Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya bizim bi spor bakanımız vardı kendisinden azimli sıçan diye bahseden nerde o dilekkkkk nerdesiiiinnnn Fitt_anne
Canım benim herkes bu dönemde içe dönüş yolculuğu yapsın deniliyor ya içimdeydim çıkınca geldim

Canım gün için baya hareketliyim hele dün elim sende oynarken 5 bin adım atmışımdır hareketsizsem pek gram oynamaz bnde zatn
Bı ouyunla bu kadar adım helal olsun birde saklambaç oyna onda daha çok adım atarsin

Nice güzel yaşlara canım pasta yaptın mı yedin mi

Teşekkür ederim canım senindemi kızın doğum günüydüTebrik ederim nice nice güzel yaşlara inşallah
Balım korana vurdu yoksa iyi gidiyorduk

Abov ne bu karamsarlık Niran -3ten sonra bu kadar artı normal bnce cumaya kadar gider inşaallah. Yeni yaşın sağlıkla huzurla geçsin

Çok erkenciymişsin :))
Bugün yine iyiydi 7.30 da uyandilar. Dün oğlum 5.30 uyandi e haliyle kizimi da uyandırdı sabah 5.30 da gün başlamıştı. Bugün de 8.40 ta kahvalti 2 saat sonra da 1 kahve çekirdek keyfi oldu. Şimdi de öğle yemeği zamani Bu ayı 3 ana 3 ara öğün olarak planladim umarim işe yarar.

Günaydın

Çok üzgünüm babamı yoğun bakıma aldılar. Ciğerlerinde iltihap görülmüş duanızı bekliyorum
Allah şifa versin kuzum inşallah
Günaydin canlar
Olabilirmi ya böyle bisey +2 gördüm acaba neden
Mutsuz oldum
Aaa adet dönemin mi acaba ?
gunaydin kizlar.dr dan cikinca kan aldirdim.kan.aldirmam gerekecegini bildigim.icin hic bisey yememistim sabah.bakalim sonuclar ne cikacak.bide vitamin verdi
Hayırlı sonuçlar inşallah canım
Çok rahat ve çok tedirgin olmak da doğru değil aslında Allah yardımcımız olsun
Canım benim herkes bu dönemde içe dönüş yolculuğu yapsın deniliyor ya içimdeydim çıkınca geldim
İyi ettin gözümüz seni arıyor ya
Nice güzel yaşlara canım pasta yaptın mı yedin mi
Yaptım canım ama tabi ki yemedim
Teşekkür ederim canım senindemi kızın doğum günüydüTebrik ederim nice nice güzel yaşlara inşallah
Balım korana vurdu yoksa iyi gidiyorduk
Evet kuzum 28 marttı seninki de 29 Mart ve ikimiz de bu tarihlerde 75 olacaktık he heeeyyy

Cok stres yapiyorsun birazda hareketsiz kaldin belki ondandir cnm
april april yapim dedim ama türkiyede yokmuki ayniyim cumayla
Ne güzel dogru yoldasin demekki
gunaydin kizlar.dr dan cikinca kan aldirdim.kan.aldirmam gerekecegini bildigim.icin hic bisey yememistim sabah.bakalim sonuclar ne cikacak.bide vitamin verdi
insallah sonuclarin güzel cikar canim
cok iyi yapmissin canim, Dogum günü kutlu olsun nice mutlu basarili saglikli Yillari olsun yavrunun

masallah tatlim helal olsun sana helalll olsun
Nasıl güvenilir mi site? Ne kadar miktar alsam sence bütün seviyeleri düşünerek
Alirsan medine hurmasi al cnm

Yok canm onlar ciddiyetin farkında değil. Bizimkilerde öyleydi umreci bi tanıdıklarında virüs çıktı evden çıkmıyolar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…