- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.461
İnsan moral buluyor kilo verdikce yemek istemiyorum mesela benListede olup artı olan kızlar
Jasminium84 ve @Poni Bon (bende dahil), Bugünden sonra sıkı tutup Cumaya eksi gelelim.
TemelinSafinazi
@zsaracoglu
@Ucmelekannesi
E ela_2019
Sizleri tebrik ederim kızlar, eksi gelmişsiniz, rehavete kapılmayın, Cumaya çok güzel eksiler bekliyorum sizlerden.
@askrhpozitif
Canım bulgur ve nakliyat iki gün üst üste yendiğinde olumsuz etkisi oluyor maalesef, sabit gelmişsin neyseki.
Bu ayda sona bırakma hedefi :)))
I Ilyusa nedir sende tartı durumları canım
Bu sanirim bana olmaz. Ama kaydettim bebegim biraz büyüsün denerim. Sen de devam edeceksen bi sonucuna bakarim.Soda 3 kaşık yoğurt 1 cay kaşığı zencefil yarım limon suyu
aç karnına içtiğin de çok güzel tıkıyor yemeği yedirmiyor ben deKizlarrr süt kilo yapar mi?? Sanirim beni sütlü kahve etkiliyor ya. Sabah kahvaltidan hemen sonra içmeye çalışayım. Bakalim sonuç değişecek mi..
Kaç aylık bebeğin canımBu sanirim bana olmaz. Ama kaydettim bebegim biraz büyüsün denerim. Sen de devam edeceksen bi sonucuna bakarim.
mart tutmaz nisan tutar gülüm bu günle 2 günüm var martı bitti saymıyorum o hedefi tutturacam inatlaeheheheh
kusura bakmayın kaptanım
anca fırsat buldum
kendimle uğraşıyorum bu aralar
netice olarak martı tutturamamışım sanırım
Hangileri mesela canımaynen kuzum. çeşitli videolar izliyorum iyi geliyorlar bana
tavsiye ederim
Yaa acaba diyetisyenime başlasam mı tekrar, elimde menü olunca daha bi iyi yapıyordumKeto için illa Kgk gerek yok ki.
Hindistan cevizi yağı da olmasa olur.
Yağlı besinleri tüketip karbonhidratları bırakmak lazım.
Kısa süreli uygulamayı düşünüyorsan başlama ama.
Çünkü bende ketozise girmek 1 haftayı buldu.
Sağol kuzumSağol canım soda+yoğurt+zencefil+limon
kuzum öğünlerde çorba yasak değildi diye biliyorumSeviyeci Kızlar
Evvelki gün yaptığım tereyağının ayranıyla bugün Maraş Tarhanası çorbası yaptım (yapımında un kullanılmıyor)
Akşam öğününde sadece bu çorbadan içebilmek için (katı-sıvı bir arada olmayacağı için) az önce kahvaltı yaptım.
Ancak şimdide tereddütte kaldım, akşam içsem mı çorbadan içmesem mi diye.
Ne dersiniz?
Not: Maraş Tarhanası; ufaltılmış dövme, ekşimiş yoğurt ve baharattan yapılıyor.
Seviye-1 yapıyorsun amaYaa acaba diyetisyenime başlasam mı tekrar, elimde menü olunca daha bi iyi yapıyordum
Açıkçası uzun süreli istiyorum ama
3-5 kase içeyim madem
Doğru haklısın sana yazdıktan sonra o geldi aklıma bi saat diyetisyene yaptığım şeyi anlatamam zatenSeviye-1 yapıyorsun ama
Diyetisyene gidersen seviye uygulayamazsın.
Bence sende bir an evvel bir düzen otutturup o düzende devam et
3-5 kase çok olmaz mı kuzum yaa hem kahvaltı da yapmışsın3-5 kase içeyim madem
Sebze yemekleriKuzum aslında seviye 1 tamamdır benim için ama sadece karbon işini çözmem gerekiyor onun yerine ne koyacağımı şaşırıyorum azıcık
Onu da bitirdim kuzum yeni sezonu bekliyorum bende.Bakarim canim nasilmis diye, la Casa de papel izledinmi nisanda yeni sezonu cikiyor
Ellerine sağlık canım. Acilen siralamami degistirmeliyim.9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @Dream00 (55.7)
- )
TemelinSafinazi (63.2) - )
Jasminium84 (64.1) - ) I Ilyusa (64.8)
- ) @Furha63 (69.2)
- ) @Ucmelekannesi (69.5)
- )
GastrikAsit (71.5) - ) @Pnrrr-20 (72.0)
- )
Handandandan (73.0) - ) @zsaracoglu (78.2)
- ) @askrhpozitif (79.7)
- ) @Poni Bon (79.9)
- ) @Tekrar dene (81.6)
- ) E ela_2019 (86.9)
- )
ekim2009 (91.0) - )
Mefkurem (91.6) - ) @Gulbe seker (102.7)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Sıralama değiştikçe liste yenilenecektir.
Vayyyy ben de o sırayı sana vermemek için elimden geleni yapicamBende kendime 4 rakip belirledim listeden
İlk önce @Pnrrr-20
SonraGastrikAsit
Ondan sonra @Ucmelekannesi
Ve en son @Furha63
Kısa dönem hedefim bu (24 Nisan)
Bende de hemen artı yapıyor canım, ama vücudumu alıştırmaya çalışıyorum. Hiç yemeden de olmuyor.Bana da bakliyat hiç yaramıyor yediğimin ertesi günü hop artı
Benim boyum da 158 canım 40 beden çok rahat oluyo. Boydan çok vücut tipinin önemi var aslında.Kısa cnm boyum 158cm
Masallaaaahh boya bak senAnladım canım 60 bile sen de harika durur eminim
1.68 canım ben de iri yapılıyım kemikliyimdir
Oooo çok iyi Poni, sonunda hizaya geldi yaniBu arada kv demişken benmki bir iyi bir iyi anlatamam kızlarMisafirliğe gittiğimzde tüm sofrayı işleri bana yıkıp kaçan kv gitti kızım senin üstün ıslanmasın ben koyarım makineye diyen kv geldi.Doğum yapınca yanıma yarım saat uğrayan. Ertesi gün 1 saatliğine geçmiş olsuna gelip giden kv gitti, hastalaneye gidince gelip torunlaryla oğluyla ilgilenen sık sık arayıp soran bi kv geldi
Hiçbir fikrim yok canım, daha önce tiroid var mıydı?iyi aksamlar hanimlar:)
bi kac gundur hic iyi degilim.gun belli saatlerinde uzerime bi yorgunluk cokuyo kemiklerim agriyo surekli uyku halindeyim ve cok yorgun hissediyorum..porumuda zorlaya zorlaya yaptim son bi kac gun.labaratuara gidip.kan vermem lazim troid icin ama kkorkudan gitmiyorum virusden dolayi ilaci en dusuk dozda aliyorum..aca etkisi olmadigi icinmi boyleyim..ilk troid ciktigi zamanlarda boyle oluyodum hep..tartiyada cikiyorum.gram gram gidiyo internetde baktim troid yuzundende olabilir yaziyo.bi bilgisi olan varmi
68 canım evet. Bı an önce toparlamaya çalışıyorum çok uzaklaşmadan.Guzel bence cnm ama son haftalar gercekten daha cok aliniyor dikkat et cnm
Cok iyi dusunmussunuz mantikli cnm :) ben benmkini kaldiramam erken cocuk oldu hala kaldiramiyorm ogleden once
Bende bi ara izliyodm hakan muhafizi ama yaridan sonra sarmadi biraktm. Sonu nasil bitti bari iyi midi
Ayndn kuzu basaricaz inşallah, sen kacla mezun olmuatun 68 mi
Wuuu hadi bakalim kaptanım kapışalım ozaman
Mervecim eşine fqydali uğraşlar mi bulsanız? Bazalarin koltukların, makinelerin arkasını falan temizlesin sıkılıyorsa.İyi geceler kızlar bir an once pazartesi olup ıs bası olsun eşim kafayı odaları degıstırmek le bozdu bugunde cocukların odasını tekrar degıstırdık sonrada butun evde bozulan tamir edilecek ne varsa onları tamir etti bende anca oturabıldımbı kac gun daha calısmazsa ben kafayı sıyırcam can sıkıntısından 2 dk durmuyor
Kuzum ben de aynı durumdaydım. Haberleri izlemeye ve internetten takip etmeye ara verdim. Sadece gün sonu bakıyorum neler olmuş diye. Çok etkisi oldu çok daha iyiyim. Eğer sık takip ediyorsan bırak sende. İ san o modadan bir türlü cikamiyor çünkü.Günaydın kızlar
Artık güzel haberler alacağımız günlere uyanmak istiyorum
Dünden beri modum çok düşük, bu virüs beni gerçekten çok yordu daha da çok mental olarak
Her an birinin yakalanacağını birini kaybedeceğim korkusu içimi daraltıyor
Ben evdeyim ama eşim mecbur çalışıyor ve böbreklerinden rahatsız normal gribi bile zor atlatan biridir ondan yana çok korkuyorum
Allahım korktuğumuzu yaşatmasın
Sizin de içinizi sıkıyorum hakkınızı helal edin ama söyleyecek de kimsem yok
Vayyy çok iyi gitmiş tebrikler Zeynepcim.Günaydın arkadaşlar 2 gündür yoğurt kürü yapıyorum onun etkisi mıdır bilmem güzel eksiyle geldim
Cuma 63.2
Bugün 62.5
Allah yardımcınız olsun canım. Elinizden geldiğince tedbirli olmanız lazım. Ama gelip kıyafetlerini çıkarıp duşa girerse hemen çok da tedirgin olmana gerek yok gibi.Gunaydin kızlar oglan hafif usutmusdu hala devam ediyor bide acaba diş mi cikarcak acayip huysuz cok zorlaniyoruz eşimde ise basliyor yarın odalari vs ayircaz sanirm cnku riskli yerde calisiyor Allah korusun gerci aynı evde nekadar engelleyebilrsn bilmiyormda
Maşallah Ponim ya azmettin başardınGünaydın kızlar baya artıyım ama alıştm gider inşaallah
Bugün 39. gündeyim.Yarın 1.seviye bitiyor şükürler olsun. Serbest güne kaldı 15 gün
Ooo keyf diyosunGünaydın kızlar esimin kahvaltısını verdım kızlar daha uyuyor bende uzun sureden sonra TV de cızgı film dısında bısey izliyorum
Canım kaç gündür aklıma geliyorsun özel msj mi atsam buraya mi yazsam derken sen yazmışsın. Cook sevindim annenin iyiye gitmesine. Hastaların büyük oranı atlatıyor, ins annende o güçlü tayfadan olur.annem iyiye gidiyor elhamdülillah abla doktor guzel konuşmuş babamda çıkmadı çok şükür
Artiyla gelmemissin çok iyi canımmerhabalar güzel ve fit hatunlarım
kilo bildirimim
cuma : 64
pazartesi : 63,7
ancak -300 olmuş dostlar... ama sanırım ödemim var parmaklarım şiş
bakalım cumaya ne oluruz
öncelikle sağlık tabi ki
Kuzu sana daha önce yazmıştım. İnek sütü çok zor sindirilen bir besin. Bazı hassas bunyelere hiç yaramıyor. Ben de bunu kendimde farkettim. Süt içince kilo vermem duruyor. Kahveyi günde bir bardağa düşürüp yarı yarıya süt ve su olarak yapabilirsin. Laktozsuz süt dene bir de kardeşim onunla daha rahat ettiğini söyluyor.Kizlarrr süt kilo yapar mi?? Sanirim beni sütlü kahve etkiliyor ya. Sabah kahvaltidan hemen sonra içmeye çalışayım. Bakalim sonuç değişecek mi..
Tamamdır kuzum sağolasınSebze yemekleri
Et tavuk balık
Salata çeşitleri
Kavrulmamış kuruyemişler
Yoğurt peynir, yumurta
Haklısın canım haber izledikçe insan iyice daralıyor, sabah programlarının bile gündemi hep koronaOnu da bitirdim kuzum yeni sezonu bekliyorum bende.
The rain
Dark
Stranger things
Narcos
Gossip girl
Designated Survivor
Virgin River
Bunları bitirdim. Bunlar dışındaki önerilere açığım
Ellerine sağlık canım. Acilen siralamami degistirmeliyim.
Vayyyy ben de o sırayı sana vermemek için elimden geleni yapicam
Bende de hemen artı yapıyor canım, ama vücudumu alıştırmaya çalışıyorum. Hiç yemeden de olmuyor.
Benim boyum da 158 canım 40 beden çok rahat oluyo. Boydan çok vücut tipinin önemi var aslında.
Masallaaaahh boya bak sen ❤
Oooo çok iyi Poni, sonunda hizaya geldi yani
Hiçbir fikrim yok canım, daha önce tiroid var mıydı?
68 canım evet. Bı an önce toparlamaya çalışıyorum çok uzaklaşmadan.
Mervecim eşine fqydali uğraşlar mi bulsanız? Bazalarin koltukların, makinelerin arkasını falan temizlesin sıkılıyorsa.
Ben eşimi asla iş için yerinden kaldıramıyorum. Beraber temizlik yapalım diyorum, yaparız ev temiz diyip gecistiriyor.
Kuzum ben de aynı durumdaydım. Haberleri izlemeye ve internetten takip etmeye ara verdim. Sadece gün sonu bakıyorum neler olmuş diye. Çok etkisi oldu çok daha iyiyim. Eğer sık takip ediyorsan bırak sende. İ san o modadan bir türlü cikamiyor çünkü.
Vayyy çok iyi gitmiş tebrikler Zeynepcim.
Allah yardımcınız olsun canım. Elinizden geldiğince tedbirli olmanız lazım. Ama gelip kıyafetlerini çıkarıp duşa girerse hemen çok da tedirgin olmana gerek yok gibi.
Maşallah Ponim ya azmettin başardın
Ooo keyf diyosun
Canım kaç gündür aklıma geliyorsun özel msj mi atsam buraya mi yazsam derken sen yazmışsın. Cook sevindim annenin iyiye gitmesine. Hastaların büyük oranı atlatıyor, ins annende o güçlü tayfadan olur.
Artiyla gelmemissin çok iyi canım
Kuzu sana daha önce yazmıştım. İnek sütü çok zor sindirilen bir besin. Bazı hassas bunyelere hiç yaramıyor. Ben de bunu kendimde farkettim. Süt içince kilo vermem duruyor. Kahveyi günde bir bardağa düşürüp yarı yarıya süt ve su olarak yapabilirsin. Laktozsuz süt dene bir de kardeşim onunla daha rahat ettiğini söyluyor.
Şu an bende mi sorun var diye düşündüm herkese 40beden oluyormuş. Acaba eteğin kalıbı mı dar.Onu da bitirdim kuzum yeni sezonu bekliyorum bende.
The rain
Dark
Stranger things
Narcos
Gossip girl
Designated Survivor
Virgin River
Bende de hemen artı yapıyor canım, ama vücudumu alıştırmaya çalışıyorum. Hiç yemeden de olmuyor.
Benim boyum da 158 canım 40 beden çok rahat oluyo. Boydan çok vücut tipinin önemi var aslında.
Masallaaaahh boya bak sen
Mervecim eşine fqydali uğraşlar mi bulsanız? Bazalarin koltukların, makinelerin arkasını falan temizlesin sıkılıyorsa.
Ben eşimi asla iş için yerinden kaldıramıyorum. Beraber temizlik yapalım diyorum, yaparız ev temiz diyip gecistiriyor.
Kuzum ben de aynı durumdaydım. Haberleri izlemeye ve internetten takip etmeye ara verdim. Sadece gün sonu bakıyorum neler olmuş diye. Çok etkisi oldu çok daha iyiyim. Eğer sık takip ediyorsan bırak sende. İ san o modadan bir türlü cikamiyor çünkü.
Allah yardımcınız olsun canım. Elinizden geldiğince tedbirli olmanız lazım. Ama gelip kıyafetlerini çıkarıp duşa girerse hemen çok da tedirgin olmana gerek yok gibi.
Ooo keyf diyosun
Canım kaç gündür aklıma geliyorsun özel msj mi atsam buraya mi yazsam derken sen yazmışsın. Cook sevindim annenin iyiye gitmesine. Hastaların büyük oranı atlatıyor, ins annende o güçlü tayfadan olur.
Kuzu sana daha önce yazmıştım. İnek sütü çok zor sindirilen bir besin. Bazı hassas bunyelere hiç yaramıyor. Ben de bunu kendimde farkettim. Süt içince kilo vermem duruyor. Kahveyi günde bir bardağa düşürüp yarı yarıya süt ve su olarak yapabilirsin. Laktozsuz süt dene bir de kardeşim onunla daha rahat ettiğini söyluyor.
Teşekkür ederimOnu da bitirdim kuzum yeni sezonu bekliyorum bende.
The rain
Dark
Stranger things
Narcos
Gossip girl
Designated Survivor
Virgin River
Masallaaaahh boya bak sen ❤
Ooo keyf diyosun
Bugün tarhana çorbası içmemeye karar verdim.Vayyyy ben de o sırayı
Nazlı 'nın dediği doğru bence, beden yapısı da önemli, kilonun nerede toplandığı, elma ve armut tipi dedikleri şey yani.Şu an bende mi sorun var diye düşündüm herkese 40beden oluyormuş. Acaba eteğin kalıbı mı dar.
Birde bi 10sene önce ki kalıpla şimdiki kalıplar bir değil çok daralmış kalıplar farkettimde ayakkabı da da öyle.
iyi sayilirim kilo veremeyince bide saydigim bulgular baslayinca supelendim az calisiyomu acaba diye cunku en dusuk dozu kullaniyorum ilaci.oglen ariycam bakalim dr u..ama kan vermem gerekecek.evdende cikmak istemiyorum bakalimİyi değilim derken? Nasıl hissediyorsn canm kilo gitmiyor diye mi taktın kafana yoksa? Bu seviyeler çoğu kişinin troidlerini normale döndürmüş bir düşünmez misin?
sadece kalp carpintisi olmuyo digerleri tum varilaç dozu az geliyor olabilir doktorunu arayıp bir sorsan mı , kalp çarpıntısı yok değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?