- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.341
Aynen serbest olduğunu biliyordum da kuzum biz iki öğün yiyoruz ya sadece ben öğün dışında çay içerken filan limon tüketiyorum veya maden suyuma koyuyorum o yüzden sorun olabileceğini düşündük yani şimdi susuz limonu meyve gibi mi yemek gerek öğünle birlikte beynim yandıBunu buldum canim U UcanSupurge
Aslında çok geç saatte değilmiş bozulmamştır diyelimBugünün ikinci öğünü yerine geçer diye düşündüm sonra
Ben Hic bulasmim en iyisiAynen serbest olduğunu biliyordum da kuzum biz iki öğün yiyoruz ya sadece ben öğün dışında çay içerken filan limon tüketiyorum veya maden suyuma koyuyorum o yüzden sorun olabileceğini düşündük yani şimdi susuz limonu meyve gibi mi yemek gerek öğünle birlikte beynim yandı
Yyasaklı olmadığı ve her seviyenin önerileni olduğu için bozulmuş saymayalım ama yeme artıkınBen küçük dilimi çayıma sıkıp kalan limonu kabuklarıyla birlikte yiyorumben de seviyeyi bozmuşum yani
İyi değilim derken? Nasıl hissediyorsn canm kilo gitmiyor diye mi taktın kafana yoksa? Bu seviyeler çoğu kişinin troidlerini normale döndürmüş bir düşünmez misin?3 ayda bi kan aldiriyodum hep.iyiydi sonuclar.son bi kac gundur iyi degilim.
ben de sanmıyorum ki kuzum o yüzden öyle dedim biz yine de iyi düşünelim iyi olsun :))Pek hayır olacağını sanmıyorum ablasamimi gelmiyor çünkü
tövbe tövbeee bu ne gülüm daha yatak odasını sabah değiştiniz belin ağrıyordu zaten ayy bu böyle olmayacak kocana oyalanacak bir şeyler bul evde olduğun da olmadı yufka aç kesmesini doldurmasını göster mantı yaptır eli oyalansın yoksa senin canın da ruhun da çıkacakİyi geceler kızlar bir an once pazartesi olup ıs bası olsun eşim kafayı odaları degıstırmek le bozdu bugunde cocukların odasını tekrar degıstırdık sonrada butun evde bozulan tamir edilecek ne varsa onları tamir etti bende anca oturabıldımbı kac gun daha calısmazsa ben kafayı sıyırcam can sıkıntısından 2 dk durmuyor
antibiyotik yanına ağrı kesici yazmadı mı doktor inşallah hızlı geçer ağrınHala agrim var canim . bu aksamda yitemedim pek bisey.
kılcal damarlar mı patlıyor acaba sen bu ara dikkat et çok uzun süre sabitte ayakta kalma otururken de ayaklarını yere sarkıtma gülümKızlar ya bısey soracagım su spor salonuna basladıgım dan beri bacaklarım cok agrıyor ve morluklar oluyor 1 haftada kayboluyor endıselenmelımıyım dizimin ust kısımlarında agrı
ilaç dozu az geliyor olabilir doktorunu arayıp bir sorsan mı , kalp çarpıntısı yok değil mi3 ayda bi kan aldiriyodum hep.iyiydi sonuclar.son bi kac gundur iyi degilim.
hafif otumsu bir tadı var ponim içilmeyecek şey değil yaniSeviyeci kızlar sinamekinin tadı nasıl biliyor musunuz bu ingiliz tuzu içme olayı bnm için pek iyi değil
arkadaşının adresi yolla gidip dövecemmmmBir doktor arkadaşımdan geldi çok önemli bir bilgi.
Arkadaşlar!
Son söylediğine göre evde de mutlaka maske takmakve hiç çıkarmamak gerekiyormuş, çünkü evde durmadan bir şeyler yemenin önüne ancak bu şekilde geçilebiliyormuş.
Kesin bilgi yayalım lütfen.
Amin ablam. Sen diyorsn ya ağzınızı konuşmk içinde kullanın diyeben de sanmıyorum ki kuzum o yüzden öyle dedim biz yine de iyi düşünelim iyi olsun :))
gülüm saygıyla , bize yapılan saygısızlığı hazmetmeye çalışıp ezilmeyi biz hep karıştırmışız ..Amin ablam. Sen diyorsn ya ağzınızı konuşmk içinde kullanın diyeyeri gelince laf sokuyorum Allahım bi rahatlama geliyor anlatamam saygı diye diye sustm hep dangıl dungul konuşurdu yapmıyor artık
Baştan öyle tutmak gerek aslında yeni evliyiz bi gün çok basit bir mevzu yüzünden kayınvalidem imalı konuştu dedim anne ne diyeceksen bana direkt söyle imayı anlamıyor değilim ama laf sokulmasından nefret ederim diyiş o diyiş daha da Kadın bana laf sokacakAmin ablam. Sen diyorsn ya ağzınızı konuşmk içinde kullanın diyeyeri gelince laf sokuyorum Allahım bi rahatlama geliyor anlatamam saygı diye diye sustm hep dangıl dungul konuşurdu yapmıyor artık
Aynen kesinlikle. Mesafeliyim keşke önceden koysaymışım mesafe.gülüm saygıyla , bize yapılan saygısızlığı hazmetmeye çalışıp ezilmeyi biz hep karıştırmışız ..
ben de son 2-3 senedir kv durduk yere laf sokar aşağılamaya çalışırdı ben de açık açık gerekeni söyleyince değerli oldum birden, demek ki sen değişirsen herkes değişiyormuş değil mi ponim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?