- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.681
Kılzar gunaydınLarrr ...
Herkese mutlu bol enerjılı az kcl bı hafta sonu olsun...
Dun ferıhayı ızledım...Butun boleum nerdeyse ıkısının arasında gectı ve sonunda çok naz aşık usandırdı.Emır kapıyı actı ferıhaya ve bencede ferıha cıkıp gıdecek o kapıdan salak kız yaa cocuk ne kadar pısman neler yapıyo onun ıcın .Neyse sın ırlenmıycem
Dun ısten cıktım eve gıttım sampuanımın ıcıne ;
Hınt yagı
cam terebentın
kayısı yagı
baden yagı
jojoba yagı
yılan yagı
koydum karıstırdım onla yıkadım sacımı o kadar yumsak ve uysallastı kı saclarım anlatamma eskı kabaran saclarımsan eser yokBide entele bıtkısı dıe bısey varmıs ayda 4 5 cm uzatıyormus sacları ondanda bulup haftada bır gun denıycem mutlaka
Saclarımın bıran once uzaması gerek :44:
Bugun ısten erken cıkıcam.Hem lazer seansım var hemde sacımı boyatıcam...Zten benım lazer seansım bacaklar komple kollar komple yuz en az 2 sat suruyo cunku cok nazlanıyorum
Gelelım dune ;
Sabah;
2 kıbrıt kutusu buyuklugunde ıspanaklı borek
Öğle ;
Eki Görüntüle 390243
Ara;
2 parca bıtter
Akşam;
4 sıkım cıg kofte
3 yk patates salatası
ayran
mursh kuaföre saç rengini soracaktın unutma emi?ben de geçen saçlarımı kendi saç rengime boyadım boya canlandırıyor saçımı, başka renk yapmaya cesaret edemedim, palettenin içerisinde kremi vardı tamda söylediğin bitkiler var kremin içinde saçıma sürdüm muhteşem oldu, yumuşacık ama ben yumuşak saçıda çok sevmiyorum aslında çabuk dökülüyor, bir de yumuşayınca sönüyor sanki, ben kabarık olsun istiyorum
Bu arada ferihaya ben de çok sinir oldum, sanki çocuk babasını öldürmüş, nasıl davranıyor çocuğa ya, izlerken söylene söylene izledimtam romantik bir ortam oluyor feriha kendini çekiyor, ben olsam hemen yumuşamıştım
Menülerimi de yazayım hemen
Dün akşam
Yarım saat yürüyüş+20 dk spor
1,5 kase çorba
2 domates
2'si bir arada nescafe
1 ayva
Bu sabah
Yarım saat yürüyüş
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1,5 kk peynir
mursh kuaföre saç rengini soracaktın unutma emi?ben de geçen saçlarımı kendi saç rengime boyadım boya canlandırıyor saçımı, başka renk yapmaya cesaret edemedim, palettenin içerisinde kremi vardı tamda söylediğin bitkiler var kremin içinde saçıma sürdüm muhteşem oldu, yumuşacık ama ben yumuşak saçıda çok sevmiyorum aslında çabuk dökülüyor, bir de yumuşayınca sönüyor sanki, ben kabarık olsun istiyorum
Bu arada ferihaya ben de çok sinir oldum, sanki çocuk babasını öldürmüş, nasıl davranıyor çocuğa ya, izlerken söylene söylene izledimtam romantik bir ortam oluyor feriha kendini çekiyor, ben olsam hemen yumuşamıştım
Menülerimi de yazayım hemen
Dün akşam
Yarım saat yürüyüş+20 dk spor
1,5 kase çorba
2 domates
2'si bir arada nescafe
1 ayva
Bu sabah
Yarım saat yürüyüş
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1,5 kk peynir
valla kızlar bizim üst kat komşumuzun kızıda evlenip amerikaya gelin gitti kocasını bi görseniz ağzının içine bakıyo resmen, oradaki erkekler eşllerinin kıymetini çok iyi biliyorlar ve en önemlisi bu kadın işi diye hiç bakmıyorlar yemek,temizlik falanda yapıyorlar ve yabancıların çoğu spor yapıyor Türkiyede ise bi bisiklet yolu bile yok doğru düzgün valla ben yurt dışına gelin gitmeyi çok istiyorum ama tabi her güzel şeyin bi zorluğu var oraya gelin gidenlerde ailelerinden uzak kalıyorlar ama genede hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
truly sende mi aycangülün tüy topiğine takılıyorsun peki sende faydası oldu mu??? ben malesef çok tüylü olduğumdan 4-5 sene belkide daha fazla sürer bu tüy alma işi aslında mursh sende epilasyona bu tarihlerde gitsen sende de etkisi olur bence tavsiye ederim yani
Ne olursa olsun turkıyem bskadır egem daha baskadır bırakıpta gıtmem hıc bıyere
cnmm ben o topıge baktım ama pek bısey anlayamadım bana bı lınk atsana ıncelıyım gene ıse yarıyormu acaba
canim herhangi bir avrupa ulkesine gitsen de olur bak burada dedigin hersey mevcut mesela benim esim de yemek temizlik vs yapiyor kayinpederim de oyle 50-50% bolusulur ev isleri hep, kisilik meselesinden ziyade yetistirilme tarzlari bu cunku gordugum herkes oyle. hatta turkiyeye gelmislerdi kv ve kp gecen yaz, annem surekli mutfakta vs kosturuyor babam oturuyor sok olmuslardi neden yardim etmiyor diye (babam da sagolsun asla bir isin ucundan tutmaz) kayinpederim temizlik yapilirken illa ben de yapicam deyip yerleri supurup silmisti bulasik falan yikamisti annem nasil utanmisti ya komsu gorurse adama is yaptiriyorlar derse diyevalla kızlar bizim üst kat komşumuzun kızıda evlenip amerikaya gelin gitti kocasını bi görseniz ağzının içine bakıyo resmen, oradaki erkekler eşllerinin kıymetini çok iyi biliyorlar ve en önemlisi bu kadın işi diye hiç bakmıyorlar yemek,temizlik falanda yapıyorlar ve yabancıların çoğu spor yapıyor Türkiyede ise bi bisiklet yolu bile yok doğru düzgün valla ben yurt dışına gelin gitmeyi çok istiyorum ama tabi her güzel şeyin bi zorluğu var oraya gelin gidenlerde ailelerinden uzak kalıyorlar ama genede hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
tesekkur ederim canim evet canim adim Fulya, zayifken iyiydi de iste kac yildir su kiloyla ugrasiyorum artik zayif halimi unuttum neredeyseyaaa truly sanırım adın Fulyaydı ben bayıldım senin fotolarına valla sen zayıflasan var yaaa süper ötesi olursun yemin ederim
evet canim 6 aydir oradayim aycangule denek de oldum hatta gecen ay. ise yariyor bikini bolgesinde kol altinda ozellikle ara ara hep bosluklar oldu hic cikmayanlar var 20% kadari yoktu mesela bu ay ben de sasirdim hatta bu kadar gozle gorulur bir gelisme olunca, yalniz bazi aylar cok etkisini hissedemiyorum azalma acisindan ama iste bazen de cikmiyor resmen veya cok yavas ve ciliz cikiyor. ben hayatta aycangulun topigi birakmam artik.truly sende mi aycangülün tüy topiğine takılıyorsun peki sende faydası oldu mu??? ben malesef çok tüylü olduğumdan 4-5 sene belkide daha fazla sürer bu tüy alma işi aslında mursh sende epilasyona bu tarihlerde gitsen sende de etkisi olur bence tavsiye ederim yani
selam kizlar,
goz doktorundan aradilar deneme lensleriniz geldi diye oraya gittim. normalde ustunde test diye yazi olan deneme lensi gelecekti olcusune bakalim uyuyor mu diye. ama firma onun yerine normal lens yollamis1 aylik cibavision gri lensim oldu hem de bedava
dun gece de atesim cikti tum vucudum agriyor nasil becermissem yine sifayi kapmisim. tum kis boyunca mor sogan ve bol meyve ile beslenip 1 kere bile hasta olmamistim son 1 aydir dukan mukan derken bagisiklik sistemim cokmus resmen. su an telafi etmeye calisiyorum.
gelip bir hatrinizi sorayim dedim umarim herkes iyidir gerci cumartesi pazar buralar bos olur ya neyse
canim herhangi bir avrupa ulkesine gitsen de olur bak burada dedigin hersey mevcut mesela benim esim de yemek temizlik vs yapiyor kayinpederim de oyle 50-50% bolusulur ev isleri hep, kisilik meselesinden ziyade yetistirilme tarzlari bu cunku gordugum herkes oyle. hatta turkiyeye gelmislerdi kv ve kp gecen yaz, annem surekli mutfakta vs kosturuyor babam oturuyor sok olmuslardi neden yardim etmiyor diye (babam da sagolsun asla bir isin ucundan tutmaz) kayinpederim temizlik yapilirken illa ben de yapicam deyip yerleri supurup silmisti bulasik falan yikamisti annem nasil utanmisti ya komsu gorurse adama is yaptiriyorlar derse diyegecen ay geldik mesela 2 hafta boyunca esim bulasik yikadi temizlige yardim etti anneme anormal geliyor bu durum yazik kadin alismis ev islerini kadinlarin ustlenmesine gerci var yardimsever esler turkiyede de ama istisnai durum onlar bence.
bisiklet olayi da dedigin gibi, cok hos heryerde bisiklet yolu var hatta bir sehirden digerine bile gidebiliyorsun guvenli bir sekilde. benim kayinvalidemin annesi yasli basli kadin heryere bisikletle gider mesela dusun 75+ yasinda kadin. isyerinde de duslar var bisikletle ise gelenler dus alip giyinip ofise oyle geciyor o kadar yaygin yani.
bu ve daha bir suru sey saymakla bitmez, buraya gelip de sok olmus bir sekilde izledigim o kadar cok ilginc (tabi bir turk icin ilginc) ve guzel seyler var ki - aileden ayri kalmak kotu alismasi da zaman aliyor ama su duzeni bir gordukten sonra bir daha turkiyenin o duzensizligine geri donmek istemiyorsun. yani ben seni destekliyorum yurtdisina gelin gitmek konusunda
tesekkur ederim canim evet canim adim Fulya, zayifken iyiydi de iste kac yildir su kiloyla ugrasiyorum artik zayif halimi unuttum neredeyseversem kurtulsam artik ..
evet canim 6 aydir oradayim aycangule denek de oldum hatta gecen ay. ise yariyor bikini bolgesinde kol altinda ozellikle ara ara hep bosluklar oldu hic cikmayanlar var 20% kadari yoktu mesela bu ay ben de sasirdim hatta bu kadar gozle gorulur bir gelisme olunca, yalniz bazi aylar cok etkisini hissedemiyorum azalma acisindan ama iste bazen de cikmiyor resmen veya cok yavas ve ciliz cikiyor. ben hayatta aycangulun topigi birakmam artik.
Kızlar ben geldim. Bakırköye gittim ayakkabı alayım diye yağmura tutuldum ıslak kediye döndüm mahvoldum ama ayakkabı her kadın için aşktır. Bende aşkıma kavuştum çok şık oldu kına için elbise paylaşmıştım onun altına aldım...
ayyyy bende öyleydim dün dışarı çıktım sana halimi anlatamam ama hiç kuru bir yerim yoktu birde rüzgar cabası ,şemsiye bi ters dönüyo düzeltmeye çalışıyorum düzeltirkende daha çok ıslanıyorum çizmelerimin bile içi vıcık vıcık su oldu sonra kendi kendime kızdım ne işin var dışarda otur evinde koşu bandında tepinip dur alt komşununda canı cehenneme ama yok temiz havada yürüyeyim hemde işlerimi halledeyim dedim hata bende tabi zaten adet sorunum var o yetmezmiş gibide bütün gece karnım,kasıklarım ağrıdı durdu çok zor bi geceydi :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?