- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.881
Ne oldu cnm hayirdirGünaydın
Çok üzgünüm babamı yoğun bakıma aldılar. Ciğerlerinde iltihap görülmüş duanızı bekliyorum
Cok gecmiss olsun canim.Günaydın
Çok üzgünüm babamı yoğun bakıma aldılar. Ciğerlerinde iltihap görülmüş duanızı bekliyorum
afiyet olsun erkencisinOoo ben ara öğün yapıyorum şu an
Bende simdi ev supurecegim canim yoksa vakit gecmeyecek.Günaydın canım ben de kahvemi içtim acıktım da aslında 12 buçuk olsun yerim kendimi oyalamak adına toz alırım
Ya nice güzel yaşların olsun kaptanım❤ benim de birkaç güne başlayacak umarım cumayı çok etkilemez ne diyordu Ahmet apa eğer açlık hissederseniz kalkın bi beş on dakika dolaşın diye hemen bi uğraş bul kendine ben de toz alacağım mesela
öyle de işte ona çoktaaaaannnn gün aymışGün icinde atsa daha iyi olurdu
iyi de sen de ne demeye gecenin bi körü arıyorsun kiEskiler öyleler
Benim babamda çok yaşlı değil 65 ama beni sabahın 6'sında arar.
Bende akşam 8-9 'dan sonra aradıysam "ne oldu, niye aradın bu saatte" der.
kesin artacak kiminle konuşsam bitik vaziyetteEvet illaki kullaniyordur ama acaba elinde ki eldivenle mi müdahale edecek yoksa yeni eldiven mi takacak. Yeni eldiven taksa bile sonuçta elinde varsa eldiven takarken yine eldivene bulaşacak off işin içinden çıkılmıyor valla. Al sana bi okb örneğikesinlikle artacak bende öyle düşünüyorum.
şu anda yapıyorumGunaydin canlarrr
Uyumusuz bu saate kadar
Nasil ac uyandim bugun anlatam kendime hemen bir kahve yaptim iciyorum .
Sizler kahvaltilari yaptinizmi
canımmm kaptaniçem mi doğmuş bugünBugün sabah kalktım, dondum, kışın bu kadar soğuk değildi.
Gidip hemen kombiyi açtım, ardından tartıldım
Eksi geleceğim ümidiyle
Cumaya göre +1 deyim
Akşam yatarken de +1 idi.
Uyku işe yaramadı gece, çünkü geç yattım
Hala adet olmadım
Ama sancısı geçti ilginç şekilde, sanki bu ay olmayacak gibi
Üstelik fena aç hissediyorum, seviyeyi bozmak isteyecek kadar.
Zencefilli limonlu çayımı demledim içiyorum
Yaşta 37 oldu artık bugün
Git gide yaşlanıyorum galiba
geçmiş olsun canım daha önce bi hastalığı mı vardıGünaydın
Afiyet olsun canimöyle de işte ona çoktaaaaannnn gün aymış
iyi de sen de ne demeye gecenin bi körü arıyorsun ki
kesin artacak kiminle konuşsam bitik vaziyette
şu anda yapıyorum
günaydın canım
canımmm kaptaniçem mi doğmuş bugündoğumgünün kutlu olsun canımm, nice güzel yaşların olsun inşallah
geçmiş olsun canım daha önce bi hastalığı mı vardı
sağol kuzumAfiyet olsun canim
Yıllar önce akciğerinde tümör vardı aldılar onu. Bir hafta önce böbreklerim ağrıyor taş düşürüyorum demişti. 2kere hastanede bayılmış röntgen sonucu ciğerde iltihap ve korona şüphesiNe oldu cnm hayirdir
Virusten dolayimi
Rahatsizligi varmiydi
Sağol cnm. Annem rahatsızdı o da hasta. Birden oldu cnm taş düşürüyordu ciğer de iltihap çıktıCok gecmiss olsun canim.
İyi demistin niye boyle olduki. Rabbim korusun sifa versin ins
ablam Hem Abi hem abla gibiydi bize karsiabisi olup her gün canını okuyanlar da var gülüm, alt kat komşumun oğlan kız kardeşinin canını okuyor yazık yaaa:)
günaydin canim, ne güzel hapisten cikmis gibi olcaksinizGünaydın Kızlar kızım iki yaşına girdi malum. dün son aşısı için arayıp çağırdılar sonra yapsak mı diye sordum virüsten dolayı ama bakanlıktan aşıları yapmamamız hususunda haber gelmedi, sürekli sterilize ediliyor burası korkmayın dedi ve bugün ilk defa dışarı çıkacağız nerdeyse 3 hafta olacak evden hiç çıkmadık kızımla
canim her hastada eldiven falan degisir bukadar düsünüp kendine eziyet etmeGunaydin canim. Bende onu soracaktim bizde önümüzdeki hafta gidecegiz ya bende cok korkuyorum. Büyük alt açma örtüsü götürüp onun üstüne koyup onu direk çöpe atmayi düşünüyorum ben. Ama hemsirenin elleri konusunda ne yapacagimi bilmiyorum sanirim içimi rahatlatici bir şeyler yapar.
babalar napsinlarGunaydinnn mutlu saglikli günler
Babam evde disari cikmiyor ya
Bazen hoşuna giden videyolari gönderiyor
Ama sabahin 6-7 sinde
iyi düsün iyi olsun canim kötüyü cagirmaBide şunu merak ediyorum. Diyelim ki hemşirede virüs pozitif ve farkinda değil istediği kadar elini yıkasın dezenfekte etsin sonuçta virüs var o nasıl olacak
yaptik Bizde canimGunaydin canlarrr
Uyumusuz bu saate kadar
Nasil ac uyandim bugun anlatam kendime hemen bir kahve yaptim iciyorum .
Sizler kahvaltilari yaptinizmi
dogum günün kutlu olsun canim ailenle birlikte nice saglikli mutlu yillariniz olsun insallah. Halledersin +1 insallahBugün sabah kalktım, dondum, kışın bu kadar soğuk değildi.
Gidip hemen kombiyi açtım, ardından tartıldım
Eksi geleceğim ümidiyle
Cumaya göre +1 deyim
Akşam yatarken de +1 idi.
Uyku işe yaramadı gece, çünkü geç yattım
Hala adet olmadım
Ama sancısı geçti ilginç şekilde, sanki bu ay olmayacak gibi
Üstelik fena aç hissediyorum, seviyeyi bozmak isteyecek kadar.
Zencefilli limonlu çayımı demledim içiyorum
Yaşta 37 oldu artık bugün
Git gide yaşlanıyorum galiba
Günaydın
Cok gecmis olsun canim Allahim sifasini versin insYıllar önce akciğerinde tümör vardı aldılar onu. Bir hafta önce böbreklerim ağrıyor taş düşürüyorum demişti. 2kere hastanede bayılmış röntgen sonucu ciğerde iltihap ve korona şüphesi
Ya ablam yaneyin fırsatını bulamayacak o da fatsecret kullanmıyor muydu , bence bu hatun başka işler çeviriyor ondan gelmiyorFitt_anne
cok gecmis olsun Allah sifasini versin cnmYıllar önce akciğerinde tümör vardı aldılar onu. Bir hafta önce böbreklerim ağrıyor taş düşürüyorum demişti. 2kere hastanede bayılmış röntgen sonucu ciğerde iltihap ve korona şüphesi
Cok stres yapiyorsun birazda hareketsiz kaldin belki ondandir cnmGünaydin canlar
Olabilirmi ya böyle bisey +2 gördüm acaba neden
Mutsuz oldum
Senin koca işe gidiyor heralde degilmi :)Ya ablam yaCevirdigim işler bu sıra bol bol ev işi yemek ara sıra cinnet geçirip çocukları boğma noktasına gelmek kocayı boşama düşünceleri felanda filan işte
Nasıl güvenilir mi site? Ne kadar miktar alsam sence bütün seviyeleri düşünerek42 günün sırrı varmış
Keşke 2 gün sonra başlasan
Bizde 42 gün yapacağız seviye-1 'i.
Magnezyum sülfatı dışarda bulamazsın, netten sipariş ver istersen, ben "aktardiyarı" ndan almıştım.
Bu süreçte devlete de gönül koydum ben. Ücretsiz izne ayrılanların çoğu doğum sebebiyle. Çocuğuna bakan kişiler zatn keyfi izin değil. Bu süreçte zaten kocanın maaşına kalıp zar zor geçiniliyor. Bu yaşam şartlarında çocuğuna bakacak güvenilir biri olsa izne çıkmaz zaten çoğu arkadaş. Dün yaftalamalara çok üzüldüm ya başım ondan ağrıdıkarşıda ki insanın durumunu yaşantısı bilmeden eleştirip üzenler için yaşasın kul hakkı ve ahiret ...
Canım gün için baya hareketliyim hele dün elim sende oynarken 5 bin adım atmışımdırmasallah hergun spor yapiyosun kaptanim:)
afiyet olsun canim guzel
sabah az ollus ama aksamda cok fazla karbon olsmus
afiyet olsun canum.keske porda yapabilsen daha guzel fiderdi kilolar:)
afiyet olsun canim.aksam.az olmus sanki.acikmadiysan guzel ama
Evet abla gitmese ne güzel olur akıl sagligimiz içinSenin koca işe gidiyor heralde degilmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?