- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.021
Evet canım küçük yerlerde komşuluk olayına kısa da olsa ara veremiyorlar..istanbulda geçen hafta insanlar evinde diye gösteriyor tv de çünkü haftasonu yağmurlu idi yoksa çok da dikkat etmiyorlar inşallah kayıplar artmadan herkes ciddiyetine varır..evet oyle canim pratikte oyle oldugunu biliyorum aslinda. Ama bazen evhamlaniyorum. Bunda esiminnde calismasinin etkisi cok.
cayi acik icmeyi dene canim. Ben sekersiz oyle ictim anca. Ama eskisi gibi bende icemiyorum. Daha cok yesil cay be kahve iciyorum.
ins canim. En az aciyla ,kayipla gecer ins bu gunler.
canim facede cok aktif hisey yok suan. Sadece raporlari okumak insani motive ediyor. Bende esiminkinden giriyorum
amin canim. Hizlica hit gel bisey olmaz ins
Evet cunku kimse hakikaten umursamiyor. Bizim mahalledekiler ayni. Cop attim geliyorum bugin uc sabdalye cekmisler kapi onune ikisi ayni evden biri farkli evden oturuyorlar. Evet mesafe koymuslar ama ne biliyim. Zaten simdi havalar sogukta ondan evde duran duruyor. Havalar isininca daha fen a olacak bence herkes iyice disarilara akin edecek
Günaydın Kızlar
Günaydınnn
Günaydın kızlar
gunaydin kizlarrGünaydın kızlar
Günaydın Kızlar
Günaydınnn
Günaydın kızlar
GunaydinlarGunaydın kızlar
Kalk kız daha ne uyuması buGünaydın kızlar
ilaclarin faydasini gör insallah canimkan sonuclarim cikti.troidim az calisiyomus bide kansizlik var.demirim cok dusuk.bide kirmizi kanim cok dusukmus
örgüye verdim kendimiKizlarr herkesler nerde bu aksam niye bu kadar sessiz buralar
Kahveleri alin gelin sohbet edek
Görürsün canim faydasini, kaliteli uykuda almis olur,Iyi geceler kızlar oğlan uyudu bende uyuyim dinleniym :) bu arada cocugn odasına stor takicam karanlık yapicam belki sabah okadar erken kalkmaz umudum var böyle bişey deneyip olumlu yonunu göreniniz varmı enazindan 9bucuk 10 gbi kalksa cok iyi olurdu :)
İp atlamaya çalışıyorum ama oğlum önüme geciyor çarparsa acıtır onun için atlayamiyorum çocukla ilgilenen olsa atlarım benden başka kimse yok şuan ilgilenenGüzel
Sadece makarnayı çıkarınca geriye harika bir menü kalırdı
Gayet güzel canım
Çok hafif bir gün olmuş kuzu
Aslında toplaşan belki 1500 kalori bile değil menün abla hareketsizlik mi etkiliyor seni acaba keşke evde yavaştan spor yapsan
Güzel canım ya sen eskiden ip atlardın üstüne azıcık ip atlasan daha etkili mi olurmuş acaba sporun bilemedim yaptığın spor hakkında fikir sahibi değilim
Göze güzel geliyor canım
Güzel canım akşam öğünlerinden ekmeği çıkarıp öğlen veya sabah tüketsen daha iyi olmaz mı
Güzelgöze batan bir şey yok
Merve bu kadar yıpratma kendini kuzum
Merve tıbbi ismini hatırlayamadım şimdi az yeme hastalığına yakalanırsın mazallah bu kadar psikolojinle oynama lütfen
Gayet güzel
Canım 2. Seviyede hurma ile beraber sıvı tüketilebiliyor mu merak ettim ya da ben mi yanlış anladım
Güzel abla
Güzel canım
Keşke akşam öğününde ekmek tercih etmeseymişsin canım
Benim kızım da direkt elimden alıyorİp atlamaya çalışıyorum ama oğlum önüme geciyor çarparsa acıtır onun için atlayamiyorum çocukla ilgilenen olsa atlarım benden başka kimse yok şuan ilgilenen
Valla günde bir kere uyuyor oğlum o uyuyunca da anc biriken ev işi uyanıkken onunla ilgileniyorumBenim kızım da direkt elimden alıyorçareyi onu uyutup atlamakta buldum bende
üzülme ne güzel veriyorsun yakinda 7 lerdesin insallah80e takıldım ya
Bu hafta cabuk gecti dimiBen de sabah kalktım 300 ml su içtim sonra kahve içerken nedense bugünün cuma olduğunu düşündüm gittim o vaziyette tartıldım üstelik adet de oldum bütün moralim sıfır sıfır oldu nerdeyse kilo bildiriminde bulunacaktım ve siz beni topuğumdan vuracaktınızSonra bi telefona baktım bugün perşembe neyse yarına her şey güzel olacak inanıyorum ben
Kaç yaşındaydı oğlun canım benimki iki oldu her işe onu da dahil ediyorum hem işimi yapmış hem onunla vakit geçirmiş oluyorum örneğin oyuncak viledası var onunla yerleri paspaslıyormuş gibi peşimde dolanıyor ben ev süpürürken ya da toz alırken ona da bez veriyorum sözde o da temizlik yapıyorValla günde bir kere uyuyor oğlum o uyuyunca da anc biriken ev işi uyanıkken onunla ilgileniyorum
Kızların bahsettiği vücudun alışık olduğu kiloda olabilir misin canım ? Seviye2 ye geçerek farklı sayılabilecek bir beslenme stiline geçtin metabolizman şaşırıp çatır çatır verecek kiloları canım hiç merak etme80e takıldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?