Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet canım küçük yerlerde komşuluk olayına kısa da olsa ara veremiyorlar..istanbulda geçen hafta insanlar evinde diye gösteriyor tv de çünkü haftasonu yağmurlu idi yoksa çok da dikkat etmiyorlar inşallah kayıplar artmadan herkes ciddiyetine varır..

kan sonuclarim cikti.troidim az calisiyomus bide kansizlik var.demirim cok dusuk.bide kirmizi kanim cok dusukmus
ilaclarin faydasini gör insallah canim
Kizlarr herkesler nerde bu aksam niye bu kadar sessiz buralar

Kahveleri alin gelin sohbet edek
örgüye verdim kendimi
Görürsün canim faydasini, kaliteli uykuda almis olur,

İp atlamaya çalışıyorum ama oğlum önüme geciyor çarparsa acıtır onun için atlayamiyorum çocukla ilgilenen olsa atlarım benden başka kimse yok şuan ilgilenen

Ben de sabah kalktım 300 ml su içtim sonra kahve içerken nedense bugünün cuma olduğunu düşündüm gittim o vaziyette tartıldım üstelik adet de oldum bütün moralim sıfır sıfır oldu nerdeyse kilo bildiriminde bulunacaktım ve siz beni topuğumdan vuracaktınız Sonra bi telefona baktım bugün perşembe neyse yarına her şey güzel olacak inanıyorum ben

80e takıldım ya
üzülme ne güzel veriyorsun yakinda 7 lerdesin insallah
Bu hafta cabuk gecti dimi bol bol Su icin canim, yarin insallah güzel olucak

Valla günde bir kere uyuyor oğlum o uyuyunca da anc biriken ev işi uyanıkken onunla ilgileniyorum
Kaç yaşındaydı oğlun canım benimki iki oldu her işe onu da dahil ediyorum hem işimi yapmış hem onunla vakit geçirmiş oluyorum örneğin oyuncak viledası var onunla yerleri paspaslıyormuş gibi peşimde dolanıyor ben ev süpürürken ya da toz alırken ona da bez veriyorum sözde o da temizlik yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…