Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

49.3 Aynıyım mursh... Foto ekleyemiyorum makina evde değil

tebrıkler cnmmm ıradelı ve azımlı ınsanları oldum olası takdır etmısımdır...

murccum ellerine sağlık azda olsa hepimiz vermişiz ve ben inanılmaz tatlı isteğime yenik düştüm bir paket biskrem yedim kızmayın hee cuma ödülü olsun buda

cnmm ahh su tatlı krızlerımızde olmasa tam super olacak ama artık dedıgın gıbı cuma odulu olsun sporla yakarsın artık...

Ben facıayım yaa yedıklerımı goruyorsunuz okuyorsunuz bu verememe durumu nedır anlamadım 2 ılerı bı gerı valla sıkıldım yaa

9. Takım Bireysel DereceLer

1 Siyamum 1,99
2 Nagieymen 1,81
3 Nora 0,68
4 graphicdesigner 0,64
5 Edda1985: 0,44
6 Hoppidicik 0,00
7 Btlbetul -0,89
8 Fadime02: -1,04
9 Lıonessa -1,20
10 Doksanaltmısdoksan-1,32
11 Mursh: -1,71

murccum bende sen gibiydim az yiyodum ama gitmiyodu galiba spor işe yaradı sen de spora başlasan dicem deeee senin çalışma saatleri karışık nasıl yapsak ki :44:

vur vur sende vuur.... hakettim ben.... yaa düşündümde haketmedim amaaa... ben bu hafta geçen haftadan daha kaçamaksız yaşadım bi kere.... neyyseee... haftayada ben size vuruciiim....

murccum bende sen gibiydim az yiyodum ama gitmiyodu galiba spor işe yaradı sen de spora başlasan dicem deeee senin çalışma saatleri karışık nasıl yapsak ki :44:

Haklısın nagıscımm sporu bı sekılde hayatımın bı yerıne sokmalıyım...Soylekı plates lastıklerı sıparıs ettım ofıste mutlaka 15 20 dk bos zamanım oluyor 10 dk ender saracın hareketlerınden yapıcam 10 15 dkda plates lastıklerıyle calısıcam...Sansa kader eve erken gıdersemde pısıkletım feln var onu kullanırım dıorum bakalım ıns teorık olarak becerebılırım

vur vur sende vuur.... hakettim ben.... yaa düşündümde haketmedim amaaa... ben bu hafta geçen haftadan daha kaçamaksız yaşadım bi kere.... neyyseee... haftayada ben size vuruciiim....

Hadı bakalım gorucez beybıııı

Gamze maden cocuk sana kartını verdı sende faceden arattın cocugu neden eklemıyorsun kızım adamı lıstene kısmetın nerden cıkacagı bellımı olur faceden 1 2 yazısırsın kafana uyarsa bulusursun belkı nasıbındır bellımı olur bu ısler Çocuk senı cok begenmıs kı boyle bı cesarette bulunmus herkeste bunu yapamaz yanı...

Tabı takdır gene senın

oolmaz öyle her kart verene kız vermiyoruz biz....

ÇOK BEĞENDİM ÇOK malesef bende böyle zarif bir gelin değildim facede baktıysan oldukça tombiştim ah şimdiki aklım olsa zayıflamam mı o zaman kilo falan umrumda değildi

of nagiş of. benim de umrumda değil kilo falan. ama millet dedikoduya meraklı olduğundan mecburum

ben kendimi böyle de seviyorum

bencede eklemeli hem bide merak ettim kartında ne yazıyo işi gücü neymiş be anlatsana gamzeeeeeeeee

of nagiş of. benim de umrumda değil kilo falan. ama millet dedikoduya meraklı olduğundan mecburum

ben kendimi böyle de seviyorum

kuzum bak beni uyaran eden olmadı da vehametin farkında değildim sakın sen dikkat et çıtır gelin ol insan geçmişe dönüp fotoğraflara bakınca iç geçiriyo benden söylemesi

oolmaz öyle her kart verene kız vermiyoruz biz....

mursh ben hep şunu düşünüyorum, düşünsene konuştum ettim çocukla, millet soracak nerde tanıştınız, yolumu kesti öyle tanıştık dicem başka şekilde tanışmış olsaydık olurdu sanırım çünkü çocuğun tipi falan fena değildi Bir de belkide her kızın önünü kesip yapıyordur bunu diye düşünüyorum ayy çocuk nerdeyse nufüs cüzdanını çıkarıp gösterecekti

ya kızım kartvisitte ne yazıyo dedik ya işini merak ettim aaaa bir millet nerde tanıştınız diye soracak diyemi endişe ben olsam eklerdim faceden çocuktaki özgüvene bak be ama tabi temkinli olmakta lazım ne malum dolandırıcı vs olmadığı :26:

aay kızma sakın gamzecim pek bir meraklı olmuşum cvp vermek zorunda değilsin sevmedim ben bu msjımı

bencede eklemeli hem bide merak ettim kartında ne yazıyo işi gücü neymiş be anlatsana gamzeeeeeeeee

Kurumsal bir şirkette muhasebeciymiş çocuk otobüs beklerken tüm sülalesini anlattı Kartında cep telefonu yok ofis telefonu var, ayy bi de google'a ismini yazdım hi5, netlog vs. heryerde hesabı VAR, hiç sevmem öyle tipleri, ayy ben de havalara girdim ya nasıl da seçici davranıyorum

aay kızma sakın gamzecim pek bir meraklı olmuşum cvp vermek zorunda değilsin sevmedim ben bu msjımı

Yokk canımm niye kızayım, hem size anlatmıcam da kime anlatıcam patronum bir şey dedi de o yüzden geç yazdım cevabı..Bu arada Fulya ile çok güzel çıkmışsınız maşallah bizim forumun kızları hepsi birbirinden güzel

Yaseciğim nerelerde kaldı acaba?

selam kizlar
nagisle bulusmamizda cektirdigimiz fotoyu "<3" adli albumume koydum merak edenler bakabilir sonra kaldircam cunku nagisin istegi uzerine

ahh cnm güzel muhabbetti ama zaman çok kısaydı be neyse bir dahaki sefere uzun uzun sohbet ederiz sevgili eşimde ingilizce kursuna gidiyo eniştede yabancılık çekmez bak sırf sizin için bütün çabamız

kız belli mi olur oda kısmet arıyo demekki :) ama varya eskiden kızlar derdi ay işi olsun saati tatili belli olsun diye şimdi erkekler öyle arıyo hem çalışsın hem süper ev hanımı olsun hem anne olsun zaman ne çabuk değişti be :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…