- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.781
arkadan soylemedigi laflar yok yuzune karsi kim bilir ne kadar yag yakiyordur.olmaz mı var tabi , ben evden pek çıkmıyorum hep sosyal medyadan görüp okuyordum geçen yaz kendi kulaklarımla duydum , sitenin kafesin de oturuyorum 2 masa arkada 3 tane hanım oturuyor 1 tanesini sima olarak tanıyorum sürekli kafede gördüğüm biri diğer 2 si de konuşmalarından anladığım aynı iş yerin de çalıştığı arkadaşları(ben o kadının çalıştığını da sanmıyorum hep site de ya da kuaförde incecik deri pantolon giyer ve çimenli yerde bile topuklularla gezer) , konuştukları konu iş yerin de şişman olan bir bayan ve ne hakaretler ettiler kulaklarıma inanmadım , bahsettikleri kadın orada olsa kan çıkardı kesin
kolay.grlsin abla:)Berlin baska eyalet oraya girmek yasakmış o yuzden gidemicez
Bicok seyini hallettide bi camasir mak. Buzdolabi kaldi
Handandandan
bizimde canimiz sikiliyo kizim yukari kv cikip.iniyo surekli:))Sporumu yaptim geldim ama bittim bugun niyeyse cok yoruldum.
Ve karnimdaki spor agrilari bi gecse ins daha rahat yapacagim su aleti. Vucudum ne zaman alisir acaba.
Bende boyle kizlar siz neler yaptiniz. Yemek patates kizarrmasi istedi kizlar kahvaltilik hazirlayacagim yani. Sizin menuler neler
yuzune katsi boyle diyolardir kesin inanama bence.Yok kilolular için konuşuyorlar.
Benim yüzüme "iyisin vermesende olur" diyorlar.
Yüzüme mı böyle diyorlar yoksa
neyin var diycektim diger mesajlarinda belinin agridigini yazmissin.gecmis olsun canim.egilirken direk egilme dizlerini kirarak egil..Benim dertlerim bitmiyor, yine takildi belim sagdan, ben acaba ilerki yaslarda ne olacam yerimden kalkamicam Herhalde
yok canim yatiyorum hep hic halim yok..yemegi bile esim kizim yukarda kv de de yediler.yemek yapmaya bile kalkmadim.cok halsizimAblacimm tebrikler istedin ve başardın
Canım hiç düzelme yok mu? Dikkat et gittiğinde.
Ellerine sağlık canım, çok iyi düşünmüşsün. Ben operada 2 ayrı sekmede tutuyorum, çok rahat oluyo birinden öbürüne geçmek. Opera kullananlar böyle yapabilir.
Ablaaa çok sevindim, gözün aydın
Evet senin bölüm için çok zor canim uygulama gerek nasıl olacak ki?
Herkes için avantaj farkındayım ama bu tempoyu bırakmadığı müddetce daha avantajlı olan yüzdede olacak bence. Şu an bırakan çok kişinin oldugunu düşünüyorum.
Kuzum bugün bu videoları yaptım sayende
İlki çok iyiymiş gerçekten, hiç denk gelmemiştim.
Canım zorladin mi ne yaptın? Ters mekik hareketi iyi geliyor yavaşça yapabilirsin. Bende de bel ve boyunda var, aynı şeyi düşünüyorum şimdi boyleysek yaşlanınca nasıl olacak.
Allah'ım gözümde canlandi resmen sen anlattikça. Allah yardımcın olsun canım
Tek cocuk cocuk degildir canimgirelim senin kanina
Ya aslında istiyorum kardeşi olsun ama bu kiloyla değilBüyük konuşma bak ben bi daha çocuk istemiyorum bi tane yeter dediğimin 1 ay sonrası hamile kaldım
Aynen ben de ilk defa yaptım çok iyi geldi hakkatenKuzum bugün bu videoları yaptım sayende
İlki çok iyiymiş gerçekten, hiç denk gelmemiştim.
Bugün pertim yarın bakayım kuzum teşekkür ederim
Kadınların kadınlara psikolojik şiddeti bu...bilemedimki canim. Bizim kizin siniftaki annelerle oturukende kilo mevzusu cok olurdu. Benim gibi 1 arkadas daha var 2 tane de 90 kusur olan vardi. İste kilo zor her hareketi sinirlar falan diye konusuyoruz. Bende evet hakikaten oyle daha falan dedim. Yok sen iyisin cok fazlan yok dediler ama o ara 77 falandim. İnaniyimmi dediklerine he hee dedim gectim. Yani her ortamda kilo mevzusu var canim
Kolay gelsin canım.şu an tüpte ki sütün kaynamasini bekliyorum, ocağin basindayim :) sol kolumla kızımı tutuyorum kolum pert. Sağ tarafimda oğlum yine bir şeyler soruyor göğsüm açık süt içmesi için uğraşıyorum bi yandan. Tlf açık tezgahin üstünde bir yandan birşey kacirmamak için okumaya çalışıyorum akşam gelecegim insallah. Iyiyim simdilik arada ilaç alıyorum mecburen
Korkma canımYa Allah yardımcın olsun ikinci çocukta halimin ne olacağının fragmanını yaşattın
Bunları da kaydettim
Afiyet olsun.1.seviye 40.gün
Menüm
12.30
1 yumurtalı menemen
1 d peynir
1 ceviz
Salatalık
Havuç
17.30
1 yemek tabağı kırmmercimek çorbası
Yoğurt
Su 1.5 şimdilik
Spor yok
Korkma canım
Tek çocuk daha zor inan.
Sürekli ebeveynlerini arkadaş niyetine kullanıyor.
2 tane oluna oyun arkadaşları oluyor en azından.
Ben 4 'ü düşünüyorum, zor olsa hiç ister miyim.
normalde herzaman öyle yapmak lazim Ama yapmiyorum canim, suan zorunlu olarak yapiyorum amaneyin var diycektim diger mesajlarinda belinin agridigini yazmissin.gecmis olsun canim.egilirken direk egilme dizlerini kirarak egil..
bence her cocugun hakkidir kardes, tek cocuk gercekten cok zor kisiligi bile farkli oluyor cevremde Cok var.Ya aslında istiyorum kardeşi olsun ama bu kiloyla değil
helal Valla canim, okulda cocuklar var Evde var, yine istiyorsunKorkma canım
Tek çocuk daha zor inan.
Bu ara yapmiyorum canim, yarin bel icin egzersiz yapabilirsem yapmaya calisicam
Çocuklarım içimdeki çocuğu yaşatıyor.helal Valla canim, okulda cocuklar var Evde var, yine istiyorsun
Allah gönlüne göre versin ozaman canimÇocuklarım içimdeki çocuğu yaşatıyor.
Öğrencilerimde içimdeki genci yaşatıyor.
Her ikisini de yaşamak çok güzel bir duygu
Nasipse evet canm hurmayı önceden almıştım. Keşke ingiliz tuzu yada sinameki de alsaydım dışarı çıkmıyoruz hiçAfiyet olsun.
Yarın seviye-2 ye mi başlıyorsun canım
hem nohut hemde makarna olmamis kuzum ya.31 Mart Salı Menüm
10:00
2 ufak haşlanmış yumurta
2 küçük kare peynir
13:00
1 elma
16:00
1 kase nohut yemeği
8-10 kaşık salçalı makarna
Sumaklı kuru soğan
Yoğurt
Su:2 litre
Spor: 35 dakika Leslie
17 dk bölgesel
Toplam: 156 puan @Tekrar dene
4 muKadınların kadınlara psikolojik şiddeti bu...
Erkekler daha anlayışlı.
Kolay gelsin canım.
Arada bi yazda iyi olduğunu bilelim.
Sana kendi süt kaynatma yöntemimi söyleyeyim
Ben sütü ocağa koyup kapağını kapatıp saat tuttum bir defa, 45 dk sürdü.
Ondan beridir sütü ocağa koyup saate bakıp, 45 dk sonraya alarm kuruyorum.
Çok rahat oluyor, tavsiye ederim.
Korkma canım
Tek çocuk daha zor inan.
Bunları da kaydettim
İlerde değerlendireceğim İnşallah.
Afiyet olsun canim gayet guzel.1.seviye 40.gün
Menüm
12.30
1 yumurtalı menemen
1 d peynir
1 ceviz
Salatalık
Havuç
17.30
1 yemek tabağı kırmmercimek çorbası
Yoğurt
Su 1.5 şimdilik
Spor yok
42 günün sırrı varmışNasipse evet canm hurmayı önceden almıştım. Keşke ingiliz tuzu yada sinameki de alsaydım dışarı çıkmıyoruz hiç
karşıda ki insanın durumunu yaşantısı bilmeden eleştirip üzenler için yaşasın kul hakkı ve ahiret ...Senin adına çok sevindim ablaBende işler kötü. Milli eğitim işe başlama dilekçemi reddetti bnm gibi herkesi. İnsanlar menfaatçiler diye atıp tutuyor yorum yapıyor.Bu canımı sıkıyor tabi tuzları kuru. Ben napıyım çocuğuma bakacak kimse yoktu zatn kredi kartıyla geçiniyorduk eylülden beri o da patlamak üzere
ben de genel anlam da senin gibi düşünüyorum niranımBunlar öylesine çıkan şeyler değil canım.
Anneliği ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar
Kadınları sadece cinsel obje olarak görme çabaları
....
Corona da bir projeydi.
2020 sonun başlangıcı aslında
Dijital dünyaya geçiş denemeleri yapılıyor şu anda
Bu salgın bitsede hiçbir şey aynı olmayacak
...
Birkaç ileriki nesil evlenen ve anne olan kadınları banal bulacak yani.
Türümüzün son örnekleriyiz
sağ ol cancağızımmm , aminsenin adina cok sevindim tatlimnihayet geldi 8 ler, artik hic yukari cikma insallah
Elinde yarina daha hafifler sizisi heralde
migrende ışık hassasiyeti cok olur cnm gözünü acamazsin
Bide aşırı mide bulantisi olur, ancak cikarinca rahatlar kişi
iyi yapmışın cnm biran once ilacin duzenlenirse sende rahatlarsin
cok tesekkur ederim
insan işe başlamak isteyince menfaaatcimi oluyormuş, sacmaliga bak
Harcamalarinizi minumumda tutmaya çalışın cnm
Zorunlu giderler haricinde cok dikkat etmek llazim
Ekonomi yil sonunda daha da kötüye gidecek
beyinleri boş insan müsveddeleri bunlar
Şu anda araci firma iscileri için iş yokmus orda cnm
İşe gitmeden para alicam
Firmaya devlet ödüyor
ben senelerdir ilk defa canlı duydum niranım kocaman insanların birinin görünüşü hakkın da bu kadar ağır konuştuğunu(ilki 1 görümce 3 elti benim yanım da şişmanlığı ve şişmanları sevmedikleri muhabbeti yapmıştı bundan 15-16 sene evvel ama hakaret yoktu)Bende böyle söylemlerle çok karşılaşıyorum, üstelik öğretmen arkadaşlar arasında..
canım sıkıldı aksiyon olsun dedim :)) elim ıslakken dondurucunun üst katında ki kıymayı alayım dedim rezistanına yapıştı elimin üzeri kayısı çekirdeği kadar yer , bir kaç dk öyle kaldım saç kurutma makinesiyle çözdürdük demirden elimin üzerini tam komedi işte gülüm hihihihiSen yemene içmene dikkat et kuzum sporu da iyileşince yaparsın dikkat et kendine
Aaaa balımm kaçırmışım ne oldu çok geçmiş olsun
Şahane ablacım çok sevindim
Allah yardımcınız olsun kuzum
ata sözlerimiz boşuna değil işte gülüm yüzü güzele çabuk doyulur içi güzele doyulmaz diye yada buna benzer bir şeydi :)insanliktan nasiblerini almamislar abla. Dislari kendilerine gore guzel amaniclerinden pislik akiyor
allah korusun deme oyle canim
oh ablacim cok sevindim senin adina. Sonraki mesajinda gordum su anda calismasanda maas odeyecejlermisya cok cok iyi .
ne anlamsiz insanlar var su dunyada yarabbim. Allah yardimciniz olsun canim rabbim bi yola koymustur . kul sikismadan hizir yetismezmis sikma ins canini
boylelerine diyecek bisey bulamiyorum abla.
Nasil yani yuzune mi soyluyorlar ne diyorlar
neyin fırsatını bulamayacak o da fatsecret kullanmıyor muydu , bence bu hatun başka işler çeviriyor ondan gelmiyor @Tekrar deneSorma
Dün kilo bildirimine de gelmedi.
Kalori sayımından buraya gelmeye fırsat bulamıyor gibi
Afiyet olsun abla.portakal azmis zaten esin iyiki istemiste o saate yememissin:)31 mart salı
12:30 -12:55 arası
1 s. k kapya biberli lorlu yumurta
yarım yufka arasına tereyağı (eşim sürdü tereyağını ben oğlana sucuk pişirirken bol koy dedim ) :))
2 top antep peyniri
1 tk bal
arada
ananslı yeşil çay
19:50
250-300 gr kadar çilek
22:05
yarım+1 dilim portakal ( yerken eşim geldi bana da dedi gerisini ona yedirdim )
bir kaç yudum süt ( sut kutusunun dibinde kalmış bardağı kirletmeye değmez nasıl olsa kimse de görmüyor diyip kafaya diktimmmmm)
su şimdilik 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?