- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.861
Eskiler öylelerGunaydinnn mutlu saglikli günler
Babam evde disari cikmiyor ya
Bazen hoşuna giden videyolari gönderiyor
Ama sabahin 6-7 sinde
Evet illaki kullaniyordur ama acaba elinde ki eldivenle mi müdahale edecek yoksa yeni eldiven mi takacak. Yeni eldiven taksa bile sonuçta elinde varsa eldiven takarken yine eldivene bulaşacak off işin içinden çıkılmıyor valla. Al sana bi okb örneğiMuhtemelen onlar da eldiven maske kullanıyordur kuzu ben de dediğin gibi evden örtü götürürüm 5 dakikalık bir şey aslında ama nasıl tedirgin oluyoruz bu olaylar sonunda okb sayısında epey bi artış olurmuş gibi geliyor bana
Kural olarak değiştirmeleri lazım ama önemsemeyenler çıkabiliyor.Heralde her hasta da degistiriyolardir
Eldiven takmanın kuralları var canımEvet illaki kullaniyordur ama acaba elinde ki eldivenle mi müdahale edecek yoksa yeni eldiven mi takacak. Yeni eldiven taksa bile sonuçta elinde varsa eldiven takarken yine eldivene bulaşacak off işin içinden çıkılmıyor valla. Al sana bi okb örneğikesinlikle artacak bende öyle düşünüyorum.
Cani sıkılıyor ne yapsin kiyamam ya.Gunaydinnn mutlu saglikli günler
Ama sabahin 6-7 sinde
Ya ellerini yikamali dezenfektan sürmeli sonra takmalı ama bunlari da yapacak miEldiven takmanın kuralları var canım
Senin düşündüğün şekilde değil.
hakkinizda hayirlosi canim anladim.kizima normal yollarla hamile kaldim ama kizim epilepsi hastasi oldugu icin 2ciyide gen taramayla yaptirmak istiyoruz.risk olmasin diye belki 2.de boyle olmaz ama tedbirimizi alalimda takdir allahtan yapacak bisey yok.
zaten hep agri baslayinca ajlimiz basiliza geliyo ama gecincede geri eskisi gibi hic dikkat etmiyoruz malesef
yok abla bendr hergun yapamam zaten. O gun disim agriyirdu. Sicak su sisesini yanagima koyup koltuga uzanmistim uyuya kalmisim sizmisim daha digrusu cunku bir onceki gece hic uyumamistum agridan. Minigede babasi uyutmus kalkinca uyku tutmadi oturdum bende artik.her gece geç saatte geliyorum ki menüler yorumlanmış bana dank ediyordu menü yazmayı unuttuğum bu defa erken geldim yazdım , saat 4 den sonra mantı yaptı akşam da pişirdim benimkiler yedi büyük bir yumak duruyor onu şimdi yapıp dondurucuya atıcam o ara yanar yanmazsa da yatarken derin nefesle yakarım kiiiii:)))
kız senin neyine geç saate kadar oturmak senin küçük çocuklar var hem dengeni bozma gece uykusu önemli benim ki senelerin alışkanlığı önce akşam da uyumazdım gece 3 de 4 de uyurdum yine de şimdi bedenim o akşam uykusunu istiyor dinlenip kalkıyorum 2 -2 buçuğu da geçmemeye çalışıyorum
Bide şunu merak ediyorum. Diyelim ki hemşirede virüs pozitif ve farkinda değil istediği kadar elini yıkasın dezenfekte etsin sonuçta virüs var o nasıl olacakEldiven takmanın kuralları var canım
Senin düşündüğün şekilde değil.
gunaydin canim burdada hava bulanikGünaydın kızlar ⛈🌧🌩
gunaydinlarr bizimde var nisanda asi olayi. Bende dusunuyordum acaba vuruyorlarmi yada nasil gidecegim diye . mecbursa gidecegiz artikGünaydın Kızlar kızım iki yaşına girdi malum. dün son aşısı için arayıp çağırdılar sonra yapsak mı diye sordum virüsten dolayı ama bakanlıktan aşıları yapmamamız hususunda haber gelmedi, sürekli sterilize ediliyor burası korkmayın dedi ve bugün ilk defa dışarı çıkacağız nerdeyse 3 hafta olacak evden hiç çıkmadık kızımla
gunaydin ablacim.Gunaydinnn mutlu saglikli günler
Ama sabahin 6-7 sinde
gunaydin canimGunaydın kızlar
Benimde teyzemler oyle 60 i geckinler.Eskiler öyleler
Benim babamda çok yaşlı değil 65 ama beni sabahın 6'sında arar.
Bende akşam 8-9 'dan sonra aradıysam "ne oldu, niye aradın bu saatte" der.
Günaydın canımGunaydin canlarrr
Uyumusuz bu saate kadar
Nasil ac uyandim bugun anlatam kendime hemen bir kahve yaptim iciyorum .
Sizler kahvaltilari yaptinizmi
Dogum gununmu canim. Nice hayirli ,guzel yaslarin olsun ins.Bugün sabah kalktım, dondum, kışın bu kadar soğuk değildi.
Gidip hemen kombiyi açtım, ardından tartıldım
Eksi geleceğim ümidiyle
Cumaya göre +1 deyim
Akşam yatarken de +1 idi.
Uyku işe yaramadı gece, çünkü geç yattım
Hala adet olmadım
Ama sancısı geçti ilginç şekilde, sanki bu ay olmayacak gibi
Üstelik fena aç hissediyorum, seviyeyi bozmak isteyecek kadar.
Zencefilli limonlu çayımı demledim içiyorum
Yaşta 37 oldu artık bugün
İnan kokusu yetiyor. İyyy yagli yagli bosverrGünaydın canım
Eşim çocuklara kahvaltı hazırlıyor
Ev mis gibi patatesli yumurta kokuyor
Bende kokusunu içime çekerek "sanki yedim" diyorum
Kaptanim olur olur ama seviyelere aynen uy bence omad i boşver bence senin kilon o şekilde gidecek. Omad da yediklerin çok fazla gibi geliyor bana. iyiki doğmuşsun,nice sağlıklı mutlu yıllara evlatlarinla ailenle insallahBugün sabah kalktım, dondum, kışın bu kadar soğuk değildi.
Eksi geleceğim ümidiyle
Cumaya göre +1 deyim
Hala adet olmadım
Git gide yaşlanıyorum galiba
Ooo ben ara öğün yapıyorum şu anGunaydin canlarrr
Uyumusuz bu saate kadar
Çok erkenciymişsin :))Ooo ben ara öğün yapıyorum şu an
Günaydın canım ben de kahvemi içtim acıktım da aslında 12 buçuk olsun yerim kendimi oyalamak adına toz alırımGunaydin canlarrr
Uyumusuz bu saate kadar
Ya nice güzel yaşların olsun kaptanımBugün sabah kalktım, dondum, kışın bu kadar soğuk değildi.
Eksi geleceğim ümidiyle
Cumaya göre +1 deyim
Hala adet olmadım
Cok sevindim ablaaaa :)
Teşekkür ederimAblaaa çok sevindim, gözün aydın
Nice saglikli mutlu yaşların olsun cnmBugün sabah kalktım, dondum, kışın bu kadar soğuk değildi.
Eksi geleceğim ümidiyle
Cumaya göre +1 deyim
Hala adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?