- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.061
ediyorum canim insallah azda olsa gitmistirgunaydin abla .
Bi saldikmi zaten onumuze gecilmiyor.
Sende oyle bir donemdesin ama geri donusun muhtesem olur bence.
Kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman basla abla diyete. Ben uc ay kendimle savas verdim. Sabah basladim aksam bozdum.
Ne zaman listeye girdin toparlamaya basladim. Bence sanada liste disiplini lazim
o kadar az yemeye bencede arti olamaz. Yada vucut isyan bayragimi cekti bu kadar az yemekle olmuyor diye. Bence biraz dengeli azcikda arttirmalisin yediklerini canim
yediklerine dikkat ettiysen yinede gitmistir canim
İns kaptanim. Benimde regl yaklasiyor ufaktan sinyal veriyor agrilar
cok sukur gozun aydin canim cok sevindim bende:))Bayanlar annem yendi çok şükür ama ciğerleri baya hırpalanmış 1 hafta daha gözlemliyceklermiş
Çok şükür gözünüz Aydın canım babanın durumu nasıl ?Bayanlar annem yendi çok şükür ama ciğerleri baya hırpalanmış 1 hafta daha gözlemliyceklermiş
Hadi gözünüz aydın canım çok sevindimBayanlar annem yendi çok şükür ama ciğerleri baya hırpalanmış 1 hafta daha gözlemliyceklermiş
Hurmayı ya bir tane ye canımBen önceki kilo vermemde 79da çok kalmıştm dönüp dolaşıp aynısı olmasın yaaaa
Bu ne demekşirazem
Bakıyım bugünkü duruma göre kadar vereceğim canm. Ramazandaki gibi açlıktn başım ağrıyor ya bugünde oruçlarda naparım bn gözüm korkmaya başladı doğrusuHurmayı ya bir tane ye canım
Yada ceviz ye sadece.
Sana şekerli olan şeyler yaramıyor maalesef
Birde eğer hurma yiyeceksen yanında sıvı alma, aynı sıvı alım kuralarındaki gibi 1,5-2 saat bekle.
Mecazen dengeBu ne demek
Gözünüz aydın canımBayanlar annem yendi çok şükür ama ciğerleri baya hırpalanmış 1 hafta daha gözlemliyceklermiş
Iyi çok şükür canim. Ciğerlerde yuzde 30 kalıcı hasar bırakıyormuş maalesef. Baban nasil.Bayanlar annem yendi çok şükür ama ciğerleri baya hırpalanmış 1 hafta daha gözlemliyceklermiş
Sivas dilinde mı?Mecazen denge
Eninde sonunda gidecek canım takılıp geceçek sonuçta kilo yapacak gram birşey girmiyor ağzımızdan benimde bir bakıyorsun 500 eksi ertesi gün 300 artı öyle öyle gidecekBen önceki kilo vermemde 79da çok kalmıştm dönüp dolaşıp aynısı olmasın yaaaa
Yok kız hiç duymadın mı dengem şaştı demek :)Sivas dilinde mı?
Bugün ödem çayları iç canım, canını da sıkma. Geçen hafta çok iyi kilo verdin bu hafta sabit de gelsen normal.Bugün sabah kalktım, dondum, kışın bu kadar soğuk değildi.
Gidip hemen kombiyi açtım, ardından tartıldım
Eksi geleceğim ümidiyle
Cumaya göre +1 deyim
Akşam yatarken de +1 idi.
Uyku işe yaramadı gece, çünkü geç yattım
Hala adet olmadım
Ama sancısı geçti ilginç şekilde, sanki bu ay olmayacak gibi
Üstelik fena aç hissediyorum, seviyeyi bozmak isteyecek kadar.
Zencefilli limonlu çayımı demledim içiyorum
Yaşta 37 oldu artık bugün
Git gide yaşlanıyorum galiba
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşaallah.Günaydın
Çok üzgünüm babamı yoğun bakıma aldılar. Ciğerlerinde iltihap görülmüş duanızı bekliyorum
Ponçiiikim sen Nisan şakası yapıp başarılı olamadin misanada abla
Yok adetim gectinisan sakasi yapim dedim olmadi
Çok şükür sebebi belli en azından canım, şimdi ilaçlarını kullanınca kısa zamanda toparlarsin inşallah.kan sonuclarim cikti.troidim az calisiyomus bide kansizlik var.demirim cok dusuk.bide kirmizi kanim cok dusukmus
Kardeşimin oglunda çok işe yaramıştı canım. Çocuk daha uzun süre uyumaya başladı.Iyi geceler kızlar oğlan uyudu bende uyuyim dinleniym :) bu arada cocugn odasına stor takicam karanlık yapicam belki sabah okadar erken kalkmaz umudum var böyle bişey deneyip olumlu yonunu göreniniz varmı enazindan 9bucuk 10 gbi kalksa cok iyi olurdu :)
Sağlığın iyi olsun da yeter ki kilo yine verilir canımbende tzrtilmzdim.ama sanki bu haftada veremedim gibi sporda yapamadim hic..bu hafta hep yattim resmen koltuktan kalkmadim hic mecbur kalmadikca
Yaaa nasıl sevindim anlatamam hadi gözünüz aydınBayanlar annem yendi çok şükür ama ciğerleri baya hırpalanmış 1 hafta daha gözlemliyceklermiş
Sivas dilinde mı?
Ben de Doğumdan sonra bu kilolardaydım sonra sıçrama şeklinde 90lara varmıştımBen önceki kilo vermemde 79da çok kalmıştm dönüp dolaşıp aynısı olmasın yaaaa
Dikkat edin yine de canımKizlarrr napiyosunuz bakalim? Dün hiç gelemedim. Kv ve kp kapıdan görmeye gitmiştik. Çok sıkılıyoruz bunaldik diyolar çok üzüldüm hallerine, ama sizin sağlığınız için böyle yapıyoruz dedik. Kp akciğer kanseri Kv verem geçmişi var, ara ara belirti gösteriyor. İkisi için de çok tehlikeli. Aynı apartmanda eşimin abisi oturuyor. Onlar bırakmadı geç saate kadar oradaydik yemeğe çaya kaldık.
Bugun de kardeşim aradı, küçük kardeşimi burada daha iyi ders calisir diye getirecek sınava kadar yine burada kalacak. Okullar kapandigindan beri annemin yanındaydı.
Abla gelmişken bende kalayım dedi. Üniversite okuyor bu kardeşim de online ödev teslimleri varmış. İngilizce makale bulup çevrilmesi gerekiyormuş gelsem sen çevirir misin onları dedi. Ona da hayır diyemedim. Pazartesiye kadar bende kalacak o da. Anlayacağınız bizim karantina iptalEtrafimizdakiler hep dikkat eden insanlar ama yine de tedirgin oluyorum işte birbirimize bulaştırırsak diye.Rabbim sağ salim cikabilmeyi nasip etsin şu süreçten.
su mu az tükettin acaba dün?Benım tartı cok oynak dun cumaya gore - 500 du bugun cumaya gore +400
cok sükür canimBayanlar annem yendi çok şükür ama ciğerleri baya hırpalanmış 1 hafta daha gözlemliyceklermiş
inşalşah bugünlerde geçince girip çıkarsınız canları sıkılmaz.Kizlarrr napiyosunuz bakalim? Dün hiç gelemedim. Kv ve kp kapıdan görmeye gitmiştik. Çok sıkılıyoruz bunaldik diyolar çok üzüldüm hallerine, ama sizin sağlığınız için böyle yapıyoruz dedik. Kp akciğer kanseri Kv verem geçmişi var, ara ara belirti gösteriyor. İkisi için de çok tehlikeli. Aynı apartmanda eşimin abisi oturuyor. Onlar bırakmadı geç saate kadar oradaydik yemeğe çaya kaldık.
Bugun de kardeşim aradı, küçük kardeşimi burada daha iyi ders calisir diye getirecek sınava kadar yine burada kalacak. Okullar kapandigindan beri annemin yanındaydı.
Abla gelmişken bende kalayım dedi. Üniversite okuyor bu kardeşim de online ödev teslimleri varmış. İngilizce makale bulup çevrilmesi gerekiyormuş gelsem sen çevirir misin onları dedi. Ona da hayır diyemedim. Pazartesiye kadar bende kalacak o da. Anlayacağınız bizim karantina iptalEtrafimizdakiler hep dikkat eden insanlar ama yine de tedirgin oluyorum işte birbirimize bulaştırırsak diye.Rabbim sağ salim cikabilmeyi nasip etsin şu süreçten.
OlmadıPonçiiikim sen Nisan şakası yapıp başarılı olamadin mi
Kuzum ipsiz atlama yap o zamanİp atlamaya çalışıyorum ama oğlum önüme geciyor çarparsa acıtır onun için atlayamiyorum çocukla ilgilenen olsa atlarım benden başka kimse yok şuan ilgilenen
Çok geçmiş olsun, Allahım bir daha yaşatmasın kuzum, çok sevindim yaBayanlar annem yendi çok şükür ama ciğerleri baya hırpalanmış 1 hafta daha gözlemliyceklermiş
Güzelmiş canım12.30
2 hurma
2 ceviz
sutlu kahve
14.30
3 sarma
19.00
4 kofte
salata
2 lokma ekmek
su 2 olmustur
spor yok
Afiyet olsun canım az az çok şey var sadece1 Nisan Çarşamba
Sabah 09.00
2 h.yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
2 çeri domates
Yeşillik
Ara
1 avuç k çekirdeği
Sütlü kahve
1 kayisi
1 hurma
Öğle 13.00
2 y.kasigi menemen
1 dilim ekmek
Ara
Sade t. Kahvesi
2 ceviz
Akşam 18.20
1 tabak yoğurtlu kabak
4 küçük köfte
Salata
Ara
kefir
Sumak çayı
Su 2 litre
Sporyaptirmadilar
Vardır elbet sebebi canım bi iki gün detoks yap istetsenKızlar yaa benim de tartı eksiyi göremedi bi
Gerçi reglime az kaldı onun da etkisi olabilir
Gerçi daha 1 hafta var yakın dediysem
Bilemedim
İki gündür de çok erken kapatıyorum günü ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?