Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnsan moral buluyor kilo verdikce yemek istemiyorum mesela ben teşekkür ederim bu arada

Soda 3 kaşık yoğurt 1 cay kaşığı zencefil yarım limon suyu
Bu sanirim bana olmaz. Ama kaydettim bebegim biraz büyüsün denerim. Sen de devam edeceksen bi sonucuna bakarim.

Seviyeci Kızlar

Evvelki gün yaptığım tereyağının ayranıyla bugün Maraş Tarhanası çorbası yaptım (yapımında un kullanılmıyor)

Akşam öğününde sadece bu çorbadan içebilmek için (katı-sıvı bir arada olmayacağı için) az önce kahvaltı yaptım.

Ancak şimdide tereddütte kaldım, akşam içsem mı çorbadan içmesem mi diye.
Ne dersiniz?

Not: Maraş Tarhanası; ufaltılmış dövme, ekşimiş yoğurt ve baharattan yapılıyor.

eheheheh
kusura bakmayın kaptanım
anca fırsat buldum
kendimle uğraşıyorum bu aralar
netice olarak martı tutturamamışım sanırım
mart tutmaz nisan tutar gülüm bu günle 2 günüm var martı bitti saymıyorum o hedefi tutturacam inatla

aynen kuzum. çeşitli videolar izliyorum iyi geliyorlar bana
tavsiye ederim
Hangileri mesela canım

Yaa acaba diyetisyenime başlasam mı tekrar, elimde menü olunca daha bi iyi yapıyordum
Açıkçası uzun süreli istiyorum ama ‍♀

Sağol canım soda+yoğurt+zencefil+limon
Sağol kuzum

kuzum öğünlerde çorba yasak değildi diye biliyorum
Yani çorba artı sebze artı pilav ya da et yiyebilirsin
Ama tek öğün yapmak istiyorsan madem kahvaltı yaptın bence yarın iç çorbanı da

Yaa acaba diyetisyenime başlasam mı tekrar, elimde menü olunca daha bi iyi yapıyordum
Açıkçası uzun süreli istiyorum ama
Seviye-1 yapıyorsun ama
Diyetisyene gidersen seviye uygulayamazsın.
Bence sende bir an evvel bir düzen otutturup o düzende devam et

Seviye-1 yapıyorsun ama
Diyetisyene gidersen seviye uygulayamazsın.
Bence sende bir an evvel bir düzen otutturup o düzende devam et
Doğru haklısın sana yazdıktan sonra o geldi aklıma bi saat diyetisyene yaptığım şeyi anlatamam zaten
Kuzum aslında seviye 1 tamamdır benim için ama sadece karbon işini çözmem gerekiyor onun yerine ne koyacağımı şaşırıyorum azıcık

3-5 kase içeyim madem
3-5 kase çok olmaz mı kuzum yaa hem kahvaltı da yapmışsın

Kuzum aslında seviye 1 tamamdır benim için ama sadece karbon işini çözmem gerekiyor onun yerine ne koyacağımı şaşırıyorum azıcık
Sebze yemekleri
Et tavuk balık
Salata çeşitleri
Kavrulmamış kuruyemişler
Yoğurt peynir, yumurta

Bakarim canim nasilmis diye, la Casa de papel izledinmi nisanda yeni sezonu cikiyor
Onu da bitirdim kuzum yeni sezonu bekliyorum bende.
The rain
Dark
Stranger things
Narcos
Gossip girl
Designated Survivor
Virgin River
Bunları bitirdim. Bunlar dışındaki önerilere açığım

Ellerine sağlık canım. Acilen siralamami degistirmeliyim.
Bende kendime 4 rakip belirledim listeden
İlk önce @Pnrrr-20
Sonra GastrikAsit
Ondan sonra @Ucmelekannesi
Ve en son @Furha63

Kısa dönem hedefim bu (24 Nisan)
Vayyyy ben de o sırayı sana vermemek için elimden geleni yapicam
Bana da bakliyat hiç yaramıyor yediğimin ertesi günü hop artı
Bende de hemen artı yapıyor canım, ama vücudumu alıştırmaya çalışıyorum. Hiç yemeden de olmuyor.
Kısa cnm boyum 158cm
Benim boyum da 158 canım 40 beden çok rahat oluyo. Boydan çok vücut tipinin önemi var aslında.
Anladım canım 60 bile sen de harika durur eminim

1.68 canım ben de iri yapılıyım kemikliyimdir
Masallaaaahh boya bak sen
Oooo çok iyi Poni, sonunda hizaya geldi yani
Hiçbir fikrim yok canım, daha önce tiroid var mıydı?
68 canım evet. Bı an önce toparlamaya çalışıyorum çok uzaklaşmadan.
Mervecim eşine fqydali uğraşlar mi bulsanız? Bazalarin koltukların, makinelerin arkasını falan temizlesin sıkılıyorsa.
Ben eşimi asla iş için yerinden kaldıramıyorum. Beraber temizlik yapalım diyorum, yaparız ev temiz diyip gecistiriyor.
Kuzum ben de aynı durumdaydım. Haberleri izlemeye ve internetten takip etmeye ara verdim. Sadece gün sonu bakıyorum neler olmuş diye. Çok etkisi oldu çok daha iyiyim. Eğer sık takip ediyorsan bırak sende. İ san o modadan bir türlü cikamiyor çünkü.
Günaydın arkadaşlar 2 gündür yoğurt kürü yapıyorum onun etkisi mıdır bilmem güzel eksiyle geldim
Cuma 63.2
Bugün 62.5
Vayyy çok iyi gitmiş tebrikler Zeynepcim.
Allah yardımcınız olsun canım. Elinizden geldiğince tedbirli olmanız lazım. Ama gelip kıyafetlerini çıkarıp duşa girerse hemen çok da tedirgin olmana gerek yok gibi.
Günaydın kızlar baya artıyım ama alıştm gider inşaallah
Bugün 39. gündeyim.Yarın 1.seviye bitiyor şükürler olsun. Serbest güne kaldı 15 gün
Maşallah Ponim ya azmettin başardın
Günaydın kızlar esimin kahvaltısını verdım kızlar daha uyuyor bende uzun sureden sonra TV de cızgı film dısında bısey izliyorum
Ooo keyf diyosun
annem iyiye gidiyor elhamdülillah abla doktor guzel konuşmuş babamda çıkmadı çok şükür
Canım kaç gündür aklıma geliyorsun özel msj mi atsam buraya mi yazsam derken sen yazmışsın. Cook sevindim annenin iyiye gitmesine. Hastaların büyük oranı atlatıyor, ins annende o güçlü tayfadan olur.
merhabalar güzel ve fit hatunlarım
kilo bildirimim
cuma : 64
pazartesi : 63,7

ancak -300 olmuş dostlar... ama sanırım ödemim var parmaklarım şiş
bakalım cumaya ne oluruz
öncelikle sağlık tabi ki
Artiyla gelmemissin çok iyi canım
Kizlarrr süt kilo yapar mi?? Sanirim beni sütlü kahve etkiliyor ya. Sabah kahvaltidan hemen sonra içmeye çalışayım. Bakalim sonuç değişecek mi..
Kuzu sana daha önce yazmıştım. İnek sütü çok zor sindirilen bir besin. Bazı hassas bunyelere hiç yaramıyor. Ben de bunu kendimde farkettim. Süt içince kilo vermem duruyor. Kahveyi günde bir bardağa düşürüp yarı yarıya süt ve su olarak yapabilirsin. Laktozsuz süt dene bir de kardeşim onunla daha rahat ettiğini söyluyor.

Sebze yemekleri
Et tavuk balık
Salata çeşitleri
Kavrulmamış kuruyemişler
Yoğurt peynir, yumurta
Tamamdır kuzum sağolasın

Haklısın canım haber izledikçe insan iyice daralıyor, sabah programlarının bile gündemi hep korona
Tv açmamak en iyisi

Şu an bende mi sorun var diye düşündüm herkese 40beden oluyormuş. Acaba eteğin kalıbı mı dar.
Birde bi 10sene önce ki kalıpla şimdiki kalıplar bir değil çok daralmış kalıplar farkettimde ayakkabı da da öyle.

Teşekkür ederim

Nazlı 'nın dediği doğru bence, beden yapısı da önemli, kilonun nerede toplandığı, elma ve armut tipi dedikleri şey yani.
Medyadan resim paylaşabilirsin istersen, daha doğru yorum yaparız o zaman

İyi değilim derken? Nasıl hissediyorsn canm kilo gitmiyor diye mi taktın kafana yoksa? Bu seviyeler çoğu kişinin troidlerini normale döndürmüş bir düşünmez misin?
iyi sayilirim kilo veremeyince bide saydigim bulgular baslayinca supelendim az calisiyomu acaba diye cunku en dusuk dozu kullaniyorum ilaci.oglen ariycam bakalim dr u..ama kan vermem gerekecek.evdende cikmak istemiyorum bakalim
ilaç dozu az geliyor olabilir doktorunu arayıp bir sorsan mı , kalp çarpıntısı yok değil mi
sadece kalp carpintisi olmuyo digerleri tum var
* * * 9.Takim 30 Mart Pazartesi Kontrol Tartısı * * *

Niran Nevra (73/73.2/+0.2)

Zeycan123 (63.2/62.5/-0.7)
zsaracoglu (78.2/77.8/-0,4)
askrhpozitif (79.7/79.7/0)
Ucmelekannesi (69.5/69.3/-0.2)
Poni Bon (79.9/80.6/+0.7)
Jasminium84 (64,1/64,4/+0,3)
ela_naz2019 (86.9/86.7/-0.2)

medine66 (64.8/64.9/+1

FREE CANLAR
Gastrik asit (71.5/71.9+0.4)

Dream00 (55.7/55.4/-0.3)
ekim2009 (91.0/90.0/-1)
Tekrar dene (81.6/
mefkurem(91.6/
Gulbe seker (102.7/103/+03)
Pnrrr-20 (72/72.7/+0.7)

Furha63 (69.2/68.9/-3)

Not: Alıntıladığınız listenin son liste olmasına dikkat ediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…