- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.481
Kaptanın benim kilolu da ekler misiniz listede değilim ama yazılıyorsa ekler misiniz☺Nazlı 'nın dediği doğru bence, beden yapısı da önemli, kilonun nerede toplandığı, elma ve armut tipi dedikleri şey yani.
Medyadan resim paylaşabilirsin istersen, daha doğru yorum yaparız o zaman
Canım elbette sütün belli bi kalorisi var 200 ml 120 kalori filan senin fincan 100 ml alsa 60 kalori demek ki genelde yanında ekstra bir şeyler de tüketiyorsun yanlış hatırlamıyorsamKizlarrr süt kilo yapar mi?? Sanirim beni sütlü kahve etkiliyor ya. Sabah kahvaltidan hemen sonra içmeye çalışayım. Bakalim sonuç değişecek mi..
Bu sebepler beni hem çok güçlü kılıyor hem çok zayıf sevdiklerime karşı çok kırılganım hassasım mesela eşimle ufak bir problem bile beni çok üzebiliyorsen gerçekten gurur duyulacak bir evlatsın keşke ben de annem için zamanın da daha çok ses çıkarabilseydim .
çocukken yaşadıklarımız nasıl da etkiliyor bizi , kişiliğimiz ona göre oluşuyor sen bir de en büyük çocuksun evde genel de en büyükler daha çok mücadeleci oluyor benim büyük ablam da senin gibi
Canım sütlü kahveye devam edebilirsin bence ama yanında tükettiğin şeylere sınırlama getirebilirsinSade de içiyorum ama bebim nescafe bagimliligim vardi onu aşmak için sütlü türk kahvesi ne döndüm sütlü günde iki üç kere iciyordum büyük fincan bide şu an 1 e i dirdim ama tamamen birakmak beni çok gerecek. Süt kilo yapar mi ki
Seviyeci Kızlar
Evvelki gün yaptığım tereyağının ayranıyla bugün Maraş Tarhanası çorbası yaptım (yapımında un kullanılmıyor)
Akşam öğününde sadece bu çorbadan içebilmek için (katı-sıvı bir arada olmayacağı için) az önce kahvaltı yaptım.
Ancak şimdide tereddütte kaldım, akşam içsem mı çorbadan içmesem mi diye.
Ne dersiniz?
Not: Maraş Tarhanası; ufaltılmış dövme, ekşimiş yoğurt ve baharattan yapılıyor.
Doğru haklısın sana yazdıktan sonra o geldi aklıma bi saat diyetisyene yaptığım şeyi anlatamam zaten
Kuzum aslında seviye 1 tamamdır benim için ama sadece karbon işini çözmem gerekiyor onun yerine ne koyacağımı şaşırıyorum azıcık
Canım çorba serbest hatta sıralama olarak önce çorba sonra sulu yemek sonra salata sonra bulgur gibiydi sankiMasallaaaahh boya bak sen ❤
Pazartesi ve Cuma bildirimlerine düzenli gelebilirim dersen ekleyelim canımKaptanın benim kilolu da ekler misiniz listede değilim ama yazılıyorsa ekler misiniz☺
Canım kalıplar markaya göre de değişebiliyor ondan da olabilir ben de şu kiloda 44 de oluyor bazen 42 deŞu an bende mi sorun var diye düşündüm herkese 40beden oluyormuş. Acaba eteğin kalıbı mı dar.
Birde bi 10sene önce ki kalıpla şimdiki kalıplar bir değil çok daralmış kalıplar farkettimde ayakkabı da da öyle.
Aynen cnm bende öyle düşünüyorum 44dbeden olan bluzum tam oluyor kalıplar farklıCanım kalıplar markaya göre de değişebiliyor ondan da olabilir ben de şu kiloda 44 de oluyor bazen 42 de
Bi ara denerim cnm yükleyebilirsem. Sonradan siyebiliyor muyumNazlı 'nın dediği doğru bence, beden yapısı da önemli, kilonun nerede toplandığı, elma ve armut tipi dedikleri şey yani.
Medyadan resim paylaşabilirsin istersen, daha doğru yorum yaparız o zaman
Medyaya resim yükleyen kızlarBi ara denerim cnm yükleyebilirsem. Sonradan siyebiliyor muyum
Evet kaptanım düzenli bildirim yapacağım kilomu ..tarlıyordum cuma unuttum çarşamba tartıldım ama ☺Pazartesi ve Cuma bildirimlerine düzenli gelebilirim dersen ekleyelim canım
gayet iyi canimArkadaşlar herkese selamlar
Ben cuma tartılmamıştım
Çarşamba 66.0 idi
Bugün 65.3
Benim de kilomu yazar mısınız
Cuma unuttum çarşamba diyetisyen tartı fotosu istemişti onu attım o gün tartıldım
Malesef Ben silemedim ama gizledimMedyaya resim yükleyen kızlar
İstediğinizde resimleri silebiliyor musunuz?
tmm cnm teşekkür ederim
zamanla çabuk kırılmamayı da öğreneceksin gülüm , zaten sevdiklerimiz değer verdiklerimiz üzerse kırılırız önemsiz kişilerinkine değil:)Canım elbette sütün belli bi kalorisi var 200 ml 120 kalori filan senin fincan 100 ml alsa 60 kalori demek ki genelde yanında ekstra bir şeyler de tüketiyorsun yanlış hatırlamıyorsam
Bu sebepler beni hem çok güçlü kılıyor hem çok zayıf sevdiklerime karşı çok kırılganım hassasım mesela eşimle ufak bir problem bile beni çok üzebiliyor
Canım sütlü kahveye devam edebilirsin bence ama yanında tükettiğin şeylere sınırlama getirebilirsin
Canım çorba serbest hatta sıralama olarak önce çorba sonra sulu yemek sonra salata sonra bulgur gibiydi sanki
Cuma -0.3 idim canım o geri@GastrikAsit
Dün itibarıyle artık daha düzenli besleneceğini ve spor yapacağını söylediğin için Cumaya ekside olacağını düşünüyorum.
Dream00
Senin vücudun alıştı bence 55.4-55.7 arasına.
Çok güzel gidiyorsun tebrik ederim
ekim2009
Tebrik ederim canım
Nisan sonu hedefin ulaşılmaz değil canım
Böyle devam edersen olacak inşallah.
@Gulbe şeker
Neden böyle oluyor acaba
Cuma sabittin diye hatırlıyorum
Sen kendi hayatını daha iyi bilirsin.
Bence herşeyi bı gözden geçir
Nerede hata yaptığını bulabilirsin
@Pnrrr-20
Kilo Kronolojisinde seninle yer değişeceğiz gibi duruyor.
Eşin evde olduğu için muhtemelen böyle ama yinede dikkat et.
Emeklerin boşa gitmesin
@Furha63
Güzel gidiyorsun, tebrik ederim
Canım çorba serbestSeviyeci Kızlar
Evvelki gün yaptığım tereyağının ayranıyla bugün Maraş Tarhanası çorbası yaptım (yapımında un kullanılmıyor)
Akşam öğününde sadece bu çorbadan içebilmek için (katı-sıvı bir arada olmayacağı için) az önce kahvaltı yaptım.
Ancak şimdide tereddütte kaldım, akşam içsem mı çorbadan içmesem mi diye.
Ne dersiniz?
Not: Maraş Tarhanası; ufaltılmış dövme, ekşimiş yoğurt ve baharattan yapılıyor.
2 haftada bir yemeyi düşünüyorum bakliyat bakalım canımOnu da bitirdim kuzum yeni sezonu bekliyorum bende.
The rain
Dark
Stranger things
Narcos
Gossip girl
Designated Survivor
Virgin River
Bunları bitirdim. Bunlar dışındaki önerilere açığım
Ellerine sağlık canım. Acilen siralamami degistirmeliyim.
Vayyyy ben de o sırayı sana vermemek için elimden geleni yapicam
Bende de hemen artı yapıyor canım, ama vücudumu alıştırmaya çalışıyorum. Hiç yemeden de olmuyor.
Benim boyum da 158 canım 40 beden çok rahat oluyo. Boydan çok vücut tipinin önemi var aslında.
Masallaaaahh boya bak sen ❤
Oooo çok iyi Poni, sonunda hizaya geldi yani
Hiçbir fikrim yok canım, daha önce tiroid var mıydı?
68 canım evet. Bı an önce toparlamaya çalışıyorum çok uzaklaşmadan.
Mervecim eşine fqydali uğraşlar mi bulsanız? Bazalarin koltukların, makinelerin arkasını falan temizlesin sıkılıyorsa.
Ben eşimi asla iş için yerinden kaldıramıyorum. Beraber temizlik yapalım diyorum, yaparız ev temiz diyip gecistiriyor.
Kuzum ben de aynı durumdaydım. Haberleri izlemeye ve internetten takip etmeye ara verdim. Sadece gün sonu bakıyorum neler olmuş diye. Çok etkisi oldu çok daha iyiyim. Eğer sık takip ediyorsan bırak sende. İ san o modadan bir türlü cikamiyor çünkü.
Vayyy çok iyi gitmiş tebrikler Zeynepcim.
Allah yardımcınız olsun canım. Elinizden geldiğince tedbirli olmanız lazım. Ama gelip kıyafetlerini çıkarıp duşa girerse hemen çok da tedirgin olmana gerek yok gibi.
Maşallah Ponim ya azmettin başardın
Ooo keyf diyosun
Canım kaç gündür aklıma geliyorsun özel msj mi atsam buraya mi yazsam derken sen yazmışsın. Cook sevindim annenin iyiye gitmesine. Hastaların büyük oranı atlatıyor, ins annende o güçlü tayfadan olur.
Artiyla gelmemissin çok iyi canım
Kuzu sana daha önce yazmıştım. İnek sütü çok zor sindirilen bir besin. Bazı hassas bunyelere hiç yaramıyor. Ben de bunu kendimde farkettim. Süt içince kilo vermem duruyor. Kahveyi günde bir bardağa düşürüp yarı yarıya süt ve su olarak yapabilirsin. Laktozsuz süt dene bir de kardeşim onunla daha rahat ettiğini söyluyor.
Senin adina cok sevindim tatlimmm yarin bile 8 ler gelir
Bende kiloya dikkat etmeyip tek sonuca bakmistimSorma
Benimde yüreğime indirdi
psikolog beyhan budak var. youtube kanalı var. güzel yaklaşıyor konularaHangileri mesela canım
Yaa acaba diyetisyenime başlasam mı tekrar, elimde menü olunca daha bi iyi yapıyordum
Açıkçası uzun süreli istiyorum ama
Sağol kuzum
kuzum öğünlerde çorba yasak değildi diye biliyorum
Yani çorba artı sebze artı pilav ya da et yiyebilirsin
Ama tek öğün yapmak istiyorsan madem kahvaltı yaptın bence yarın iç çorbanı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?