- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.361
İyi yapmışsın vallaBaştan öyle tutmak gerek aslında yeni evliyiz bi gün çok basit bir mevzu yüzünden kayınvalidem imalı konuştu dedim anne ne diyeceksen bana direkt söyle imayı anlamıyor değilim ama laf sokulmasından nefret ederim diyiş o diyiş daha da Kadın bana laf sokacakfark ediyorum cümlelerini seçiyor benle konuşurken o benim büyüğüm diye ben her lafımı seçerek konuşuyorsam onun bana öyle davranmaya Hakkı yoktu
vay harikasın ben 15 senelik evlilikten sonra azcık söylemeye başladım 20,5 yıllık evliyim son 2-3 senedir ağzımı düzgün açtım da duruldu :))Baştan öyle tutmak gerek aslında yeni evliyiz bi gün çok basit bir mevzu yüzünden kayınvalidem imalı konuştu dedim anne ne diyeceksen bana direkt söyle imayı anlamıyor değilim ama laf sokulmasından nefret ederim diyiş o diyiş daha da Kadın bana laf sokacakfark ediyorum cümlelerini seçiyor benle konuşurken o benim büyüğüm diye ben her lafımı seçerek konuşuyorsam onun bana öyle davranmaya Hakkı yoktu
keşkelere bakmayacağız gülüm o zaman içimiz şişer üzülürüz şimdiye bundan sonrasına bakalımAynen kesinlikle. Mesafeliyim keşke önceden koysaymışım mesafe.
o zaman ilk lokmam sensin canım kaç kaçabildigin kadarBi an önce gösterir inşallah antibiyotik etkisini kuzum ya
Ay doğru sen de seviyeciydin bacım ☺ Bu arada en yakın rakibin benim sen de beni geçersen listenin sonlarına doğru yol alıyorum
evet canın çınku spora evdede devam ettimSalonu bıraktıktan sonra da olmaya devam etti mi? Kansızlık var mı?
sorma abla yatövbe tövbeee bu ne gülüm daha yatak odasını sabah değiştiniz belin ağrıyordu zaten ayy bu böyle olmayacak kocana oyalanacak bir şeyler bul evde olduğun da olmadı yufka aç kesmesini doldurmasını göster mantı yaptır eli oyalansın yoksa senin canın da ruhun da çıkacak
ay once bi İcim cız etti korona ile ilgili diye sonra bastım kahkahayıBir doktor arkadaşımdan geldi çok önemli bir bilgi.
Arkadaşlar!
Son söylediğine göre evde de mutlaka maske takmakve hiç çıkarmamak gerekiyormuş, çünkü evde durmadan bir şeyler yemenin önüne ancak bu şekilde geçilebiliyormuş.
Kesin bilgi yayalım lütfen.
bilmiyorum ki abla Allahtan 1 haftada kayboluyor gecmese daha cok endıselenıcemkılcal damarlar mı patlıyor acaba sen bu ara dikkat et çok uzun süre sabitte ayakta kalma otururken de ayaklarını yere sarkıtma gülüm
Suyuna limon sikmakda sorun olmuyor cnmAynen serbest olduğunu biliyordum da kuzum biz iki öğün yiyoruz ya sadece ben öğün dışında çay içerken filan limon tüketiyorum veya maden suyuma koyuyorum o yüzden sorun olabileceğini düşündük yani şimdi susuz limonu meyve gibi mi yemek gerek öğünle birlikte beynim yandı
Burdayım lakın sızmam cok uzun surmezUyku tutmuyorKimse yokmu
Insallah Bende sizarimBurdayım lakın sızmam cok uzun surmez
Ufaklık yeni uyudu sayılır bende ısınmaya calısıyorum aksamları baya soguk oluyorInsallah Bende sizarimbebelerinmi uyutmadi
havalarda ins düzelir nisan a giriyoruz kar yagiyorUfaklık yeni uyudu sayılır bende ısınmaya calısıyorum aksamları baya soguk oluyor
aklına ne gelirse diğer hafta ver çivi mivi fark etmez elbet sonun da sıkılır yorulur vaz geçero zaman ilk lokmam sensin canım kaç kaçabildigin kadar
evet canın çınku spora evdede devam ettim
sorma abla yahaftaya çivileri var onları vericem onune ayıklasın bu hafta odalarla bozdu kafayı neysek 5 gun calısıyor
ay once bi İcim cız etti korona ile ilgili diye sonra bastım kahkahayı
bilmiyorum ki abla Allahtan 1 haftada kayboluyor gecmese daha cok endıselenıcem
uyu da az canın dinlensin pert oldun bu gün kuzumBurdayım lakın sızmam cok uzun surmez
sen niye uyumuyorsun ki gülümInsallah Bende sizarimbebelerinmi uyutmadi
Uyuyamadim abla, böyle yatakatayim biseyler okuyorumsen niye uyumuyorsun ki gülüm
telefondan okumuyorsun değil mi , öyleyse ekranı gece ışığına getir gülüm gözlere zarar vermesinUyuyamadim abla, böyle yatakatayim biseyler okuyorum
Aldim simdi ablamda hep aynisini dertelefondan okumuyorsun değil mi , öyleyse ekranı gece ışığına getir gülüm gözlere zarar vermesin
ben hep geç yatıyorum vampir soyundan mıyım ne :))Sen Niye ayaktasin ablaekim2009
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?