Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hele bi zayıflayayım Allah Kerim şaka maka bi yana istiyorum ama zayıflamadan istemiyorum
bende ilerde 2.yi istersek tup bebek yaptirarak istiyorum ama hayirlisi.
gerci dogru herzamn oyle yapmak gerekli
Çocuklarım içimdeki çocuğu yaşatıyor.
Öğrencilerimde içimdeki genci yaşatıyor.
Her ikisini de yaşamak çok güzel bir duygu
lise hocasimisin kaptanim

Benim dertlerim bitmiyor, yine takildi belim sagdan, ben acaba ilerki yaslarda ne olacam yerimden kalkamicam Herhalde
geçmiş olsun gülüm kendini fazla zorlayıp beli yormayacaksın zamanla azalacak yaşlanınca da sorun olmayacak allahın izniyle , ağrı kremi kas gevşetici krem sürüp sarıp sarmalanıp sıcak tuttun mu belini geçsin diye

sağ ol gülüm rabbim bir daha 90 lı kiloya çıkmayı nasip etmesin :)

bisey yapmadim abla aksine yine is yapmak icin cirpindim, kas gevsetici ilacimi atsam iyi olurdu tabi, ben akillanmam zaten

masallah hergun spor yapiyosun kaptanim:)
afiyet olsun canim guzel
sabah az ollus ama aksamda cok fazla karbon olsmus
1.seviye 40.gün

Menüm
12.30
1 yumurtalı menemen
1 d peynir
1 ceviz
Salatalık
Havuç

17.30
1 yemek tabağı kırmmercimek çorbası
Yoğurt

Su 1.5 şimdilik
Spor yok
afiyet olsun canum.keske porda yapabilsen daha guzel fiderdi kilolar:)
31 mart sali
12.00
2 yumurta,dere otu,yesil biber,yesil sogan,sut,kirmizi biberli omlet
Yogurt
1 dlm peynir

18.00
1 kase yogurt pul biber,
Maydonoz
Yesil biber

Su 2.5 litre

45 dk leslie, 15dk aletli egzersiz 60 dk
180 puan @Tekrar dene
afiyet olsun canim.aksam.az olmus sanki.acikmadiysan guzel ama

benim de aklıma geldi bunlar yüz yüze o bahsettikleri kişiyle nasıl konuşuyorlar acaba diye düşünmüştüm o zaman

aa saatin nesi var kız uykudan yeni kalktıydım saat 2 den önce de yatmam ki , erindim başka portakal yıkayıp soymaya daha yeme ihtimalim vardı yani
Gerci o saate kadar oturduktan sonra yakarsin buyuk ihtimal abla. aksam az uyuyup oturma fikri guzelmis gecen bi denedim gece uyudugum 3 tu.

bende ilerde 2.yi istersek tup bebek yaptirarak istiyorum ama hayirlisi.
Ben de merak ettim sebebini kuzum ilki de mi tüp bebekti benim yeğenim de tüp bebek ve bi daha o süreci yaşamalarını istemiyoruz tabi kendileri bilir de çünkü maddi manevi çok yıprandılar

bisey yapmadim abla aksine yine is yapmak icin cirpindim, kas gevsetici ilacimi atsam iyi olurdu tabi, ben akillanmam zaten
gülüm kız kardeşim dün watsaptan hem ablamı hem beni aradı görüntülü üçümüz konuşuyoruz ama bizim zilloş deniz kızı gibi yatıyor öyle konuşuyor meğer beli tutulmuş yine eşi iğne yapmış hala belim kırılıyor diyordu bazen hafta da 2 kere beli tutuldu diye doktora iğneye gidiyordu 2.5 yaşında ki kızı da anne çişimm diyor bizim ki 10 yaşına giren oğluna sesleniyor wc nin ışığını açsın diye , gözünü seveyim az kendini kolla gülüm evin işi için çok çırpınmayın olan canınıza oluyor ve inan bir süre sonra kimse acımıyor bile o ağrıyla hala aynı şeyleri yapman bekleniyor
kendi canını sen düşünmezsen kimse düşünmez gülüm

Nicin tup bebek canim. İlkidemi tedaviyle olmustu
Ben de merak ettim sebebini kuzum ilki de mi tüp bebekti benim yeğenim de tüp bebek ve bi daha o süreci yaşamalarını istemiyoruz tabi kendileri bilir de çünkü maddi manevi çok yıprandılar
kizima normal yollarla hamile kaldim ama kizim epilepsi hastasi oldugu icin 2ciyide gen taramayla yaptirmak istiyoruz.risk olmasin diye belki 2.de boyle olmaz ama tedbirimizi alalimda takdir allahtan yapacak bisey yok.
zaten hep agri baslayinca ajlimiz basiliza geliyo ama gecincede geri eskisi gibi hic dikkat etmiyoruz malesef

haklisin abla

haklisin abla bugun aynisini ablam dedi, birak ne yapiyorsun hergün diyor hele bu karantina günlerinde diyor ben bosverdim, sorun duramiyorum iste öyle batiyor hersey gözüme ama bu ara bisey yapmamaya gayret göstericem. tsk ederim

Ben de ekmekten daha çok seviyorum Nilay keçeci sayfasında gördüm kaptan tavsiye etmişti orayı da çok güzel tarifleri de var instada wasa ile

allah herseyin hayirlisini versin canim

evet bazen gelmiyor bile :)

Gerci o saate kadar oturduktan sonra yakarsin buyuk ihtimal abla. aksam az uyuyup oturma fikri guzelmis gecen bi denedim gece uyudugum 3 tu.
her gece geç saatte geliyorum ki menüler yorumlanmış bana dank ediyordu menü yazmayı unuttuğum bu defa erken geldim yazdım , saat 4 den sonra mantı yaptı akşam da pişirdim benimkiler yedi büyük bir yumak duruyor onu şimdi yapıp dondurucuya atıcam o ara yanar yanmazsa da yatarken derin nefesle yakarım kiiiii:)))
kız senin neyine geç saate kadar oturmak senin küçük çocuklar var hem dengeni bozma gece uykusu önemli benim ki senelerin alışkanlığı önce akşam da uyumazdım gece 3 de 4 de uyurdum yine de şimdi bedenim o akşam uykusunu istiyor dinlenip kalkıyorum 2 -2 buçuğu da geçmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…