- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.961
guzel canim afiyet olsun31 Mart salı
9.00
1 kase müsli kuru meyveli
Ara 1 bardak kefir
10 fındık avuç içi de yaban mersini kurusu
16.30
4 kaşık bulgur pilavı
Haşlanmış tavuk göğsü yarım
Salata yağsız
9.30
Yoğurt kürü
Su 2 den fazla
3. Gün egzersiz dk hesaplamadim çok da uzun sürmüyor ama etkili olduğunu düşünüyorumFitt_anne
afiyet olsun canim guzel31 mart sali
o9.30
1 kase yogurt
1 elma
3 hurma
14.00
sekersiz turkkahvesi
2 kayisi
2 ceviz
18.30
1 tabak yesil fasulye
bi kac catal ev yapimi tursu
1 kase yogurt
spor yok malesef
su 2 lt gecmistir
aksamki ekmek olmasada olurmus ama guzel canim31 mart salı
11.30
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
6 zeytin
15.30
Bir sb süt
1 elma
2 yk yulaf ezmesi
17.00
Sade kahve
2 gün kurusu
19.30
6 yk ıspanak
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Salata
22.00
Yeşil elma
2.5 lt su
Spor yok
Guzel olmus canim afiyet olsun1 Nisan Çarşamba
11:30=== 2 fincan kabak çekirdeği
5 adet kaju
3 haşlama yumurta
4 parça Antep peyniri
Maydanoz
17:50=== 4 yk bakla yemeği
3 kase sarımsaklı yoğurt
1 adet kuru soğan
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
Fitt_anne 180 puan
cok az degilmi canim. Simdiden azaltirsan sonra ne yapacaksin31 mart menusu
12:00
Soganlı yumurta
2 kk peynir
5 Zeytın
Su: 2lt
bugun de az yemissin canim.1 nisan
14:00
1 su bardağı süt
18:00
3 yk bulgur pilavı
Su:2lt
ilac vermistir heralde. İns duzene girer canim zamanlakan sonuclarim cikti.troidim az calisiyomus bide kansizlik var.demirim cok dusuk.bide kirmizi kanim cok dusukmus
Şikayetlerinden belliydi zaten canım inşallah ilaçlar tez zamanda fayda eder de biraz rahatlarsın geçmiş olsun tekrardan kuzumkan sonuclarim cikti.troidim az calisiyomus bide kansizlik var.demirim cok dusuk.bide kirmizi kanim cok dusukmus
Hepsi de kilo verimine engelkan sonuclarim cikti.troidim az calisiyomus bide kansizlik var.demirim cok dusuk.bide kirmizi kanim cok dusukmus
Bugün zorlandım biraz enerji düşüklüğünden mi yoksa hurmalardn aldığım şeker yüzünden mi bi halsizlik hafif bi titreme geldi yemeğe yakın. Bu yüzden seviye atlamak istemiyorum14 gün yap o zaman canım
Süreci çok uzatma bence
Hatta haftada tek 36 saatlik oruçlar olan seviyeyi atlayıp pazartesi-persembe açlık oruçları yapılan seviyeye geçersen Ramazan'da zor süreçleri atlatmış olursun
afiyet olsun canim guzel menu1 Nisan Çarşamba
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
2 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
1 domates
1 salatalık
3 yaprak kıvırcık marul
18:30
1 tabak kuru patlıcan-biber kavurması
3-4 kaşık sarımsaklı yoğurt
Su:şimdilik 2 buçuk litre
Spor:35 dakika Leslie 105 puan 500 ip atlama 100 puan
Toplam:205 puanFitt_anne
Hurma,incir veya kuruyemiş miydi yanlış mi hatırlıyorum ,bilmiyorum yarın kuruyemiş denesen nasıl olur ?Bugün zorlandım biraz enerji düşüklüğünden mi yoksa hurmalardn aldığım şeker yüzünden mi bi halsizlik hafif bi titreme geldi yemeğe yakın. Bu yüzden seviye atlamak istemiyorum
Yapıp kahvemi geliyorumKizlarr herkesler nerde bu aksam niye bu kadar sessiz buralar
Kahveleri alin gelin sohbet edek
Sayılı gün çabuk geçer diye kendimi motive ediyorumahh ahh bu pc oyunlarına tam sarma dönemleri senin oğlanın 15 dk kardeşini yanında tutması bile mucize
allah yardımcın olsun ben tek neredeyse 19 yaşına girecek oğlanla bazen bunalıyorum de git leen başımdan diyorum siz küçük çocuklular nasıl baş ediyorsunuz helal olsun diyorum
Sıkıntı olmadı şükür canım iki hemşire aynı odada duruyorlardı masaları birbirinden uzak maskeli vaziyette duruyorlardı Kadın önce ellerine dezenfektan sürdü sonra eldiven giyindi çocuğa dokunmadı hiç tutmasını etmesini tarif etti biz tuttuk evden örtü götürmüştüm onun üzerinde tek aşıydı zaten vurdu çıktık hemenU UcanSupurge asi nasildi canim. Hijyen kurallarina uyuldumu benimde kac gundur kafamda deli sorular. Olmadi ebeyi arayip sorarim artik
Saya saya 3 haftayi bitirdik karantinada gecer bu gunlerde diyip umut edecegiz demiSayılı gün çabuk geçer diye kendimi motive ediyorum
Hurmaları fazla tüketmişsin diyecektim ama ilk günün diye birşey demedim.Bugün zorlandım biraz enerji düşüklüğünden mi yoksa hurmalardn aldığım şeker yüzünden mi bi halsizlik hafif bi titreme geldi yemeğe yakın. Bu yüzden seviye atlamak istemiyorum
İyi bari canim. Bende ayri bir korku olustu bakan aciklama yapinca. Vaka en cok gorulen 4 . ilmisiz . nerde kimde vae bilemeyince daha da tedirgin oluyorum. İlla yapilacaksa cok dikkat ederek gidip gelecegim mecburSıkıntı olmadı şükür canım iki hemşire aynı odada duruyorlardı masaları birbirinden uzak maskeli vaziyette duruyorlardı Kadın önce ellerine dezenfektan sürdü sonra eldiven giyindi çocuğa dokunmadı hiç tutmasını etmesini tarif etti biz tuttuk evden örtü götürmüştüm onun üzerinde tek aşıydı zaten vurdu çıktık hemen
Bizde bugun asi olduk pazartesi tel aradım nasıl yapalım diye sagolsun hemsiremiz dezenfekte edildikten sonra sabah saatlerinde ararım sizi gelirsiniz dediU UcanSupurge asi nasildi canim. Hijyen kurallarina uyuldumu benimde kac gundur kafamda deli sorular. Olmadi ebeyi arayip sorarim artik
Bence tedirgin olmanızı gerektirecek birşey yok.İyi bari canim. Bende ayri bir korku olustu bakan aciklama yapinca. Vaka en cok gorulen 4 . ilmisiz . nerde kimde vae bilemeyince daha da tedirgin oluyorum. İlla yapilacaksa cok dikkat ederek gidip gelecegim mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?