- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.441
Kimse tutturamadı merak etmeeheheheh
kusura bakmayın kaptanım
anca fırsat buldum
kendimle uğraşıyorum bu aralar
netice olarak martı tutturamamışım sanırım
Listede olup artı olan kızlar
Jasminium84 ve @Poni Bon (bende dahil), Bugünden sonra sıkı tutup Cumaya eksi gelelim.
TemelinSafinazi
@zsaracoglu
@Ucmelekannesi
E ela_2019
Sizleri tebrik ederim kızlar, eksi gelmişsiniz, rehavete kapılmayın, Cumaya çok güzel eksiler bekliyorum sizlerden.
askrhpozitif
Canım bulgur ve nakliyat iki gün üst üste yendiğinde olumsuz etkisi oluyor maalesef, sabit gelmişsin neyseki.
Bu ayda sona bırakma hedefi :)))
@medine66 nedir sende tartı durumları canım
Sagol canim@Dream00
Senin vücudun alıştı bence 55.4-55.7 arasına.
Çok güzel gidiyorsun tebrik ederim
ay kuzum aynen ben de öyleyim yaGünaydın kızlar
Artık güzel haberler alacağımız günlere uyanmak istiyorum
Dünden beri modum çok düşük, bu virüs beni gerçekten çok yordu daha da çok mental olarak
Her an birinin yakalanacağını birini kaybedeceğim korkusu içimi daraltıyor
Ben evdeyim ama eşim mecbur çalışıyor ve böbreklerinden rahatsız normal gribi bile zor atlatan biridir ondan yana çok korkuyorum
Allahım korktuğumuzu yaşatmasın
Sizin de içinizi sıkıyorum hakkınızı helal edin ama söyleyecek de kimsem yok
artı iner cumaya poniGünaydın kızlar baya artıyım ama alıştm gider inşaallah
Bugün 39. gündeyim.Yarın 1.seviye bitiyor şükürler olsun. Serbest güne kaldı 15 gün
cok sevindim canımannem iyiye gidiyor elhamdülillah abla doktor guzel konuşmuş babamda çıkmadı çok şükür
yok canım bu gunden sonra tek ogun gerı donuyorumListede olup artı olan kızlar
Jasminium84 ve @Poni Bon (bende dahil), Bugünden sonra sıkı tutup Cumaya eksi gelelim.
TemelinSafinazi
@zsaracoglu
@Ucmelekannesi
E ela_2019
Sizleri tebrik ederim kızlar, eksi gelmişsiniz, rehavete kapılmayın, Cumaya çok güzel eksiler bekliyorum sizlerden.
askrhpozitif
Canım bulgur ve nakliyat iki gün üst üste yendiğinde olumsuz etkisi oluyor maalesef, sabit gelmişsin neyseki.
inşallah bir an önce kurtuluruzAbla bu yönümü seviyorum beni rahatsız eden durumları açıkça ifade edebiliyorum söylemezsem Ardı arkasının kesilmeyeceğinin farkındayım herhalde
Tamamdır abla
Artık öyle yapayım
Allah kerim canım inşallah ülkece daha fazla kaybımız olmadan atlatabiliriz bu süreci
haklısın kuzum işte ne biliyim dünden beri çok kötüydüm, bugün eşim gittikten sonra epey ağladım ağladım biraz rahatladımdüsünme Bunlari canim malesef esler calisiyor tedbirimizi almamiz lazim, olumsuz düsünüp kötüyü cagirmayalim
masallah
oh masallah ne güzel
allah korusun canim, Disten olabilir canim
yinede güzel sabit
cok sükür canim
tamamdır balım bu hafta full tek öğün yapacağımListede olup artı olan kızlar
TemelinSafinazi
@zsaracoglu
@Ucmelekannesi
E ela_2019
askrhpozitif
kuzum hedef listesi nerede bulamadım da ben varsa kolayda atar mısın acibaaKimse tutturamadı merak etme
Ama herkes Nisan hedefine yenilgi hırsı ile başladı.
Nisan hedeflerimiz tutacak İnşallah.
Allah yardımcımız olsun canımay kuzum aynen ben de öyleyim ya
psikolojim hepten bozuldu
aynen kuzum. çeşitli videolar izliyorum iyi geliyorlar banaAllah yardımcımız olsun canım
Kahveyi sade içmeyi denesen nasıl olur canımKizlarrr süt kilo yapar mi?? Sanirim beni sütlü kahve etkiliyor ya. Sabah kahvaltidan hemen sonra içmeye çalışayım. Bakalim sonuç değişecek mi..
Geri yapabilirsem seni etiketlerim canımkuzum hedef listesi nerede bulamadım da ben varsa kolayda atar mısın acibaa
Keto için illa Kgk gerek yok ki.tamamdır balım bu hafta full tek öğün yapacağım
keto yapacaktım ama hindistan cevizi yağımı okulda bırakmıştım, bugün gittiğimde alayım diyordum ama mail geldi dün okuldan bu hafta hiç kimse gelmesin dendi
tereyağı ile yapsam olur mu ki bilemedim
sen gerçekten gurur duyulacak bir evlatsın keşke ben de annem için zamanın da daha çok ses çıkarabilseydim .Abla benim gözümün önünde annem gibi canlı örnek vardı babam tır şöförüydü ayda birkaç kez görürdük babam hayatımda tanıdığım en demokratik insan çocuk bile olsak düşüncelerimize önem verirdi kızdığını dövdüğünü hiç hatırlamam bunun da etkisi olabilir babaanne ve dedeyle yaşadığımız için annem hep susardı saygıdan önceleri annemi savunmak için konuştum karşı çıktım en büyük çocuktum tabi az sopa yemedim dedemden onu hiç affetmiyorum ayrıca herhalde biraz da annem gibi ezilmekten korktuğum için konuştum hep
Sağol canım soda+yoğurt+zencefil+limonTebrikler canım
Yoğurt kürü hangisini yapıyorsun
Geçmiş olsun kuzum
Amin kuzumm tez vakitte kesin tedavisini bulsunlar inşallah
Allah çalışmak zorunda olanlar yardımcısı olsun kuzum
Soda 3 kaşık yoğurt 1 cay kaşığı zencefil yarım limon suyuNasil yapiyorsun canim
Sade de içiyorum ama bebim nescafe bagimliligim vardi onu aşmak için sütlü türk kahvesi ne döndüm sütlü günde iki üç kere iciyordum büyük fincan bide şu an 1 e i dirdim ama tamamen birakmak beni çok gerecek. Süt kilo yapar mi kiKahveyi sade içmeyi denesen nasıl olur canım
Yanında 2-3 tane de ceviz yersen daha iyi yağ yakarsın
Sağol canımdüsünme Bunlari canim malesef esler calisiyor tedbirimizi almamiz lazim, olumsuz düsünüp kötüyü cagirmayalim
masallah
oh masallah ne güzel
allah korusun canim, Disten olabilir canim
yinede güzel sabit
cok sükür canim
önce mart sonu hedefim 89 vaarrr çarşamba sabah yazıcam :)))nisan hedefi de inşallah fazlasıyla olur gülüm sağ ol@GastrikAsit
Dün itibarıyle artık daha düzenli besleneceğini ve spor yapacağını söylediğin için Cumaya ekside olacağını düşünüyorum.
Dream00
Senin vücudun alıştı bence 55.4-55.7 arasına.
Çok güzel gidiyorsun tebrik ederim
ekim2009
Tebrik ederim canım
Nisan sonu hedefin ulaşılmaz değil canım
Böyle devam edersen olacak inşallah.
@Gulbe şeker
Neden böyle oluyor acaba
Cuma sabittin diye hatırlıyorum
Sen kendi hayatını daha iyi bilirsin.
Bence herşeyi bı gözden geçir
Nerede hata yaptığını bulabilirsin
@Pnrrr-20
Kilo Kronolojisinde seninle yer değişeceğiz gibi duruyor.
Eşin evde olduğu için muhtemelen böyle ama yinede dikkat et.
Emeklerin boşa gitmesin
@Furha63
Güzel gidiyorsun, tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?