- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.381
uykum gelmeye başladı gibi çöpü su damacanaları kapıya çıkarıp uykuya hazırlanabilirim hadi sana da iyi geceler gülüm sabaha dinç mutlu uyanalım inşallahBilmem
Insallah abla, iyi geceleruykum gelmeye başladı gibi çöpü su damacanaları kapıya çıkarıp uykuya hazırlanabilirim hadi sana da iyi geceler gülüm sabaha dinç mutlu uyanalım inşallah
afiyet olsun canim guzel olmusCuma
11:00
3 parca peynır
Domates
5 Zeytın
2 dilim sucuk
17:00
1 kucuk tabak sarma
1kase yogurt
Su :2lt
afiyet olsun canim sarma cok olunca iki gun :)Cumartesi
11:30
Domatesli biber sote
1 yumurta
1 parca pernır
3 zeytin
.
17:30
1 küçük tabak sarma
1 kase yogurt
Su : 2lt
afiyet olsun canim. Aksamki wasa lara gerek yokmus sanki. Sabahta keske yumurtali falan guzel bir kahvalti yapsan daha doyurucu olur senin icin.28 Mart cumartesi
10.00
1 kase müsli kuru meyveli sütle
1 kaşık bal
12.00
Sade kahve
2 fit irmikli lokum
16.00
1 bardak kefir
6 fındık
Bir avuç içi kadar yaban mersini kurusu
18.30
1 patlicanli imam bayıldı
1 kase tırşık çorbası
2 wasa
Su 2 L
Spor yok malesef
afiyet olsun ablam. Kahvaltiliklari anlatma sekline bayildim28 mart cumartesi
12:45- 13:05 arası
2 tüm yumurtalı menemen (menemen 1 servis kaşığından biraz az)
antep peyniri(bim de satılan kaşara benzer tadı olandan)2 tane
orta parmakla işaret parmağı açıkken ki arası büyüklüğün de çikolata soslu kek :)(zafer işareti oluyor ama )
18:25
1 bardak sütlü lif takviyeli hindiba kahve
21:05
bir kase kadar salataya 1.5 kaşık haşlanmış kuru fasulye
80 gr lık ton balığı
cok guzel gorunuyor afiyet olsun canim. DeneyecegimEki Görüntüle 2610740
kızlar seviyedekiler ama herkes yapabilir yalancıpizza tadı çok güzel oldu öneri olsun diye paylaşıyorum
Tarif i
Suçukları ve kapya biber veya yeşil biberi küp küp doğradım pişirdim üzerine 2-3 domates küçük küp küp doğradım pişirdim en son yumurtayı çırptım içine kekik baharat attım döktüm tavaya üzenei
Kaşar peyniri normalde bende yoktu ben normal peynir ile yaptım kapağını kapatıp iyice pişiriyoruz ama çok güzel oldu tadı oğlum da çok sevdi
yok abla zaten 5 gunluk icerim hepsinibu cok güzel oldu
Ekimcigimle beraber elaya yetismeye calisalim :))
kafana göre antibiyotigi birakma cnm
ozellikle miktar fazla olursa hemen arti oluyor cnm
Biz elimizden geleli yapalimda olursa olur, olmazsa dunyanin sonu degilya
Sabirla devam edersen verilemiyecek kilo yok cnm :) seninde fazla kilon yok zaten
amin aminnnnn
Canım çocuklar uyanıkken engel oluyorlar:))
allah allah insanlar degisebiliyor demekki. İns hepp boyle devam eder iliskiniz canikBu arada kv demişken benmki bir iyi bir iyi anlatamam kızlarMisafirliğe gittiğimzde tüm sofrayı işleri bana yıkıp kaçan kv gitti kızım senin üstün ıslanmasın ben koyarım makineye diyen kv geldi.Doğum yapınca yanıma yarım saat uğrayan. Ertesi gün 1 saatliğine geçmiş olsuna gelip giden kv gitti, hastalaneye gidince gelip torunlaryla oğluyla ilgilenen sık sık arayıp soran bi kv geldi
aman dikkat et canim. Bu vakit hasta olacak vakit degil. Gecmis olsun simdi nasilsinbaşım ağrıyor yine kulağımda başladı galiba hasta oluyorum
gayet guzel canim afiyet olsun28 Mart Çarşamba
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
2 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
1 salatalık
1 domates
1 avuç maydanoz
5 yeşil zeytin
2 kepçe etli barbunya yemeği
Biraz turşu
2 kaşık sumaklı soğan salatası
3 kaşık yoğurt
Su:2 buçuk litre
Spor: yok
afiyet olsun canim .sporda super.11:30
Tarçınlı Türk kahvesi
13:00
3 kaşık tarçınlı yoğurt
2 ceviz
1 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
18:00
1 tavuk pirzola (fırın)
1 tabak patlıcan türlü
Su:şimdilik 2 litre
Spor:30 dakika Leslie fast walking 90 puan 500 ip atlama 100 puan
Toplam:190 puan @Tekrar dene
olabilir canim once telefonla konus doktorunla illa gel derse oyle git. Hastalenelere gitmeye de korkuyor insaniyi aksamlar hanimlar:)
bi kac gundur hic iyi degilim.gun belli saatlerinde uzerime bi yorgunluk cokuyo kemiklerim agriyo surekli uyku halindeyim ve cok yorgun hissediyorum..porumuda zorlaya zorlaya yaptim son bi kac gun.labaratuara gidip.kan vermem lazim troid icin ama kkorkudan gitmiyorum virusden dolayi ilaci en dusuk dozda aliyorum..aca etkisi olmadigi icinmi boyleyim..ilk troid ciktigi zamanlarda boyle oluyodum hep..tartiyada cikiyorum.gram gram gidiyo internetde baktim troid yuzundende olabilir yaziyo.bi bilgisi olan varmi
afiyet olsun canim. Pilav keske pirinc olmasaymis canim.29 Mart Pazar
9:00
1 d tbe
3 çorba kaşığı mihlama
1 yeşil zeytin
1 çorba kaşığı kadar kaymak
1 çay kaşığı bal
13:00
Yarım elma
Ufak kivi
1 portakal
7-8 kaşık karnabahar yemeği
8-10 kaşık pirinç pilavı
Yeşil salata
Su: 1.5 lt
Spor: 30 dakika Leslie
16 dakika zumba
146 puan @Tekrar dene
Menulerim iyi değil ama buraya yazmak beni motive etmeye başladı artık
afiyet olsun canim28 Mart Cumartesi
15:30=== 2 fincan kabak çekirdeği
1 fincan yer fıstığı
3 haşlama yumurta
1 kk süzme peynir
4 yk kabak yemeği
2 kase yoğurt
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
afiyet olsun canim senin menulere diyecek bisey bulamiyorum. Senin sarimsak ikinci ogune gecer heralde. Cignedinmi yuttunmu sadece canim29 Mart Pazar
15:30=== 2 fincan kabak çekirdeği
1 fincan badem
3 haşlama yumurta
1 kk süzme peynir
2 köz patlıcan
2 kase sarımsaklı yoğurt
20:30=== 2 diş sarımsak
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
caya suya sikmada sorun yok canim. Ama yenmemesi gerek diye biliyorum.Aklıma ne geldi şimdi sen öyle diyince ben de limonlu çay içiyorum bazen küçük bir dilim çiğniyorum bazen suyuma bazen de maden suyuna sıkıyorum o da bozmuyordur herhalde yani hiç bozacağını düşünmemiştim
kendi kendine oyalanacak seyler bulsa keske esin. Evdeki tamir olacaklari yapmasi daha iyi olmus. Bugun dinlenirsin ins canimİyi geceler kızlar bir an once pazartesi olup ıs bası olsun eşim kafayı odaları degıstırmek le bozdu bugunde cocukların odasını tekrar degıstırdık sonrada butun evde bozulan tamir edilecek ne varsa onları tamir etti bende anca oturabıldımbı kac gun daha calısmazsa ben kafayı sıyırcam can sıkıntısından 2 dk durmuyor
agri normal olabilir canimda morluklari bilemedimKızlar ya bısey soracagım su spor salonuna basladıgım dan beri bacaklarım cok agrıyor ve morluklar oluyor 1 haftada kayboluyor endıselenmelımıyım dizimin ust kısımlarında agrı
ins canim .Bi an önce gösterir inşallah antibiyotik etkisini kuzum ya
Ay doğru sen de seviyeciydin bacım ☺ Bu arada en yakın rakibin benim sen de beni geçersen listenin sonlarına doğru yol alıyorum
sagol ablam.antibiyotik yanına ağrı kesici yazmadı mı doktor inşallah hızlı geçer ağrın
Niye bu kadar erken tartildin canim. Artida degilsindir bence* * * 9.Takim 30 Mart Pazartesi Kontrol Tartısı * * *
Niran Nevra (73/73.2/+0.2)
Zeycan123 (63.2/
zsaracoglu (78.2/
askrhpozitif (79.7/
Ucmelekannesi (69.5/
Poni Bon (79.9/
Jasminium84 (64,1/
ela_naz2019 (86.9/
medine66 (64.8/
❤ FREE CANLAR ❤
Gastrik asit (71.5/
Dream00 (55.7/
ekim2009 (91.0/
Tekrar dene (81.6/
mefkurem(91.6/
Gulbe seker (102.7/
Pnrrr-20 (72/
Furha63 (69.2/
Not: Alıntıladığınız listenin son liste olmasına dikkat ediniz.
Adet olacam galiba, sancım var canımNiye bu kadar erken tartildin canim. Artida degilsindir bence
Anladim canim ins hemen gelirde rahatlarsin.Adet olacam galiba, sancım var canım
Bitki çayı yaptım, içmeden tartılayım dedim.
Haftasonuda tartılmadım
Canım yumurtadan tiksindim bu ara canım bir şey istemiyorafiyet olsun canim guzel olmus
afiyet olsun canim sarma cok olunca iki gun :)
afiyet olsun canim. Aksamki wasa lara gerek yokmus sanki. Sabahta keske yumurtali falan guzel bir kahvalti yapsan daha doyurucu olur senin icin.
afiyet olsun ablam. Kahvaltiliklari anlatma sekline bayildimkek sabah oldugu icin gormezden gelinebilir
cok guzel gorunuyor afiyet olsun canim. Deneyecegim
yok abla zaten 5 gunluk icerim hepsini
amin aminnnnn
allah allah insanlar degisebiliyor demekki. İns hepp boyle devam eder iliskiniz canik
aman dikkat et canim. Bu vakit hasta olacak vakit degil. Gecmis olsun simdi nasilsin
gayet guzel canim afiyet olsun
afiyet olsun canim .sporda super.
olabilir canim once telefonla konus doktorunla illa gel derse oyle git. Hastalenelere gitmeye de korkuyor insan
afiyet olsun canim. Pilav keske pirinc olmasaymis canim.
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim senin menulere diyecek bisey bulamiyorum. Senin sarimsak ikinci ogune gecer heralde. Cignedinmi yuttunmu sadece canim
caya suya sikmada sorun yok canim. Ama yenmemesi gerek diye biliyorum.
kendi kendine oyalanacak seyler bulsa keske esin. Evdeki tamir olacaklari yapmasi daha iyi olmus. Bugun dinlenirsin ins canim
agri normal olabilir canimda morluklari bilemedim
ins canim .
sagol ablam.
Yazdi ama emzirdigim icin en hafifini yazdi mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?