Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlarrr ;

Herkese HAYIRLI ve BOL KAZANÇLI ve AZ KCL bı CUMA dilerim Umutlarımızın hep taze oldugu bı hafta beklesın bızı ıns

Fulyanın durumunu bız bas basa konustuk kızlar kendısı ıcın neyın daha dogru bı karar olacagının en ıyı tahmınını gene kendısı yapar dıe kararrına saygı duydum yoksa herkes gıbı fulyanında ge3cıcı olsada aramızdan ayrılması uzucu.Umarım en kısa zamanda kendını toplar ve tekrardan o uzun uzun yazılarıyla aramızda olur

Noracım adına cok sevındım gezmıs tozmus havanı degıstırmıssın...Bıde ustune begenılmıssın bundan daha guzelı samda kayısı yahuuu Ama gercekten guzel kızssın bende senın saclarını cok begendım ama sanırım kestırmıssın oda yakısmıs

Eddaaa sen yokmusun sen dun faceden gordum zaten pızzacılarda fınk atmıssın...Dedıgın gıbı bız ıkımız fulya geldıgındede aynı kıloda olucaz yuksek ıhtımal..

Hopıscımmm yakında asıl bız sana kusucez bızı cok ıhmal edıyorsun doktoru takıp edemıyoruz bak

Neyse gelelım sadete Dünkü Menüm ;

Sabah;

1 kas kflkes
200 ml kakolu sut

Öğle;

1 fıncan cay
3 petıbor bıskuvı

Aksam;

Kepeklı hmurdan borek
1 bardak lıght kola

herkese günaydınnnn yeni bir gün yeni umutlar ,
NORA kızım gezmişin tozmuşun iyide çocuğada bir şans verseydin keşke
MURC cnm ben olsam yerdim bir lokma hiç dayanamam neyse sende börek yemişsin
EDDA bak geçiyom seni sen hala kaçamak mı yapıyosun
FULYACIM gelelim sana kararına saygı duyuyor ve hatta sana katılıyorum reçete diyetler bende de aynı etkiyi yaptı 1 ileri 2 geri bende bıraktım herşeyi sadece az yiyip spor yapıyorum bakalım ne kadar devam edecek en kısa sürede kendini toparlayıp aramıza dönmeni bekliyorum

gelelim dün ki menüme ;
sabah
1 yumurta
1parça peynir

öğle 1 kase k fleks
1 ısırık hamburger+5 tane patates

15:30 bir avuç k fleks
akşam
balık salata kola

veee kilo bildirimim 65,2

Son düzenleme:
günaydın kızlar morelim sıfır dukan diyetiyle başlarda kilo verdim şimdi veremeyip üstüne kilo almam beni çok sinir etti .artık dukan yok düzenli beslenip kilo vermeyi denicem nisanın 17 sinde rendevu aldım gidip bütün tahlilerimi yapıp dr konuşıcam neden ben spor yaptıgım halde yagsız şekersiz unsuz beslenipte niye kilo veremedigimi sorucam
bu hafta kilom 96.8

Günaydın kızlar, herkes nekadar pozitif bir günaydın mesajı yapmış içim şenlendi ohh lay lay lom

Öncelikle Fulyanın kararına saygı duyuyorum ama mutlaka sıklıkla buraya gelip bizimle yazışmaya devam etmesini çok isterim, söz ona zayıfladınmı ne yiyosun vs gibi muhabbetler yapmıycaz yeterki gelsin

Gamzecim bebişim aman Allahım nu ne cazibedir yahu, maşallah şu zayıflamanın güzelliklerini görüyormusun işte iltifatlar, yoldan çevirenler, aynaya barışık olarak bakmalar, kendini beğenmeler filan, hepsi harika duygular, ve sana azim kattığına eminim tatlım

Nagiş kilo vermişsin kız tebrik ediyorum

Mursh dünkü menüne baktımda süper iradeli bir menü çok beğendim, vallaha iyi gidiyorsun bakalaım kilo olarak nasılsın?

Edda dün yoldan çıkmış ama arkadaşlarıyla birlikte olduğu için bişey demiyorum, tabi pizzanın hepsini yediyse kızarım, en azından yarı yarıya bir arkadaşıyla paylaşsaydı, sonuçta birisi rejimdedir mutlaka, kolayıda zero için normal içmeyin bebişler 0 kaloriymiş hiç olmazsa.

Gelelim banaaaaa, annemin tartısıyla tartıldığım için çokta güvenilir bir sonuç değil ama yinede bildiriyorum, bence daha fazlada zayıflamış olurum, hem eş hasreti, hem evimden uzağım, hem kaçamak yapmadım daha çok kilo verdiğime inanıyorum ama yinede resmi olarak tartıda : 62,2 kg
Herkese sevgiler

Son düzenleme:

Fadime ablacım dukana zaten sıcak bakmıyordum, gruptakilerinde tek tek dukanı bırakmaları bence gayet isabetli bir karar oluyor, çok sağlıksız görünüyor hala gözüme. dr kontrolünde zayıflayınca yağdan veriliyor hiç olmazsa, diğer türlü öbür diyetlerde insanın kaslarıda eriyor ve bu çok tehlikeli, annemin dr u anlatmıştı. Doğru yoldasın yani hiç moralini bozma herşeyde bir hayır vardır bence iyikide kilo vermen durdu, daha sağlıklı bir diyete başlayacaksın işte bu vesile ile.

Selam beybiler,

16.03.2012 --> 69.2
23.03.2012 --> 68.7
30.03.2012 --> 68.3
06.04.2012 --> 67.5
13.04.2012 --> 68.1 --- +600 gr

Tadilat dolayısıyla kapalıyız.... malum günler sebebiyle böyle olduğunu düşünüyorum... geçen hafta 67.5 idim bu gün 68.1 ama hiç kaçamak bile yapmadım öyle ki bu hafta bitter bile yemediiim...

Bu günkü menüm;

Sabah
2 dilim uno kepekli ekmek arasına
4 ince dilim kaşar
3 parça sucuk la tost
1 jacobs 3in1

Ara
1 avctivya çilekli

Öğle
1 kase çorba hazır kaşık börek çorbası
3 - 4 yaprak lahana
acı biber turşusu

Ara
elma yok ama markete gider alırım diye ümid ediyorum

Akşam
1 kase çorba hazır kaşık börek çorbası

bu menünün bir yerinede bir çokoprens sığdırabilirim....

artık sebze meyve ,yogurt beyaz et tüketip düzenli beslenip denicem .hergün sporumuda yapıp suyumu yeşil çayımı içip devam .belki bu hafta çok stresten veremedim ikizlerin hastalıgı gece uykusuzluk bünye alışık degil uykusuzluga .bu hafta kesin 1 kilo veririm diyordum çünkü sporum 390 dakikaydı

anaaaaa Nora senin adına çok sevindim haydi hayırlısı

bildirim günleri daha bi ıssız oluyo nedense.... şey gibi okuldaki sınav günleri gibi itici oluyo

Günaydın kızlar, ben geldim, hoşgeldim

Ayy dün iyi ki beğenildim havalara girdim yahuuu Çocuğun kartı hala ben de ama aramam yaa sadece beğebnildim ya ben ona seviniyorum Biz bayanların ne de çok hoşuna gidiyor beğenilmek Dün açıkcası ilk 5 dakika birazda tırstım ne bileyim yolumun ortasında karşıma çıkmış, sapık mı nedir anlayamazsınki ilk başta, düzgün birine benziyordu ama tanışma şekli de olumsuzdu benim için sabah hemen faceten baktım ayrıca fenerbahçeli baştan kaybetti
Ayy baya havalara girmişim bennn yaa

Bu arada fadime abla ben sabah kendi kilomdan çok senin kilonu merak ediyordum, bu hafta çok dikkat ediyordun ben 1 kg'dan fazla verirsin diye düşünüyordum ama bence bozma moralini, sporunda muhakkak vücudun için çok faydası olmuştur, ne kadar spor yaparsak o kadar kar yanımıza.. Ben de tek besinle diyet yapılmasından yana değilim, Akşam mesela bakıyorum annem menemen yapmış ben kendime domates, yoğurt, çorba hazırlıyorum ya da başka birşey, böyle olunca alternatifte çok oluyor, artı meyve bence çok önemli bir diyette ben akşam yemeğinden sonra mutlaka yerim... Bir de böyle dene fadime abla eminim önümüzdeki hafta verirsin

Dün akşam beğenilme duygusundan mıdır nedir akşam yemeği yemedimmm ve sabah sanırım o yüzden 73,3 çıktım, 500 gr vermişim buna da şükür Şişkinliğim de şu an yok gibi, geöen hafta 75'leri görünce bir an umutsuzluğa kapılmıştım ama 500 gr vermişim

Bu hafta az maz ama ir çoğumuz verdi sanırım, neyse bu haftayıda bu şekilde kapatıcaz inşallah, haftaya umarım hepimiz daha fazla veririz...

ayy şu gelinliğin güzelliğine bakın

Eki Görüntüle 389608

sade ve zarif olan herşeyi seviyorum yahu.. ama benim vücudum pek zarif değil o ayrı

ÇOK BEĞENDİM ÇOK malesef bende böyle zarif bir gelin değildim facede baktıysan oldukça tombiştim ah şimdiki aklım olsa zayıflamam mı o zaman kilo falan umrumda değildi

*** 9. Takım 251. Etap Sonuçları ***

Edda1985: (68,8/68,5/0,3/%0,44)
Fadime02: (95,8/96,8/-1,0/%-1,04)
Hoppidicik (85,5/85,5/0,0/0,00)
Mursh: (82,1/83,5/-1,4/%-1,71)
TrulyScrumptious (87) Geri Dönmek Üzere Ayrıldı…
Siyamum (50,3/49,3/1,0/%1,99)
Nagieymen (66,4/65,2/1,2/%1,81)
Doksanaltmısdoksan(68,1/69 /-0,9/%-1,32)
Lıonessa (83/85/-2,0/%-1,20)
graphicdesigner (62,6/62,2/0,4/%0,64)
Nora (73,8/73,3/0,5/%68)
Btlbetul (67,5/68,1/-0,6/%-0,89)

9.Takım Toplam % -0,14

murccum ellerine sağlık azda olsa hepimiz vermişiz ve ben inanılmaz tatlı isteğime yenik düştüm bir paket biskrem yedim kızmayın hee cuma ödülü olsun buda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…