- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.321
Bu riskli dönemde spor salonuna yazıldım demeKızlar ya bısey soracagım su spor salonuna basladıgım dan beri bacaklarım cok agrıyor ve morluklar oluyor 1 haftada kayboluyor endıselenmelımıyım dizimin ust kısımlarında agrı
Sagol canım bızdede pek imkan yok ev kucukte iste olabilenın en kullanıslısını bulmaya calısma çabalarıDeğişiklik güzeldir.
Benim ev o kadar tıkış tıkış ki değiştirmek mümkün değil
Güle güle kullanın yeni halini
sorma valla ya arkasını toplamaktan gına geldi birde bir ısı yapar ama sureklı su getir bunu getir ondan cok ben yorulurumTipik terazi erkeği
Benim ki de öyle, yarım bırakmayı sever, bıraktığı işe de devam etmez sonra
Merhaba hanımlar
Bugün giremediğim 42beden eteğime sığdım
Sırasıyla 40beden duruyor ona da sığarım, bol da durur inşallah
tez zamanda zirveye ulasabılmek dılegıyle biraz utopik benım ıcın ama9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Dream00 (55.7) - ) @Zeycan123 (63.2)
- ) @Jasminium84 (64.1)
- ) I Ilyusa (64.8)
- ) @Furha63 (69.2)
- ) @Ucmelekannesi (69.5)
- ) @GastrikAsit (71.5)
- ) @Pnrrr-20 (72.0)
- )
Handandandan (73.0) - ) U UcanSupurge (78.2)
- )
askrhpozitif (79.7) - )
Poni Bon (79.9) - ) @Tekrar dene (81.6)
- ) @ela_naz2019 (86.9)
- ) @ekim2009 (91.0)
- ) @mefkurem (91.6)
- ) @Gulbe seker (102.7)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Sıralama değiştikçe liste yenilenecektir.
hadı bakalımBende kendime 4 rakip belirledim listeden
İlk önce @Pnrrr-20
Sonra @GastrikAsit
Ondan sonra @Ucmelekannesi
Ve en son @Furha63
Kısa dönem hedefim bu (24 Nisan)
Sagol canımiyi olmus canim gule gule kullaninnyeni halini. Kuzucuklqr da hep odalarinda yatsinlar ins
kız masallah de nazar deger bırdeBu arada kv demişken benmki bir iyi bir iyi anlatamam kızlarMisafirliğe gittiğimzde tüm sofrayı işleri bana yıkıp kaçan kv gitti kızım senin üstün ıslanmasın ben koyarım makineye diyen kv geldi.Doğum yapınca yanıma yarım saat uğrayan. Ertesi gün 1 saatliğine geçmiş olsuna gelip giden kv gitti, hastalaneye gidince gelip torunlaryla oğluyla ilgilenen sık sık arayıp soran bi kv geldi
aman canım dikkat etbaşım ağrıyor yine kulağımda başladı galiba hasta oluyorum
muhtemelen ilac az geliyor olabilir canımiyi aksamlar hanimlar:)
bi kac gundur hic iyi degilim.gun belli saatlerinde uzerime bi yorgunluk cokuyo kemiklerim agriyo surekli uyku halindeyim ve cok yorgun hissediyorum..porumuda zorlaya zorlaya yaptim son bi kac gun.labaratuara gidip.kan vermem lazim troid icin ama kkorkudan gitmiyorum virusden dolayi ilaci en dusuk dozda aliyorum..aca etkisi olmadigi icinmi boyleyim..ilk troid ciktigi zamanlarda boyle oluyodum hep..tartiyada cikiyorum.gram gram gidiyo internetde baktim troid yuzundende olabilir yaziyo.bi bilgisi olan varmi
Bulgur kız pirinç olsa seviye gıderdiSarman az miktarda olduğu için güzel canım keşke pirinçten olmasaymış
Yok kuzu su karantina oncesi gidiyordum ya onu diyorum evden cıkmadım saymayı bıraktım kac gun olduBu riskli dönemde spor salonuna yazıldım deme
Canm benimde gebelikte troidlerim yavaş çalışıyordu hep test yaptıracam bir türlü fırsat bulamadım şimdi de virüsten dolayı gidemedim. Aynı belirtiler bende de var sürekli yorgunluk kemik ağrısı baş dönmesi anlayamadımevet yavas calisiyo abla malesef
Bi an önce gösterir inşallah antibiyotik etkisini kuzum yaHala agrim var canim . bu aksamda yitemedim pek bisey.
Ay doğru sen de seviyeciydin bacımBulgur kız pirinç olsa seviye gıderdi
kendinmi karar verdin Dr un mu canim kücük dozda almayi?iyi aksamlar hanimlar:)
bi kac gundur hic iyi degilim.gun belli saatlerinde uzerime bi yorgunluk cokuyo kemiklerim agriyo surekli uyku halindeyim ve cok yorgun hissediyorum..porumuda zorlaya zorlaya yaptim son bi kac gun.labaratuara gidip.kan vermem lazim troid icin ama kkorkudan gitmiyorum virusden dolayi ilaci en dusuk dozda aliyorum..aca etkisi olmadigi icinmi boyleyim..ilk troid ciktigi zamanlarda boyle oluyodum hep..tartiyada cikiyorum.gram gram gidiyo internetde baktim troid yuzundende olabilir yaziyo.bi bilgisi olan varmi
hangi sezonu sorduguna bagli canim, 3 sezonda fetih zamaninda bittiBende bi ara izliyodm hakan muhafizi ama yaridan sonra sarmadi biraktm. Sonu nasil bitti bari iyi midi
iyi gecelerİyi geceler kızlar bir an once pazartesi olup ıs bası olsun eşim kafayı odaları degıstırmek le bozdu bugunde cocukların odasını tekrar degıstırdık sonrada butun evde bozulan tamir edilecek ne varsa onları tamir etti bende anca oturabıldımbı kac gun daha calısmazsa ben kafayı sıyırcam can sıkıntısından 2 dk durmuyor
Bilmiyorum ki canim Hic yasamadimKızlar ya bısey soracagım su spor salonuna basladıgım dan beri bacaklarım cok agrıyor ve morluklar oluyor 1 haftada kayboluyor endıselenmelımıyım dizimin ust kısımlarında agrı
Çiğnediğin için insülin salgılanıyor, sadece suyunu içeceklerine az miktarda koysam sıkıntı olmazAklıma ne geldi şimdi sen öyle diyince ben de limonlu çay içiyorum bazen küçük bir dilim çiğniyorum bazen suyuma bazen de maden suyuna sıkıyorum o da bozmuyordur herhalde yani hiç bozacağını düşünmemiştim
Salonu bıraktıktan sonra da olmaya devam etti mi? Kansızlık var mı?Kızlar ya bısey soracagım su spor salonuna basladıgım dan beri bacaklarım cok agrıyor ve morluklar oluyor 1 haftada kayboluyor endıselenmelımıyım dizimin ust kısımlarında agrı
Bazı akşamlar zencefilli limon bende yapıp içiyorum ama limonlarını çiğnemiyorum.Aklıma ne geldi şimdi sen öyle diyince ben de limonlu çay içiyorum bazen küçük bir dilim çiğniyorum bazen suyuma bazen de maden suyuna sıkıyorum o da bozmuyordur herhalde yani hiç bozacağını düşünmemiştim
BilemedimAz önce 2 diş sarımsak yedim.
Seviye-1 bozulmuş mudur?
Bugünün ikinci öğünü yerine geçer diye düşündüm sonraBilemedim
Ben küçük dilimi çayıma sıkıp kalan limonu kabuklarıyla birlikte yiyorumBazı akşamlar zencefilli limon bende yapıp içiyorum ama limonlarını çiğnemiyorum.
Acaba Hic mi tolere edilmez, bir dilimin seker orani cok yüksek olmaz herhaldeBen küçük dilimi çayıma sıkıp kalan limonu kabuklarıyla birlikte yiyorumben de seviyeyi bozmuşum yani
canı sağ olasıca ilacının dozunu azalttığın için olmuş o ilaç sayesin de bedenin normal çalışıyor , azaltırsan yetmez kilo da veremezsin halin de olmaz hatta kafan bile arada durur gibi olur anlamakta zorlanırsın , uzun süre yetersiz doz kullanırsan tüm organların yetersiz çalışır ve bedenin sinyaller verir hastalanırsın , bunları ve daha fazlasını bana endokrin doktorum söylemişti
3 ayda bi kan aldiriyodum hep.iyiydi sonuclar.son bi kac gundur iyi degilim.Canm benimde gebelikte troidlerim yavaş çalışıyordu hep test yaptıracam bir türlü fırsat bulamadım şimdi de virüsten dolayı gidemedim. Aynı belirtiler bende de var sürekli yorgunluk kemik ağrısı baş dönmesi anlayamadım
yok canim dr karar verdi.en dusuk dozla basladi 3 ila 6 ay arsi kan aldiriyorum.sonuclar kotu olursa yukseltiriz dedi.yarin ararim artik.olmadi randevu alip giderim mecbur.kendinmi karar verdin Dr un mu canim kücük dozda almayi?
hangi sezonu sorduguna bagli canim, 3 sezonda fetih zamaninda bitti
iyi gecelerKolay gelsin size ne cokta sana
Bilmiyorum ki canim Hic yasamadim
Bilemedim kuzu limon serbest diye öğün gibi sayılabileceğini de düşünmedim zaten benim maksadım şifa değil adam akıllı beslenme düzeni oluşturabilmek benim için bozulmamıştırAcaba Hic mi tolere edilmez, bir dilimin seker orani cok yüksek olmaz herhalde
sagligi ihmal etme gecmis olsun insallahyok canim dr karar verdi.en dusuk dozla basladi 3 ila 6 ay arsi kan aldiriyorum.sonuclar kotu olursa yukseltiriz dedi.yarin ararim artik.olmadi randevu alip giderim mecbur.
Insallah canimBilemedim kuzu limon serbest diye öğün gibi sayılabileceğini de düşünmedim zaten benim maksadım şifa değil adam akıllı beslenme düzeni oluşturabilmek benim için bozulmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?