Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin kizlar

Yine sabah babamin mesajiyla uyandim

Ozellikle listedekiler bugünü hafif tutmaya erken kapatmaya çalışın
Odem caylarinizida unutmayin

Ben hic tartilmadim, tartilmayida dusunmuyorum
Iyice battim cikamiyorum
Gunduzleri dogru durust bisey yemiyorum
Aksam lari kurabiye biskuvi peynirli ekmek vs.
Motivasyonum 1-2hafta devam ediyor sonrasi tırt
Yarin dogru dürüst bi düzen kurmaliyim

bende tzrtilmzdim.ama sanki bu haftada veremedim gibi sporda yapamadim hic..bu hafta hep yattim resmen koltuktan kalkmadim hic mecbur kalmadikca

Evde olunca günler birbirine karıştı değil mi?
Okul tatil birde Cuma namazları da kalkınca iyice çıkamaz olduk işin içinden.
Telefonlarda tarihler olmasa her sabah ilk tartışma "bugün günlerden ne" üzerine olacak.
Bende nihayet bugün adet oldum.
10 gündür sancısını çekiyordum.
Yarına en azından sabit olmayı diliyorum

Yaparsın sen abla düzen kesinlikle şart azıcık rutinin dışına çıkıldı mı hepten bozuluyor benim düzenim açıkçası
Benım tartı cok oynak dun cumaya gore - 500 du bugun cumaya gore +400
O menülerle +400 imkansız canım bence de tartında problem olmuş
Bugün kaç hurma yedin
Bugün kuruyemiş yiyecekti

Aynen öyle ya geçen de cumartesi menüme Çarşamba yazmışım iyice asosyal olduk o değil de Allahtan dışarı çıkmıyorum çıksam kesin okb olurum dün çıktık ya elimi kaç defa yıkadım bilmiyorum

Baban seni çok seviyor

Bence artık toparlanma vakti geldi canım
Hedefe ulaşmadan durmak şartıyla kendini bı motive et
Bu gidişin sonu yok sen daha iyi biliyorsun
Yarın "bismillah" de...

gunaydin abla .
Bi saldikmi zaten onumuze gecilmiyor.
Sende oyle bir donemdesin ama geri donusun muhtesem olur bence.
Kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman basla abla diyete. Ben uc ay kendimle savas verdim. Sabah basladim aksam bozdum.
Ne zaman listeye girdin toparlamaya basladim. Bence sanada liste disiplini lazim
Benım tartı cok oynak dun cumaya gore - 500 du bugun cumaya gore +400
o kadar az yemeye bencede arti olamaz. Yada vucut isyan bayragimi cekti bu kadar az yemekle olmuyor diye. Bence biraz dengeli azcikda arttirmalisin yediklerini canim
bende tzrtilmzdim.ama sanki bu haftada veremedim gibi sporda yapamadim hic..bu hafta hep yattim resmen koltuktan kalkmadim hic mecbur kalmadikca
yediklerine dikkat ettiysen yinede gitmistir canim
İns kaptanim. Benimde regl yaklasiyor ufaktan sinyal veriyor agrilar

Ben önceki kilo vermemde 79da çok kalmıştm dönüp dolaşıp aynısı olmasın yaaaa

Bence listeye girmeden o motivasyon sağlanamıyor. Ekstra dikkat ediyor insan. Gece yemeleri çok tehlikeli yaa sen daha iyi biliyorsun. Yediğinden de mutlu olmuyorsundur zaten. Benim en çok istediğim şeylerden biri de bir dilim tatli yerken keyif alarak yemek o yüzden bırakmayı düşünmüyorum bor an önce gitsin bu kilolar istiyorum. Sadece bebeğim çok küçük dikkatli olmaya çalışıyorum. Sende artık başla ve motive ol insanin üzerinden çok büyük yük kalkiyor her kilo verdiğimde hissediyorum. O yüklerin hammali olmak isyemiyorum ben.

Ben önceki kilo vermemde 79da çok kalmıştm dönüp dolaşıp aynısı olmasın yaaaa
Ne yapiyoruzzz hoppp önce o düşünceyi bi
siliyoruzzz canim. 78 i görmeyi hayal ediyoruzzz ve 79 direnciji kırıyoruz

Ketoya mı dönsen abla acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…