Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hihhh işte tamda o hallerdeyimmm :) bende bir gun o zaman lar geldi aklima diye bahsedebilecekmiyim

Aynen ben de hep 45 dakikalık olandan yapıyordum gruptaki kızlardan gördüm bende fast burning filan diye bahsediyorlardı bi bakayım dedim çok sevdim yoksa sıkılıyorum Leslie den
tamam canim iyi oldu attigin
Benim dertlerim bitmiyor, yine takildi belim sagdan, ben acaba ilerki yaslarda ne olacam yerimden kalkamicam Herhalde
allah allah bel fitigi gecmiyor demekki.
Acaba bel icin hafif egzersizler ise yararmi yoksa daha mi kotu yapar

Ayyy şimdi de çiş diyor kizimda gazdan kıvranıyor karni davul... Daha anlatayim mi
Allah kolaylik versin bendede iki tane, 3 cüyü düsünemiyorum bile
Ay Kızlar ben zaten ilk çocukta havlu atmıştım biraz daha bahsederseniz tamamiyle vazgeçeceğim

30 Mart pazartesi menüm

11.45 2 yumurta
2 yk et sote
2 yk nohut yemeği
2 yk yoğurt
Bir avuç çekirdek
10 badem
1 salatalık

17.00 1 kase yoğurt

Su: 2 lt
Spor: 20 dk Leslie 60 puan
@Tekrar dene
afiyet olsun canim guzel olmus
afiyet olsun ablam guzel bence azar azar hepsinin tadina bakmissin gulumsettin yine
afiyet olsun kaptanim bugun toparlamissin menuyu
Afiyet olsun canim gayet guzel

Allah kolaylik versin bendede iki tane, 3 cüyü düsünemiyorum bile
Dün bi arkadaşımla konuştum benim ufaklıkla 2-3 ay küçük bi oğlu var yani şu an 12 aylık falan olmalı, 6 aylık hamileymiş tabii ki beklenmedik bişeymiş sonra bi düşündüm 3.yü ayyyyyy dedim kesin huni takar gezerim

Hihhh işte tamda o hallerdeyimmm :) bende bir gun o zaman lar geldi aklima diye bahsedebilecekmiyim
Bahsedeceksin merak etme, bana da çok uzak geliyordu o günler bunalımlardan bunalım beğeniyordum ama geçti işte

Ay Kızlar ben zaten ilk çocukta havlu atmıştım biraz daha bahsederseniz tamamiyle vazgeçeceğim
Büyük konuşma bak ben bi daha çocuk istemiyorum bi tane yeter dediğimin 1 ay sonrası hamile kaldım

afiyet olsun canim guzel olmus
afiyet olsun ablam guzel bence azar azar hepsinin tadina bakmissin gulumsettin yine
afiyet olsun kaptanim bugun toparlamissin menuyu

Afiyet olsun canim gayet guzel
Sağol kuzum

Aynen canim :)

Bunlar evde boş boş oturmanın sonuçları
Hergün yeni fikirlerle geleceğim

supersinn gaptanım

Bayağı uzağız cnm Bizde Gaziantep

Evet uzakmış :)

Inşallah abla haklisin dikkat edince inşallah bisi olmaz hep kotu dusunmemek gerk insan piskolojik olark da etkileniyor cok

Cok sevindim ablaaaa :)

Handandandan mart bitimi hedefimi tuturdum hihihihih
89. 8
Ablacimm tebrikler istedin ve başardın
tunaydin.2 gundur yatiyorum hep.kolumu kaldiracak halim yok.dr dan randevu aldim yarin icin.
Canım hiç düzelme yok mu? Dikkat et gittiğinde.
Ellerine sağlık canım, çok iyi düşünmüşsün. Ben operada 2 ayrı sekmede tutuyorum, çok rahat oluyo birinden öbürüne geçmek. Opera kullananlar böyle yapabilir.
Ablaaa çok sevindim, gözün aydın
Evet senin bölüm için çok zor canim uygulama gerek nasıl olacak ki?
Herkes için avantaj farkındayım ama bu tempoyu bırakmadığı müddetce daha avantajlı olan yüzdede olacak bence. Şu an bırakan çok kişinin oldugunu düşünüyorum.

Bu iki videoyu arka arkaya yapın Kızlar harika bugüne kadar yaptığım en hareketli en terlettiren Leslie videoları oldular bundan sonra favorim ikisi
Kuzum bugün bu videoları yaptım sayende
İlki çok iyiymiş gerçekten, hiç denk gelmemiştim.
Benim dertlerim bitmiyor, yine takildi belim sagdan, ben acaba ilerki yaslarda ne olacam yerimden kalkamicam Herhalde
Canım zorladin mi ne yaptın? Ters mekik hareketi iyi geliyor yavaşça yapabilirsin. Bende de bel ve boyunda var, aynı şeyi düşünüyorum şimdi boyleysek yaşlanınca nasıl olacak.
Allah'ım gözümde canlandi resmen sen anlattikça. Allah yardımcın olsun canım

Canım zorladin mi ne yaptın? Ters mekik hareketi iyi geliyor yavaşça yapabilirsin. Bende de bel ve boyunda var, aynı şeyi düşünüyorum şimdi boyleysek yaşlanınca nasıl olacak.
Zorlamadim diye hatirliyorum ama Valla yaslanmaya kalmadan cöktüm Bilmiyorum ne oluruz boyundada Bende baslangici var

Ayyy şimdi de çiş diyor kizimda gazdan kıvranıyor karni davul... Daha anlatayim mi

Daha dazla bahsetmeyin kızlar yoksa bende iyice vazgecicem şimdi bile bazen yok ya 1 tane yeter diyorm ama kardessiz birakmak istemiyorm oglumu ya. Bakmasi boyle zor olmasa 4-5 tane yapardm ya cok tatlı ama delirtiyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…