Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ooo ben ara öğün yapıyorum şu an
afiyet olsun erkencisin
Bende simdi ev supurecegim canim yoksa vakit gecmeyecek.

Gün icinde atsa daha iyi olurdu
öyle de işte ona çoktaaaaannnn gün aymış

Eskiler öyleler
Benim babamda çok yaşlı değil 65 ama beni sabahın 6'sında arar.
Bende akşam 8-9 'dan sonra aradıysam "ne oldu, niye aradın bu saatte" der.
iyi de sen de ne demeye gecenin bi körü arıyorsun ki

kesin artacak kiminle konuşsam bitik vaziyette

Gunaydin canlarrr
Uyumusuz bu saate kadar
Nasil ac uyandim bugun anlatam kendime hemen bir kahve yaptim iciyorum .

Sizler kahvaltilari yaptinizmi
şu anda yapıyorum
günaydın canım

canımmm kaptaniçem mi doğmuş bugün doğumgünün kutlu olsun canımm, nice güzel yaşların olsun inşallah

Günaydın

Çok üzgünüm babamı yoğun bakıma aldılar. Ciğerlerinde iltihap görülmüş duanızı bekliyorum
geçmiş olsun canım daha önce bi hastalığı mı vardı

Afiyet olsun canim

Ne oldu cnm hayirdir
Virusten dolayimi
Rahatsizligi varmiydi
Yıllar önce akciğerinde tümör vardı aldılar onu. Bir hafta önce böbreklerim ağrıyor taş düşürüyorum demişti. 2kere hastanede bayılmış röntgen sonucu ciğerde iltihap ve korona şüphesi

abisi olup her gün canını okuyanlar da var gülüm, alt kat komşumun oğlan kız kardeşinin canını okuyor yazık yaaa:)
ablam Hem Abi hem abla gibiydi bize karsi daha kötü olmazdi Herhalde bi abin olsaydi
günaydin canim, ne güzel hapisten cikmis gibi olcaksiniz
canim her hastada eldiven falan degisir bukadar düsünüp kendine eziyet etme
Gunaydinnn mutlu saglikli günler

Babam evde disari cikmiyor ya
Bazen hoşuna giden videyolari gönderiyor
Ama sabahin 6-7 sinde
babalar napsinlar
Bide şunu merak ediyorum. Diyelim ki hemşirede virüs pozitif ve farkinda değil istediği kadar elini yıkasın dezenfekte etsin sonuçta virüs var o nasıl olacak
iyi düsün iyi olsun canim kötüyü cagirma
Gunaydin canlarrr
Uyumusuz bu saate kadar
Nasil ac uyandim bugun anlatam kendime hemen bir kahve yaptim iciyorum .

Sizler kahvaltilari yaptinizmi
yaptik Bizde canim
dogum günün kutlu olsun canim ailenle birlikte nice saglikli mutlu yillariniz olsun insallah. Halledersin +1 insallah
Günaydın

Çok üzgünüm babamı yoğun bakıma aldılar. Ciğerlerinde iltihap görülmüş duanızı bekliyorum
Cok gecmis olsun canim Allahim sifasini versin ins

neyin fırsatını bulamayacak o da fatsecret kullanmıyor muydu , bence bu hatun başka işler çeviriyor ondan gelmiyor Fitt_anne
Ya ablam yaCevirdigim işler bu sıra bol bol ev işi yemek ara sıra cinnet geçirip çocukları boğma noktasına gelmek kocayı boşama düşünceleri felanda filan işte

cok gecmis olsun Allah sifasini versin cnm
Insallah kolaylikla cabucak atlatir
Günaydin canlar
Olabilirmi ya böyle bisey +2 gördüm acaba neden
Mutsuz oldum
Cok stres yapiyorsun birazda hareketsiz kaldin belki ondandir cnm

Ya ablam yaCevirdigim işler bu sıra bol bol ev işi yemek ara sıra cinnet geçirip çocukları boğma noktasına gelmek kocayı boşama düşünceleri felanda filan işte
Senin koca işe gidiyor heralde degilmi :)

42 günün sırrı varmış
Keşke 2 gün sonra başlasan
Bizde 42 gün yapacağız seviye-1 'i.
Magnezyum sülfatı dışarda bulamazsın, netten sipariş ver istersen, ben "aktardiyarı" ndan almıştım.
Nasıl güvenilir mi site? Ne kadar miktar alsam sence bütün seviyeleri düşünerek

karşıda ki insanın durumunu yaşantısı bilmeden eleştirip üzenler için yaşasın kul hakkı ve ahiret ...
Bu süreçte devlete de gönül koydum ben. Ücretsiz izne ayrılanların çoğu doğum sebebiyle. Çocuğuna bakan kişiler zatn keyfi izin değil. Bu süreçte zaten kocanın maaşına kalıp zar zor geçiniliyor. Bu yaşam şartlarında çocuğuna bakacak güvenilir biri olsa izne çıkmaz zaten çoğu arkadaş. Dün yaftalamalara çok üzüldüm ya başım ondan ağrıdı

Selam kızlar
Kaç gündür gelmiyorum sebebini bende bilmiyorum ama teli alınca elime boş boş inst bakıyorum sadece
Pazar günü kızımın doğum günüydu yapmamayı içim elvermedi abisi ablası hevesliydi hemde ilerde abisi ablasına 1 yaş doğum gunlerini yapmisken ona yapmamak adaletsizlik olurdu kimseyi davet etmedik ama davet etmiş gibi hazırlandım evi süsledik hamurisleri yaptım pastasını ortanca kızımla yaptım ailemizle kutladık annem babamda olsaydı iyiydi sanki biraz gonulde koydular
Arkadaşlar sizde durumlar nedir ya çevremde ciddiye almayan insanlar var ve kendimi zor tutuyorum kırmamak için
Misal annemle babam abim
Abim esnaf buna rağmen annemlerin yanından çıkmıyor hayırlı evlat yaBende fikrimi soyluyorum hata ediyorsunuz diyorum Allah korusun bişey olursa konuşurum ozaman diyorum ama hala cahillikte israrcilar..
Yürüyüş alanı var herkes yürüyor dediğimiz zaman t biz dikkat ediyoruz eve gidince temizligimize diyip haklı cikarmayya çalışıyorlar acaba bizmi abartiyoruz diye düşünmuyorum degil

Canım gün için baya hareketliyim hele dün elim sende oynarken 5 bin adım atmışımdır hareketsizsem pek gram oynamaz bnde zatn

Senin koca işe gidiyor heralde degilmi :)
Evet abla gitmese ne güzel olur akıl sagligimiz için
Market olunca kapatması mümkün değil..
Adam esmerdi beyazlamaya başladı hergun duş alıp sürekli el kol yıkamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…