- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.421
Teşekkür ederim ablaben senin her yönünü seviyorum
ben anca bu yaşım da senin gibi oldum :)
başımıza gelen şeylerin çoğuna , insanların bize davranış şekillerine biz izin verdiğimiz olduğunu anlayıp kendimi affetmem 1.5 sene mi almıştı :))Teşekkür ederim ablaben de seni seviyorum ❤ onca zaman üzüldüğünle kalmış ama mühim olan şimdi artık seni üzmelerine izin vermiyorsun bu harika
Evettt öyle oluyor.Teşekkür ederim daha dün gibi gelse de iki yıl olmuş
annem iyiye gidiyor elhamdülillah abla doktor guzel konuşmuş babamda çıkmadı çok şükürhuban1234 annen nasıl oldu canım
Abla benim gözümün önünde annem gibi canlı örnek vardı babam tır şöförüydü ayda birkaç kez görürdük babam hayatımda tanıdığım en demokratik insan çocuk bile olsak düşüncelerimize önem verirdi kızdığını dövdüğünü hiç hatırlamam bunun da etkisi olabilir babaanne ve dedeyle yaşadığımız için annem hep susardı saygıdan önceleri annemi savunmak için konuştum karşı çıktım en büyük çocuktum tabi az sopa yemedim dedemden onu hiç affetmiyorum ayrıca herhalde biraz da annem gibi ezilmekten korktuğum için konuştum hepbaşımıza gelen şeylerin çoğuna , insanların bize davranış şekillerine biz izin verdiğimiz olduğunu anlayıp kendimi affetmem 1.5 sene mi almıştı :))
düsünme Bunlari canim malesef esler calisiyor tedbirimizi almamiz lazim, olumsuz düsünüp kötüyü cagirmayalimGünaydın kızlar
Artık güzel haberler alacağımız günlere uyanmak istiyorum
Dünden beri modum çok düşük, bu virüs beni gerçekten çok yordu daha da çok mental olarak
Her an birinin yakalanacağını birini kaybedeceğim korkusu içimi daraltıyor
Ben evdeyim ama eşim mecbur çalışıyor ve böbreklerinden rahatsız normal gribi bile zor atlatan biridir ondan yana çok korkuyorum
Allahım korktuğumuzu yaşatmasın
Sizin de içinizi sıkıyorum hakkınızı helal edin ama söyleyecek de kimsem yok
masallahGünaydın arkadaşlar 2 gündür yoğurt kürü yapıyorum onun etkisi mıdır bilmem güzel eksiyle geldim
Cuma 63.2
Bugün 62.5
oh masallah ne güzelKizlar 30 dk leslie yaptim geldimm.kizlarin kahvaltisini hazirlayip ev islerine girisecegim.
allah korusun canim, Disten olabilir canimGunaydin kızlar oglan hafif usutmusdu hala devam ediyor bide acaba diş mi cikarcak acayip huysuz cok zorlaniyoruz eşimde ise basliyor yarın odalari vs ayircaz sanirm cnku riskli yerde calisiyor Allah korusun gerci aynı evde nekadar engelleyebilrsn bilmiyormda
yinede güzel sabit2 gun üst üste sarma sonucu bu
cok sükür canimannem iyiye gidiyor elhamdülillah abla doktor guzel konuşmuş babamda çıkmadı çok şükür
Kız biz Mart hedeflerini değerlendirdik..MART AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(27 Mart) (4 haftalık)
Niran Nevra (75) === 71..........73
ekim2009 (91.9).…...……………….89..........91
Jasminium84 (65,5)......................61........64,1
Huban1234 (56.3)====53...........
zsaracoglu (80.00) ----------> 75 ..........78.2
Askrhpozitif (84.00).............>78.8..........79.7
Poni Bon (83.6)-------------》78..........79.9
Selensu82(55.9)…….......>>54..........55.5
Furha63 (71.00)=======69.00..........69.2
L4L4 (64.00)------------------>>62..........
Üçmelekannesi(73)........... 69..........69.5
Gastrikasit (69)........66..........
ela_naz2019 (89.8)---------》85..........86.9
eceboce (65,5)-------------- > 62..........63,7
Zeycan123 (65.3)~~~~~(62)..........63.2
ehehehehKız biz Mart hedeflerini değerlendirdik..
Nisan hedeflerimizi bile belirledik.
Biraz daha sık gelde geriden takip etme bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?