Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen serbest olduğunu biliyordum da kuzum biz iki öğün yiyoruz ya sadece ben öğün dışında çay içerken filan limon tüketiyorum veya maden suyuma koyuyorum o yüzden sorun olabileceğini düşündük yani şimdi susuz limonu meyve gibi mi yemek gerek öğünle birlikte beynim yandı

Ben Hic bulasmim en iyisi

tövbe tövbeee bu ne gülüm daha yatak odasını sabah değiştiniz belin ağrıyordu zaten ayy bu böyle olmayacak kocana oyalanacak bir şeyler bul evde olduğun da olmadı yufka aç kesmesini doldurmasını göster mantı yaptır eli oyalansın yoksa senin canın da ruhun da çıkacak

Kızlar ya bısey soracagım su spor salonuna basladıgım dan beri bacaklarım cok agrıyor ve morluklar oluyor 1 haftada kayboluyor endıselenmelımıyım dizimin ust kısımlarında agrı
kılcal damarlar mı patlıyor acaba sen bu ara dikkat et çok uzun süre sabitte ayakta kalma otururken de ayaklarını yere sarkıtma gülüm

arkadaşının adresi yolla gidip dövecemmmm

ben de sanmıyorum ki kuzum o yüzden öyle dedim biz yine de iyi düşünelim iyi olsun :))
Amin ablam. Sen diyorsn ya ağzınızı konuşmk içinde kullanın diye yeri gelince laf sokuyorum Allahım bi rahatlama geliyor anlatamam saygı diye diye sustm hep dangıl dungul konuşurdu yapmıyor artık

Amin ablam. Sen diyorsn ya ağzınızı konuşmk içinde kullanın diye yeri gelince laf sokuyorum Allahım bi rahatlama geliyor anlatamam saygı diye diye sustm hep dangıl dungul konuşurdu yapmıyor artık
gülüm saygıyla , bize yapılan saygısızlığı hazmetmeye çalışıp ezilmeyi biz hep karıştırmışız ..
ben de son 2-3 senedir kv durduk yere laf sokar aşağılamaya çalışırdı ben de açık açık gerekeni söyleyince değerli oldum birden, demek ki sen değişirsen herkes değişiyormuş değil mi ponim :)

Baştan öyle tutmak gerek aslında yeni evliyiz bi gün çok basit bir mevzu yüzünden kayınvalidem imalı konuştu dedim anne ne diyeceksen bana direkt söyle imayı anlamıyor değilim ama laf sokulmasından nefret ederim diyiş o diyiş daha da Kadın bana laf sokacak fark ediyorum cümlelerini seçiyor benle konuşurken o benim büyüğüm diye ben her lafımı seçerek konuşuyorsam onun bana öyle davranmaya Hakkı yoktu

Aynen kesinlikle. Mesafeliyim keşke önceden koysaymışım mesafe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…