Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

simdiki nesil pek saglam kalmiyor abla nedense..
ablami ikinci annem gibi görüyorum aramizda yas bile olmamasina ragmen :) bi büyügünün olmasi gercekten cok güzel keske bide bi abim olaydi :))
abisi olup her gün canını okuyanlar da var gülüm, alt kat komşumun oğlan kız kardeşinin canını okuyor yazık yaaa:)

Kahveni yumusatmasi icin 1-2 kş süt eklesen yeterli olmazmi cnm
Yoğun süt tadi olmalı ya haftada 1 yada 2 ye düşüreyim.. bide öyle deneyeyim bakayim.
Aynennn bende her gün bunalimdayim işte
Aminnn sagol canim
Daha dazla bahsetmeyin kızlar yoksa bende iyice vazgecicem şimdi bile bazen yok ya 1 tane yeter diyorm ama kardessiz birakmak istemiyorm oglumu ya. Bakmasi boyle zor olmasa 4-5 tane yapardm ya cok tatlı ama delirtiyor bazen
Bakmasi ayri zor hamilelik ayri zor uykusuzluk yine öyle... hA birde sonradan aldigin kilolari vermesi var ,,
Tamam kaptanimmm benin her seferinde kaunattigim miktar farkli ama,çok iyi dukir

Günaydın Kızlar kızım iki yaşına girdi malum. dün son aşısı için arayıp çağırdılar sonra yapsak mı diye sordum virüsten dolayı ama bakanlıktan aşıları yapmamamız hususunda haber gelmedi, sürekli sterilize ediliyor burası korkmayın dedi ve bugün ilk defa dışarı çıkacağız nerdeyse 3 hafta olacak evden hiç çıkmadık kızımla

Gunaydin canim. Bende onu soracaktim bizde önümüzdeki hafta gidecegiz ya bende cok korkuyorum. Büyük alt açma örtüsü götürüp onun üstüne koyup onu direk çöpe atmayi düşünüyorum ben. Ama hemsirenin elleri konusunda ne yapacagimi bilmiyorum sanirim içimi rahatlatici bir şeyler yapar.

Allah’ın takdiri bilemiyorsun kuzum Orda nasıl imkanlar bilmiyorum ama kayınvalidemlerin kiracısının çocuğu da epilepsi hastası evde eğitim alıyor çocuk
oyle buda bizim.icin bi imtihan.allah beterinden korusun
Günaydın kızlar ⛈🌧🌩
gunaydin kizlar:)
3 hafta sonra disari cikacagim diye heycanlandinmi:))
bi video gormustum temsili.gunler sonra disariya cikanlar icin koymuslar cok komikti..

Muhtemelen onlar da eldiven maske kullanıyordur kuzu ben de dediğin gibi evden örtü götürürüm 5 dakikalık bir şey aslında ama nasıl tedirgin oluyoruz bu olaylar sonunda okb sayısında epey bi artış olurmuş gibi geliyor bana

Eldiven kullanıyorlar tabi ama kendilerini korumak için.
Bebeğine aşı yapacağı zaman eldiven değiştirmesini rica et canım.

Hay Allah kuzum çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar
Günaydın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…