- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.921
Ya Allah seni iyi etsinsanada abla
Yok adetim gectinisan sakasi yapim dedim olmadi
Eşime kıymalı pide kendime de kuru patlıcan biber kavurması üstüne sarımsaklı yoğurt resmen hayaller hayatlarBugün evdekilere ne yemek yapacaksınız kızlar tıkandım
Bende bunu merak ediyordum.Günaydın herkese. Akşamdn beri 10 sayfa birikmiş şaşı olmazsm iyi
Dün başım çok ağrıdı erkenn yattım.
Bugün 2.seviyeye başladm hurma o kadar tatlı geldi ki biraz zor yedim kendime şaşırdım
Ay beni de aradı hemşire pazartesi ama ben şu an gelemem dedim zorlama yapmıyoruz dedi ama imza atmanız gerekiyor diyor ben güvenip gidemedim ya aile hekimliğineGünaydın Kızlar kızım iki yaşına girdi malum. dün son aşısı için arayıp çağırdılar sonra yapsak mı diye sordum virüsten dolayı ama bakanlıktan aşıları yapmamamız hususunda haber gelmedi, sürekli sterilize ediliyor burası korkmayın dedi ve bugün ilk defa dışarı çıkacağız nerdeyse 3 hafta olacak evden hiç çıkmadık kızımla
Ben birkaç defa alış veriş yaptımNasıl güvenilir mi site? Ne kadar miktar alsam sence bütün seviyeleri düşünerek
Ücretsiz izne hiç ayrılmadımBu süreçte devlete de gönül koydum ben. Ücretsiz izne ayrılanların çoğu doğum sebebiyle. Çocuğuna bakan kişiler zatn keyfi izin değil. Bu süreçte zaten kocanın maaşına kalıp zar zor geçiniliyor. Bu yaşam şartlarında çocuğuna bakacak güvenilir biri olsa izne çıkmaz zaten çoğu arkadaş. Dün yaftalamalara çok üzüldüm ya başım ondan ağrıdı
senin gibi kocasıyla birbirine düşkün biri de bunu diyorsa eyvah eyvahhhhhYa ablam yaCevirdigim işler bu sıra bol bol ev işi yemek ara sıra cinnet geçirip çocukları boğma noktasına gelmek kocayı boşama düşünceleri felanda filan işte
Bende diyorum bu kız gelmez oldu eskisi gibiCanım gün için baya hareketliyim hele dün elim sende oynarken 5 bin adım atmışımdırhareketsizsem pek gram oynamaz bnde zatn
uykuya alışık değilsin ondan olmuştur ben günün her saatin de yatıp uyusam daha iyi dinç kalkıyorum şimdi yine uykum geldi bak :))Bebeğimi uyuturken uyuykalmışım, nasıl başım ağrıyor
Sizde de gündüz uykusu başağrısı yapıyor mu?
Ben çok uyuyamam gündüzleri ama hafif bi sersemlik oluyor bende deBebeğimi uyuturken uyuykalmışım, nasıl başım ağrıyor
Yaptırdık aşıyı artık inşallah iyi olurAy beni de aradı hemşire pazartesi ama ben şu an gelemem dedim zorlama yapmıyoruz dedi ama imza atmanız gerekiyor diyor ben güvenip gidemedim ya aile hekimliğine
Handandandan kaptanım doğum günün kutlu olsun
Ben de yönetmelikten en az 6 aylık ayrılabiliyorsun galiba ama istediğin zaman dilekçe verip geri dönebiliyorsun diye biliyorumÜcretsiz izne hiç ayrılmadım
Ayrılırken dönüş tarihi belirtiliyor mu?
Belirtiliyorsa o nedenle alınmamıştır, zaten şu tarihte dönecek diye.
Ancak tarih belirtilmiyor ise izin dilekçen de, haklısın.
Pazartesi olsa dert etmezdim canımAbov ne bu karamsarlık Niran-3ten sonra bu kadar artı normal bnce cumaya kadar gider inşaallah. Yeni yaşın sağlıkla huzurla geçsin
Biz Nisan şakamızı önden aldık bu yıl canımYok adetim gectinisan sakasi yapim dedim olmadi
evet buyduAynen ya bundan bahsediyorsun herhalde
saat farki aklina gelmiyodur abla belki:)Gunaydinnn mutlu saglikli günler
Babam evde disari cikmiyor ya
Bazen hoşuna giden videyolari gönderiyor
Ama sabahin 6-7 sinde
gecmis olsun canim.allah safi ismiyle sifa versin insallahGünaydın
Çok üzgünüm babamı yoğun bakıma aldılar. Ciğerlerinde iltihap görülmüş duanızı bekliyorum
saka yapmissinGünaydin canlar
Olabilirmi ya böyle bisey +2 gördüm acaba neden
Mutsuz oldum
hic bilmiyorum daha buzlukta sarma var onumu yapsam diye dusunuyorum.Bugün evdekilere ne yemek yapacaksınız kızlar tıkandım
bendede nas agrisi yapiyo hic alisik degilim.gunduz uyumaya.Bebeğimi uyuturken uyuykalmışım, nasıl başım ağrıyor
bir yeni bilgi daha pgrenmıs olduk abla sayende balı hıc duymamıstım@Jasminium84 yasim kurufasulyenin icine kasigin ucuyla bal koyup öyle ısıttım
Eşim dünkü kadar aci degil dedi :)))
Sagol kuzum aklimizda olsun bundan sonra
Aynen canım çok şükür
Günaydın kuzum
Amin kuzumm inşallah
Amin balımm inanır mısın o kadar iyi geldi ki sanki gerçekten konuştum ve helalleştim, allahım mekanını cennet eylesin, huzurlu olsun
Aleykümselam kuzum
Öyle canımm çok şükür
Oldu valla kuzum çok şükür
Neden canımm neyin var ki
valla helal olsun eşine, kac yillik ev hanimiyim benim aklima gelmedi
cok sevindim tatlimm
Abin icin hem oku hemde bi sadaka cikarsan iyi olur
ne güzel uygulamaymis
Hayirdir cnm ne oldu
Dünkü menün kötüde degildi
Niye ki canm
genel bir karamsarlık var bu aralar adet yatçklastı sanırım onunda etkisi varaleykun selam canim
gunaydin canim. Tarti icin sikma canini cumaya halledersin daha. Canin neden sikkin
merhabalar canim.amin cumlemize saglik versin ins
İyiyiz elhamdulillah hepimiz.
Sen ve ailen nasil
Gunaydin abla.
Burdada gunes var ama hava soguk abla.
supersın abla
at kestanesi kremi surdum canım biraz daha ıyıa.selam canim, yanlis haraket mi yaptin acaba? Agri kremi sürüp dinlen canim
bılmıyorum kuzu genel bir durum sanırımneden canim?
super olmus cok usenıyordum9.Takımın Güzelleri
Menü sayfasına giderken zorlananlar,
Oraya gittikten sonra burayı bulamayanlar,
Sizlere bir kolaylık sağladım...
Bundan böyle her iki sayfada da yukarıdaki etikete tıkladığınızda sayfalar arası kolay geçiş yapabileceksiniz.
Desteği için @Kazen 'e teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2611723
Sagol ablaaman gülüm diz kapağına yada menüsküse zarar gelmişse baya baya koru hiç yorma o zaman kendi kendine iyileşme şansı olur , çok geçmiş olsun
cok sevindim ablaKizlarrrrr bugün güzel bi haber aldim
1 nisanda yeni araci firmaya gecmis olacam ya
Bugun tlf ettim, durum nedir nasil devam edecek diye
Gittigim iş yerinde fazla iş yokmus haftada 3 gün calisiyolarmis sadece kendi iscileri
O yüzden bunlar kisa calisma için basvurmuslar
Yani bana maaşımın yuzde 65 ini ödeyecekler
yakınladı canımMenün gayet iyiydi neden acaba canım regl dönemin mi başlıyor ? Neden canın sıkkın dilersen anlatabilirsin
Senin adına çok sevindim ablaBende işler kötü. Milli eğitim işe başlama dilekçemi reddetti bnm gibi herkesi. İnsanlar menfaatçiler diye atıp tutuyor yorum yapıyor.Bu canımı sıkıyor tabi tuzları kuru. Ben napıyım çocuğuma bakacak kimse yoktu zatn kredi kartıyla geçiniyorduk eylülden beri o da patlamak üzere
aman dikkat et canımBenim dertlerim bitmiyor, yine takildi belim sagdan, ben acaba ilerki yaslarda ne olacam yerimden kalkamicam Herhalde
Rabbım yardımcınız olsun canımGünaydın Kızlar kızım iki yaşına girdi malum. dün son aşısı için arayıp çağırdılar sonra yapsak mı diye sordum virüsten dolayı ama bakanlıktan aşıları yapmamamız hususunda haber gelmedi, sürekli sterilize ediliyor burası korkmayın dedi ve bugün ilk defa dışarı çıkacağız nerdeyse 3 hafta olacak evden hiç çıkmadık kızımla
benım kide 1000 paralı puzzle baslamısGunaydinnn mutlu saglikli günler
Babam evde disari cikmiyor ya
Bazen hoşuna giden videyolari gönderiyor
Ama sabahin 6-7 sinde
dun benimde oyleydı bugun eksiye gectı bırdenBugün sabah kalktım, dondum, kışın bu kadar soğuk değildi.
Gidip hemen kombiyi açtım, ardından tartıldım
Eksi geleceğim ümidiyle
Cumaya göre +1 deyim
Akşam yatarken de +1 idi.
Uyku işe yaramadı gece, çünkü geç yattım
Hala adet olmadım
Ama sancısı geçti ilginç şekilde, sanki bu ay olmayacak gibi
Üstelik fena aç hissediyorum, seviyeyi bozmak isteyecek kadar.
Zencefilli limonlu çayımı demledim içiyorum
Yaşta 37 oldu artık bugün
Git gide yaşlanıyorum galiba
cok gecmıs olsun canım Rabbım sifa versınGünaydın
Çok üzgünüm babamı yoğun bakıma aldılar. Ciğerlerinde iltihap görülmüş duanızı bekliyorum
Günaydın herkese. Akşamdn beri 10 sayfa birikmiş şaşı olmazsm iyi
Dün başım çok ağrıdı erkenn yattım.
Bugün 2.seviyeye başladm hurma o kadar tatlı geldi ki biraz zor yedim kendime şaşırdım
yenı yası hayırlı olsun kuzunun Rabbım bahtını acık etsınSelam kızlar
Kaç gündür gelmiyorum sebebini bende bilmiyorum ama teli alınca elime boş boş inst bakıyorum sadece
Pazar günü kızımın doğum günüydu yapmamayı içim elvermedi abisi ablası hevesliydi hemde ilerde abisi ablasına 1 yaş doğum gunlerini yapmisken ona yapmamak adaletsizlik olurdukimseyi davet etmedik ama davet etmiş gibi hazırlandım evi süsledik hamurisleri yaptım pastasını ortanca kızımla yaptım ailemizle kutladık annem babamda olsaydı iyiydi sanki biraz gonulde koydular
Arkadaşlar sizde durumlar nedir ya çevremde ciddiye almayan insanlar var ve kendimi zor tutuyorum kırmamak için
Misal annemle babam abim
Abim esnaf buna rağmen annemlerin yanından çıkmıyor hayırlı evlat yaBende fikrimi soyluyorum hata ediyorsunuz diyorum Allah korusun bişey olursa konuşurum ozaman diyorum ama hala cahillikte israrcilar..
Yürüyüş alanı var herkes yürüyor dediğimiz zaman t biz dikkat ediyoruz eve gidince temizligimize diyip haklı cikarmayya çalışıyorlar acaba bizmi abartiyoruz diye düşünmuyorum degil
bazen oluyor benimdeBebeğimi uyuturken uyuykalmışım, nasıl başım ağrıyor
Aa iyi ki hatirlattin valla bende bugün ona başlıyim..Tamam canım valla 30 günde kilo verme diye egzersiz var git gide sanırım zorlaşacak şu an kısa sürüyor Google Play'den indirdim
Allahim şifa versin canim. Insallah bir an önce tedavi olur çıkar.Günaydın
2 küçük çocuk olunca erkencilik kacinilmaz oluyor.afiyet olsun erkencisin
Bende simdi ev supurecegim canim yoksa vakit gecmeyecek.
evet bencedeöyle de işte ona çoktaaaaannnn gün aymış
iyi de sen de ne demeye gecenin bi körü arıyorsun ki
kesin artacak kiminle konuşsam bitik vaziyette
şu anda yapıyorum
günaydın canım
canımmm kaptaniçem mi doğmuş bugündoğumgünün kutlu olsun canımm, nice güzel yaşların olsun inşallah
geçmiş olsun canım daha önce bi hastalığı mı vardı
Evettt çok haklisin. Olumlu düşünelim.ablam Hem Abi hem abla gibiydi bize karsidaha kötü olmazdi Herhalde bi abin olsaydi
günaydin canim, ne güzel hapisten cikmis gibi olcaksiniz
canim her hastada eldiven falan degisir bukadar düsünüp kendine eziyet etme
babalar napsinlar
iyi düsün iyi olsun canim kötüyü cagirma
yaptik Bizde canim
dogum günün kutlu olsun canim ailenle birlikte nice saglikli mutlu yillariniz olsun insallah. Halledersin +1 insallah
Cok gecmis olsun canim Allahim sifasini versin ins
Sana da ablacimmm.mutlu ve huzurlu günler canlar
sanada abla
Yok adetim gectinisan sakasi yapim dedim olmadi
Ben kofte yapmayı düşünüyorumBugün evdekilere ne yemek yapacaksınız kızlar tıkandım
Amin canimbir yeni bilgi daha pgrenmıs olduk abla sayende balı hıc duymamıstım
genel bir karamsarlık var bu aralar adet yatçklastı sanırım onunda etkisi var
supersın abla
at kestanesi kremi surdum canım biraz daha ıyı
bılmıyorum kuzu genel bir durum sanırım
super olmus cok usenıyordum
Sagol abla
cok sevindim abla
yakınladı canım
hayırlısı olsun Poni
aman dikkat et canım
Rabbım yardımcınız olsun canım
benım kide 1000 paralı puzzle baslamıs
dun benimde oyleydı bugun eksiye gectı bırden
cok gecmıs olsun canım Rabbım sifa versın
supersın
yenı yası hayırlı olsun kuzunun Rabbım bahtını acık etsın
bazen oluyor benimde
Eşim normal de yarım gün evde oluyor onun evde oluşu sıkıntı değilde bu evhamlı halleri Bunaldi..Çocuklara iş veriyorum şöyle odalarından sorumlular ve Asya ile ilgilenmek zorundalar lakin hele oğlum 15 dk sonra Asya durmuyor seni istiyor diyip getirince kızıyorumsenin gibi kocasıyla birbirine düşkün biri de bunu diyorsa eyvah eyvahhhhh
olmadı evde patron ol çocuklara iş ver gülüm onların da canı sıkılıyor sağa sola kendilerini atıp duracaklar ne yapsınlar
Bende diyorum 1milyon kişide ölse icimizden birine bişey olmadıkça ciddiye almiyacaksinuz diyeYok canm onlar ciddiyetin farkında değil. Bizimkilerde öyleydi umreci bi tanıdıklarında virüs çıktı evden çıkmıyolar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?