Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok iyi olmus. Bende arayip gidiyim en iyisi sagolsun bizim hemsiremizde ilgilidir.
İns agrisiz gecer kuzunun asisi canim.

U UcanSupurge ins sizinkide agrisiz gecer canim

Bence tedirgin olmanızı gerektirecek birşey yok.
Vakalar yurtlara karantinaya alınanlardır.
İstanbul-Ankara-Konya 'nın yurtları kullanılmıştı.
Rahat olun, korku bağışıklığı zayıflatır.
Bu zamana kadar takmiyordum pek canim.
Ama hala disarda rahatca dolasanlari soyluyor esim ise gidip gelirken goruyorr.
Bilmiyorum canim ya ins oyledir

Yapılan test sayısı her gün bir öncekine göre artmasına rağmen, pozitif çıkan vaka sayısı artmıyor.
Bu istatistik iyiye gittiğimizi gösteriyor.
Ölüm sayısına takılmayın, bi önemi yok
Çünkü hasta olanlardan ek hastalığı olanların ölme ihtimali yüksek (Allah bilir tabi)

Kizlarr herkesler nerde bu aksam niye bu kadar sessiz buralar

Kahveleri alin gelin sohbet edek
Bugün çok yorucuydu. Miniğim uyudu tam ablası geldi uyandırdı uykusu kaçtı şimdi de eşim uyutmaya çalışıyor bnde uzandım biraz. Çay kahve içemiyorum hala ya limonlu bi kaç denedim çayı gitmedi hiç

Saya saya 3 haftayi bitirdik karantinada gecer bu gunlerde diyip umut edecegiz demi
Aynen oyle balım hamileligimde uygulama indirmiştim gün sayiyorduk 280gunu sabırlı bitirdik üzerine 1 hafta daha saydım son ay geçmek bilmedi hele amma geçti gitti sağlıcakla kavusmustum kizima
Bı kaç ay sonra bugünleri bir anı olarak hatırlayıp konuşacaz
Cok iyi olmus. Bende arayip gidiyim en iyisi sagolsun bizim hemsiremizde ilgilidir.
İns agrisiz gecer kuzunun asisi canim.

U UcanSupurge ins sizinkide agrisiz gecer canim
Ağrı ateş yapabilir dedi karma aşı olduk ama şimdilik iyi şükür cnm

cok az degilmi canim. Simdiden azaltirsan sonra ne yapacaksin
bugun de az yemissin canim.
ilac vermistir heralde. İns duzene girer canim zamanla
Şikayetlerinden belliydi zaten canım inşallah ilaçlar tez zamanda fayda eder de biraz rahatlarsın geçmiş olsun tekrardan kuzum
Hepsi de kilo verimine engel
İlaç başladın di mi canım
Bak gör bundan sonra şikayetlerin nasıl düzelecek
Değerlerin yükselir inşaallah canım. Geçen seviyelerin iyi geldiğindn bahsetmiştim okuyamadn galiba canm düşünmez misin
sagolun kizlar.sonuclar bana mail le geldi.dr umada gitmistir yarin gorur sonuclari ve beni ariycak..galiba demir ilaci verip troid ilacini yukselticek dozunu.anemi var bende zaten 5 e dusmus .3 ay ilac kullaniyorum duzeliyorum bitince bi kac ay sonra geri basliyo. Poni Bon
benim fc yok oyuzden takip edemem diye yapamam heralde yapabilirmiyorum bilmiyorumki
kv de onu yapiyo ama bazi yiyceklere tam uymuyo 2 haftada 5 kilo verdi bide

1700aliyorum cnm doğum günü nedeniyle biraz coştum ama duzenime döndüm iki gündür

Iyiki dogmussun kaptanice nice mutlu yaslarin olsun Ailenle :)

Günaydın

Çok üzgünüm babamı yoğun bakıma aldılar. Ciğerlerinde iltihap görülmüş duanızı bekliyorum

Allahım şifa versin inşallah

Günaydin canlar
Olabilirmi ya böyle bisey +2 gördüm acaba neden
Mutsuz oldum

Nisan şakasiymis inanasm gelmemisti zaten

Ne guzel yaa

Iyi yaşlari mutlu gunleri olsun yavrunun canımm. Bazılari hala ciddiye almiyor bende anlamiyorm ama sen dogru olanı yapiyorsun

İstersen seviyeleri atabilirim sana. Kilodan öte şifa için düşün derim. B12si yükselen bile okudum ki genelde düşünce takviye gerekir genelde. Troid seviyesi normale dönen hatta nodülleri küçülenler bile var mutlaka düşün canım

Bu arada kv çok iyi vermiş helal. Mesela yiyecek olarak neye uymuyor

sana zahmet atarmisin bi canim.okuyum iyce ..
Bu arada kv çok iyi vermil helal. Mesela yiyecek olarak neye uymuyor
yani cok bisey degil mesela gecen etli manti yapmistik 1 tane tadina bakti sadece.bide sarma bulgurlu ama icinde pirincde var ama yedi...sivi alimina dikkat ediyo yemek saatlerine felan dikkat ediyo..sadece bi kac kere Yasaklilardan tadimlik yedi..

Iyi geceler kızlar oğlan uyudu bende uyuyim dinleniym :) bu arada cocugn odasına stor takicam karanlık yapicam belki sabah okadar erken kalkmaz umudum var böyle bişey deneyip olumlu yonunu göreniniz varmı enazindan 9bucuk 10 gbi kalksa cok iyi olurdu :)

Ben sinema perdelerin den aldım pınar baya etkili oluyor

Kvdene bozdun de msj olarak attım canm 1.seviyeyi

Ben de yarın zatürree aşısı için gideceğim özellikle şu anda çok önemli getirmelisin mutlaka dedi saat verdi yoğunluk olmuyor dedi inşallah öyledir istanbuldayım ve zaten buralar daha sıkıntı..Allah yardımcımız olsun.

Canım annemler Amasyada ablamlar samsunda ..annem diyor ki kızım biz çıkamıyoruz zaten yasak ama her şey eskiden nasılsa öyle devam ediyor diyor..çocuklar sokakta kadınlar mahallede köşelerde oturmakta ben bu işi anlamadım..rahat geziyor herkes küçük yerler fena patlayacak. Allah korusun

Canım çok iyi spor da var sadece su az gibi ama yatana kadar artar o da.
31 mart menusu
12:00
Soganlı yumurta
2 kk peynir
5 Zeytın

Su: 2lt
Canım çok az yemişsin maaşallah iyi dayandın.
1 nisan

14:00
1 su bardağı süt

18:00
3 yk bulgur pilavı

Su:2lt
Süpersin
1 nisan carsamba
12.30
1 yumurta marul yesil soganla salata
1 dlm peynir
4 zeytin

3 kasik nohut yemegi
Koca bir tabak salata
1 kase yigurt

Su 2 litre
Spor yok simdilik aksam yaparim ins
güzel
Canım spor çok güzel..ve ekmek yemeden ne güzel dayanıyorsun darısı başıma ben 1 2 dilim de olsa yiyorum.
Güzel menü
Canım güzel olmuş ancak hem bal hem reçel azıcık fazla ama ben de kaçırıyorum bu şekil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…