- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.721
Senin adına çok sevindim ablaKizlarrrrr bugün güzel bi haber aldim
1 nisanda yeni araci firmaya gecmis olacam ya
Bugun tlf ettim, durum nedir nasil devam edecek diye
Gittigim iş yerinde fazla iş yokmus haftada 3 gün calisiyolarmis sadece kendi iscileri
O yüzden bunlar kisa calisma için basvurmuslar
Yani bana maaşımın yuzde 65 ini ödeyecekler
olmaz mı var tabi , ben evden pek çıkmıyorum hep sosyal medyadan görüp okuyordum geçen yaz kendi kulaklarımla duydum , sitenin kafesin de oturuyorum 2 masa arkada 3 tane hanım oturuyor 1 tanesini sima olarak tanıyorum sürekli kafede gördüğüm biri diğer 2 si de konuşmalarından anladığım aynı iş yerin de çalıştığı arkadaşları(ben o kadının çalıştığını da sanmıyorum hep site de ya da kuaförde incecik deri pantolon giyer ve çimenli yerde bile topuklularla gezer) , konuştukları konu iş yerin de şişman olan bir bayan ve ne hakaretler ettiler kulaklarıma inanmadım , bahsettikleri kadın orada olsa kan çıkardı kesinevet canim.hatta sekreterde de dedi.kabine 1 er kisi aliyollarmis.yalniz gelin ve gelince zile basin biz acicaz kapiyi dedi..1 kisi muane olup ciktiktan sonra digerini aliyollarmis iceri.benim icin daha iyi.
kadin kadinin dusmani derleryaaa gercekten boyle kadinlar var
sagol canim..oyle deme allah gostermesin
hayirli olsun abla senin adina sevindim:)
Vayy süpersin ablaaleovera jeli sürdüm gülüm su toplamaya başlıyordu durdu şükür ilk başta eşimi dinlemeyip batikon yerine bu jeli sürseydim bu kadar olmazdı :)
amin inşallah kendime verdiğim sözü tuttum şükür mart sonu ucundan da olsa 89 rakamını göreceğim demiştim öyle de oldu :)
aslın da alsam iyi olur benimkiler şekle şemale takılırsa da heyyt eder fururumm masaya zumzuğumuuÖyle tabi canım ama bunun herkes için avantaj olduğunu da unutmayalım en düşük puanlı okulların bile artacaktır taban puanı eminim
Biz de canlı yayın yapıyoruz evden okula gitmeden benim açımdan çok zor olacak çünkü artık uygulama kısmına geçecektik çoğunun bilgisayarı yok evde
Menün gayet iyiydi neden acaba canım regl dönemin mi başlıyor ? Neden canın sıkkın dilersen anlatabilirsin
Şükür canım sen nasılsın işe gidiyor musun hala ?
Abla bana en zor kapatması geliyor bi de tekim diye çabuk kuruyor hamurum o yüzden kasnağı tavsiye ederim daha çabuk bitiyor en azından
Sıkma canını canımSenin adına çok sevindim ablaBende işler kötü. Milli eğitim işe başlama dilekçemi reddetti bnm gibi herkesi. İnsanlar menfaatçiler diye atıp tutuyor yorum yapıyor.Bu canımı sıkıyor tabi tuzları kuru. Ben napıyım çocuğuma bakacak kimse yoktu zatn kredi kartıyla geçiniyorduk eylülden beri o da patlamak üzere
Çok sevindim canımKizlarrrrr bugün güzel bi haber aldim
Gittigim iş yerinde fazla iş yokmus haftada 3 gün calisiyolarmis sadece kendi iscileri
Bunlar öylesine çıkan şeyler değil canım.yaz sonu gibiydi galiba, özellikle instagram da bir furya başlamıştı fit ve bakımlı kızlar kadınlar çıkıp vücudunuz böyle değilse denize girmeyin (kendi fotosunu koyuyor hatun) ya da ben insansam siz nesiniz (pislikler der gibi ) v.s. şişmanları aşağılama kampanyası başlattılar şükür uzun sürmedi , ısrarla evlenip çocuk doğurup salıyorsunuz aldatılmayı terk edilmeyi hak ediyorsunuz düşüncesini savunan bir kaç kadın da vardı (öğrendiğime göre bekarmış bunları söyleyenler)
insanı insan olarak değil kabuk olarak gören dışı kalaylı içi alaylı insanların bakış açısı işte
senin adina cok sevindim tatlimgeç kalktım kahvaltı v.s. derken anca geldim gülüm elim dün akşamdan başladı sızlamaya eli kıvırırsam güzel acıyor epi topu kayısı çekirdeği kadar küçücük bir yer ama 3-4 dk yapışık kalınca dondurucuda derinin alt taraf ta soğuk yanığı olmuş görüntüde normal yanık gibi galiba su toplamaya başlıyacak keretaa:))
mefkuşum tartıldım ucundan bucağından da olsa aha da mart sonu işte 89 u gördüm
migrende ışık hassasiyeti cok olur cnm gözünü acamazsinIyim abla ama agriyor hafiften migren nasil bisey acaba
iyi yapmışın cnm biran once ilacin duzenlenirse sende rahatlarsintunaydin.2 gundur yatiyorum hep.kolumu kaldiracak halim yok.dr dan randevu aldim yarin icin.
Süpermis ablahayirli olsun bereketini gör insallah
muhteşemmm haber mefkuşummmm nasıl sevindim anlatamam çok şükür çok şükürrr
cok tesekkur ederimhayirli olsun abla senin adina sevindim:)
insan işe başlamak isteyince menfaaatcimi oluyormuş, sacmaliga bakSenin adına çok sevindim ablaBende işler kötü. Milli eğitim işe başlama dilekçemi reddetti bnm gibi herkesi. İnsanlar menfaatçiler diye atıp tutuyor yorum yapıyor.Bu canımı sıkıyor tabi tuzları kuru. Ben napıyım çocuğuma bakacak kimse yoktu zatn kredi kartıyla geçiniyorduk eylülden beri o da patlamak üzere
beyinleri boş insan müsveddeleri bunlarolmaz mı var tabi , ben evden pek çıkmıyorum hep sosyal medyadan görüp okuyordum geçen yaz kendi kulaklarımla duydum , sitenin kafesin de oturuyorum 2 masa arkada 3 tane hanım oturuyor 1 tanesini sima olarak tanıyorum sürekli kafede gördüğüm biri diğer 2 si de konuşmalarından anladığım aynı iş yerin de çalıştığı arkadaşları(ben o kadının çalıştığını da sanmıyorum hep site de ya da kuaförde incecik deri pantolon giyer ve çimenli yerde bile topuklularla gezer) , konuştukları konu iş yerin de şişman olan bir bayan ve ne hakaretler ettiler kulaklarıma inanmadım , bahsettikleri kadın orada olsa kan çıkardı kesin
Şu anda araci firma iscileri için iş yokmus orda cnmÇok sevindim canım
Tam zamanlı mı çalışacaksın, yoksa ne kadar iş varsa o kadar mı?
Kızın evini kurmaya ne zaman gideceksiniz?
Merkez de misin ilçe de mi?Bayağı uzağız cnm Bizde Gaziantep
Merkez cnmMerkez de misin ilçe de mi?
Menü güzel canım ☺30 maet p.tesi
Sabah 09.30
Ispanakli ve 2 yumurtali omlet
3 dilim peynir
Ara Sütlü türk kahvesi
3 hurma
Iki kayısı
Öğle 16.00
2 küçük kabak dolmasi
Ispanakli omlet
Akşam 19.30
2 kepçe mercimek çorbası 1 tabak salata
Sade türk kahvesi icerim
Su 2.5 litre spor yok
Çok iyi30 mart pazartesi
10.30
Sade tarcinli kahve
Yesil cay
15.30(canim istemedi beklemisken az daha bekliyim tek ogun yiyim dedim)
1 kase mercimek corbasi
1 kase yesil biberli yogurt 4 koy biberi var
Domatess 2 tane
1 limon canim cekti kabugu kendisi yedim
3 ceviz
Su 2.5 litre
Spor 40 dk leslie 20 dk aletli spor
180 puan @Tekrar dene
Güzel30 mart pazar
1.kase yogurt tarcinli
1 elma
3 ceviz
14.00
2 kuru erik
2 ceviz
sutlu kahve
18.00
1 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
1dlm ekmek
su 2lt gecmistir
spor yok
Menüm
12.00
Sucuklu 1 yumurta
1 d peynir
Domates
Marul
17.00
1 kase yoğurt
1 kase bulgurlu etli pazı sarması
2 parça ızgara tavuk
Salata
Su 2 lt
Spor yok
[/QUOTEtamamdır
Tuzlu fıstık hariç güzel canım onun kalorisi epey yüksek fındık yeseydin daha hüzel olurdu☺10:00
1 d tbe
Sucuklu yumurta (3-4 dilim sucuk)
Yarım kk peynir
2 çatal kaymak
1 yeşil zeytin
13:00
1 avuç tuzlu fıstık
1 fincan 2'si 1 arada
15:00
1 portakal
18:30
1 dolu kase nohut yemeği(az yağlı)
2 parça fırında tavuk
Yeşil salata
Su: 2 litre
Spor:16 dk zumba, 15 dakika Leslie
Toplam: 101 puan @Tekrar dene
12:00
Domatesli tazesoganlı peynırli yumurta
5 Zeytın
18:00
3 köfte
1 çiğ havuç
[/QUOTE
Çok iyi
Afiyet olsun canım spor da var güzel☺30 Mart Pazartesi
10.00
1 has. Yumurta
1 bardak yesilcay 1 tk bal ile
14.00
2 servis kaşığı tavuk ciğeri(soğanlı kavrulmuş)
1 bardak ayran
2 wasa
18.30
1 kase kuru meyveli müsli (üzüm,kayısı,incir,yulaf)
21.00
Yoğurt kürü (3kasik yoğurt,1 sade soda,yarım limon,1 ck zencefil)
Su 2.5 L
Spor egzersiz programı 2. Günü yaptım 30 gün devam edecegim puanlama bilmiyorum @Tekrar dene
Canım az geldi gözüme yediklerin maaşallah☺30 Mart pazartesi menüm
11.45 2 yumurta
2 yk et sote
2 yk nohut yemeği
2 yk yoğurt
Bir avuç çekirdek
10 badem
1 salatalık
17.00 1 kase yoğurt
Su: 2 lt
Spor: 20 dk Leslie 60 puan
@Tekrar dene
Az geçmedim o ipek yolundan...Merkez cnm
Yaa nereye gittin böyle kaptanımAz geçmedim o ipek yolundan...
Bende böyle söylemlerle çok karşılaşıyorum, üstelik öğretmen arkadaşlar arasında..olmaz mı var tabi , ben evden pek çıkmıyorum hep sosyal medyadan görüp okuyordum geçen yaz kendi kulaklarımla duydum , sitenin kafesin de oturuyorum 2 masa arkada 3 tane hanım oturuyor 1 tanesini sima olarak tanıyorum sürekli kafede gördüğüm biri diğer 2 si de konuşmalarından anladığım aynı iş yerin de çalıştığı arkadaşları(ben o kadının çalıştığını da sanmıyorum hep site de ya da kuaförde incecik deri pantolon giyer ve çimenli yerde bile topuklularla gezer) , konuştukları konu iş yerin de şişman olan bir bayan ve ne hakaretler ettiler kulaklarıma inanmadım , bahsettikleri kadın orada olsa kan çıkardı kesin
Urfa'da çalışırken gidiş-geliş yapıyordum eve.Yaa nereye gittin böyle kaptanım
Sen yemene içmene dikkat et kuzum sporu da iyileşince yaparsın dikkat et kendinesagol canim:)insallah gider o artilarda.bende bi spor yapabilsem.iyi olucak ama o gucu bulamiyorum kendimde
boylesi super olmus kaptanim tam benim icin cok iyi oldu:))
Aaaa balımm kaçırmışım ne oldu çok geçmiş olsunnormal yanık gibi acıyor işte biraz elimi bükünce sadece gerilme olduğundan, bana değişik komik anı oldu dünden beri gülüp duruyorum :)
Şahane ablacım çok sevindimKizlarrrrr bugün güzel bi haber aldim
Allah yardımcınız olsun kuzumSenin adına çok sevindim ablaBende işler kötü. Milli eğitim işe başlama dilekçemi reddetti bnm gibi herkesi. İnsanlar menfaatçiler diye atıp tutuyor yorum yapıyor.Bu canımı sıkıyor tabi tuzları kuru. Ben napıyım çocuğuma bakacak kimse yoktu zatn kredi kartıyla geçiniyorduk eylülden beri o da patlamak üzere
Ya öylemi bende urfa dan yeni taşındım antep e urfa merkezde mi çalışıyordunuzUrfa'da çalışırken gidiş-geliş yapıyordum eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?