- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.621
günaydın kızlar morelim sıfır dukan diyetiyle başlarda kilo verdim şimdi veremeyip üstüne kilo almam beni çok sinir etti .artık dukan yok düzenli beslenip kilo vermeyi denicem nisanın 17 sinde rendevu aldım gidip bütün tahlilerimi yapıp dr konuşıcam neden ben spor yaptıgım halde yagsız şekersiz unsuz beslenipte niye kilo veremedigimi sorucam
bu hafta kilom 96.8
Fadime ablacım dukana zaten sıcak bakmıyordum, gruptakilerinde tek tek dukanı bırakmaları bence gayet isabetli bir karar oluyor, çok sağlıksız görünüyor hala gözüme. dr kontrolünde zayıflayınca yağdan veriliyor hiç olmazsa, diğer türlü öbür diyetlerde insanın kaslarıda eriyor ve bu çok tehlikeli, annemin dr u anlatmıştı. Doğru yoldasın yani hiç moralini bozma herşeyde bir hayır vardır bence iyikide kilo vermen durdu, daha sağlıklı bir diyete başlayacaksın işte bu vesile ile.
İyi akşamlar kızlar, bugün yoktum bir Beyoğlu, Taksim turu yaptımSsk'ya gitmem gerekiyordu, baya da gezdim, didik didik ettim heryeri tam otobüs durağına doğru yüğrüyorum biri arkamdan bakar mısınız diye seslendi, tanımadığım eli yüzü düzgün bir çocuk, ben sizi bir yerden tanıyorum telefonla annemle konuşuyordum sizi görünce telefonu kapadım geldim peşinizden neyse çocuğu tersledim, dedim siz her gördüğünüzün önünü mü kesiyorsunuz böyle neyse çocuk benimle konuşmak için bahane uydurmuş sanırım, ben tersliyorum durakta benimle beraber otobüs bekliyor Kartvizitini zorla verdi ara diyor ayy dedim deli misin nesin git başımdan ama çocuk durakta beklerken benim herşeyimi çözmüş ben hiç birşey konuşmadan beni anlattı ben tabii cevap vermiyorum diyor sen de ne sinirlisin Sonra otobüse bindim ve yarım saat önce evime geldim, bugün mağazaları baya dolaştım mağazaların boy aynalarından kendime doya doya baktım baya zayıflamışım
Bu arada mursh tşk ederim geçmişi okudum ben ordaki halimden daha zayıfım şu an o eski resmim keşke bugün resmimi çekseydim, bugün baya beğendim kendimi
Menülerimi de yazayım
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
Öğle
1 büyük salata tabağı salata
1 bardak meyve suyu
1 fincan nescafe
Akşam
Çeyrek elma
Regl oldum bugün sanırım o yüzden tartıda +'lardaydım, çok sevindim, ama kilom çok oynuyor şu sıralar, regl bitsede gerçek kilomu öğrensem...
ayy şu gelinliğin güzelliğine bakın
Eki Görüntüle 389608
sade ve zarif olan herşeyi seviyorum yahu.. ama benim vücudum pek zarif değil o ayrı
*** 9. Takım 251. Etap Sonuçları ***
Edda1985: (68,8/68,5/0,3/%0,44)
Fadime02: (95,8/96,8/-1,0/%-1,04)
Hoppidicik (85,5/85,5/0,0/0,00)
Mursh: (82,1/83,5/-1,4/%-1,71)
TrulyScrumptious (87) Geri Dönmek Üzere Ayrıldı…
Siyamum (50,3/49,3/1,0/%1,99)
Nagieymen (66,4/65,2/1,2/%1,81)
Doksanaltmısdoksan(68,1/69 /-0,9/%-1,32)
Lıonessa (83/85/-2,0/%-1,20)
graphicdesigner (62,6/62,2/0,4/%0,64)
Nora (73,8/73,3/0,5/%68)
Btlbetul (67,5/68,1/-0,6/%-0,89)
9.Takım Toplam % -0,14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?