- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.641
49.3 Aynıyım mursh... Foto ekleyemiyorum makina evde değil
murccum ellerine sağlık azda olsa hepimiz vermişiz ve ben inanılmaz tatlı isteğime yenik düştümbir paket biskrem yedim kızmayın hee cuma ödülü olsun buda
tebrıkler cnmmm ıradelı ve azımlı ınsanları oldum olası takdır etmısımdır...
cnmm ahh su tatlı krızlerımızde olmasa tam super olacak ama artık dedıgın gıbı cuma odulu olsun sporla yakarsın artık...
Ben facıayım yaa yedıklerımı goruyorsunuz okuyorsunuz bu verememe durumu nedır anlamadım 2 ılerı bı gerı valla sıkıldım yaa
murccum bende sen gibiydim az yiyodum ama gitmiyodu galiba spor işe yaradı sen de spora başlasan dicem deeee senin çalışma saatleri karışık nasıl yapsak ki :44:
vur vur sende vuur.... hakettim ben.... yaa düşündümde haketmedim amaaa... ben bu hafta geçen haftadan daha kaçamaksız yaşadım bi kere.... neyyseee... haftayada ben size vuruciiim....
Gamze maden cocuk sana kartını verdı sende faceden arattın cocugu neden eklemıyorsun kızım adamı lıstene kısmetın nerden cıkacagı bellımı olur faceden 1 2 yazısırsın kafana uyarsa bulusursun belkı nasıbındır bellımı olur bu ıslerÇocuk senı cok begenmıs kı boyle bı cesarette bulunmus herkeste bunu yapamaz yanı...
Tabı takdır gene senın
ÇOK BEĞENDİM ÇOK malesef bende böyle zarif bir gelin değildim facede baktıysan oldukça tombiştimah şimdiki aklım olsa zayıflamam mı o zaman kilo falan umrumda değildi
Gamze maden cocuk sana kartını verdı sende faceden arattın cocugu neden eklemıyorsun kızım adamı lıstene kısmetın nerden cıkacagı bellımı olur faceden 1 2 yazısırsın kafana uyarsa bulusursun belkı nasıbındır bellımı olur bu ıslerÇocuk senı cok begenmıs kı boyle bı cesarette bulunmus herkeste bunu yapamaz yanı...
Tabı takdır gene senın
of nagiş of. benim de umrumda değil kilo falan. ama millet dedikoduya meraklı olduğundan mecburum
ben kendimi böyle de seviyorum
oolmaz öyle her kart verene kız vermiyoruz biz....
mursh ben hep şunu düşünüyorum, düşünsene konuştum ettim çocukla, millet soracak nerde tanıştınız, yolumu kesti öyle tanıştık dicembaşka şekilde tanışmış olsaydık olurdu sanırım çünkü çocuğun tipi falan fena değildi Bir de belkide her kızın önünü kesip yapıyordur bunu diye düşünüyorum ayy çocuk nerdeyse nufüs cüzdanını çıkarıp gösterecekti
ya kızım kartvisitte ne yazıyo dedik yaişini merak ettim aaaa bir millet nerde tanıştınız diye soracak diyemi endişe ben olsam eklerdim faceden çocuktaki özgüvene bak be ama tabi temkinli olmakta lazım ne malum dolandırıcı vs olmadığı :26:
bencede eklemeli hem bide merak ettim kartında ne yazıyo işi gücü neymiş be anlatsana gamzeeeeeeeee
aay kızma sakın gamzecim pek bir meraklı olmuşum cvp vermek zorunda değilsin sevmedim ben bu msjımı
selam kizlar
nagisle bulusmamizda cektirdigimiz fotoyu "<3" adli albumume koydum merak edenler bakabilir sonra kaldircam cunku nagisin istegi uzerine
Kurumsal bir şirkette muhasebeciymişçocuk otobüs beklerken tüm sülalesini anlattı Kartında cep telefonu yok ofis telefonu var, ayy bi de google'a ismini yazdım hi5, netlog vs. heryerde hesabı VAR, hiç sevmem öyle tipleri, ayy ben de havalara girdim ya nasıl da seçici davranıyorum
selam kizlar
nagisle bulusmamizda cektirdigimiz fotoyu "<3" adli albumume koydum merak edenler bakabilir sonra kaldircam cunku nagisin istegi uzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?