Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canlarım cuma günkü misafirlerimden sonra benim diyet foss oldu..üzerine birde yatılıya babanem geldi, üç gündür bende...durumum vahim yani..yanında nete de giremiyorum..giderse eğer küllerimden yeniden doğacam inşallah maşşalah

herkese günaydınlar mutlu neşeli kalorisiz bol sporlu gün diliyorum .hergün kızlarımla akşam 8 de leslie 4 mil hemen arkasından ender şaraçın 10 dakikada incel egzersizleri yapıyorum gece bel agrısı oldu belki sonra düzelir

Günaydınnnnnn, pazartesi sendromundayım arkadaşlar, o yüzden çok çenem düşük değil.
Haftasonu elbetteki herkes gibi ufak kaçamaklar oldu ama kesinlikle eskisi gibi ne bulduysam yeme şeklinde değil.
Sabah yine k-fleksimi yedim, öğlen kendime peynirli domatesli vss hafif bir sandviç hazırlayıp getirdim, durumum iyi gibi gözüküyor şimdilik, umutluyum yani verebileceğimden. Sadece spor yapamıyorum, kocam hala gelmedi perşembe günü gelecekmiş, o yüzden bütün moral bozukluklarımı üzerimde taşıyorum Öpüyorum herkesi

kızlar nerdesiniz yaa, ayy bunarın hepsi benden beter sendromda galiba
benimki yavaş yavaş geçiyor, kalkıyor kara bulutlar üzerimden hadi gelinde 2 lafın belini kıralım

Elma Diyeti ile zayıflayanlar isimli topikten okudum, ve bu yeşil elma mıcizesine bende inanıyorum arkadaşlar.
Ben 18 yaşlarındayken 1 haftada 2-3 kilo veriyordum elma yiyerek, sabah kahvaltısında kızarmış ekmek peynir domates vs.. gerisinde hep yeşşil elma yiyordum, canım tuzlu çektiğinde de altınbaşak yiyordum, gerçekten bende kefilim yani zayıflanacağına. Yarından itibaren yapsammı acaba okuyun bakın kopyaladım sizede ne yazmış kız;
"merhaba arkadaslar
ben okadar diyet yaptimki ama sonunda dayanamayip birkatim bu herkezsin basina gelmistir ve birktim anda 5 verdiysem 10 geri aldim
ama bir arkadasim 130 kg du ve birgun canina tak etti ve elma diyeti yapti
1ayda 19kg verdi spor yapmadan 2 ay 22kg spor yaparak 3ay 16.5kg verdi 4ay 13.7kg verdi ve tam 71.2 kg verdi
ben onu gorunce buyuk bir soka girdim cunku 4 ay kendini eve kapatmisti sonra birgun kapi calinca sok gecirdim 59 kilo bir hatun :uhm::uhm::uhm: ruya sandim
sonra anatti birgun oyle bunalima girdini ve karar verdini elma yiyerek nekadar guzel bir hatun olcani soylemis kendi kendine
ve benimde kilolu oldumu bildi icin ilk bana geldi ve beni acayip gaza getirdi
6gundur bende yapiyorum ve tam 8.100 kg gitti arkadaslar
gunde 1 kilo yesil elma ve yesil cay ve 3 lit su icerek 95kilo basladim 86.9kiloyum suan ve hedefim 28kilo daha vermek ilk ay spor yapma dedi vucut bu besine alisin dedi ikici ay dan sonra vucut hem daha zayif hem daha dinc
bende sizinlen bunu paylasmak istedim eyerki gercekten istersek 130kilo hatun 4 ayda 59 olursa bizde oluruz demi
"

Günaydın kızlarrr
kaçamaksız bir haftasonundan sonra güzel güneşli bir pazartesiden merhaba :))

cumartesi dışardaydık eşimle
dün ise eşime bir ilham geldi kalk gardırobunu düzenleyelim dedi
nasıl sevindim anlatamam
gardırobum karmakarışıktı :)

hepsini dışarı alıp tekrar dizdik düzenledik
1 bilgisayar kolisi dolusu kıyafet çıkardım kardeşime gidecek :)
artık bana olmayanlar

kızlar ben okdar kilo almışımkiii
bazı şeyler vardır insan atmaya kıyamaz
mesela eşimle çıkarken bana aldıkları
ay dedim bakim nasıl oluyo gömleklerin kolu girmiyo
pantolonlara tek bacagımı sokamadım dizimde kalıyo :2:

eşim dedikii edda sen gittikçe büyüyosun seni 52 kilo aldım 67 kilo yaptım :) (kilomu 67 dedim )

kızlar ben zayıflamalıyımmm

Edacım valla bu kocalar bizi besliyor, hormon etkisi yapıyorlar bize galiba, evlenmeden önce aşk zayıflatıyor, evlendikten sonraki aşk insanı şişmanlatıyor bence

İncelıycam cnmm bu ay 1 gunle kacırmısım tuhh..

bende ıstıyorum bı trenckot ferıhanın gıydıgı renk var nar cıcegı gıbı bı renk ama mevsımı gectı dıe almak ıstemıyorum.Bakalım ındırımde felan denk gelırsem alırım artık...

Utancımdan topice giremiyorum günlerdir, yediklerimden hiç bahsetmicem ama yarından itibaren tekrar diyete başlıyorum :S Yoksa 72 ye geri çıkıcam

Ahh cnmm ahhh genemı !

cnmm cıımm şöyle ki benım kuaforüm MATRIX die bı marka kullanıyor.Bu markanın numaraları baska markayla tutmaz eger bu markayı bulursan boyat derım yoksa tutmaya bılrı sımdıden soyleyeyım...

Matrıx

7c-9v-10n-4nv(bu koyu bı renk cok az konacak) 30 volumle karıstırp 30 40 dk arası bekletıyorlar...

Cnm dedıgım gıbı eger bu markayı bulamazsan rıske atma ıstersen

Edacım valla bu kocalar bizi besliyor, hormon etkisi yapıyorlar bize galiba, evlenmeden önce aşk zayıflatıyor, evlendikten sonraki aşk insanı şişmanlatıyor bence

kesinliklee
üff ama zayıflamam lazım
yaz geldi ne giycez bizz

dün bu gazla size menümü yazıyım

Sabah kahvaltıda
sucuklu kaşarlı yumurta
beyaz peynir
salata

ara yok

öğle yok

akşam yok

aç yattım

SEDA SAYAN gibi , her sabah programında diyordu ya, açım aaaaaççç, aç geziyorum hanımlar diye feryat ediyordu kadın, bencede valla aç kalmadan zayıflamak imkansız, bukadar zaman tok gezdikte ne oldu " YARMAGÜL" gibi olduk birazda aç geselimde fatmagül gibi olalım bari

Kızlar günaydınnnn ...

Herkese süper bı hafta olsun.Herkesin aklından gönünden geçen bütün iyilikler güzellikler gerçek olsun...

Cumartesi 17:00 de kuafordeydım 20:00 de ısım anca bıttı...Amma syres yaptım yahuu..Önce sacımı boyattım sonr bacak kollar yuz lazere gırdım.Gene baya acıdı Saç rengım gene bı degısık oldu.Kuaforumun elı bı tek durmuyor deney faresı gıbıyım devamlı az ondan az bundan dıyıp renk karıstırıyor.Bu sefer degısık bı kızıl koydu renk hurremın az koyusu oldu.Bunuda sevdım tabı yıkadıkca oturuyor benım sac rengım degısık bı renk cıkıyor ortaya...

Pazar gunu sabah bı uyandım karın agrısıyla wc ye bı gıttım kı ne goreyım regl olmusum.Dunde bızım bebegımızın mevlutu vardı 35 40 kısıye servıs yap bulasıkları yerlestır.Hem karnım agrıyor hem yorgunluk bıde bı bılezık takmıstım sabahtan vucudum sısınce bılezık aksam cıkmadı kolumdan allahım hala cnm acıyor zar zor cıkardım bılezıgı.Ayy yorucu bı pazardı aksam hıc oturmadım hep odamda uzandım survıvoru ızledım ...

Kızlarrr dun bısey duydum burda bır ozel hstane var.Hastanede bı dıyetısyen varmıs cok guzel zayıflatıyormus ınsanı.Tavsıye uzerıne gıtmeyı dusunuyorum en azından bı fıkır alırım.Kanımı tahlılı felan ıstıyormus bende ıstıyordum zaten bı tahlıl kolestrol tansıyon seker felan bı baktırıyım dıe.Hemde durumumu anlatırım oda bana beslenmem hakkında bılgı verır.Eger ınanırsam kadına devam ederım.Herseyı denedım bı bunu denemedım bıde bunu denemek ıstıyorum bakalım sonuc ne olacak.Tabı regl bıtmesını beklıycem...

Dün tabı mevlut olunca pılavlar tavuklar havada ucustu....

:))))) kız yok fatmagül olmayalım kıyıda kenarda sıkıştırırlar bizi

yarın günüm var
misafirlerim gelecek KK da tanıştıgım arkadaşlarımda gelecek
:) hazırlık yapmam lazım
dün eşimle temizledik evi
bugün bi kaç çeşit pasta yapayım
ön hazrlık yapayım

Mursh hiç düşünme kesin başla o diyetisyene, sağlıklı zayıflamak gibisi varmı yaa dr kontrolünde olmak süper bişey, hemde hiç bozmuyor insan ozaman diyeti, çünkü birine hesap verme mantığı ile kendine sahip oluyorsun. çok güzel bir karar vermişsin

kuzucum diyetisyene gideceksen kafanda ben zayıflıcam, diyetisyen listesine uyacağım diyeceksin
ben mesela hastanede çalışırken diyetisyenimizi çok severdim sürekli yanına giderdim muhabbet ederdik ama
listesine bir türlü uyamadım
((
uyulursa kesin veriliyo zaten gelen kadınlar vardı her ay bakıyodum patır patır veriyolardı

saçın profil resmindeki yeni halin herhalde resimde pek belli olmuyo
sana sarı çok yakışır bence bi resimde saçların sarı röfleli gibiydi çok begenmiştim ben

walla cnm dun mevlute bı kız geldı 2. dogumunu yapmıstı kucuk bebegı 1 yasında felan.Kız o kadar cok kılo almıstı kı anlatamam.Bu dıyetısyene gıtmıs 2 ayda 11 kılo verdırmıs kadın ama bırebır uydum dıyor.Annemde dedı sen gıt ben hergun sana lıstenı hazırlarım dedı.Bakalım su regl bı bıtsınde hayırlısıyla gıdıcem bı forunucem...

annem garantısını verdı ama bakalım bı lısteyı alayımda nasıl bı yol ızleyecegıme karar verırım artık...Cnmm sarı roflelı kullandım bı 2 yıl kadar ama zaten kıloluyum ıyıce yaslı gosterıyor bu renk bıraz daha dınamık gelıyo bana...Ama eger bı 10 kılo verebılırsem sarı rofle yaptırmayı dusunuyorum bakalım hayırlısı.Evet cnm profıldekı yenı halı ama cok bellı deıl bu renkle aynı hemen hemen sevıyorum bu tonları

Tünaydın kızlar. 300 gram almışım haftasonu tıka basa yedim yalan yok şimdi. Eee tatlı tatlı yediğin hurmalar şimdi yavrum tırmalar... Benimki o hesap oldu

MurshVermek iste yeterki nasıl veriliyor. Anneni tebrik et benim için çünkü bnm annemde hep uydu kurallarıma gidipte fazladan kalorili bişey yapmadı. Kadın aylarca canı kısır çekti yapmadı. Anneler olmasa biz napardık bilmem

Menümü yazıp giyineyim kurs beni bekliyor...

Sabah: 2 dilim kepek ekmek kızarttım yağsız
ufak peyaz peynir
1 domates
1 fincan kayısılı form çayı

merhaba tontişler

nabersiniz kızlar?
dükkan yoğun hemen menümü yazıp çıkıyorum;

sabah: 2 dilim kepek ekmeği biraz kaşar.

ara: 1 paket form bisküvi.

öğlen: 1 kase çorba.

akşam: yok.

artık hayatımdan kahve kola çay ekmek gibi şeyleri tamamen uzaklaştırma kararı aldım. 1 aydır azıtmıştım dün pantolonlarıma komple giremediğimi farkettim. resmen kendini kontrol edemeyen hastalar gibi hissediyorum ve kesin kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…