- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.661
mursh ben hep şunu düşünüyorum, düşünsene konuştum ettim çocukla, millet soracak nerde tanıştınız, yolumu kesti öyle tanıştık dicembaşka şekilde tanışmış olsaydık olurdu sanırım çünkü çocuğun tipi falan fena değildi Bir de belkide her kızın önünü kesip yapıyordur bunu diye düşünüyorum ayy çocuk nerdeyse nufüs cüzdanını çıkarıp gösterecekti
selam kizlar
nagisle bulusmamizda cektirdigimiz fotoyu "<3" adli albumume koydum merak edenler bakabilir sonra kaldircam cunku nagisin istegi uzerine
AAAA kızlar nerdesiniz bugün kimsecikler yok bir murc bir ben bakıyorum kimse yazmıyo haftasonuna erken mi girdiniz :44:
evt ya bu ne serkes hayat bıcımı kızıcam bak haaaa
neyse murccum saat 16:30 yavaş yavaş benimde mesai biter spora doğru yol alayım bu hafta 4 gün gitmiş olucam spor bende çok işe yaradı şaka maka gram gram verdim ama verdim yani 7 kg olmuş ya ekmek ve tatlıyı kestim ne oldu hiçbişey öylede doydum böylede hayatımda eksilen epey oldu hiç değilse pantolon üstünden taşan göbeğim epey küçüldü aynen devam son 5 kgyide verip mezun olmak dileğiyle herkese bol kilo kayıplı az kaçamaklı az kalorili bir haftasonu diliyorum
Yokk canımm niye kızayım, hem size anlatmıcam da kime anlatıcampatronum bir şey dedi de o yüzden geç yazdım cevabı..Bu arada Fulya ile çok güzel çıkmışsınız maşallah bizim forumun kızları hepsi birbirinden güzel
Yaseciğim nerelerde kaldı acaba?
Nagiş ve FulyaÇOK çok çok güzel çıkmışsınız.
Mursh:Teşekkür ederim 45e kadar başındayım
NoraaKısmet cnm millet en olmadık yerde tanışıp evleniyor kader kısmet bu işler...
Betül Sen hani başlıyodun tam diyete noldu????
Şimdi kendimden bahsedeyim bildirm yaptıktan sonra wc ye çıkmak adet haline geldi bende Şuanda tok karna hatta çikileta götürmüşken 49.2 çıktım
Kursta Bugün çok motivasyonum düşüktü falan filan. Yasemin soruyordu çocuk noldu haber vermiyorsun diye. Bugün saf arkama oturdu yüzünü döndü göz gözeyiz aramızda 1 masa ama ne o slm verdi ne ben aşağı indim lobide müzik dinliyordum yanıma geldi önümdeki koltuğa oturdu tam konuşcaktı gelen geçen cesaret edemedi
Menümüde yazayım pc yi bırakcam gözlerim acıdı biraz.
Sabah: Tost kepek ekmeğine peynirli yağsız
Öğle: Metro enerji verir Metro diyorum yer fıstıklı
Akşam: Pırasa 1 kase yanınada salata ve yoğurt...
Canımmmm geldim, bilgisayarımın format günüydü bugün , o işi hallettim, tabi onlarca programı tekrar yükledim filan filan
Aslında kızların dediği gibi kısmetin nerden geleceği belli olmaz ama, birde bu çok konuşan, çok çok fazla aşırı özgüvenli tipleri pek sevmem ben, kötü biriyse bile kendisine karşı duyduğu gereksiz özgüveni sayesinde senide etkisine alıp yanıltabilir, sevdirebilir kendisini onun için çok dikkatli ol derim ben canım.
Büşracım senin meselede duraklama dönemine girdi desene tık yok henüz çocukta, sende biraz ortam sağlamaya çalış bari sende çok ilgisizsin anacım
Nagişle fulyanın resmini çok beğendim nekadar samimi bir arkadaşlık yaa, birbirini hiç görmeyen 2 insanın ilk tanıştığı gün bukadar candan samimi olabilmeleri muhteşem birşey, burda nekadar güzel arkadaşlıklar kurduk çok şükür
Bugün ilk 3 e giremediğim için üzüldüm açıkçası, ama belkide girmişimdir de haberim yoktur, çünkü kendi tartımda tartılamadım, daha çok verdiğimi hissdiyorum
ahh cnm güzel muhabbetti ama zaman çok kısaydı be neyse bir dahaki sefere uzun uzun sohbet ederiz sevgili eşimde ingilizce kursuna gidiyo eniştede yabancılık çekmezbak sırf sizin için bütün çabamız
aayyy bayıldım ıkınızde super cıkmıssınız....Ahhh ahh bende gorusebılsem bırılerıyle
kuzum bak beni uyaran eden olmadı da vehametin farkında değildim sakın sen dikkat et çıtır gelin ol insan geçmişe dönüp fotoğraflara bakınca iç geçiriyo benden söylemesi
selam kizlar
nagisle bulusmamizda cektirdigimiz fotoyu "<3" adli albumume koydum merak edenler bakabilir sonra kaldircam cunku nagisin istegi uzerine
sagolun eh esim de turkce ogrenmeye calisiyor soz verdi bebegimiz olana kadar sakir sakir turkce konusuyor olacakmis bilemiyorum artik sozunu tutabilecek mi
burada bir kapin var mursh bir ingiltere tatili ayarla yazin gel iste yavrum alemlere akariz seninle heryeri gezeriz
kılzar gunaydınlarrr ...
Herkese mutlu bol enerjılı az kcl bı hafta sonu olsun...
Dun ferıhayı ızledım...butun boleum nerdeyse ıkısının arasında gectı ve sonunda çok naz aşık usandırdı.emır kapıyı actı ferıhaya ve bencede ferıha cıkıp gıdecek o kapıdan salak kız yaa cocuk ne kadar pısman neler yapıyo onun ıcın .neyse sın ırlenmıycem
Dun ısten cıktım eve gıttım sampuanımın ıcıne ;
hınt yagı
cam terebentın
kayısı yagı
baden yagı
jojoba yagı
yılan yagı
koydum karıstırdım onla yıkadım sacımı o kadar yumsak ve uysallastı kı saclarım anlatamma eskı kabaran saclarımsan eser yokBide entele bıtkısı dıe bısey varmıs ayda 4 5 cm uzatıyormus sacları ondanda bulup haftada bır gun denıycem mutlaka
Saclarımın bıran once uzaması gerek :44:
Bugun ısten erken cıkıcam.hem lazer seansım var hemde sacımı boyatıcam...zten benım lazer seansım bacaklar komple kollar komple yuz en az 2 sat suruyo cunku cok nazlanıyorum
Gelelım dune ;
sabah;
2 kıbrıt kutusu buyuklugunde ıspanaklı borek
öğle ;
Eki Görüntüle 390243
ara;
2 parca bıtter
akşam;
4 sıkım cıg kofte
3 yk patates salatası
ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?