- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.701
kızlar nerdesiniz yaa, ayy bunarın hepsi benden beter sendromda galiba
benimki yavaş yavaş geçiyor, kalkıyor kara bulutlar üzerimden hadi gelinde 2 lafın belini kıralım
canım ben karatay topigindeyim artık karatay yapıcam 6 kiloda öyle versem gerisi gelir inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
cnm ben sana şöyle özetleyeyim Aycangül bize tarih veriyo o tarihlerde ağda yada epilasyon yapıyoruz bu kadar basit işte ,bu tarihleride her ay güncelliyo 1. sayfasında
Geçmiş olsun bende evden çıkarken anlayıp sadece mont almıştım üzerime kardeşim ince tişörtleydi şemsiye bulamadık şal aldım üstünü örtsün diye sonra kendime trençkot alcaktım aldım hemen giydirdim şalıda başına örttü o halde bile sırılsıklam olduUff neyse işimizi hallettik o bile mutlu etmeye yetti zaten.
Utancımdan topice giremiyorum günlerdir, yediklerimden hiç bahsetmicem ama yarından itibaren tekrar diyete başlıyorum :S Yoksa 72 ye geri çıkıcam
İyi akşamlar herkese, her haftasonu olduğu gibi bu haftasonu da kaçamaklarım vardı maalesefama diğer diyetlerde kaçamk yapınca pes ediyordum bu sefer pes etmiyorum yarından itibaren daha çok dikkat edeceğim.
Kaçamak yaptım ama sporu daha fazla yaptım umarım dengelemiştir.
Bu arada mursh yarın mesajını dört gözle beklicem
Yarın görüşmek üzere iyi akşamlar kızlar...
Edacım valla bu kocalar bizi besliyor, hormon etkisi yapıyorlar bize galiba, evlenmeden önce aşk zayıflatıyor, evlendikten sonraki aşk insanı şişmanlatıyor bence
SEDA SAYAN gibi , her sabah programında diyordu ya, açım aaaaaççç, aç geziyorum hanımlar diye feryat ediyordu kadın, bencede valla aç kalmadan zayıflamak imkansız, bukadar zaman tok gezdikte ne oldu " YARMAGÜL" gibi olduk
kesinliklee
üff ama zayıflamam lazım
yaz geldi ne giycez bizz
dün bu gazla size menümü yazıyım
Sabah kahvaltıda
sucuklu kaşarlı yumurta
beyaz peynir
salata
ara yok
öğle yok
akşam yok
aç yattım
SEDA SAYAN gibi , her sabah programında diyordu ya, açım aaaaaççç, aç geziyorum hanımlar diye feryat ediyordu kadın, bencede valla aç kalmadan zayıflamak imkansız, bukadar zaman tok gezdikte ne oldu " YARMAGÜL" gibi oldukbirazda aç geselimde fatmagül gibi olalım bari
Kızlar günaydınnnn ...
Herkese süper bı hafta olsun.Herkesin aklından gönünden geçen bütün iyilikler güzellikler gerçek olsun...
Cumartesi 17:00 de kuafordeydım 20:00 de ısım anca bıttı...Amma syres yaptım yahuu..Önce sacımı boyattım sonr bacak kollar yuz lazere gırdım.Gene baya acıdıSaç rengım gene bı degısık oldu.Kuaforumun elı bı tek durmuyor deney faresı gıbıyım devamlı az ondan az bundan dıyıp renk karıstırıyor.Bu sefer degısık bı kızıl koydu renk hurremın az koyusu oldu.Bunuda sevdım tabı yıkadıkca oturuyor benım sac rengım degısık bı renk cıkıyor ortaya...
Pazar gunu sabah bı uyandım karın agrısıyla wc ye bı gıttım kı ne goreyım regl olmusum.Dunde bızım bebegımızın mevlutu vardı 35 40 kısıye servıs yap bulasıkları yerlestır.Hem karnım agrıyor hem yorgunluk bıde bı bılezık takmıstım sabahtan vucudum sısınce bılezık aksam cıkmadı kolumdan allahım hala cnm acıyor zar zor cıkardım bılezıgı.Ayy yorucu bı pazardı aksam hıc oturmadım hep odamda uzandım survıvoru ızledım ...
Kızlarrr dun bısey duydum burda bır ozel hstane var.Hastanede bı dıyetısyen varmıs cok guzel zayıflatıyormus ınsanı.Tavsıye uzerıne gıtmeyı dusunuyorum en azından bı fıkır alırım.Kanımı tahlılı felan ıstıyormus bende ıstıyordum zaten bı tahlıl kolestrol tansıyon seker felan bı baktırıyım dıe.Hemde durumumu anlatırım oda bana beslenmem hakkında bılgı verır.Eger ınanırsam kadına devam ederım.Herseyı denedım bı bunu denemedım bıde bunu denemek ıstıyorum bakalım sonuc ne olacak.Tabı regl bıtmesını beklıycem...
Dün tabı mevlut olunca pılavlar tavuklar havada ucustu....
Mursh hiç düşünme kesin başla o diyetisyene, sağlıklı zayıflamak gibisi varmı yaa dr kontrolünde olmak süper bişey, hemde hiç bozmuyor insan ozaman diyeti, çünkü birine hesap verme mantığı ile kendine sahip oluyorsun. çok güzel bir karar vermişsin
kuzucum diyetisyene gideceksen kafanda ben zayıflıcam, diyetisyen listesine uyacağım diyeceksin
ben mesela hastanede çalışırken diyetisyenimizi çok severdim sürekli yanına giderdim muhabbet ederdik ama
listesine bir türlü uyamadım
((
uyulursa kesin veriliyo zaten gelen kadınlar vardı her ay bakıyodum patır patır veriyolardı
saçın profil resmindeki yeni halin herhalde resimde pek belli olmuyo
sana sarı çok yakışır bence bi resimde saçların sarı röfleli gibiydi çok begenmiştim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?