Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ohhhh muhabbety kaynamıs ben yokken

Ahh cnm benım ya dusundugun seye bak belkı hayırlı bırı senın ıcın bu kadar on yargılı olma derım genede sen bılırsın tabı bu devırde oyle herkesede guvenılmıyo malesef...

evt ya bu ne serkes hayat bıcımı kızıcam bak haaaa

neyse murccum saat 16:30 yavaş yavaş benimde mesai biter spora doğru yol alayım bu hafta 4 gün gitmiş olucam spor bende çok işe yaradı şaka maka gram gram verdim ama verdim yani 7 kg olmuş ya ekmek ve tatlıyı kestim ne oldu hiçbişey öylede doydum böylede hayatımda eksilen epey oldu hiç değilse pantolon üstünden taşan göbeğim epey küçüldü aynen devam son 5 kgyide verip mezun olmak dileğiyle herkese bol kilo kayıplı az kaçamaklı az kalorili bir haftasonu diliyorum

Haklısın cnmm spor ypmak kesınlıkle cok ıse yarıyor hadı kos kos gıt sporunu yap ıncel fıt ol darısı bızım basımıza artık...

Nagiş ve FulyaÇOK çok çok güzel çıkmışsınız.

Mursh:Teşekkür ederim 45e kadar başındayım

NoraaKısmet cnm millet en olmadık yerde tanışıp evleniyor kader kısmet bu işler...

Betül Sen hani başlıyodun tam diyete noldu????

Şimdi kendimden bahsedeyim bildirm yaptıktan sonra wc ye çıkmak adet haline geldi bende Şuanda tok karna hatta çikileta götürmüşken 49.2 çıktım

Kursta Bugün çok motivasyonum düşüktü falan filan. Yasemin soruyordu çocuk noldu haber vermiyorsun diye. Bugün saf arkama oturdu yüzünü döndü göz gözeyiz aramızda 1 masa ama ne o slm verdi ne ben aşağı indim lobide müzik dinliyordum yanıma geldi önümdeki koltuğa oturdu tam konuşcaktı gelen geçen cesaret edemedi

Menümüde yazayım pc yi bırakcam gözlerim acıdı biraz.

Sabah: Tost kepek ekmeğine peynirli yağsız

Öğle: Metro enerji verir Metro diyorum yer fıstıklı

Akşam: Pırasa 1 kase yanınada salata ve yoğurt...

Canımmmm geldim, bilgisayarımın format günüydü bugün , o işi hallettim, tabi onlarca programı tekrar yükledim filan filan
Aslında kızların dediği gibi kısmetin nerden geleceği belli olmaz ama, birde bu çok konuşan, çok çok fazla aşırı özgüvenli tipleri pek sevmem ben, kötü biriyse bile kendisine karşı duyduğu gereksiz özgüveni sayesinde senide etkisine alıp yanıltabilir, sevdirebilir kendisini onun için çok dikkatli ol derim ben canım.

Büşracım senin meselede duraklama dönemine girdi desene tık yok henüz çocukta, sende biraz ortam sağlamaya çalış bari sende çok ilgisizsin anacım

Nagişle fulyanın resmini çok beğendim nekadar samimi bir arkadaşlık yaa, birbirini hiç görmeyen 2 insanın ilk tanıştığı gün bukadar candan samimi olabilmeleri muhteşem birşey, burda nekadar güzel arkadaşlıklar kurduk çok şükür

Bugün ilk 3 e giremediğim için üzüldüm açıkçası, ama belkide girmişimdir de haberim yoktur, çünkü kendi tartımda tartılamadım, daha çok verdiğimi hissdiyorum

ama başlıcaktımda kem küm işte.... yok yok bu gün malum günlerin ikinci gün ilk iki gün biraz ağar geçiyor yarın bomba gibi dönüyorum sahalara.... bu haftayı kaybetsekte önümüzdeki haftalar bizimdir..... gene abartmadım çok şükür....

Canım tam anlattığın tip zaten çocuk şöyleyimde böyleyimde Allah'ım banane ya ilk kez konuştuğun insana ne diye herşeyini anlatıyorsun ki, oluruna bıraktım kafama eserse birgün bir çılgınlık yaparım belki, bana çılgınlk gibi geliyor, ayy birde korkuyorum yaaa

Bu arada ben menümü yazmamışım
1-2 kaşık ölçüsünde döner+patates kızartması
1 küçük muffin kek (içi boş gibiydi, çok kalorili değildir diye düşünüyorum ya da ben dilim dilim kekleri götürdüğüm için küçük geldi bana)

Bugün 1 saat yürüyüş yapmış olucam, umarım evde de yaparım. Ben çıkıyorum kızlar herkese iyi haftasonları, iyi tatiller ve iyi akşamlar

Bu arada yaseciğim bence sen daha çok vermişsindir, tartıdan tartıya fark ediyordur, ben de dışarda tartılmıştım fark vardı mesela, eve gidince tartıl bize de söyle ben de merak ettim senin bu hafta iyiydi çünkü menülerin...

ahh cnm güzel muhabbetti ama zaman çok kısaydı be neyse bir dahaki sefere uzun uzun sohbet ederiz sevgili eşimde ingilizce kursuna gidiyo eniştede yabancılık çekmez bak sırf sizin için bütün çabamız

sagolun eh esim de turkce ogrenmeye calisiyor soz verdi bebegimiz olana kadar sakir sakir turkce konusuyor olacakmis bilemiyorum artik sozunu tutabilecek mi

aayyy bayıldım ıkınızde super cıkmıssınız....Ahhh ahh bende gorusebılsem bırılerıyle

burada bir kapin var mursh bir ingiltere tatili ayarla yazin gel iste yavrum alemlere akariz seninle heryeri gezeriz

kuzum bak beni uyaran eden olmadı da vehametin farkında değildim sakın sen dikkat et çıtır gelin ol insan geçmişe dönüp fotoğraflara bakınca iç geçiriyo benden söylemesi

tamam nagiş inşallah çıtır olmasa bile kıtır bir gelin olmaya çalışıcam. çünkü şu anda bildiğin mısırım =)

selam kizlar
nagisle bulusmamizda cektirdigimiz fotoyu "<3" adli albumume koydum merak edenler bakabilir sonra kaldircam cunku nagisin istegi uzerine

vuuu aman tanrımmmmm. ikisi de birbirinden güzel ikisi de birbirinden cenıfır lopez çarliz teron vuuu. öperim kızlar ikinizi de sanatçı arkdaşlarım beniiim

Günaydın kızlar dün işlerim çoktu fazla ugrayamadım .aldıgım kilo morelimi çok bozmuştu dün bu sabah artık karatay deniyorum bununlada kilo veremesem sorun ilaçlarda artık .dün halıları dışarı attım dip köşe temizledim camlarımı sildim bu sabah yagmur yagmış camlarım kirlenmiş .bende pazartesi yine silerim zaten cam silmeyi seviyorum ama ütüyü hiç sevmiyorum

Ahh cnm benım saol cok ıstıyorum yurt dısına cıkmayı ama bakalım ne zaman

Dünkü menüm
kahvaltı peynir yumurta beyazı domates salatalık çay
ara ekşi elma 1 b kefir
ögle balık ızgara bol salata 1 b zero
ara 2 yerli muz
akşam kendime yemek yapamadım bimde satılan tavuklu hamburger 2 tane ızgara .çoban salata.1 haşlanmış yumurta beyazı
1 ekşi elma
yeşil çay 1 yemek k kuru üzüm
3 lt su 45 dakika leslie 4 mil ardından ender saraçın 10 dakikada incel egzersizleri toplam 1 saat oldu
artı bide dün bütün gün temizlik yaptım oda kalori yakmıştır
artık salıya kadar tartılmıcam .

Kılzar gunaydınLarrr ...

Herkese mutlu bol enerjılı az kcl bı hafta sonu olsun...

Dun ferıhayı ızledım...Butun boleum nerdeyse ıkısının arasında gectı ve sonunda çok naz aşık usandırdı.Emır kapıyı actı ferıhaya ve bencede ferıha cıkıp gıdecek o kapıdan salak kız yaa cocuk ne kadar pısman neler yapıyo onun ıcın .Neyse sın ırlenmıycem

Dun ısten cıktım eve gıttım sampuanımın ıcıne ;

Hınt yagı
cam terebentın
kayısı yagı
baden yagı
jojoba yagı
yılan yagı

koydum karıstırdım onla yıkadım sacımı o kadar yumsak ve uysallastı kı saclarım anlatamma eskı kabaran saclarımsan eser yok Bide entele bıtkısı dıe bısey varmıs ayda 4 5 cm uzatıyormus sacları ondanda bulup haftada bır gun denıycem mutlaka

Saclarımın bıran once uzaması gerek :44:

Bugun ısten erken cıkıcam.Hem lazer seansım var hemde sacımı boyatıcam...Zten benım lazer seansım bacaklar komple kollar komple yuz en az 2 sat suruyo cunku cok nazlanıyorum

Gelelım dune ;

Sabah;

2 kıbrıt kutusu buyuklugunde ıspanaklı borek

Öğle ;

Eki Görüntüle 390243

Ara;

2 parca bıtter

Akşam;

4 sıkım cıg kofte
3 yk patates salatası
ayran

afiyet olsun canım bende acıktım çocukların kalmasını bekliyorum igneye gidip onlara simit alıcam çeyrek simit bende yerim

Günaydınlaar,

Haftasonu forum bekçisi geldi haaanııım....

Bu günkü menüm dünkünün aynı kopyalayıp yapıştırayım bari .... bu gün cüzdanı evde bırakıp çıkmışım....dünde komple çantamı almadan gelmiştim.... Allah tan kendimi unutmuyorum. cebimde kalan üç beş liraylada otobüs kartımı doldurdum. bu gün kendimi fena halde fakir hissediyorum.... fakir ama gururlu....

Sabah
2 dilim uno kepekli ekmek arasına
4 ince dilim kaşar

1 jacobs 3in1

Ara
1 çokoprens dün yemedimdi arkamdan ağlamasın....

Öğle
1 kase çorba hazır kaşık börek çorbası
3 - 4 yaprak lahana
acı biber turşusu

Ara
hiç bir şey yok cüzdanda evde kalmış parada yok ne kaa güzel ne kaa güzel...

Akşam
1 kase çorba hazır kaşık börek çorbası

işte biiylee......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…