- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.821
ben de dün yaptım işi bu gün yapmadım baktım belim yine ağrıyor daha öğleden karar verdim yapmıycam dedim bari benim yaşıma gelip keyfinize göre karar verene kadar kollayın gülüm kendinizi ki bizden daha sağlam o yaşınızı yaşayın ablanın da alnından öperim ablalar bize verilmiş en büyük hediyelerden diğeri de kardeşlerhaklisin abla bugun aynisini ablam dedi, birak ne yapiyorsun hergün diyor hele bu karantina günlerinde diyor ben bosverdim, sorun duramiyorum iste öyle batiyor hersey gözüme ama bu ara bisey yapmamaya gayret göstericem. tsk ederim
rabbim sağlıkla , hayırlısıyla nasip etsin gülüm 2. çocuğukizima normal yollarla hamile kaldim ama kizim epilepsi hastasi oldugu icin 2ciyide gen taramayla yaptirmak istiyoruz.risk olmasin diye belki 2.de boyle olmaz ama tedbirimizi alalimda takdir allahtan yapacak bisey yok.
zaten hep agri baslayinca ajlimiz basiliza geliyo ama gecincede geri eskisi gibi hic dikkat etmiyoruz malesef
simdiki nesil pek saglam kalmiyor abla nedense..ben de dün yaptım işi bu gün yapmadım baktım belim yine ağrıyor daha öğleden karar verdim yapmıycam dedim bari benim yaşıma gelip keyfinize göre karar verene kadar kollayın gülüm kendinizi ki bizden daha sağlam o yaşınızı yaşayın ablanın da alnından öperim ablalar bize verilmiş en büyük hediyelerden diğeri de kardeşler
Tamam canım valla 30 günde kilo verme diye egzersiz var git gide sanırım zorlaşacak şu an kısa sürüyor Google Play'den indirdimtamam canim öyle 3 le carparsin, hergün artiyordur süre eger appten yapiyorsan
ince belli üstü pembe olan sanirim canim :)Tamam canım valla 30 günde kilo verme diye egzersiz var git gide sanırım zorlaşacak şu an kısa sürüyor Google Play'den indirdim
amin insallah canimallah herseyin hayirlisini versin canim
evet bazen gelmiyor bile :)
bende bu ara seda tripcolik felan diliyomyine sardim sarkilara görende bunun ne derdi var der :)) icimdeki arabeski öldüremiyorum :))
amin insallah canimrabbim sağlıkla , hayırlısıyla nasip etsin gülüm 2. çocuğu
ey gidi gencligim az mi dinlerdim ben onu :)) simdi yine cikardi bilal sonses le cok güzel oldu :))bende bu ara seda tripcolik felan diliyom
evet ilk onunla karsima cikti youtube da.sonradanda tum eski sarkilarini dinledim..bide bazilarinda kore klipleeidz var.aklima bekarken hallerim geldiey gidi gencligim az mi dinlerdim ben onu :)) simdi yine cikardi bilal sonses le cok güzel oldu :))
bekarlikta güzeldi :)evet ilk onunla karsima cikti youtube da.sonradanda tum eski sarkilarini dinledim..bide bazilarinda kore klipleeidz var.aklima bekarken hallerim geldi
Anladım kuzum inşallah iyi olur Fransadaydın değil mi kaç yaşındaydı?kizima normal yollarla hamile kaldim ama kizim epilepsi hastasi oldugu icin 2ciyide gen taramayla yaptirmak istiyoruz.risk olmasin diye belki 2.de boyle olmaz ama tedbirimizi alalimda takdir allahtan yapacak bisey yok.
evet canim.6 yasinda kizim:) genetik testi yaptirdik bizdenmi gecti diye ama gecmemis.anne karninda olusurken dna larda kaza gibi bisey olmus oyuzden bu hastalikAnladım kuzum inşallah iyi olur Fransadaydın değil mi kaç yaşındaydı?
Şiir dinle, bu saatte iyi gideryine sardim sarkilara görende bunun ne derdi var der :)) icimdeki arabeski öldüremiyorum :))
ailede epilepsi hic varmi canim? sizde aciga cikmamis genlerdende olabiliyorevet canim.6 yasinda kizim:) genetik testi yaptirdik bizdenmi gecti diye ama gecmemis.anne karninda olusurken dna larda kaza gibi bisey olmus oyuzden bu hastalik
rap e döndüm.. siir de dinliyim severim :) bunu dinlemistim.. sagol yine dinlememe vesile oldugun icin :)Şiir dinle, bu saatte iyi gider
Allah’ın takdiri bilemiyorsun kuzum Orda nasıl imkanlar bilmiyorum ama kayınvalidemlerin kiracısının çocuğu da epilepsi hastası evde eğitim alıyor çocukevet canim.6 yasinda kizim:) genetik testi yaptirdik bizdenmi gecti diye ama gecmemis.anne karninda olusurken dna larda kaza gibi bisey olmus oyuzden bu hastalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?