Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

insanliktan nasiblerini almamislar abla. Dislari kendilerine gore guzel amaniclerinden pislik akiyor
gecmis olsun canim
cok iyi olmus bu

Benim bi Bas agrim var bi kac gündür, dünden beri mide bulantimda var, bazen düsünüyorum corona mi oldum
allah korusun deme oyle canim
oh ablacim cok sevindim senin adina. Sonraki mesajinda gordum su anda calismasanda maas odeyecejlermisya cok cok iyi .
ne anlamsiz insanlar var su dunyada yarabbim. Allah yardimciniz olsun canim rabbim bi yola koymustur . kul sikismadan hizir yetismezmis sikma ins canini
boylelerine diyecek bisey bulamiyorum abla.
Bende böyle söylemlerle çok karşılaşıyorum, üstelik öğretmen arkadaşlar arasında..
Nasil yani yuzune mi soyluyorlar ne diyorlar

Sporumu yaptim geldim ama bittim bugun niyeyse cok yoruldum.
Ve karnimdaki spor agrilari bi gecse ins daha rahat yapacagim su aleti. Vucudum ne zaman alisir acaba.

Bende boyle kizlar siz neler yaptiniz. Yemek patates kizarrmasi istedi kizlar kahvaltilik hazirlayacagim yani. Sizin menuler neler

Sende ki aletin adı neydi canım,
Geçen gün resmini attığın.
Benim koşu bandının öyle bir parçası var
Ne işe yaradığını bilmiyordum
İsmini öğrenirsem bi bakayım netten kullanımına

Calismak istemek ne zaman menfatcilik olmus, Allahim hayirlisini nasip eder ins canim. Üzülme Allah herkesin yardimcisi olsun insallah

Yok kilolular için konuşuyorlar.
Benim yüzüme "iyisin vermesende olur" diyorlar.
Yüzüme mı böyle diyorlar yoksa
bilemedimki canim. Bizim kizin siniftaki annelerle oturukende kilo mevzusu cok olurdu. Benim gibi 1 arkadas daha var 2 tane de 90 kusur olan vardi. İste kilo zor her hareketi sinirlar falan diye konusuyoruz. Bende evet hakikaten oyle daha falan dedim. Yok sen iyisin cok fazlan yok dediler ama o ara 77 falandim. İnaniyimmi dediklerine he hee dedim gectim. Yani her ortamda kilo mevzusu var canim
Sende ki aletin adı neydi canım,
Geçen gün resmini attığın.
Benim koşu bandının öyle bir parçası var
Ne işe yaradığını bilmiyordum
İsmini öğrenirsem bi bakayım netten kullanımına
refoflexks tekerlekli spor aleti diye geciyir canim.

Bu iki videoyu arka arkaya yapın Kızlar harika bugüne kadar yaptığım en hareketli en terlettiren Leslie videoları oldular bundan sonra favorim ikisi
Bakiyim hemen canim.
Bende 3 mil olani yapiyorum 45 dk suruyor ama ne terletiyor yaaa.
Degisiklik olsun bunlarada bakiyim

Bakiyim hemen canim.
Bende 3 mil olani yapiyorum 45 dk suruyor ama ne terletiyor yaaa.
Degisiklik olsun bunlarada bakiyim
Aynen ben de hep 45 dakikalık olandan yapıyordum gruptaki kızlardan gördüm bende fast burning filan diye bahsediyorlardı bi bakayım dedim çok sevdim yoksa sıkılıyorum Leslie den

E ela_2019
Geliyon gidiyon birşey yazmıyon canım :))
Sağlığın nasıl, daha iyi misin?
şu an tüpte ki sütün kaynamasini bekliyorum, ocağin basindayim :) sol kolumla kızımı tutuyorum kolum pert. Sağ tarafimda oğlum yine bir şeyler soruyor göğsüm açık süt içmesi için uğraşıyorum bi yandan. Tlf açık tezgahin üstünde bir yandan birşey kacirmamak için okumaya çalışıyorum akşam gelecegim insallah. Iyiyim simdilik arada ilaç alıyorum mecburen

Ya Allah yardımcın olsun ikinci çocukta halimin ne olacağının fragmanını yaşattın

Ya Allah yardımcın olsun ikinci çocukta halimin ne olacağının fragmanını yaşattın
Ayyy şimdi de çiş diyor kizimda gazdan kıvranıyor karni davul... Daha anlatayim mi

Ayyy şimdi de çiş diyor kizimda gazdan kıvranıyor karni davul... Daha anlatayim mi
Ayyyyy küçük kızımın ilk doğduğu zamanlar geldi aklıma
Ufaklık acıkırdı emmeye başlardı büyüğün muhakkak ya kakası gelirdi ya deli gibi!! Acıkırdı, küçük mememde büyüğün isteklerine koşardım
Haaa tabii bu arada yemek de yapmak gerek o nasıl olacak, aynennnn senin dediğinden bebişi alırdım kucağıma en pratik ne varsa onu yapardım bu arada büyük oyun oyun diye darlardı oyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…