- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.841
anladim canimbildigimiz kadariyla yok ama dahda onceki nesillerimizde varsa bilemiyorum ki
iyi gecelerYarın güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için iyi geceler canlar sizi seviyorum ❤
abisi olup her gün canını okuyanlar da var gülüm, alt kat komşumun oğlan kız kardeşinin canını okuyor yazık yaaa:)simdiki nesil pek saglam kalmiyor abla nedense..
ablami ikinci annem gibi görüyorum aramizda yas bile olmamasina ragmen :) bi büyügünün olmasi gercekten cok güzel keske bide bi abim olaydi :))
Yoğun süt tadi olmalıKahveni yumusatmasi icin 1-2 kş süt eklesen yeterli olmazmi cnm
Aynennn bende her gün bunalimdayim işteDün bi arkadaşımla konuştum benim ufaklıkla 2-3 ay küçük bi oğlu var yani şu an 12 aylık falan olmalı, 6 aylık hamileymiş tabii ki beklenmedik bişeymiş sonra bi düşündüm 3.yü ayyyyyy dedim kesin huni takar gezerim
Bahsedeceksin merak etme, bana da çok uzak geliyordu o günler bunalımlardan bunalım beğeniyordum ama geçti işte
Büyük konuşma bak ben bi daha çocuk istemiyorum bi tane yeter dediğimin 1 ay sonrası hamile kaldım
Sağol kuzum
Aminnn sagol canimAblacimm tebrikler istedin ve başardın
Canım hiç düzelme yok mu? Dikkat et gittiğinde.
Ellerine sağlık canım, çok iyi düşünmüşsün. Ben operada 2 ayrı sekmede tutuyorum, çok rahat oluyo birinden öbürüne geçmek. Opera kullananlar böyle yapabilir.
Ablaaa çok sevindim, gözün aydın
Evet senin bölüm için çok zor canim uygulama gerek nasıl olacak ki?
Herkes için avantaj farkındayım ama bu tempoyu bırakmadığı müddetce daha avantajlı olan yüzdede olacak bence. Şu an bırakan çok kişinin oldugunu düşünüyorum.
Kuzum bugün bu videoları yaptım sayende
İlki çok iyiymiş gerçekten, hiç denk gelmemiştim.
Canım zorladin mi ne yaptın? Ters mekik hareketi iyi geliyor yavaşça yapabilirsin. Bende de bel ve boyunda var, aynı şeyi düşünüyorum şimdi boyleysek yaşlanınca nasıl olacak.
Allah'ım gözümde canlandi resmen sen anlattikça. Allah yardımcın olsun canım
Bakmasi ayri zor hamilelik ayri zor uykusuzluk yine öyle... hA birde sonradan aldigin kilolari vermesi var ,,Daha dazla bahsetmeyin kızlar yoksa bende iyice vazgecicemşimdi bile bazen yok ya 1 tane yeter diyorm ama kardessiz birakmak istemiyorm oglumu ya. Bakmasi boyle zor olmasa 4-5 tane yapardm ya cok tatlı ama delirtiyor bazen
Tamam kaptanimmm benin her seferinde kaunattigim miktar farkli ama,çok iyi dukirKadınların kadınlara psikolojik şiddeti bu...
Erkekler daha anlayışlı.
Kolay gelsin canım.
Arada bi yazda iyi olduğunu bilelim.
Sana kendi süt kaynatma yöntemimi söyleyeyim
Ben sütü ocağa koyup kapağını kapatıp saat tuttum bir defa, 45 dk sürdü.
Ondan beridir sütü ocağa koyup saate bakıp, 45 dk sonraya alarm kuruyorum.
Çok rahat oluyor, tavsiye ederim.
Korkma canım
Tek çocuk daha zor inan.
Sürekli ebeveynlerini arkadaş niyetine kullanıyor.
2 tane oluna oyun arkadaşları oluyor en azından.
Ben 4 'ü düşünüyorum, zor olsa hiç ister miyim.
Bunları da kaydettim
İlerde değerlendireceğim İnşallah.
Günaydın canım burda da yağmur kar rüzgar hava kapalıGünaydın kızlar
Gunaydin canim. Bende onu soracaktim bizde önümüzdeki hafta gidecegiz ya bende cok korkuyorum. Büyük alt açma örtüsü götürüp onun üstüne koyup onu direk çöpe atmayi düşünüyorum ben. Ama hemsirenin elleri konusunda ne yapacagimi bilmiyorum sanirim içimi rahatlatici bir şeyler yapar.Günaydın Kızlar kızım iki yaşına girdi malum. dün son aşısı için arayıp çağırdılar sonra yapsak mı diye sordum virüsten dolayı ama bakanlıktan aşıları yapmamamız hususunda haber gelmedi, sürekli sterilize ediliyor burası korkmayın dedi ve bugün ilk defa dışarı çıkacağız nerdeyse 3 hafta olacak evden hiç çıkmadık kızımla
GunaydinnnnGünaydın kızlar
oyle buda bizim.icin bi imtihan.allah beterinden korusunAllah’ın takdiri bilemiyorsun kuzum Orda nasıl imkanlar bilmiyorum ama kayınvalidemlerin kiracısının çocuğu da epilepsi hastası evde eğitim alıyor çocuk
Günaydın kızlar ⛈🌧🌩
gunaydin kizlar:)Günaydın Kızlar kızım iki yaşına girdi malum. dün son aşısı için arayıp çağırdılar sonra yapsak mı diye sordum virüsten dolayı ama bakanlıktan aşıları yapmamamız hususunda haber gelmedi, sürekli sterilize ediliyor burası korkmayın dedi ve bugün ilk defa dışarı çıkacağız nerdeyse 3 hafta olacak evden hiç çıkmadık kızımla
Muhtemelen onlar da eldiven maske kullanıyordur kuzu ben de dediğin gibi evden örtü götürürüm 5 dakikalık bir şey aslında ama nasıl tedirgin oluyoruz bu olaylar sonunda okb sayısında epey bi artış olurmuş gibi geliyor banaGunaydin canim. Bende onu soracaktim bizde önümüzdeki hafta gidecegiz ya bende cok korkuyorum. Büyük alt açma örtüsü götürüp onun üstüne koyup onu direk çöpe atmayi düşünüyorum ben. Ama hemsirenin elleri konusunda ne yapacagimi bilmiyorum sanirim içimi rahatlatici bir şeyler yapar.
Aynen ya bundan bahsediyorsun herhaldegunaydin kizlar:)
3 hafta sonra disari cikacagim diye heycanlandinmi:))
bi video gormustum temsili.gunler sonra disariya cikanlar icin koymuslar cok komikti..
Eldiven kullanıyorlar tabi ama kendilerini korumak için.Muhtemelen onlar da eldiven maske kullanıyordur kuzu ben de dediğin gibi evden örtü götürürüm 5 dakikalık bir şey aslında ama nasıl tedirgin oluyoruz bu olaylar sonunda okb sayısında epey bi artış olurmuş gibi geliyor bana
Hay Allah kuzum çok geçmiş olsuncanım sıkıldı aksiyon olsun dedim :)) elim ıslakken dondurucunun üst katında ki kıymayı alayım dedim rezistanına yapıştı elimin üzeri kayısı çekirdeği kadar yer , bir kaç dk öyle kaldım saç kurutma makinesiyle çözdürdük demirden elimin üzerini tam komedi işte gülüm hihihihi
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarGünaydın Kızlar kızım iki yaşına girdi malum. dün son aşısı için arayıp çağırdılar sonra yapsak mı diye sordum virüsten dolayı ama bakanlıktan aşıları yapmamamız hususunda haber gelmedi, sürekli sterilize ediliyor burası korkmayın dedi ve bugün ilk defa dışarı çıkacağız nerdeyse 3 hafta olacak evden hiç çıkmadık kızımla
Heralde her hasta da degistiriyolardirEldiven kullanıyorlar tabi ama kendilerini korumak için.
Bebeğine aşı yapacağı zaman eldiven değiştirmesini rica et canım.
Günaydın ablacımGunaydinnn mutlu saglikli günler
Babam evde disari cikmiyor ya
Bazen hoşuna giden videyolari gönderiyor
Ama sabahin 6-7 sinde
Günaydın canımGunaydın kızlar
Gün icinde atsa daha iyi olurduGünaydın ablacım
Can sıkıntısından ne yapsın adamcağız
Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?