- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.901
Canım benim herkes bu dönemde içe dönüş yolculuğu yapsın deniliyor ya içimdeydim çıkınca geldimYa bizim bi spor bakanımız vardı kendisinden azimli sıçan diye bahseden nerde o dilekkkkk nerdesiiiinnnnFitt_anne
Bı ouyunla bu kadar adım helal olsunCanım gün için baya hareketliyim hele dün elim sende oynarken 5 bin adım atmışımdırhareketsizsem pek gram oynamaz bnde zatn
Nice güzel yaşlara canımGünaydın Kızlar kızım iki yaşına girdi malum. dün son aşısı için arayıp çağırdılar sonra yapsak mı diye sordum virüsten dolayı ama bakanlıktan aşıları yapmamamız hususunda haber gelmedi, sürekli sterilize ediliyor burası korkmayın dedi ve bugün ilk defa dışarı çıkacağız nerdeyse 3 hafta olacak evden hiç çıkmadık kızımla
Teşekkür ederim canım koskoca 1 seneyi devirdik valla
Teşekkür ederim canım senindemi kızın doğum günüydüHarikaben de kızçemi uyutup başlıyorum Allah ne verdiyse
Teşekkür ederim abla dilekçim senin minnoşun da doğum günü kutlu olsun hedeflerimize ulaşamamış olsak daFitt_anne
Yanlış hatırlamıyorsam kaptanla aramızda kimse yok ilk hedefim NiraaannnHandandandan
Teşekkürler kaptanım
bizim kombi ekimden bu yana aralıksız çalışıyor tamam kış olsun da hani bitse razıyım burda bitmiyor malesef
Ya haklısın o zaman sabah Leslie kızım uyuyunca da ip mi atlasam
Aslında zor değil yapılabilir 80 kilo birisi 2 kilo verse yeter
Abov ne bu karamsarlık NiranBugün sabah kalktım, dondum, kışın bu kadar soğuk değildi.
Gidip hemen kombiyi açtım, ardından tartıldım
Eksi geleceğim ümidiyle
Cumaya göre +1 deyim
Akşam yatarken de +1 idi.
Uyku işe yaramadı gece, çünkü geç yattım
Hala adet olmadım
Ama sancısı geçti ilginç şekilde, sanki bu ay olmayacak gibi
Üstelik fena aç hissediyorum, seviyeyi bozmak isteyecek kadar.
Zencefilli limonlu çayımı demledim içiyorum
Yaşta 37 oldu artık bugün
Git gide yaşlanıyorum galiba
Rabbim şifalar versin canımGünaydın
Çok üzgünüm babamı yoğun bakıma aldılar. Ciğerlerinde iltihap görülmüş duanızı bekliyorum
Bugün yine iyiydi 7.30 da uyandilar. Dün oğlum 5.30 uyandi e haliyle kizimi da uyandırdı sabah 5.30 da gün başlamıştı. Bugün de 8.40 ta kahvalti 2 saat sonra da 1 kahve çekirdek keyfi oldu. Şimdi de öğle yemeği zamaniÇok erkenciymişsin :))
Allah şifa versin kuzum inşallahGünaydın
Çok üzgünüm babamı yoğun bakıma aldılar. Ciğerlerinde iltihap görülmüş duanızı bekliyorum
Aaa adet dönemin mi acaba ?Günaydin canlar
Olabilirmi ya böyle bisey +2 gördüm acaba neden
Mutsuz oldum
Hayırlı sonuçlar inşallah canımgunaydin kizlar.dr dan cikinca kan aldirdim.kan.aldirmam gerekecegini bildigim.icin hic bisey yememistim sabah.bakalim sonuclar ne cikacak.bide vitamin verdi
Çok rahat ve çok tedirgin olmak da doğru değil aslında Allah yardımcımız olsunSelam kızlar
Kaç gündür gelmiyorum sebebini bende bilmiyorum ama teli alınca elime boş boş inst bakıyorum sadece
Pazar günü kızımın doğum günüydu yapmamayı içim elvermedi abisi ablası hevesliydi hemde ilerde abisi ablasına 1 yaş doğum gunlerini yapmisken ona yapmamak adaletsizlik olurdukimseyi davet etmedik ama davet etmiş gibi hazırlandım evi süsledik hamurisleri yaptım pastasını ortanca kızımla yaptım ailemizle kutladık annem babamda olsaydı iyiydi sanki biraz gonulde koydular
Arkadaşlar sizde durumlar nedir ya çevremde ciddiye almayan insanlar var ve kendimi zor tutuyorum kırmamak için
Misal annemle babam abim
Abim esnaf buna rağmen annemlerin yanından çıkmıyor hayırlı evlat yaBende fikrimi soyluyorum hata ediyorsunuz diyorum Allah korusun bişey olursa konuşurum ozaman diyorum ama hala cahillikte israrcilar..
Yürüyüş alanı var herkes yürüyor dediğimiz zaman t biz dikkat ediyoruz eve gidince temizligimize diyip haklı cikarmayya çalışıyorlar acaba bizmi abartiyoruz diye düşünmuyorum degil
İyi ettinCanım benim herkes bu dönemde içe dönüş yolculuğu yapsın deniliyor ya içimdeydim çıkınca geldim
Yaptım canım ama tabi ki yemedimNice güzel yaşlara canımpasta yaptın mı yedin mi
Evet kuzum 28 marttı seninki de 29 Mart ve ikimiz de bu tarihlerde 75 olacaktık he heeeyyyTeşekkür ederim canım senindemi kızın doğum günüydüTebrik ederim nice nice güzel yaşlara inşallah
Balım korana vurdu yoksa iyi gidiyorduk
april april yapim dedim ama türkiyede yokmukiCok stres yapiyorsun birazda hareketsiz kaldin belki ondandir cnm
Ne güzel dogru yoldasin demekkiGünaydın herkese. Akşamdn beri 10 sayfa birikmiş şaşı olmazsm iyi
Dün başım çok ağrıdı erkenn yattım.
Bugün 2.seviyeye başladm hurma o kadar tatlı geldi ki biraz zor yedim kendime şaşırdım
insallah sonuclarin güzel cikar canimgunaydin kizlar.dr dan cikinca kan aldirdim.kan.aldirmam gerekecegini bildigim.icin hic bisey yememistim sabah.bakalim sonuclar ne cikacak.bide vitamin verdi
cok iyi yapmissin canim, Dogum günü kutlu olsun nice mutlu basarili saglikli Yillari olsun yavrununSelam kızlar
Kaç gündür gelmiyorum sebebini bende bilmiyorum ama teli alınca elime boş boş inst bakıyorum sadece
Pazar günü kızımın doğum günüydu yapmamayı içim elvermedi abisi ablası hevesliydi hemde ilerde abisi ablasına 1 yaş doğum gunlerini yapmisken ona yapmamak adaletsizlik olurdukimseyi davet etmedik ama davet etmiş gibi hazırlandım evi süsledik hamurisleri yaptım pastasını ortanca kızımla yaptım ailemizle kutladık annem babamda olsaydı iyiydi sanki biraz gonulde koydular
Arkadaşlar sizde durumlar nedir ya çevremde ciddiye almayan insanlar var ve kendimi zor tutuyorum kırmamak için
Misal annemle babam abim
Abim esnaf buna rağmen annemlerin yanından çıkmıyor hayırlı evlat yaBende fikrimi soyluyorum hata ediyorsunuz diyorum Allah korusun bişey olursa konuşurum ozaman diyorum ama hala cahillikte israrcilar..
Yürüyüş alanı var herkes yürüyor dediğimiz zaman t biz dikkat ediyoruz eve gidince temizligimize diyip haklı cikarmayya çalışıyorlar acaba bizmi abartiyoruz diye düşünmuyorum degil
sanada ablamutlu ve huzurlu günler canlar
Yok adetim gectiAaa adet dönemin mi acaba ?
april april yapim dedim ama türkiyede yokmukiayniyim cumayla
masallah tatlim helal olsun sana helalll olsunGünaydın herkese. Akşamdn beri 10 sayfa birikmiş şaşı olmazsm iyi
Dün başım çok ağrıdı erkenn yattım.
Bugün 2.seviyeye başladm hurma o kadar tatlı geldi ki biraz zor yedim kendime şaşırdım
Alirsan medine hurmasi al cnmNasıl güvenilir mi site? Ne kadar miktar alsam sence bütün seviyeleri düşünerek
Yok canm onlar ciddiyetin farkında değil. Bizimkilerde öyleydi umreci bi tanıdıklarında virüs çıktı evden çıkmıyolar artıkSelam kızlar
Misal annemle babam abim
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah virüs nedeniyle mi çıkar hemen yoğun bakımdan inşallahGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?