Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

guzel canim afiyet olsun
31 mart sali

o9.30
1 kase yogurt
1 elma
3 hurma

14.00
sekersiz turkkahvesi
2 kayisi
2 ceviz

18.30
1 tabak yesil fasulye
bi kac catal ev yapimi tursu
1 kase yogurt
spor yok malesef
su 2 lt gecmistir
afiyet olsun canim guzel
31 mart salı
11.30
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
6 zeytin

15.30
Bir sb süt
1 elma
2 yk yulaf ezmesi

17.00
Sade kahve
2 gün kurusu

19.30
6 yk ıspanak
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Salata
22.00
Yeşil elma
2.5 lt su
Spor yok
aksamki ekmek olmasada olurmus ama guzel canim
Guzel olmus canim afiyet olsun

31 mart menusu
12:00
Soganlı yumurta
2 kk peynir
5 Zeytın

Su: 2lt
cok az degilmi canim. Simdiden azaltirsan sonra ne yapacaksin
1 nisan

14:00
1 su bardağı süt

18:00
3 yk bulgur pilavı

Su:2lt
bugun de az yemissin canim.
kan sonuclarim cikti.troidim az calisiyomus bide kansizlik var.demirim cok dusuk.bide kirmizi kanim cok dusukmus
ilac vermistir heralde. İns duzene girer canim zamanla

Bugün zorlandım biraz enerji düşüklüğünden mi yoksa hurmalardn aldığım şeker yüzünden mi bi halsizlik hafif bi titreme geldi yemeğe yakın. Bu yüzden seviye atlamak istemiyorum

afiyet olsun canim guzel menu

Bugün zorlandım biraz enerji düşüklüğünden mi yoksa hurmalardn aldığım şeker yüzünden mi bi halsizlik hafif bi titreme geldi yemeğe yakın. Bu yüzden seviye atlamak istemiyorum
Hurma,incir veya kuruyemiş miydi yanlış mi hatırlıyorum ,bilmiyorum yarın kuruyemiş denesen nasıl olur ?

Sayılı gün çabuk geçer diye kendimi motive ediyorum

U UcanSupurge asi nasildi canim. Hijyen kurallarina uyuldumu benimde kac gundur kafamda deli sorular. Olmadi ebeyi arayip sorarim artik
Sıkıntı olmadı şükür canım iki hemşire aynı odada duruyorlardı masaları birbirinden uzak maskeli vaziyette duruyorlardı Kadın önce ellerine dezenfektan sürdü sonra eldiven giyindi çocuğa dokunmadı hiç tutmasını etmesini tarif etti biz tuttuk evden örtü götürmüştüm onun üzerinde tek aşıydı zaten vurdu çıktık hemen

Hurmaları fazla tüketmişsin diyecektim ama ilk günün diye birşey demedim.
Bence sana 3 tane yeterli olacaktır.
Ceviz yada fındıkta tüketebilirsin

İyi bari canim. Bende ayri bir korku olustu bakan aciklama yapinca. Vaka en cok gorulen 4 . ilmisiz . nerde kimde vae bilemeyince daha da tedirgin oluyorum. İlla yapilacaksa cok dikkat ederek gidip gelecegim mecbur

U UcanSupurge asi nasildi canim. Hijyen kurallarina uyuldumu benimde kac gundur kafamda deli sorular. Olmadi ebeyi arayip sorarim artik
Bizde bugun asi olduk pazartesi tel aradım nasıl yapalım diye sagolsun hemsiremiz dezenfekte edildikten sonra sabah saatlerinde ararım sizi gelirsiniz dedi
Oylede yaptık hızlı bir şekilde yapıp gönderdiler Allah razı olsun

İyi bari canim. Bende ayri bir korku olustu bakan aciklama yapinca. Vaka en cok gorulen 4 . ilmisiz . nerde kimde vae bilemeyince daha da tedirgin oluyorum. İlla yapilacaksa cok dikkat ederek gidip gelecegim mecbur
Bence tedirgin olmanızı gerektirecek birşey yok.
Vakalar yurtlara karantinaya alınanlardır.
İstanbul-Ankara-Konya 'nın yurtları kullanılmıştı.
Rahat olun, korku bağışıklığı zayıflatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…