Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haklisin abla bugun aynisini ablam dedi, birak ne yapiyorsun hergün diyor hele bu karantina günlerinde diyor ben bosverdim, sorun duramiyorum iste öyle batiyor hersey gözüme ama bu ara bisey yapmamaya gayret göstericem. tsk ederim
ben de dün yaptım işi bu gün yapmadım baktım belim yine ağrıyor daha öğleden karar verdim yapmıycam dedim bari benim yaşıma gelip keyfinize göre karar verene kadar kollayın gülüm kendinizi ki bizden daha sağlam o yaşınızı yaşayın ablanın da alnından öperim ablalar bize verilmiş en büyük hediyelerden diğeri de kardeşler

rabbim sağlıkla , hayırlısıyla nasip etsin gülüm 2. çocuğu

simdiki nesil pek saglam kalmiyor abla nedense..
ablami ikinci annem gibi görüyorum aramizda yas bile olmamasina ragmen :) bi büyügünün olmasi gercekten cok güzel keske bide bi abim olaydi :))

ey gidi gencligim az mi dinlerdim ben onu :)) simdi yine cikardi bilal sonses le cok güzel oldu :))
evet ilk onunla karsima cikti youtube da.sonradanda tum eski sarkilarini dinledim..bide bazilarinda kore klipleeidz var.aklima bekarken hallerim geldi en guzel yillarimdi 18 19 lu yaslarim"

kizima normal yollarla hamile kaldim ama kizim epilepsi hastasi oldugu icin 2ciyide gen taramayla yaptirmak istiyoruz.risk olmasin diye belki 2.de boyle olmaz ama tedbirimizi alalimda takdir allahtan yapacak bisey yok.
Anladım kuzum inşallah iyi olur Fransadaydın değil mi kaç yaşındaydı?

evet canim.6 yasinda kizim:) genetik testi yaptirdik bizdenmi gecti diye ama gecmemis.anne karninda olusurken dna larda kaza gibi bisey olmus oyuzden bu hastalik
ailede epilepsi hic varmi canim? sizde aciga cikmamis genlerdende olabiliyor

evet canim.6 yasinda kizim:) genetik testi yaptirdik bizdenmi gecti diye ama gecmemis.anne karninda olusurken dna larda kaza gibi bisey olmus oyuzden bu hastalik
Allah’ın takdiri bilemiyorsun kuzum Orda nasıl imkanlar bilmiyorum ama kayınvalidemlerin kiracısının çocuğu da epilepsi hastası evde eğitim alıyor çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…