Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eheheheh
kusura bakmayın kaptanım
anca fırsat buldum
kendimle uğraşıyorum bu aralar
netice olarak martı tutturamamışım sanırım
Kimse tutturamadı merak etme
Ama herkes Nisan hedefine yenilgi hırsı ile başladı.
Nisan hedeflerimiz tutacak İnşallah.

ay kuzum aynen ben de öyleyim ya
psikolojim hepten bozuldu

Günaydın kızlar baya artıyım ama alıştm gider inşaallah
Bugün 39. gündeyim.Yarın 1.seviye bitiyor şükürler olsun. Serbest güne kaldı 15 gün
artı iner cumaya poni
annem iyiye gidiyor elhamdülillah abla doktor guzel konuşmuş babamda çıkmadı çok şükür
cok sevindim canım
yok canım bu gunden sonra tek ogun gerı donuyorum

inşallah bir an önce kurtuluruz

amin kuzum
haklısın kuzum işte ne biliyim dünden beri çok kötüydüm, bugün eşim gittikten sonra epey ağladım ağladım biraz rahatladım

tamamdır balım bu hafta full tek öğün yapacağım
keto yapacaktım ama hindistan cevizi yağımı okulda bırakmıştım, bugün gittiğimde alayım diyordum ama mail geldi dün okuldan bu hafta hiç kimse gelmesin dendi
tereyağı ile yapsam olur mu ki bilemedim

Kizlarrr süt kilo yapar mi?? Sanirim beni sütlü kahve etkiliyor ya. Sabah kahvaltidan hemen sonra içmeye çalışayım. Bakalim sonuç değişecek mi..
Kahveyi sade içmeyi denesen nasıl olur canım
Yanında 2-3 tane de ceviz yersen daha iyi yağ yakarsın

Keto için illa Kgk gerek yok ki.
Hindistan cevizi yağı da olmasa olur.
Yağlı besinleri tüketip karbonhidratları bırakmak lazım.
Kısa süreli uygulamayı düşünüyorsan başlama ama.
Çünkü bende ketozise girmek 1 haftayı buldu.

sen gerçekten gurur duyulacak bir evlatsın keşke ben de annem için zamanın da daha çok ses çıkarabilseydim .
çocukken yaşadıklarımız nasıl da etkiliyor bizi , kişiliğimiz ona göre oluşuyor sen bir de en büyük çocuksun evde genel de en büyükler daha çok mücadeleci oluyor benim büyük ablam da senin gibi

Tebrikler canım
Yoğurt kürü hangisini yapıyorsun

Geçmiş olsun kuzum

Amin kuzumm tez vakitte kesin tedavisini bulsunlar inşallah

Allah çalışmak zorunda olanlar yardımcısı olsun kuzum
Sağol canım soda+yoğurt+zencefil+limon

Kahveyi sade içmeyi denesen nasıl olur canım
Yanında 2-3 tane de ceviz yersen daha iyi yağ yakarsın
Sade de içiyorum ama bebim nescafe bagimliligim vardi onu aşmak için sütlü türk kahvesi ne döndüm sütlü günde iki üç kere iciyordum büyük fincan bide şu an 1 e i dirdim ama tamamen birakmak beni çok gerecek. Süt kilo yapar mi ki

Sağol canım

önce mart sonu hedefim 89 vaarrr çarşamba sabah yazıcam :)))nisan hedefi de inşallah fazlasıyla olur gülüm sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…