Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oluruz Allah'ın izniyle daha önümüzde uzun yıllar var

Ekmek sut kaynaagi oldugu icin bende birakamiyorum

Sağol cnm. Annem rahatsızdı o da hasta. Birden oldu cnm taş düşürüyordu ciğer de iltihap çıktı
cok gecmis olsun canim. İns virus yoktur cabucak iyilesir
Günaydin canlar
Olabilirmi ya böyle bisey +2 gördüm acaba neden
Mutsuz oldum
bende arti 2 nasil olur diyecektimki 1 nisan yapmissin allah iyiligini versin
Ya ablam yaCevirdigim işler bu sıra bol bol ev işi yemek ara sıra cinnet geçirip çocukları boğma noktasına gelmek kocayı boşama düşünceleri felanda filan işte
ayyy hepimizin durumlar ayni valla canim.
ayy ne guzel bu gunleri gordugum gune sukredecegim. Hurma bile cok tatli geliyor ne guzel. 2 . seviye kac gun surecek canim
gunaydin kizlar.dr dan cikinca kan aldirdim.kan.aldirmam gerekecegini bildigim.icin hic bisey yememistim sabah.bakalim sonuclar ne cikacak.bide vitamin verdi
sonuctan bizide haberdar et canim

ne guzel olmus canim cocuklarda mutlu olmustur.
Hala ciddiye almayanlari bende anlayamiyorum malesef.
mutlu ve huzurlu günler canlar
sanada ablacim .
Elin nasil oldu

Bugün evdekilere ne yemek yapacaksınız kızlar tıkandım
bende sabahtan beri dusunuyorum.
Eriste pisirecegim sanirim yanina salata bide corba olabilir
Bebeğimi uyuturken uyuykalmışım, nasıl başım ağrıyor
Sizde de gündüz uykusu başağrısı yapıyor mu?
Bende biraz sersemlik oluyor ama dinlenmis olarak kalkiyirum

ahh ahh bu pc oyunlarına tam sarma dönemleri senin oğlanın 15 dk kardeşini yanında tutması bile mucize
allah yardımcın olsun ben tek neredeyse 19 yaşına girecek oğlanla bazen bunalıyorum de git leen başımdan diyorum siz küçük çocuklular nasıl baş ediyorsunuz helal olsun diyorum

elim iyi gülüm sadece mor dövme yaptırmışım gibi, damla şeklin de şirin bir iz var şimdilik :))

Nice hayirli ,guzel yaslarin olsun ins.
iyiki doğmuşsun,nice sağlıklı mutlu yıllara evlatlarinla ailenle insallah
Ya nice güzel yaşların olsun kaptanım❤
Nice saglikli mutlu yaşların olsun cnm
canımmm kaptaniçem mi doğmuş bugün doğumgünün kutlu olsun canımm, nice güzel yaşların olsun inşallah
dogum günün kutlu olsun canim ailenle birlikte nice saglikli mutlu yillariniz olsun insallah.
Yeni yaşın sağlıkla huzurla geçsin
kaptanım doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kızlar
İnşaallah herşey hepimiz için daha güzel olur.

14 gün canm. Belki de 21 yaparım kararsızım

Sağol canım sipariş veriym virüs daha da yayılmadan

c
sağ ol gülüm minnacık yer buzlu metale yapıştı yayılmaz zaten 3 . gün sızısı acısı bile yok şükür
beğenmene sevindim gülüm sade ve içten dilek olanını arayıp seçtimdi

İyiki dogdun canım

Benmki ramazana denk gelmediği için 14 gün. Ağustos takviminde 14 gün yapılmış. Seviyeler ilk çıktığında da 21 gün
14 gün yap o zaman canım
Süreci çok uzatma bence
Hatta haftada tek 36 saatlik oruçlar olan seviyeyi atlayıp pazartesi-persembe açlık oruçları yapılan seviyeye geçersen Ramazan'da zor süreçleri atlatmış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…