmeye çalışıyorum ölçülü yiyorum oturturum insAllah düzenGunaydinnn canimmm
15 haftan kalmis geriye 7 8 kiloyla hamileligi bitirirsin gibi duruyor bence gayet iyi canim.
Son haftalar kilo alimi icin biraz riskli ona gore bir duzen oturtursan gayet guzel olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?