- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.741
insanliktan nasiblerini almamislar abla. Dislari kendilerine gore guzel amaniclerinden pislik akiyoryaz sonu gibiydi galiba, özellikle instagram da bir furya başlamıştı fit ve bakımlı kızlar kadınlar çıkıp vücudunuz böyle değilse denize girmeyin (kendi fotosunu koyuyor hatun) ya da ben insansam siz nesiniz (pislikler der gibi ) v.s. şişmanları aşağılama kampanyası başlattılar şükür uzun sürmedi , ısrarla evlenip çocuk doğurup salıyorsunuz aldatılmayı terk edilmeyi hak ediyorsunuz düşüncesini savunan bir kaç kadın da vardı (öğrendiğime göre bekarmış bunları söyleyenler)
insanı insan olarak değil kabuk olarak gören dışı kalaylı içi alaylı insanların bakış açısı işte
allah korusun deme oyle canimgecmis olsun canim
cok iyi olmus bu
Benim bi Bas agrim var bi kac gündür, dünden beri mide bulantimda var, bazen düsünüyorum corona mi oldum
oh ablacim cok sevindim senin adina. Sonraki mesajinda gordum su anda calismasanda maas odeyecejlermisya cok cok iyi .Kizlarrrrr bugün güzel bi haber aldim
1 nisanda yeni araci firmaya gecmis olacam ya
Bugun tlf ettim, durum nedir nasil devam edecek diye
Gittigim iş yerinde fazla iş yokmus haftada 3 gün calisiyolarmis sadece kendi iscileri
O yüzden bunlar kisa calisma için basvurmuslar
Yani bana maaşımın yuzde 65 ini ödeyecekler
ne anlamsiz insanlar var su dunyada yarabbim. Allah yardimciniz olsun canim rabbim bi yola koymustur . kul sikismadan hizir yetismezmis sikma ins caniniSenin adına çok sevindim ablaBende işler kötü. Milli eğitim işe başlama dilekçemi reddetti bnm gibi herkesi. İnsanlar menfaatçiler diye atıp tutuyor yorum yapıyor.Bu canımı sıkıyor tabi tuzları kuru. Ben napıyım çocuğuma bakacak kimse yoktu zatn kredi kartıyla geçiniyorduk eylülden beri o da patlamak üzere
boylelerine diyecek bisey bulamiyorum abla.olmaz mı var tabi , ben evden pek çıkmıyorum hep sosyal medyadan görüp okuyordum geçen yaz kendi kulaklarımla duydum , sitenin kafesin de oturuyorum 2 masa arkada 3 tane hanım oturuyor 1 tanesini sima olarak tanıyorum sürekli kafede gördüğüm biri diğer 2 si de konuşmalarından anladığım aynı iş yerin de çalıştığı arkadaşları(ben o kadının çalıştığını da sanmıyorum hep site de ya da kuaförde incecik deri pantolon giyer ve çimenli yerde bile topuklularla gezer) , konuştukları konu iş yerin de şişman olan bir bayan ve ne hakaretler ettiler kulaklarıma inanmadım , bahsettikleri kadın orada olsa kan çıkardı kesin
Nasil yani yuzune mi soyluyorlar ne diyorlarBende böyle söylemlerle çok karşılaşıyorum, üstelik öğretmen arkadaşlar arasında..
Yok kilolular için konuşuyorlar.Nasil yani yuzune mi soyluyorlar ne diyorlar
SormaYa bizim bi spor bakanımız vardı kendisinden azimli sıçan diye bahseden nerde o dilekkkkk nerdesiiiinnnn @Tekrar dene
Sende ki aletin adı neydi canım,Sporumu yaptim geldim ama bittim bugun niyeyse cok yoruldum.
Ve karnimdaki spor agrilari bi gecse ins daha rahat yapacagim su aleti. Vucudum ne zaman alisir acaba.
Bende boyle kizlar siz neler yaptiniz. Yemek patates kizarrmasi istedi kizlar kahvaltilik hazirlayacagim yani. Sizin menuler neler
Calismak istemek ne zaman menfatcilik olmus, Allahim hayirlisini nasip eder ins canim. Üzülme Allah herkesin yardimcisi olsun insallahSenin adına çok sevindim ablaBende işler kötü. Milli eğitim işe başlama dilekçemi reddetti bnm gibi herkesi. İnsanlar menfaatçiler diye atıp tutuyor yorum yapıyor.Bu canımı sıkıyor tabi tuzları kuru. Ben napıyım çocuğuma bakacak kimse yoktu zatn kredi kartıyla geçiniyorduk eylülden beri o da patlamak üzere
Leslie candir
Bu iki videoyu arka arkaya yapın Kızlar harikabugüne kadar yaptığım en hareketli en terlettiren Leslie videoları oldular bundan sonra favorim ikisi
Favorilerime ekledim canım sağol
Bu iki videoyu arka arkaya yapın Kızlar harikabugüne kadar yaptığım en hareketli en terlettiren Leslie videoları oldular bundan sonra favorim ikisi
Seni şu sıra zorlayabilir fazlaca diz zorlayıcı hareketler var canımFavorilerime ekledim canım sağol
10-15 kilo vermeden yapamam zaten canımSeni şu sıra zorlayabilir fazlaca diz zorlayıcı hareketler var canım
bilemedimki canim. Bizim kizin siniftaki annelerle oturukende kilo mevzusu cok olurdu. Benim gibi 1 arkadas daha var 2 tane de 90 kusur olan vardi. İste kilo zor her hareketi sinirlar falan diye konusuyoruz. Bende evet hakikaten oyle daha falan dedim. Yok sen iyisin cok fazlan yok dediler ama o ara 77 falandim. İnaniyimmi dediklerine he hee dedim gectim. Yani her ortamda kilo mevzusu var canimYok kilolular için konuşuyorlar.
Benim yüzüme "iyisin vermesende olur" diyorlar.
Yüzüme mı böyle diyorlar yoksa
refoflexks tekerlekli spor aleti diye geciyir canim.Sende ki aletin adı neydi canım,
Geçen gün resmini attığın.
Benim koşu bandının öyle bir parçası var
Ne işe yaradığını bilmiyordum
İsmini öğrenirsem bi bakayım netten kullanımına
Bakiyim hemen canim.
Aynen ben de hep 45 dakikalık olandan yapıyordum gruptaki kızlardan gördüm bende fast burning filan diye bahsediyorlardı bi bakayım dedim çok sevdim yoksa sıkılıyorum Leslie denBakiyim hemen canim.
Bende 3 mil olani yapiyorum 45 dk suruyor ama ne terletiyor yaaa.
Degisiklik olsun bunlarada bakiyim
Ya Allah yardımcın olsun ikinci çocukta halimin ne olacağının fragmanını yaşattınşu an tüpte ki sütün kaynamasini bekliyorum, ocağin basindayim :) sol kolumla kızımı tutuyorum kolum pert. Sağ tarafimda oğlum yine bir şeyler soruyor göğsüm açık süt içmesi için uğraşıyorum bi yandan. Tlf açık tezgahin üstünde bir yandan birşey kacirmamak için okumaya çalışıyorum akşam gelecegim insallah. Iyiyim simdilik arada ilaç alıyorum mecburen
Ayyy şimdi de çiş diyor kizimda gazdan kıvranıyor karni davul... Daha anlatayim miYa Allah yardımcın olsun ikinci çocukta halimin ne olacağının fragmanını yaşattın
Ayyyyy küçük kızımın ilk doğduğu zamanlar geldi aklımaAyyy şimdi de çiş diyor kizimda gazdan kıvranıyor karni davul... Daha anlatayim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?