- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.081
ilaçla inşallah toparlarsın canımkan sonuclarim cikti.troidim az calisiyomus bide kansizlik var.demirim cok dusuk.bide kirmizi kanim cok dusukmus
ben o kadar alsam kesin artı olurum1700aliyorum cnm doğum günü nedeniyle biraz coştum ama duzenime döndüm iki gündür
elimde degıl canım yaGüzel
Sadece makarnayı çıkarınca geriye harika bir menü kalırdı
Gayet güzel canım
Çok hafif bir gün olmuş kuzu
Aslında toplaşan belki 1500 kalori bile değil menün abla hareketsizlik mi etkiliyor seni acaba keşke evde yavaştan spor yapsan
Güzel canım ya sen eskiden ip atlardın üstüne azıcık ip atlasan daha etkili mi olurmuş acaba sporun bilemedim yaptığın spor hakkında fikir sahibi değilim
Göze güzel geliyor canım
Güzel canım akşam öğünlerinden ekmeği çıkarıp öğlen veya sabah tüketsen daha iyi olmaz mı
Güzelgöze batan bir şey yok
Merve bu kadar yıpratma kendini kuzum
Merve tıbbi ismini hatırlayamadım şimdi az yeme hastalığına yakalanırsın mazallah bu kadar psikolojinle oynama lütfen
Gayet güzel
Canım 2. Seviyede hurma ile beraber sıvı tüketilebiliyor mu merak ettim ya da ben mi yanlış anladım
Güzel abla
Güzel canım
Keşke akşam öğününde ekmek tercih etmeseymişsin canım
valla bende sok oldum bısey yemedim ki artı nereden geliyorYaparsın sen abla düzen kesinlikle şart azıcık rutinin dışına çıkıldı mı hepten bozuluyor benim düzenim açıkçası
O menülerle +400 imkansız canım bence de tartında problem olmuş
Bugün kuruyemiş yiyecekti
bu hafta duzenlemeye calısıcam Insallaho kadar az yemeye bencede arti olamaz. Yada vucut isyan bayragimi cekti bu kadar az yemekle olmuyor diye. Bence biraz dengeli azcikda arttirmalisin yediklerini canim
morali bozuluyor insanınSeviyelerde buna alışmamız lazm bnde de çok oluyor
cok sevindim canım babacıgon nasılBayanlar annem yendi çok şükür ama ciğerleri baya hırpalanmış 1 hafta daha gözlemliyceklermiş
amin canım bu surecte mumkun mertebe birbirinize gitmemeye dikkat edip super bulastırıcılık dıye bir sey var hıcbır belirti gostermeyıp etrafa yayanKizlarrr napiyosunuz bakalim? Dün hiç gelemedim. Kv ve kp kapıdan görmeye gitmiştik. Çok sıkılıyoruz bunaldik diyolar çok üzüldüm hallerine, ama sizin sağlığınız için böyle yapıyoruz dedik. Kp akciğer kanseri Kv verem geçmişi var, ara ara belirti gösteriyor. İkisi için de çok tehlikeli. Aynı apartmanda eşimin abisi oturuyor. Onlar bırakmadı geç saate kadar oradaydik yemeğe çaya kaldık.
Bugun de kardeşim aradı, küçük kardeşimi burada daha iyi ders calisir diye getirecek sınava kadar yine burada kalacak. Okullar kapandigindan beri annemin yanındaydı.
Abla gelmişken bende kalayım dedi. Üniversite okuyor bu kardeşim de online ödev teslimleri varmış. İngilizce makale bulup çevrilmesi gerekiyormuş gelsem sen çevirir misin onları dedi. Ona da hayır diyemedim. Pazartesiye kadar bende kalacak o da. Anlayacağınız bizim karantina iptalEtrafimizdakiler hep dikkat eden insanlar ama yine de tedirgin oluyorum işte birbirimize bulaştırırsak diye.Rabbim sağ salim cikabilmeyi nasip etsin şu süreçten.
2 lt iciyorum canımsu mu az tükettin acaba dün?