- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.941
Oluruz Allah'ın izniyle daha önümüzde uzun yıllar varAllah şifa versin kuzum inşallah
Aaa adet dönemin mi acaba ?
Hayırlı sonuçlar inşallah canım
Çok rahat ve çok tedirgin olmak da doğru değil aslında Allah yardımcımız olsun
İyi ettingözümüz seni arıyor ya
Yaptım canım ama tabi ki yemedim
Evet kuzum 28 marttı seninki de 29 Mart ve ikimiz de bu tarihlerde 75 olacaktık he heeeyyy
Ekmek sut kaynaagi oldugu icin bende birakamiyorumCanim karatay başlarda ara öğüne karşı değil. Ben karatay diyeti yaptigimda ara öğünde yapmıştım ve o zaman 40 gun de 10 kilo vermiştim. Aslinda ekmeği çıkarsam benim ki de karatay diyeti olacak ama emzirdigim için birden birakmal istemiyorum.
Yapiyordu yillarrrrrr önceBebeğimi uyuturken uyuykalmışım, nasıl başım ağrıyor
Sizde de gündüz uykusu başağrısı yapıyor mu?
cok gecmis olsun canim. İns virus yoktur cabucak iyilesirSağol cnm. Annem rahatsızdı o da hasta. Birden oldu cnm taş düşürüyordu ciğer de iltihap çıktı
bende arti 2 nasil olur diyecektimki 1 nisan yapmissin allah iyiligini versinGünaydin canlar
Olabilirmi ya böyle bisey +2 gördüm acaba neden
Mutsuz oldum
ayyy hepimizin durumlar ayni valla canim.Ya ablam yaCevirdigim işler bu sıra bol bol ev işi yemek ara sıra cinnet geçirip çocukları boğma noktasına gelmek kocayı boşama düşünceleri felanda filan işte
ayy ne guzel bu gunleri gordugum gune sukredecegim. Hurma bile cok tatli geliyor ne guzel. 2 . seviye kac gun surecek canimGünaydın herkese. Akşamdn beri 10 sayfa birikmiş şaşı olmazsm iyi
Dün başım çok ağrıdı erkenn yattım.
Bugün 2.seviyeye başladm hurma o kadar tatlı geldi ki biraz zor yedim kendime şaşırdım
sonuctan bizide haberdar et canimgunaydin kizlar.dr dan cikinca kan aldirdim.kan.aldirmam gerekecegini bildigim.icin hic bisey yememistim sabah.bakalim sonuclar ne cikacak.bide vitamin verdi
ne guzel olmus canim cocuklarda mutlu olmustur.Selam kızlar
Kaç gündür gelmiyorum sebebini bende bilmiyorum ama teli alınca elime boş boş inst bakıyorum sadece
Pazar günü kızımın doğum günüydu yapmamayı içim elvermedi abisi ablası hevesliydi hemde ilerde abisi ablasına 1 yaş doğum gunlerini yapmisken ona yapmamak adaletsizlik olurdukimseyi davet etmedik ama davet etmiş gibi hazırlandım evi süsledik hamurisleri yaptım pastasını ortanca kızımla yaptım ailemizle kutladık annem babamda olsaydı iyiydi sanki biraz gonulde koydular
Arkadaşlar sizde durumlar nedir ya çevremde ciddiye almayan insanlar var ve kendimi zor tutuyorum kırmamak için
Misal annemle babam abim
Abim esnaf buna rağmen annemlerin yanından çıkmıyor hayırlı evlat yaBende fikrimi soyluyorum hata ediyorsunuz diyorum Allah korusun bişey olursa konuşurum ozaman diyorum ama hala cahillikte israrcilar..
Yürüyüş alanı var herkes yürüyor dediğimiz zaman t biz dikkat ediyoruz eve gidince temizligimize diyip haklı cikarmayya çalışıyorlar acaba bizmi abartiyoruz diye düşünmuyorum degil
sanada ablacim .mutlu ve huzurlu günler canlar
bende sabahtan beri dusunuyorum.Bugün evdekilere ne yemek yapacaksınız kızlar tıkandım
Bende biraz sersemlik oluyor ama dinlenmis olarak kalkiyirumBebeğimi uyuturken uyuykalmışım, nasıl başım ağrıyor
Sizde de gündüz uykusu başağrısı yapıyor mu?
ahh ahh bu pc oyunlarına tam sarma dönemleri senin oğlanın 15 dk kardeşini yanında tutması bile mucizeEşim normal de yarım gün evde oluyor onun evde oluşu sıkıntı değilde bu evhamlı halleri Bunaldi..Çocuklara iş veriyorum şöyle odalarından sorumlular ve Asya ile ilgilenmek zorundalar lakin hele oğlum 15 dk sonra Asya durmuyor seni istiyor diyip getirince kızıyorum
Çünkü oynasa yavru duracak derdi bana verip PC başına geçmek
elim iyi gülüm sadece mor dövme yaptırmışım gibi, damla şeklin de şirin bir iz var şimdilik :))cok gecmis olsun canim. İns virus yoktur cabucak iyilesir
bende arti 2 nasil olur diyecektimki 1 nisan yapmissin allah iyiligini versin
ayyy hepimizin durumlar ayni valla canim.
ayy ne guzel bu gunleri gordugum gune sukredecegim. Hurma bile cok tatli geliyor ne guzel. 2 . seviye kac gun surecek canim
sonuctan bizide haberdar et canim
ne guzel olmus canim cocuklarda mutlu olmustur.
Hala ciddiye almayanlari bende anlayamiyorum malesef.
sanada ablacim .
Elin nasil oldu
bende sabahtan beri dusunuyorum.
Eriste pisirecegim sanirim yanina salata bide corba olabilir
Bende biraz sersemlik oluyor ama dinlenmis olarak kalkiyirum
5 yedim canm inceydi hurmalarımBende bunu merak ediyordum.
Kaç hurma yedin peki
Nice hayirli ,guzel yaslarin olsun ins.
iyiki doğmuşsun,nice sağlıklı mutlu yıllara evlatlarinla ailenle insallah
Ya nice güzel yaşların olsun kaptanım❤
Nice saglikli mutlu yaşların olsun cnm
canımmm kaptaniçem mi doğmuş bugündoğumgünün kutlu olsun canımm, nice güzel yaşların olsun inşallah
dogum günün kutlu olsun canim ailenle birlikte nice saglikli mutlu yillariniz olsun insallah.
Yeni yaşın sağlıkla huzurla geçsin
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kızlarkaptanım doğum günün kutlu olsun
14 gün canm. Belki de 21 yaparım kararsızımcok gecmis olsun canim. İns virus yoktur cabucak iyilesir
bende arti 2 nasil olur diyecektimki 1 nisan yapmissin allah iyiligini versin
ayyy hepimizin durumlar ayni valla canim.
ayy ne guzel bu gunleri gordugum gune sukredecegim. Hurma bile cok tatli geliyor ne guzel. 2 . seviye kac gun surecek canim
sonuctan bizide haberdar et canim
ne guzel olmus canim cocuklarda mutlu olmustur.
Hala ciddiye almayanlari bende anlayamiyorum malesef.
sanada ablacim .
Elin nasil oldu
bende sabahtan beri dusunuyorum.
Eriste pisirecegim sanirim yanina salata bide corba olabilir
Bende biraz sersemlik oluyor ama dinlenmis olarak kalkiyirum
Sağol canım sipariş veriym virüs daha da yayılmadanPoni Bon
Siteye güvenemiyorsan Trendyol üzerinden de getirebilirsin.
Magnezyum sülfat 'in toprakta kullanılan gübre versiyonu da var, karıştırma sakın, yenilebilir olması lazım
Aktar Diyarı İngiliz Tuzu (Epsom Salt-Magnezyum Sülfat) 1000 gr Aktar Diyarı TY-MDB-0327 | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Aktar Diyarı ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.ty.gl
1 ay değil mi normalde14 gün canm. Belki de 21 yaparım kararsızım
Benmki ramazana denk gelmediği için 14 gün. Ağustos takviminde 14 gün yapılmış. Seviyeler ilk çıktığında da 21 gün1 ay değil mi normalde
Aslında 3 günlük açlık oruçların Ramazan'a denk gelse çok güzel olurduBenmki ramazana denk gelmediği için 14 gün. Ağustos takviminde 14 gün yapılmış. Seviyeler ilk çıktığında da 21 gün
sağ ol gülüm minnacık yer buzlu metale yapıştı yayılmaz zaten 3 . gün sızısı acısı bile yok şükürekim2009
Geçmiş olsun canım
İlerlemeden geçer inşallah
Benimki bir ay sürmüştü, kola kadar yayılmıştı
Sen pozitif kadınsın
Yayılımını engellersin
Doğum günü kartvizitin de çok güzeldi, teşekkür ederim
İyiki dogdun canımekim2009
Geçmiş olsun canım
İlerlemeden geçer inşallah
Benimki bir ay sürmüştü, kola kadar yayılmıştı
Sen pozitif kadınsın
Yayılımını engellersin
Doğum günü kartvizitin de çok güzeldi, teşekkür ederim
14 gün yap o zaman canımBenmki ramazana denk gelmediği için 14 gün. Ağustos takviminde 14 gün yapılmış. Seviyeler ilk çıktığında da 21 gün
Sağol canımİyiki dogdun canım
31 mart menusu
12:00
Soganlı yumurta
2 kk peynir
5 Zeytın
Su: 2lt
Afiyet olsun canım1 nisan
14:00
1 su bardağı süt
18:00
3 yk bulgur pilavı
Su:2lt
Bende yemegı cogaltmayı istiyorum ama kılo veremem dıye korkuyorum bu cumadan sonra miktarlarımı artırmayı planlıyorum yapabilirsemSağol canım
Afiyet olsun canım
Ben neden bu kadar az yemeyi beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?