Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ya bısey soracagım su spor salonuna basladıgım dan beri bacaklarım cok agrıyor ve morluklar oluyor 1 haftada kayboluyor endıselenmelımıyım dizimin ust kısımlarında agrı
Bu riskli dönemde spor salonuna yazıldım deme

Değişiklik güzeldir.
Benim ev o kadar tıkış tıkış ki değiştirmek mümkün değil
Güle güle kullanın yeni halini
Sagol canım bızdede pek imkan yok ev kucukte iste olabilenın en kullanıslısını bulmaya calısma çabaları
Tipik terazi erkeği
Benim ki de öyle, yarım bırakmayı sever, bıraktığı işe de devam etmez sonra
sorma valla ya arkasını toplamaktan gına geldi birde bir ısı yapar ama sureklı su getir bunu getir ondan cok ben yorulurum
Merhaba hanımlar

Bugün giremediğim 42beden eteğime sığdım
Sırasıyla 40beden duruyor ona da sığarım, bol da durur inşallah

tez zamanda zirveye ulasabılmek dılegıyle biraz utopik benım ıcın ama
Bende kendime 4 rakip belirledim listeden
İlk önce @Pnrrr-20
Sonra @GastrikAsit
Ondan sonra @Ucmelekannesi
Ve en son @Furha63

Kısa dönem hedefim bu (24 Nisan)
hadı bakalım
iyi olmus canim gule gule kullaninnyeni halini. Kuzucuklqr da hep odalarinda yatsinlar ins
Sagol canım
kız masallah de nazar deger bırde
başım ağrıyor yine kulağımda başladı galiba hasta oluyorum
aman canım dikkat et
muhtemelen ilac az geliyor olabilir canım
Sarman az miktarda olduğu için güzel canım keşke pirinçten olmasaymış
Bulgur kız pirinç olsa seviye gıderdi

evet yavas calisiyo abla malesef
Canm benimde gebelikte troidlerim yavaş çalışıyordu hep test yaptıracam bir türlü fırsat bulamadım şimdi de virüsten dolayı gidemedim. Aynı belirtiler bende de var sürekli yorgunluk kemik ağrısı baş dönmesi anlayamadım

kendinmi karar verdin Dr un mu canim kücük dozda almayi?
Bende bi ara izliyodm hakan muhafizi ama yaridan sonra sarmadi biraktm. Sonu nasil bitti bari iyi midi
hangi sezonu sorduguna bagli canim, 3 sezonda fetih zamaninda bitti
iyi geceler Kolay gelsin size ne cokta sana
Kızlar ya bısey soracagım su spor salonuna basladıgım dan beri bacaklarım cok agrıyor ve morluklar oluyor 1 haftada kayboluyor endıselenmelımıyım dizimin ust kısımlarında agrı
Bilmiyorum ki canim Hic yasamadim

Çiğnediğin için insülin salgılanıyor, sadece suyunu içeceklerine az miktarda koysam sıkıntı olmaz

Bazı akşamlar zencefilli limon bende yapıp içiyorum ama limonlarını çiğnemiyorum.

3 ayda bi kan aldiriyodum hep.iyiydi sonuclar.son bi kac gundur iyi degilim.

kendinmi karar verdin Dr un mu canim kücük dozda almayi?
hangi sezonu sorduguna bagli canim, 3 sezonda fetih zamaninda bitti
iyi geceler Kolay gelsin size ne cokta sana

Bilmiyorum ki canim Hic yasamadim
yok canim dr karar verdi.en dusuk dozla basladi 3 ila 6 ay arsi kan aldiriyorum.sonuclar kotu olursa yukseltiriz dedi.yarin ararim artik.olmadi randevu alip giderim mecbur.

Acaba Hic mi tolere edilmez, bir dilimin seker orani cok yüksek olmaz herhalde
Bilemedim kuzu limon serbest diye öğün gibi sayılabileceğini de düşünmedim zaten benim maksadım şifa değil adam akıllı beslenme düzeni oluşturabilmek benim için bozulmamıştır

yok canim dr karar verdi.en dusuk dozla basladi 3 ila 6 ay arsi kan aldiriyorum.sonuclar kotu olursa yukseltiriz dedi.yarin ararim artik.olmadi randevu alip giderim mecbur.
sagligi ihmal etme gecmis olsun insallah
Bilemedim kuzu limon serbest diye öğün gibi sayılabileceğini de düşünmedim zaten benim maksadım şifa değil adam akıllı beslenme düzeni oluşturabilmek benim için bozulmamıştır
Insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…