- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.981
Cok iyi olmus. Bende arayip gidiyim en iyisi sagolsun bizim hemsiremizde ilgilidir.Bizde bugun asi olduk pazartesi tel aradım nasıl yapalım diye sagolsun hemsiremiz dezenfekte edildikten sonra sabah saatlerinde ararım sizi gelirsiniz dedi
Oylede yaptık hızlı bir şekilde yapıp gönderdiler Allah razı olsun
Bu zamana kadar takmiyordum pek canim.Bence tedirgin olmanızı gerektirecek birşey yok.
Vakalar yurtlara karantinaya alınanlardır.
İstanbul-Ankara-Konya 'nın yurtları kullanılmıştı.
Rahat olun, korku bağışıklığı zayıflatır.
Yapılan test sayısı her gün bir öncekine göre artmasına rağmen, pozitif çıkan vaka sayısı artmıyor.Bu zamana kadar takmiyordum pek canim.
Ama hala disarda rahatca dolasanlari soyluyor esim ise gidip gelirken goruyorr.
Bilmiyorum canim ya ins oyledir
Değerlerin yükselir inşaallah canım. Geçen seviyelerin iyi geldiğindn bahsetmiştim okuyamadn galiba canm düşünmez misinkan sonuclarim cikti.troidim az calisiyomus bide kansizlik var.demirim cok dusuk.bide kirmizi kanim cok dusukmus
Bugün çok yorucuydu. Miniğim uyudu tam ablası geldi uyandırdı uykusu kaçtı şimdi de eşim uyutmaya çalışıyor bnde uzandım biraz. Çay kahve içemiyorum hala ya limonlu bi kaç denedim çayı gitmedi hiçKizlarr herkesler nerde bu aksam niye bu kadar sessiz buralar
Kahveleri alin gelin sohbet edek
Evet canm yarın ceviz deneyeceğim. Hurma kan şekerimi dengesizleştirdiHurma,incir veya kuruyemiş miydi yanlış mi hatırlıyorum ,bilmiyorum yarın kuruyemiş denesen nasıl olur ?
Aynen oyle balım hamileligimde uygulama indirmiştim gün sayiyorduk 280gunu sabırlı bitirdik üzerine 1 hafta daha saydım son ay geçmek bilmedi hele amma geçti gitti sağlıcakla kavusmustum kizimaSaya saya 3 haftayi bitirdik karantinada gecer bu gunlerde diyip umut edecegiz demi
Ağrı ateş yapabilir dedi karma aşı olduk ama şimdilik iyi şükür cnmCok iyi olmus. Bende arayip gidiyim en iyisi sagolsun bizim hemsiremizde ilgilidir.
İns agrisiz gecer kuzunun asisi canim.
U UcanSupurge ins sizinkide agrisiz gecer canim
cok az degilmi canim. Simdiden azaltirsan sonra ne yapacaksin
bugun de az yemissin canim.
ilac vermistir heralde. İns duzene girer canim zamanla
Şikayetlerinden belliydi zaten canım inşallah ilaçlar tez zamanda fayda eder de biraz rahatlarsın geçmiş olsun tekrardan kuzum
Hepsi de kilo verimine engel
İlaç başladın di mi canım
Bak gör bundan sonra şikayetlerin nasıl düzelecek
sagolun kizlar.sonuclar bana mail le geldi.dr umada gitmistir yarin gorur sonuclari ve beni ariycak..galiba demir ilaci verip troid ilacini yukselticek dozunu.anemi var bende zaten 5 e dusmus .3 ay ilac kullaniyorum duzeliyorum bitince bi kac ay sonra geri basliyo.Değerlerin yükselir inşaallah canım. Geçen seviyelerin iyi geldiğindn bahsetmiştim okuyamadn galiba canm düşünmez misin
1700aliyorum cnm doğum günü nedeniyle biraz coştum ama duzenime döndüm iki gündürhadi bakalım inşallah canım
gunluk kac kalori alıyorsun dilek
bir cogu bendende var
tesekkur ederım
kullananlar var canım
ne zamandır degıstırecektık canım cocukları odalarına gecırınce evdede kalınca
yerlerini degıstırdım canım
ıyı dogmus mınık kuzu Rabbım saglıklı ve huzurlu omurler versın
evet canım cocuklar kendi odalarına gectı ler artık
Bugün sabah kalktım, dondum, kışın bu kadar soğuk değildi.
Gidip hemen kombiyi açtım, ardından tartıldım
Eksi geleceğim ümidiyle
Cumaya göre +1 deyim
Akşam yatarken de +1 idi.
Uyku işe yaramadı gece, çünkü geç yattım
Hala adet olmadım
Ama sancısı geçti ilginç şekilde, sanki bu ay olmayacak gibi
Üstelik fena aç hissediyorum, seviyeyi bozmak isteyecek kadar.
Zencefilli limonlu çayımı demledim içiyorum
Yaşta 37 oldu artık bugün
Git gide yaşlanıyorum galiba
Günaydın
Çok üzgünüm babamı yoğun bakıma aldılar. Ciğerlerinde iltihap görülmüş duanızı bekliyorum
Günaydin canlar
Olabilirmi ya böyle bisey +2 gördüm acaba neden
Mutsuz oldum
Günaydın herkese. Akşamdn beri 10 sayfa birikmiş şaşı olmazsm iyi
Dün başım çok ağrıdı erkenn yattım.
Bugün 2.seviyeye başladm hurma o kadar tatlı geldi ki biraz zor yedim kendime şaşırdım
Selam kızlar
Kaç gündür gelmiyorum sebebini bende bilmiyorum ama teli alınca elime boş boş inst bakıyorum sadece
Pazar günü kızımın doğum günüydu yapmamayı içim elvermedi abisi ablası hevesliydi hemde ilerde abisi ablasına 1 yaş doğum gunlerini yapmisken ona yapmamak adaletsizlik olurdukimseyi davet etmedik ama davet etmiş gibi hazırlandım evi süsledik hamurisleri yaptım pastasını ortanca kızımla yaptım ailemizle kutladık annem babamda olsaydı iyiydi sanki biraz gonulde koydular
Arkadaşlar sizde durumlar nedir ya çevremde ciddiye almayan insanlar var ve kendimi zor tutuyorum kırmamak için
Misal annemle babam abim
Abim esnaf buna rağmen annemlerin yanından çıkmıyor hayırlı evlat yaBende fikrimi soyluyorum hata ediyorsunuz diyorum Allah korusun bişey olursa konuşurum ozaman diyorum ama hala cahillikte israrcilar..
Yürüyüş alanı var herkes yürüyor dediğimiz zaman t biz dikkat ediyoruz eve gidince temizligimize diyip haklı cikarmayya çalışıyorlar acaba bizmi abartiyoruz diye düşünmuyorum degil
Bebeğimi uyuturken uyuykalmışım, nasıl başım ağrıyor
Sizde de gündüz uykusu başağrısı yapıyor mu?
İstersen seviyeleri atabilirim sana. Kilodan öte şifa için düşün derim. B12si yükselen bile okudum ki genelde düşünce takviye gerekir genelde. Troid seviyesi normale dönen hatta nodülleri küçülenler bile var mutlaka düşün canımsagolun kizlar.sonuclar bana mail le geldi.dr umada gitmistir yarin gorur sonuclari ve beni ariycak..galiba demir ilaci verip troid ilacini yukselticek dozunu.anemi var bende zaten 5 e dusmus .3 ay ilac kullaniyorum duzeliyorum bitince bi kac ay sonra geri basliyo.Poni Bon
benim fc yok oyuzden takip edemem diye yapamam heralde yapabilirmiyorum bilmiyorumki
kv de onu yapiyo ama bazi yiyceklere tam uymuyo 2 haftada 5 kilo verdi bide
Bu arada kv çok iyi vermiş helal. Mesela yiyecek olarak neye uymuyorsagolun kizlar.sonuclar bana mail le geldi.dr umada gitmistir yarin gorur sonuclari ve beni ariycak..galiba demir ilaci verip troid ilacini yukselticek dozunu.anemi var bende zaten 5 e dusmus .3 ay ilac kullaniyorum duzeliyorum bitince bi kac ay sonra geri basliyo.Poni Bon
benim fc yok oyuzden takip edemem diye yapamam heralde yapabilirmiyorum bilmiyorumki
kv de onu yapiyo ama bazi yiyceklere tam uymuyo 2 haftada 5 kilo verdi bide
sana zahmet atarmisin bi canim.okuyum iyce ..İstersen seviyeleri atabilirim sana. Kilodan öte şifa için düşün derim. B12si yükselen bile okudum ki genelde düşünce takviye gerekir genelde. Troid seviyesi normale dönen hatta nodülleri küçülenler bile var mutlaka düşün canım
yani cok bisey degil mesela gecen etli manti yapmistik 1 tane tadina bakti sadece.bide sarma bulgurlu ama icinde pirincde var ama yedi...sivi alimina dikkat ediyo yemek saatlerine felan dikkat ediyo..sadece bi kac kere Yasaklilardan tadimlik yedi..Bu arada kv çok iyi vermil helal. Mesela yiyecek olarak neye uymuyor
Ben sinema perdelerin den aldım pınar baya etkili oluyorIyi geceler kızlar oğlan uyudu bende uyuyim dinleniym :) bu arada cocugn odasına stor takicam karanlık yapicam belki sabah okadar erken kalkmaz umudum var böyle bişey deneyip olumlu yonunu göreniniz varmı enazindan 9bucuk 10 gbi kalksa cok iyi olurdu :)
Kvdene bozdun desana zahmet atarmisin bi canim.okuyum iyce ..
yani cok bisey degil mesela gecen etli manti yapmistik 1 tane tadina bakti sadece.bide sarma bulgurlu ama icinde pirincde var ama yedi...sivi alimina dikkat ediyo yemek saatlerine felan dikkat ediyo..sadece bi kac kere Yasaklilardan tadimlik yedi..
Ben de yarın zatürree aşısı için gideceğim özellikle şu anda çok önemli getirmelisin mutlaka dedi saat verdi yoğunluk olmuyor dedi inşallah öyledir istanbuldayım ve zaten buralar daha sıkıntı..Allah yardımcımız olsun.Sıkıntı olmadı şükür canım iki hemşire aynı odada duruyorlardı masaları birbirinden uzak maskeli vaziyette duruyorlardı Kadın önce ellerine dezenfektan sürdü sonra eldiven giyindi çocuğa dokunmadı hiç tutmasını etmesini tarif etti biz tuttuk evden örtü götürmüştüm onun üzerinde tek aşıydı zaten vurdu çıktık hemen
Canım annemler Amasyada ablamlar samsunda ..annem diyor ki kızım biz çıkamıyoruz zaten yasak ama her şey eskiden nasılsa öyle devam ediyor diyor..çocuklar sokakta kadınlar mahallede köşelerde oturmakta ben bu işi anlamadım..rahat geziyor herkes küçük yerler fena patlayacak. Allah korusunBu zamana kadar takmiyordum pek canim.
Ama hala disarda rahatca dolasanlari soyluyor esim ise gidip gelirken goruyorr.
Bilmiyorum canim ya ins oyledir
Canım çok iyi spor da var sadece su az gibi ama yatana kadar artar o da.1 Nisan Çarşamba
11:30=== 2 fincan kabak çekirdeği
5 adet kaju
3 haşlama yumurta
4 parça Antep peyniri
Maydanoz
17:50=== 4 yk bakla yemeği
3 kase sarımsaklı yoğurt
1 adet kuru soğan
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
Fitt_anne 180 puan
Canım çok az yemişsin maaşallah iyi dayandın.31 mart menusu
12:00
Soganlı yumurta
2 kk peynir
5 Zeytın
Su: 2lt
Süpersin1 nisan
14:00
1 su bardağı süt
18:00
3 yk bulgur pilavı
Su:2lt
1 nisan carsamba
12.30
1 yumurta marul yesil soganla salata
1 dlm peynir
4 zeytin
3 kasik nohut yemegi
Koca bir tabak salata
1 kase yigurt
Su 2 litre
Spor yok simdilik aksam yaparim ins
Canım spor çok güzel..ve ekmek yemeden ne güzel dayanıyorsun darısı başıma ben 1 2 dilim de olsa yiyorum.1 Nisan Çarşamba
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
2 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
1 domates
1 salatalık
3 yaprak kıvırcık marul
18:30
1 tabak kuru patlıcan-biber kavurması
3-4 kaşık sarımsaklı yoğurt
Su:şimdilik 2 buçuk litre
Spor:35 dakika Leslie 105 puan 500 ip atlama 100 puan
Toplam:205 puanFitt_anne
Güzel menüY.Şifa 2.seviye 1.gün
Menüm
11.30
5 hurma
Yeşilçay
17.30
Yarım kase unsuz ayran çorbası (buğday,nohut,fasulye)
1 kase kuru biber dolması (yassı ve miniklerdi saymadım)
1 kabak dolması
Yarım kase yoğurt
Su: 1.5 lt civarı (3 lt içmek için kendimi zorlamayacağım artık yaptığım sistemde Ahmet Apa susadıkça için zorlamayın diyor)
Spor yok
Canım güzel olmuş ancak hem bal hem reçel azıcık fazla ama ben de kaçırıyorum bu şekil.1 nisan çarşamba
13:15-13:35 arası
2 servis k.yumurtalı kaşarlı menemen
1 ekmekten yapılan kaşarlı tostun (6 dilime böldüm) 2 dilimi
1 t. k. çilek reçeli
1 t.k tereyağı
1 ç.k bal
arada yeşil çay limonlu
19:30
1 b. hindiba kahvesi
22:05
bir bardak süte 1 kaşe lif takviyesi
1 kase çilek
su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?