- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.761
Allah kolaylik versin bendede iki tane, 3 cüyü düsünemiyorum bileAyyy şimdi de çiş diyor kizimda gazdan kıvranıyor karni davul... Daha anlatayim mi
Hihhh işte tamda o hallerdeyimmm :) bende bir gun o zaman lar geldi aklima diye bahsedebilecekmiyimAyyyyy küçük kızımın ilk doğduğu zamanlar geldi aklıma
Ufaklık acıkırdı emmeye başlardı büyüğün muhakkak ya kakası gelirdi ya deli gibi!! Acıkırdı, küçük mememde büyüğün isteklerine koşardım
Haaa tabii bu arada yemek de yapmak gerek o nasıl olacak, aynennnn senin dediğinden bebişi alırdım kucağıma en pratik ne varsa onu yapardım bu arada büyük oyun oyun diye darlardı oyyy
Bencede şu an kimse düşünmesinAllah kolaylik versin bendede iki tane, 3 cüyü düsünemiyorum bile
tamam canim iyi oldu attiginAynen ben de hep 45 dakikalık olandan yapıyordum gruptaki kızlardan gördüm bende fast burning filan diye bahsediyorlardı bi bakayım dedim çok sevdim yoksa sıkılıyorum Leslie den
allah allah bel fitigi gecmiyor demekki.Benim dertlerim bitmiyor, yine takildi belim sagdan, ben acaba ilerki yaslarda ne olacam yerimden kalkamicam Herhalde
Gecer gecer canim. Hatta unutursun ucuncuyu bile yaparsinHihhh işte tamda o hallerdeyimmm :) bende bir gun o zaman lar geldi aklima diye bahsedebilecekmiyim
Ayyy şimdi de çiş diyor kizimda gazdan kıvranıyor karni davul... Daha anlatayim mi
Ayyyyy küçük kızımın ilk doğduğu zamanlar geldi aklıma
Ufaklık acıkırdı emmeye başlardı büyüğün muhakkak ya kakası gelirdi ya deli gibi!! Acıkırdı, küçük mememde büyüğün isteklerine koşardım
Haaa tabii bu arada yemek de yapmak gerek o nasıl olacak, aynennnn senin dediğinden bebişi alırdım kucağıma en pratik ne varsa onu yapardım bu arada büyük oyun oyun diye darlardı oyyy
Ay Kızlar ben zaten ilk çocukta havlu atmıştım biraz daha bahsederseniz tamamiyle vazgeçeceğimAllah kolaylik versin bendede iki tane, 3 cüyü düsünemiyorum bile
Gecen yaptim iyi gelmisti Ama bu halde nasil olur bilmiyorum canim.tamam canim iyi oldu attigin
allah allah bel fitigi gecmiyor demekki.
Acaba bel icin hafif egzersizler ise yararmi yoksa daha mi kotu yapar
Gecmis olsun canim zor esimdede var iside agir olunca surekli agriyor beliGecen yaptim iyi gelmisti Ama bu halde nasil olur bilmiyorum canim.
Tek cocuk cocuk degildir canimAy Kızlar ben zaten ilk çocukta havlu atmıştım biraz daha bahsederseniz tamamiyle vazgeçeceğim
Sagol canim, esinede gecmis olsun Ama gecmiyor iste cekicez böyle Herhalde sonu ameliyattirGecmis olsun canim zor esimdede var iside agir olunca surekli agriyor beli
afiyet olsun canim guzel olmus30 Mart pazartesi menüm
11.45 2 yumurta
2 yk et sote
2 yk nohut yemeği
2 yk yoğurt
Bir avuç çekirdek
10 badem
1 salatalık
17.00 1 kase yoğurt
Su: 2 lt
Spor: 20 dk Leslie 60 puan
@Tekrar dene
afiyet olsun ablam guzel bence azar azar hepsinin tadina bakmissin gulumsettin yine30 mart pazartesi
10:30
2 haşlama yumurta
2 top antep peyniri playback i yapan yumuşak kaşar :)
yarım yufka ekmeğinin 3 te 1 i
zafer işareti yapınca arada kalan boşluk büyüklüğünde kek üzeri ev yapımı çikolata sos
arada tarçınlı karanfilli yeşil çay
19:10
1 bardak hindiba kahve
22:10
küçük ince bir muz
6 hurma 1.5 avuç beyaz leblebi ( kavanozda değildi iyi avuçladım bu defa )
su 3 lt ye yakın
afiyet olsun kaptanim bugun toparlamissin menuyu31 Mart Salı
15:30=== 2 fincan kabak çekirdeği
15 adet yer fıstığı
10 adet kaju
3 haşlama yumurta
4 parça Antep peyniri
4-5 parça haşlama et
Marol salata
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
Afiyet olsun canim gayet guzel10:00
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 yaprak kıvırcık marul
Bi tutam maydanoz
Biraz çeçil peyniri
17:30
8 kaşık tavuk sote
Bi kase zeytinyağlı salata
Su: şimdilik 1 buçuk litre
Spor: 23+12 dakika Leslie 105 puan 500 ip atlama 100 puan
Toplam: 205 puan @Tekrar dene
Şahane ablacım çok sevindim
Sagolun kizlarablacim cok sevindim senin adina. Sonraki mesajinda gordum su anda calismasanda maas odeyecejlermisya cok cok iyi .
Tatlim senin duzenli, dogru egzersiz yapip bel kaslarini guclendirmen lazimBenim dertlerim bitmiyor, yine takildi belim sagdan, ben acaba ilerki yaslarda ne olacam yerimden kalkamicam Herhalde
Haklisin abla düzenli yapmam gerekiyorda yapmiyorum isteSagolun kizlar
Tatlim senin duzenli, dogru egzersiz yapip bel kaslarini guclendirmen lazim
Dk olarak ne kadar yapiyorsan 3 le carpicaksin canimSpor egzersiz programı 2. Günü yaptım 30 gün devam edecegim puanlama bilmiyorum @Tekrar dene
Dün bi arkadaşımla konuştum benim ufaklıkla 2-3 ay küçük bi oğlu var yani şu an 12 aylık falan olmalı, 6 aylık hamileymiş tabii ki beklenmedik bişeymiş sonra bi düşündüm 3.yü ayyyyyy dedim kesin huni takar gezerimAllah kolaylik versin bendede iki tane, 3 cüyü düsünemiyorum bile
Bahsedeceksin merak etme, bana da çok uzak geliyordu o günler bunalımlardan bunalım beğeniyordum ama geçti işteHihhh işte tamda o hallerdeyimmm :) bende bir gun o zaman lar geldi aklima diye bahsedebilecekmiyim
Büyük konuşma bak ben bi daha çocuk istemiyorum bi tane yeter dediğimin 1 ay sonrası hamile kaldımAy Kızlar ben zaten ilk çocukta havlu atmıştım biraz daha bahsederseniz tamamiyle vazgeçeceğim
Sağol kuzumafiyet olsun canim guzel olmus
afiyet olsun ablam guzel bence azar azar hepsinin tadina bakmissin gulumsettin yine
afiyet olsun kaptanim bugun toparlamissin menuyu
Afiyet olsun canim gayet guzel
Aleykümselam
Ne oldu canım neye üzüldün. Stres tartıyı hemen etkiliyor.
Çok şükür canım bu günümüze. Sen nasılsın?
Wasa çok saglikliymis. Sanırım 2 tanesi 1 dilim tam buğday ekmeğe denk geliyor. Ama tadını hiç sevemedim ben.
Günaydın ablacimm ❤
Burada senin mesajını görünce sebepsiz mutlu oluyorum
Evet abla çok araştırıp seçmiştik bu okulu.Bu süreçte bu okul için bı kere daha iyi ki dedim
Aynennn kilolar da yakın tamamdır o zaman
Canım benim Allah razı olsun. Bu zamanlarda istifa eden sağlık görevlilerine o kadar kızıyorum ki. Bir daha askerlerimiz şehit olduğunda hiç yalandan üzülüyorum demesinler. Onlar vatan için canını verirken uzaktan üzülmek kolay. Sıra kendine gelince istifa etmek ne demek. Evet çook zor bir durum ama yine de insanın ne yapabilirim demesi gerekmez mi?
Bunlar evde boş boş oturmanın sonuçları
Hergün yeni fikirlerle geleceğim
Bayağı uzağız cnm Bizde Gaziantep
benim eşim dün gitti işe haftaya salıya kadar evde dün az yan yana gelsek sosyal mesafeyi koruyun en az 1.5 metre dedi durdu gülerek, siz de eşin gelince iyice yıkanıp aklanır paklanır gülüm, iş yerin de de zaten az kişi çalışırlar asıl orada mesafeyi koruyup sık sık el yıkayıp yüzüne gözüne dokunmazsa allahın izniyle bir şey olmaz
Kizlarrrrr bugün güzel bi haber aldim
1 nisanda yeni araci firmaya gecmis olacam ya
Bugun tlf ettim, durum nedir nasil devam edecek diye
Gittigim iş yerinde fazla iş yokmus haftada 3 gün calisiyolarmis sadece kendi iscileri
O yüzden bunlar kisa calisma için basvurmuslar
Yani bana maaşımın yuzde 65 ini ödeyecekler
Ablacimm tebrikler istedin ve başardın
Canım hiç düzelme yok mu? Dikkat et gittiğinde.tunaydin.2 gundur yatiyorum hep.kolumu kaldiracak halim yok.dr dan randevu aldim yarin icin.
Ellerine sağlık canım, çok iyi düşünmüşsün. Ben operada 2 ayrı sekmede tutuyorum, çok rahat oluyo birinden öbürüne geçmek. Opera kullananlar böyle yapabilir.9.Takımın Güzelleri
Menü sayfasına giderken zorlananlar,
Oraya gittikten sonra burayı bulamayanlar,
Sizlere bir kolaylık sağladım...
Bundan böyle her iki sayfada da yukarıdaki etikete tıkladığınızda sayfalar arası kolay geçiş yapabileceksiniz.
Desteği için @Kazen 'e teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2611723
Ablaaa çok sevindim, gözün aydınKizlarrrrr bugün güzel bi haber aldim
1 nisanda yeni araci firmaya gecmis olacam ya
Bugun tlf ettim, durum nedir nasil devam edecek diye
Gittigim iş yerinde fazla iş yokmus haftada 3 gün calisiyolarmis sadece kendi iscileri
O yüzden bunlar kisa calisma için basvurmuslar
Yani bana maaşımın yuzde 65 ini ödeyecekler
Evet senin bölüm için çok zor canim uygulama gerek nasıl olacak ki?Öyle tabi canım ama bunun herkes için avantaj olduğunu da unutmayalım en düşük puanlı okulların bile artacaktır taban puanı eminim
Biz de canlı yayın yapıyoruz evden okula gitmeden benim açımdan çok zor olacak çünkü artık uygulama kısmına geçecektik çoğunun bilgisayarı yok evde
Menün gayet iyiydi neden acaba canım regl dönemin mi başlıyor ? Neden canın sıkkın dilersen anlatabilirsin
Şükür canım sen nasılsın işe gidiyor musun hala ?
Abla bana en zor kapatması geliyor bi de tekim diye çabuk kuruyor hamurum o yüzden kasnağı tavsiye ederim daha çabuk bitiyor en azından
Kuzum bugün bu videoları yaptım sayende
Bu iki videoyu arka arkaya yapın Kızlar harikabugüne kadar yaptığım en hareketli en terlettiren Leslie videoları oldular bundan sonra favorim ikisi
Canım zorladin mi ne yaptın? Ters mekik hareketi iyi geliyor yavaşça yapabilirsin. Bende de bel ve boyunda var, aynı şeyi düşünüyorum şimdi boyleysek yaşlanınca nasıl olacak.Benim dertlerim bitmiyor, yine takildi belim sagdan, ben acaba ilerki yaslarda ne olacam yerimden kalkamicam Herhalde
Allah'ım gözümde canlandi resmen sen anlattikça. Allah yardımcın olsun canımşu an tüpte ki sütün kaynamasini bekliyorum, ocağin basindayim :) sol kolumla kızımı tutuyorum kolum pert. Sağ tarafimda oğlum yine bir şeyler soruyor göğsüm açık süt içmesi için uğraşıyorum bi yandan. Tlf açık tezgahin üstünde bir yandan birşey kacirmamak için okumaya çalışıyorum akşam gelecegim insallah. Iyiyim simdilik arada ilaç alıyorum mecburen
Zorlamadim diye hatirliyorum amaCanım zorladin mi ne yaptın? Ters mekik hareketi iyi geliyor yavaşça yapabilirsin. Bende de bel ve boyunda var, aynı şeyi düşünüyorum şimdi boyleysek yaşlanınca nasıl olacak.
Ayyy şimdi de çiş diyor kizimda gazdan kıvranıyor karni davul... Daha anlatayim mi
Ayyyyy küçük kızımın ilk doğduğu zamanlar geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?