- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.801
Kadınların kadınlara psikolojik şiddeti bu...
Erkekler daha anlayışlı.
Kolay gelsin canım.
Arada bi yazda iyi olduğunu bilelim.
Sana kendi süt kaynatma yöntemimi söyleyeyim
Ben sütü ocağa koyup kapağını kapatıp saat tuttum bir defa, 45 dk sürdü.
Ondan beridir sütü ocağa koyup saate bakıp, 45 dk sonraya alarm kuruyorum.
Çok rahat oluyor, tavsiye ederim.
Korkma canım
Tek çocuk daha zor inan.
Sürekli ebeveynlerini arkadaş niyetine kullanıyor.
2 tane oluna oyun arkadaşları oluyor en azından.
Ben 4 'ü düşünüyorum, zor olsa hiç ister miyim.
Bunları da kaydettim
İlerde değerlendireceğim İnşallah.
bende ilerde 2.yi istersek tup bebek yaptirarak istiyorum ama hayirlisi.Hele bi zayıflayayım Allah Kerimşaka maka bi yana istiyorum ama zayıflamadan istemiyorum
gerci dogru herzamn oyle yapmak gereklinormalde herzaman öyle yapmak lazim Ama yapmiyorum canim, suan zorunlu olarak yapiyorum ama
bence her cocugun hakkidir kardes, tek cocuk gercekten cok zor kisiligi bile farkli oluyor cevremde Cok var.
Insan kendini ne zaman hazir hissederse dogru zaman odur hakkinizda Hayirlisi olsunhelal Valla canim, okulda cocuklar var Evde var, yine istiyorsun
Bu ara yapmiyorum canim, yarin bel icin egzersiz yapabilirsem yapmaya calisicam
lise hocasimisin kaptanimÇocuklarım içimdeki çocuğu yaşatıyor.
Öğrencilerimde içimdeki genci yaşatıyor.
Her ikisini de yaşamak çok güzel bir duygu
geçmiş olsun gülüm kendini fazla zorlayıp beli yormayacaksın zamanla azalacak yaşlanınca da sorun olmayacak allahın izniyle , ağrı kremi kas gevşetici krem sürüp sarıp sarmalanıp sıcak tuttun mu belini geçsin diyeBenim dertlerim bitmiyor, yine takildi belim sagdan, ben acaba ilerki yaslarda ne olacam yerimden kalkamicam Herhalde
aa saatin nesi var kız uykudan yeni kalktıydım saat 2 den önce de yatmam kiAfiyet olsun abla.portakal azmis zaten esin iyiki istemiste o saate yememissin:)
Nicin tup bebek canim. İlkidemi tedaviyle olmustubende ilerde 2.yi istersek tup bebek yaptirarak istiyorum ama hayirlisi.
gerci dogru herzamn oyle yapmak gerekli
lise hocasimisin kaptanim
sağ ol gülüm rabbim bir daha 90 lı kiloya çıkmayı nasip etmesin :)Ablacimm tebrikler istedin ve başardın
Canım hiç düzelme yok mu? Dikkat et gittiğinde.
Ellerine sağlık canım, çok iyi düşünmüşsün. Ben operada 2 ayrı sekmede tutuyorum, çok rahat oluyo birinden öbürüne geçmek. Opera kullananlar böyle yapabilir.
Ablaaa çok sevindim, gözün aydın
Evet senin bölüm için çok zor canim uygulama gerek nasıl olacak ki?
Herkes için avantaj farkındayım ama bu tempoyu bırakmadığı müddetce daha avantajlı olan yüzdede olacak bence. Şu an bırakan çok kişinin oldugunu düşünüyorum.
Kuzum bugün bu videoları yaptım sayende
İlki çok iyiymiş gerçekten, hiç denk gelmemiştim.
Canım zorladin mi ne yaptın? Ters mekik hareketi iyi geliyor yavaşça yapabilirsin. Bende de bel ve boyunda var, aynı şeyi düşünüyorum şimdi boyleysek yaşlanınca nasıl olacak.
Allah'ım gözümde canlandi resmen sen anlattikça. Allah yardımcın olsun canım
bisey yapmadim abla aksine yine is yapmak icin cirpindim, kas gevsetici ilacimi atsam iyi olurdu tabi, ben akillanmam zatengeçmiş olsun gülüm kendini fazla zorlayıp beli yormayacaksın zamanla azalacak yaşlanınca da sorun olmayacak allahın izniyle , ağrı kremi kas gevşetici krem sürüp sarıp sarmalanıp sıcak tuttun mu belini geçsin diye
masallah hergun spor yapiyosun kaptanim:)31 Mart Salı
15:30=== 2 fincan kabak çekirdeği
15 adet yer fıstığı
10 adet kaju
3 haşlama yumurta
4 parça Antep peyniri
4-5 parça haşlama et
Marol salata
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
afiyet olsun canim guzel10:00
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 yaprak kıvırcık marul
Bi tutam maydanoz
Biraz çeçil peyniri
17:30
8 kaşık tavuk sote
Bi kase zeytinyağlı salata
Su: şimdilik 1 buçuk litre
Spor: 23+12 dakika Leslie 105 puan 500 ip atlama 100 puan
Toplam: 205 puan @Tekrar dene
sabah az ollus ama aksamda cok fazla karbon olsmus31 Mart Salı Menüm
10:00
2 ufak haşlanmış yumurta
2 küçük kare peynir
13:00
1 elma
16:00
1 kase nohut yemeği
8-10 kaşık salçalı makarna
Sumaklı kuru soğan
Yoğurt
Su:2 litre
Spor: 35 dakika Leslie
17 dk bölgesel
Toplam: 156 puan @Tekrar dene
afiyet olsun canum.keske porda yapabilsen daha guzel fiderdi kilolar:)1.seviye 40.gün
Menüm
12.30
1 yumurtalı menemen
1 d peynir
1 ceviz
Salatalık
Havuç
17.30
1 yemek tabağı kırmmercimek çorbası
Yoğurt
Su 1.5 şimdilik
Spor yok
afiyet olsun canim.aksam.az olmus sanki.acikmadiysan guzel ama31 mart sali
12.00
2 yumurta,dere otu,yesil biber,yesil sogan,sut,kirmizi biberli omlet
Yogurt
1 dlm peynir
18.00
1 kase yogurt pul biber,
Maydonoz
Yesil biber
Su 2.5 litre
45 dk leslie, 15dk aletli egzersiz 60 dk
180 puan @Tekrar dene
benim de aklıma geldi bunlar yüz yüze o bahsettikleri kişiyle nasıl konuşuyorlar acaba diye düşünmüştüm o zamanarkadan soylemedigi laflar yok yuzune karsi kim bilir ne kadar yag yakiyordur.
kolay.grlsin abla:)
bizimde canimiz sikiliyo kizim yukari kv cikip.iniyo surekli:))
yuzune katsi boyle diyolardir kesin inanama bence.
neyin var diycektim diger mesajlarinda belinin agridigini yazmissin.gecmis olsun canim.egilirken direk egilme dizlerini kirarak egil..
yok canim yatiyorum hep hic halim yok..yemegi bile esim kizim yukarda kv de de yediler.yemek yapmaya bile kalkmadim.cok halsizim
Gerci o saate kadar oturduktan sonra yakarsin buyuk ihtimal abla. aksam az uyuyup oturma fikri guzelmis gecen bi denedim gece uyudugum 3 tu.aa saatin nesi var kız uykudan yeni kalktıydım saat 2 den önce de yatmam ki, erindim başka portakal yıkayıp soymaya daha yeme ihtimalim vardı yani
Ben de merak ettim sebebini kuzum ilki de mi tüp bebekti benim yeğenim de tüp bebek ve bi daha o süreci yaşamalarını istemiyoruz tabi kendileri bilir de çünkü maddi manevi çok yıprandılarbende ilerde 2.yi istersek tup bebek yaptirarak istiyorum ama hayirlisi.
Yürüyüş yapmadığım da terazinin ibresi yukarıyı gösteriyor canım.masallah hergun spor yapiyosun kaptanim:
gülüm kız kardeşim dün watsaptan hem ablamı hem beni aradı görüntülü üçümüz konuşuyoruz ama bizim zilloş deniz kızı gibi yatıyor öyle konuşuyor meğer beli tutulmuş yine eşi iğne yapmış hala belim kırılıyor diyordu bazen hafta da 2 kere beli tutuldu diye doktora iğneye gidiyordu 2.5 yaşında ki kızı da anne çişimm diyor bizim ki 10 yaşına giren oğluna sesleniyor wc nin ışığını açsın diye , gözünü seveyim az kendini kolla gülüm evin işi için çok çırpınmayın olan canınıza oluyor ve inan bir süre sonra kimse acımıyor bile o ağrıyla hala aynı şeyleri yapman bekleniyorbisey yapmadim abla aksine yine is yapmak icin cirpindim, kas gevsetici ilacimi atsam iyi olurdu tabi, ben akillanmam zaten
Nicin tup bebek canim. İlkidemi tedaviyle olmustu
kizima normal yollarla hamile kaldim ama kizim epilepsi hastasi oldugu icin 2ciyide gen taramayla yaptirmak istiyoruz.risk olmasin diye belki 2.de boyle olmaz ama tedbirimizi alalimda takdir allahtan yapacak bisey yok.Ben de merak ettim sebebini kuzum ilki de mi tüp bebekti benim yeğenim de tüp bebek ve bi daha o süreci yaşamalarını istemiyoruz tabi kendileri bilir de çünkü maddi manevi çok yıprandılar
zaten hep agri baslayinca ajlimiz basiliza geliyo ama gecincede geri eskisi gibi hic dikkat etmiyoruz malesefbisey yapmadim abla aksine yine is yapmak icin cirpindim, kas gevsetici ilacimi atsam iyi olurdu tabi, ben akillanmam zaten
haklisin ablagülüm kız kardeşim dün watsaptan hem ablamı hem beni aradı görüntülü üçümüz konuşuyoruz ama bizim zilloş deniz kızı gibi yatıyor öyle konuşuyor meğer beli tutulmuş yine eşi iğne yapmış hala belim kırılıyor diyordu bazen hafta da 2 kere beli tutuldu diye doktora iğneye gidiyordu 2.5 yaşında ki kızı da anne çişimm diyor bizim ki 10 yaşına giren oğluna sesleniyor wc nin ışığını açsın diye , gözünü seveyim az kendini kolla gülüm evin işi için çok çırpınmayın olan canınıza oluyor ve inan bir süre sonra kimse acımıyor bile o ağrıyla hala aynı şeyleri yapman bekleniyor
kendi canını sen düşünmezsen kimse düşünmez gülüm
haklisin abla bugun aynisini ablam dedi, birak ne yapiyorsun hergün diyor hele bu karantina günlerinde diyor ben bosverdim, sorun duramiyorum iste öyle batiyor hersey gözüme ama bu ara bisey yapmamaya gayret göstericem. tsk ederimgülüm kız kardeşim dün watsaptan hem ablamı hem beni aradı görüntülü üçümüz konuşuyoruz ama bizim zilloş deniz kızı gibi yatıyor öyle konuşuyor meğer beli tutulmuş yine eşi iğne yapmış hala belim kırılıyor diyordu bazen hafta da 2 kere beli tutuldu diye doktora iğneye gidiyordu 2.5 yaşında ki kızı da anne çişimm diyor bizim ki 10 yaşına giren oğluna sesleniyor wc nin ışığını açsın diye , gözünü seveyim az kendini kolla gülüm evin işi için çok çırpınmayın olan canınıza oluyor ve inan bir süre sonra kimse acımıyor bile o ağrıyla hala aynı şeyleri yapman bekleniyor
kendi canını sen düşünmezsen kimse düşünmez gülüm
Ben de ekmekten daha çok seviyorum Nilay keçeci sayfasında gördüm kaptan tavsiye etmişti orayı da çok güzel tarifleri de var instada wasa ileAleykümselam
Ne oldu canım neye üzüldün. Stres tartıyı hemen etkiliyor.
Çok şükür canım bu günümüze. Sen nasılsın?
Wasa çok saglikliymis. Sanırım 2 tanesi 1 dilim tam buğday ekmeğe denk geliyor. Ama tadını hiç sevemedim ben.
Günaydın ablacimm ❤
Burada senin mesajını görünce sebepsiz mutlu oluyorum
Evet abla çok araştırıp seçmiştik bu okulu.Bu süreçte bu okul için bı kere daha iyi ki dedim
Aynennn kilolar da yakın tamamdır o zaman
Canım benim Allah razı olsun. Bu zamanlarda istifa eden sağlık görevlilerine o kadar kızıyorum ki. Bir daha askerlerimiz şehit olduğunda hiç yalandan üzülüyorum demesinler. Onlar vatan için canını verirken uzaktan üzülmek kolay. Sıra kendine gelince istifa etmek ne demek. Evet çook zor bir durum ama yine de insanın ne yapabilirim demesi gerekmez mi?
allah herseyin hayirlisini versin canimkizima normal yollarla hamile kaldim ama kizim epilepsi hastasi oldugu icin 2ciyide gen taramayla yaptirmak istiyoruz.risk olmasin diye belki 2.de boyle olmaz ama tedbirimizi alalimda takdir allahtan yapacak bisey yok.
zaten hep agri baslayinca ajlimiz basiliza geliyo ama gecincede geri eskisi gibi hic dikkat etmiyoruz malesef
her gece geç saatte geliyorum ki menüler yorumlanmış bana dank ediyordu menü yazmayı unuttuğum bu defa erken geldim yazdım , saat 4 den sonra mantı yaptı akşam da pişirdim benimkiler yedi büyük bir yumak duruyor onu şimdi yapıp dondurucuya atıcam o ara yanar yanmazsa da yatarken derin nefesle yakarım kiiiii:)))Gerci o saate kadar oturduktan sonra yakarsin buyuk ihtimal abla. aksam az uyuyup oturma fikri guzelmis gecen bi denedim gece uyudugum 3 tu.
5 dk filan sürüyor hareketlerDk olarak ne kadar yapiyorsan 3 le carpicaksin canim
tamam canim öyle 3 le carparsin, hergün artiyordur süre eger appten yapiyorsan5 dk filan sürüyor hareketler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?