Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ediyorum canim insallah azda olsa gitmistir
Bayanlar annem yendi çok şükür ama ciğerleri baya hırpalanmış 1 hafta daha gözlemliyceklermiş
cok sukur gozun aydin canim cok sevindim bende:))

Ben önceki kilo vermemde 79da çok kalmıştm dönüp dolaşıp aynısı olmasın yaaaa
Hurmayı ya bir tane ye canım
Yada ceviz ye sadece.
Sana şekerli olan şeyler yaramıyor maalesef
Birde eğer hurma yiyeceksen yanında sıvı alma, aynı sıvı alım kuralarındaki gibi 1,5-2 saat bekle.

Hurmayı ya bir tane ye canım
Yada ceviz ye sadece.
Sana şekerli olan şeyler yaramıyor maalesef
Birde eğer hurma yiyeceksen yanında sıvı alma, aynı sıvı alım kuralarındaki gibi 1,5-2 saat bekle.
Bakıyım bugünkü duruma göre kadar vereceğim canm. Ramazandaki gibi açlıktn başım ağrıyor ya bugünde oruçlarda naparım bn gözüm korkmaya başladı doğrusu

Bayanlar annem yendi çok şükür ama ciğerleri baya hırpalanmış 1 hafta daha gözlemliyceklermiş
Gözünüz aydın canım
Hastalığı yenen herkeste bir organda bir miktar sekel kalıyormuş zaten canım, (bağışıklık sistemi çok fazla çalışıp yıprandığı için)
Önemli olan kurtulmuş olması.
Şimdiden sonra daha dikkat etmesi lazım sağlığına

Iyi çok şükür canim. Ciğerlerde yuzde 30 kalıcı hasar bırakıyormuş maalesef. Baban nasil.

Kizlarrr napiyosunuz bakalim? Dün hiç gelemedim. Kv ve kp kapıdan görmeye gitmiştik. Çok sıkılıyoruz bunaldik diyolar çok üzüldüm hallerine, ama sizin sağlığınız için böyle yapıyoruz dedik. Kp akciğer kanseri Kv verem geçmişi var, ara ara belirti gösteriyor. İkisi için de çok tehlikeli. Aynı apartmanda eşimin abisi oturuyor. Onlar bırakmadı geç saate kadar oradaydik yemeğe çaya kaldık.
Bugun de kardeşim aradı, küçük kardeşimi burada daha iyi ders calisir diye getirecek sınava kadar yine burada kalacak. Okullar kapandigindan beri annemin yanındaydı.
Abla gelmişken bende kalayım dedi. Üniversite okuyor bu kardeşim de online ödev teslimleri varmış. İngilizce makale bulup çevrilmesi gerekiyormuş gelsem sen çevirir misin onları dedi. Ona da hayır diyemedim. Pazartesiye kadar bende kalacak o da. Anlayacağınız bizim karantina iptal Etrafimizdakiler hep dikkat eden insanlar ama yine de tedirgin oluyorum işte birbirimize bulaştırırsak diye.Rabbim sağ salim cikabilmeyi nasip etsin şu süreçten.

Eninde sonunda gidecek canım takılıp geceçek sonuçta kilo yapacak gram birşey girmiyor ağzımızdan benimde bir bakıyorsun 500 eksi ertesi gün 300 artı öyle öyle gidecek

Bugün ödem çayları iç canım, canını da sıkma. Geçen hafta çok iyi kilo verdin bu hafta sabit de gelsen normal.
Günaydın

Çok üzgünüm babamı yoğun bakıma aldılar. Ciğerlerinde iltihap görülmüş duanızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşaallah.
sanada abla

Yok adetim gecti nisan sakasi yapim dedim olmadi
Ponçiiikim sen Nisan şakası yapıp başarılı olamadin mi
kan sonuclarim cikti.troidim az calisiyomus bide kansizlik var.demirim cok dusuk.bide kirmizi kanim cok dusukmus
Çok şükür sebebi belli en azından canım, şimdi ilaçlarını kullanınca kısa zamanda toparlarsin inşallah.
Kardeşimin oglunda çok işe yaramıştı canım. Çocuk daha uzun süre uyumaya başladı.
bende tzrtilmzdim.ama sanki bu haftada veremedim gibi sporda yapamadim hic..bu hafta hep yattim resmen koltuktan kalkmadim hic mecbur kalmadikca
Sağlığın iyi olsun da yeter ki kilo yine verilir canım
Yaaa nasıl sevindim anlatamam hadi gözünüz aydın
Sivas dilinde mı?

Şirazesi kaymak diye bir deyim var canım. Dengesini yitirmek ya da kontrolü kaybetmek anlamında kullanılıyor. Bazen çok yorgun olduğum zamanlarda ne yapacagima karar veremedigimde de Şirazem kaydı diyorum.

Şiraze, ciltcilikle alakalı bir tabir.Sayfaları birbirlerine yapıştırmak için kullanılan kumaş ya da kağıda deniyor. Şiraze düzgün olmazsa sayfalar da yamuk oluyor kitap düzgün durmuyor.

Ben de Doğumdan sonra bu kilolardaydım sonra sıçrama şeklinde 90lara varmıştım
Dikkat edin yine de canım

Benım tartı cok oynak dun cumaya gore - 500 du bugun cumaya gore +400
su mu az tükettin acaba dün?
cok sükür canim
inşalşah bugünlerde geçince girip çıkarsınız canları sıkılmaz.
kolay gelsin sana kardeşlerinle
Ponçiiikim sen Nisan şakası yapıp başarılı olamadin mi
Olmadı

İp atlamaya çalışıyorum ama oğlum önüme geciyor çarparsa acıtır onun için atlayamiyorum çocukla ilgilenen olsa atlarım benden başka kimse yok şuan ilgilenen
Kuzum ipsiz atlama yap o zaman

Çok geçmiş olsun, Allahım bir daha yaşatmasın kuzum, çok sevindim ya

12.30
2 hurma
2 ceviz
sutlu kahve

14.30
3 sarma

19.00
4 kofte
salata
2 lokma ekmek

su 2 olmustur
spor yok
Güzelmiş canım
Afiyet olsun canım az az çok şey var sadece

Kızlar yaa benim de tartı eksiyi göremedi bi
Gerçi reglime az kaldı onun da etkisi olabilir
Gerçi daha 1 hafta var yakın dediysem
Bilemedim
İki gündür de çok erken kapatıyorum günü ama
Vardır elbet sebebi canım bi iki gün detoks yap istetsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…