- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.401
gunaydin canim gececek bu gunler canim. Rabbim hepimizi korusun ins. Tabiki bizimle paylasacaksin canim . hepimizin cani sikiliuor ve burda dertlesiyiruz. Sen simdi bosuna uzulup kotuyu cagirmaGünaydın kızlar
Artık güzel haberler alacağımız günlere uyanmak istiyorum
Dünden beri modum çok düşük, bu virüs beni gerçekten çok yordu daha da çok mental olarak
Her an birinin yakalanacağını birini kaybedeceğim korkusu içimi daraltıyor
Ben evdeyim ama eşim mecbur çalışıyor ve böbreklerinden rahatsız normal gribi bile zor atlatan biridir ondan yana çok korkuyorum
Allahım korktuğumuzu yaşatmasın
Sizin de içinizi sıkıyorum hakkınızı helal edin ama söyleyecek de kimsem yok
gunaydin canimGünaydın kizlarr
Yani biraz faydasi olsada ayni evde korumak biraz zor. İns bisey olmaz canim. Bebese gecmis olsunGunaydin kızlar oglan hafif usutmusdu hala devam ediyor bide acaba diş mi cikarcak acayip huysuz cok zorlaniyoruz eşimde ise basliyor yarın odalari vs ayircaz sanirm cnku riskli yerde calisiyor Allah korusun gerci aynı evde nekadar engelleyebilrsn bilmiyormda
Eki Görüntüle 2610740
kızlar seviyedekiler ama herkes yapabilir yalancıpizza tadı çok güzel oldu öneri olsun diye paylaşıyorum
Tarif i
Suçukları ve kapya biber veya yeşil biberi küp küp doğradım pişirdim üzerine 2-3 domates küçük küp küp doğradım pişirdim en son yumurtayı çırptım içine kekik baharat attım döktüm tavaya üzenei
Kaşar peyniri normalde bende yoktu ben normal peynir ile yaptım kapağını kapatıp iyice pişiriyoruz ama çok güzel oldu tadı oğlum da çok sevdi
Evet cnm dhaa benim önümde 15 hafta var çok çok dikkatli gitmem gerek Allah tan hayırlısı
. Izleyebildnzmi cnmbizde bugun konustuk esimle aksam kizi uyuttuktan sonra bakalim beraber diye:)
bende 166 kilom 64 ama 42 giyyorum.kemiklerim iri benimde
ne guzel demek akli basina gelmis:) insallah bundan sonra agzinizin tadi bozulmaz.kostek yerine destek olur :)
İyi geceler kızlar bir an once pazartesi olup ıs bası olsun eşim kafayı odaları degıstırmek le bozdu bugunde cocukların odasını tekrar degıstırdık sonrada butun evde bozulan tamir edilecek ne varsa onları tamir etti bende anca oturabıldımbı kac gun daha calısmazsa ben kafayı sıyırcam can sıkıntısından 2 dk durmuyor
kendinmi karar verdin Dr un mu canim kücük dozda almayi?
hangi sezonu sorduguna bagli canim, 3 sezonda fetih zamaninda bitti
iyi gecelerKolay gelsin size ne cokta sana
Bilmiyorum ki canim Hic yasamadim
Günaydın kızlar
Dünden beri modum çok düşük, bu virüs beni gerçekten çok yordu daha da çok mental olarak
Ben evdeyim ama eşim mecbur çalışıyor ve böbreklerinden rahatsız normal gribi bile zor atlatan biridir ondan yana çok korkuyorum
Kizlar 30 dk leslie yaptim geldimm.kizlarin kahvaltisini hazirlayip ev islerine girisecegim.
mevsimler cok degıstı artık yahavalarda ins düzelir nisan a giriyoruz kar yagiyor
butun hafta ne verebilirim eline diye dusunucem ablaaklına ne gelirse diğer hafta ver çivi mivi fark etmez elbet sonun da sıkılır yorulur vaz geçer
at kestanesi sürsene gülüm bacaklarına ağrı azalıyor mu bir bak bakalım
sızmısım zatenuyu da az canın dinlensin pert oldun bu gün kuzum
canım kotu düşünme ıyı seyler düşün Allahın izniyle atlatacagız bu zamanlarıGünaydın kızlar
cok guzel canımGünaydın arkadaşlar 2 gündür yoğurt kürü yapıyorum onun etkisi mıdır bilmem güzel eksiyle geldim
Cuma 63.2
Bugün 62.5
pınarım mumkun mertebe izole edecek artık kendiniGunaydin kızlar oglan hafif usutmusdu hala devam ediyor bide acaba diş mi cikarcak acayip huysuz cok zorlaniyoruz eşimde ise basliyor yarın odalari vs ayircaz sanirm cnku riskli yerde calisiyor Allah korusun gerci aynı evde nekadar engelleyebilrsn bilmiyormda
Tebrikler canımGünaydın arkadaşlar 2 gündür yoğurt kürü yapıyorum onun etkisi mıdır bilmem güzel eksiyle geldim
Cuma 63.2
Bugün 62.5
Geçmiş olsun kuzumGunaydin kızlar oglan hafif usutmusdu hala devam ediyor bide acaba diş mi cikarcak acayip huysuz cok zorlaniyoruz eşimde ise basliyor yarın odalari vs ayircaz sanirm cnku riskli yerde calisiyor Allah korusun gerci aynı evde nekadar engelleyebilrsn bilmiyormda
Amin kuzumm tez vakitte kesin tedavisini bulsunlar inşallahgunaydin canim gececek bu gunler canim. Rabbim hepimizi korusun ins. Tabiki bizimle paylasacaksin canim . hepimizin cani sikiliuor ve burda dertlesiyiruz. Sen simdi bosuna uzulup kotuyu cagirma
gunaydin canim
Allah çalışmak zorunda olanlar yardımcısı olsun kuzumGuzek tarifmis deniyebillrm sagol cnm
Hayirlisi olsun cnm
. Izleyebildnzmi cnm
benmkide sıklır ama asla ole aksiyonlara girismez ben zorlarim anca o şekilde, biyandan guzel bisey bence üşenmiyor :)
Bilmemki genel son kastettim ama
Gunaydn cnm amin inşallah Allah korusun gervekten calismak zorunda olup kendini riske atan cok insan var
Masallah cnm kolay gelsn
Bravo kuzumGünaydın kızlar baya artıyım ama alıştm gider inşaallah
Bugün 39. gündeyim.Yarın 1.seviye bitiyor şükürler olsun. Serbest güne kaldı 15 gün
Amin canımm inşallahmevsimler cok degıstı artık ya
butun hafta ne verebilirim eline diye dusunucem abla
sızmısım zaten
canım kotu düşünme ıyı seyler düşün Allahın izniyle atlatacagız bu zamanları
cok guzel canım
pınarım mumkun mertebe izole edecek artık kendini
Üzüntü bitiriyor zaten bizi.bende yaptim sporumu cok sukur vicdanim rahat bugun
yok hic azalmadi..ama kizim 4 aylikken hastalandi uzuntuden 1 gecede gitti sutum sonra mecbur birakmistim..hala cok uzulurum 6 aya kadar bile emziremedim diye
neden doycktim cevabini gordum:))
demekki emindi senin kilo vereceginden:))
demekki bunyeden bunyeye degisiyo
nasil bisey abla o..tarifini soylermisin:)dun ilkkez karnibahar kisisri yaptim.normal kisir kadar guzeldi:)
Onu bende yapmak istiyorum ya..Bugün kalori saymaya başladim. Menüm pek iç açıcı değildi, ne kadar fazla çıkacak diye yediklerimi yazdım uygulamaya. Hedef 1300 kaloriydi. Yediklerim 1264 kalori etti. Şimdi gerçekten böyle kilo verilebilir mi aklım almadi
Ya süper ben de kızımın doğum günüsünü kutladım spor yapabilir miyim bugün bilmiyorum
Verilir canım zaten 1200 kalori altı tavsiye edilmiyor diyetlerde
Ekmeksiz olmazAkşamki ekmek hariç çok güzel canım
Cumartesi akşam öğünün biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama nohuttan iki kaşık yemişsin pazar menün güzel
Çok güzel canım
Güzel canım 2 haşlanmış yumurta varken o bir dilim ekmeğe hiç gerek yokmuş
Akşamki pirinç pilavından çok hoşlanmadımyani genel itibariyle azar azar bir sürü karbonhidratlı şeylerden tüketmişsin
Akşam öğünün az olmuş diş sebebiyle geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?
Güzel
Sarman az miktarda olduğu için güzel canım keşke pirinçten olmasaymış
Güzel canım
Azar azar çok şey var sanki menünde ama abartılı da gelmiyor göze
Abla tabirlerine bayıldım menü listelerine çok güzel girdin
Neyin kafasıyla Çarşamba yazmışsam oysa cumartesiydievde kala kala günleri de unuttuk iyi mi
Abla bu yönümü seviyorum beni rahatsız eden durumları açıkça ifade edebiliyorum söylemezsem Ardı arkasının kesilmeyeceğinin farkındayım herhaldevay harikasın ben 15 senelik evlilikten sonra azcık söylemeye başladım 20,5 yıllık evliyim son 2-3 senedir ağzımı düzgün açtım da duruldu :))
Tamamdır ablaSuyuna limon sikmakda sorun olmuyor cnm
Ama öğün dışında yeme :)
Artık öyle yapayımcaya suya sikmada sorun yok canim. Ama yenmemesi gerek diye biliyorum
Allah kerim canım inşallah ülkece daha fazla kaybımız olmadan atlatabiliriz bu süreciGünaydın kızlar
Nasil yapiyorsun canimGünaydın arkadaşlar 2 gündür yoğurt kürü yapıyorum onun etkisi mıdır bilmem güzel eksiyle geldim
Cuma 63.2
Bugün 62.5
Teşekkür ederim daha dün gibi gelse de iki yıl olmuş2 yaşına mi girdi kızın. Güzel yillari olsun insallh
ben senin her yönünü seviyorumAbla bu yönümü seviyorum beni rahatsız eden durumları açıkça ifade edebiliyorum söylemezsem Ardı arkasının kesilmeyeceğinin farkındayım herhalde
Tamamdır abla
Artık öyle yapayım
Allah kerim canım inşallah ülkece daha fazla kaybımız olmadan atlatabiliriz bu süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?