Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kan sonuclarim cikti.troidim az calisiyomus bide kansizlik var.demirim cok dusuk.bide kirmizi kanim cok dusukmus
ilaçla inşallah toparlarsın canım
1700aliyorum cnm doğum günü nedeniyle biraz coştum ama duzenime döndüm iki gündür
ben o kadar alsam kesin artı olurum
elimde degıl canım ya
valla bende sok oldum bısey yemedim ki artı nereden geliyor
o kadar az yemeye bencede arti olamaz. Yada vucut isyan bayragimi cekti bu kadar az yemekle olmuyor diye. Bence biraz dengeli azcikda arttirmalisin yediklerini canim
bu hafta duzenlemeye calısıcam Insallah
Seviyelerde buna alışmamız lazm bnde de çok oluyor
morali bozuluyor insanın
Bayanlar annem yendi çok şükür ama ciğerleri baya hırpalanmış 1 hafta daha gözlemliyceklermiş
cok sevindim canım babacıgon nasıl
amin canım bu surecte mumkun mertebe birbirinize gitmemeye dikkat edip super bulastırıcılık dıye bir sey var hıcbır belirti gostermeyıp etrafa yayan
su mu az tükettin acaba dün?
2 lt iciyorum canım

Ben sinema perdelerin den aldım pınar baya etkili oluyor

Ay inşallah bendede olur ya

ilaclarin faydasini gör insallah canim
örgüye verdim kendimi

Görürsün canim faydasini, kaliteli uykuda almis olur,

Insallah cnm

Baban baya sıkılıyor abla belli ki :)
Duzen olmayinca olmuyor daha dogrusu liste olmayinca tutamiyor insan kendni bende cok zorlaniyorm ama bu ar inat ettim baklm

Bayanlar annem yendi çok şükür ama ciğerleri baya hırpalanmış 1 hafta daha gözlemliyceklermiş

Ay cok sevindm cok sukur cnm

Inşallah bizdede işe yarar ya
Bu arada cnm bence gidip gelmeseniz dha iyi ya Allah korusun kimin nerden bulatircagi belli olmuyorki

şükür rabbime gözünüz aydııınnnnn , artık annenin de morali düzelmiştir değil mi gülüm ne diyor telefon da sesi iyi mi heyecanlı mı nasıl

bıkkınlık sendromuna girme mefkuşum her 10 lu rakamdan aşağıya inmek üzereyken oluyor biliyorsun kaç kere yaşadık ben aylardır süründüm bu defa izin vermeyelim canom kapağı 80 li rakamlara atıp garantileyelim artık
bu günden başla gülüm gündüzünü sağlam ye ki akşam ıvır zıvıra sarmayasın , işin aslı senin de iştahın yok gündüz canın istemiyor akşama da için kazınınca ilk gözüne kestirdiğini yiyorsun değil mi

14 aylık canım ev işi yapmaya kalkıyorum onunla ama yaptığım işin daha fazlası çıkıyor ortaya onun arkasını topluyorum işi birakip

Güzelmiş canım

Afiyet olsun canım az az çok şey var sadece
Evet canim abartmadan 3 ana 3 ara öğün yapmaya başladım. Bakalım nasil olacak. Birde senin tarçınlı türk kahvesi çok iyi ya kahveye şeker atmış gibi oluyo

Bugün ödem çayları iç canım, canını da sıkma. Geçen hafta çok iyi kilo verdin bu hafta sabit de gelsen normal.
Bugün bitki çayları içeceğim canım.
İnşaallah yarın eksi göreceğime inanıyorum.
Epey ödem var çünkü vücudumda.

İlk defa duydum canım
Teşekkür ederim detaylı bilgilendirmen için
Biraz kullanayımda yerleşsin

ediyorum canim insallah azda olsa gitmistir
cok sukur gozun aydin canim cok sevindim bende:))
Çok şükür gözünüz Aydın canım babanın durumu nasıl ?
Hadi gözünüz aydın canım çok sevindim
Iyi çok şükür canim. Ciğerlerde yuzde 30 kalıcı hasar bırakıyormuş maalesef. Baban nasil.
su mu az tükettin acaba dün?
cok sükür canim
inşalşah bugünlerde geçince girip çıkarsınız canları sıkılmaz.
kolay gelsin sana kardeşlerinle

Olmadı
Kuzum ipsiz atlama yap o zaman

Çok geçmiş olsun, Allahım bir daha yaşatmasın kuzum, çok sevindim ya
şükür rabbime gözünüz aydııınnnnn , artık annenin de morali düzelmiştir değil mi gülüm ne diyor telefon da sesi iyi mi heyecanlı mı nasıl
Sagolun kızlar Allah razı olsun annemin sesi cıvıl cıvıl tek derdimiz kim gidip alıcak onları
Babacığımda iyi şükür o yarın çıkıcak büyük ihtimalle bakalım

cok sevindim canim hadi gecmis olsun. Babanda iyiymis gozunuz aydin
Kızlar yaa benim de tartı eksiyi göremedi bi
Gerçi reglime az kaldı onun da etkisi olabilir
Gerçi daha 1 hafta var yakın dediysem
Bilemedim
İki gündür de çok erken kapatıyorum günü ama
dur daha yarina var. Odem caylari yap canim. Bende yaptim iciyorum. Adet sikinitisi bendede var
Bu hafta patladım ben
Sabah a tarti guzel rakam gosterir ins canim

Vardır elbet sebebi canım bi iki gün detoks yap istetsen
Detoksu son kilolarımda yapayım diyordum aslında
Ama yarın hala sabitte kalırsam önümüzdeki hafta son 3 gün kabak yaparım

dur daha yarina var. Odem caylari yap canim. Bende yaptim iciyorum. Adet sikinitisi bendede var

Ödem çayı ne olabilir mesela canım

Evet canim abartmadan 3 ana 3 ara öğün yapmaya başladım. Bakalım nasil olacak. Birde senin tarçınlı türk kahvesi çok iyi ya kahveye şeker atmış gibi oluyo
Aynen şekerin eksikliğini aratmıyor biraz daha iştahımı kesiyor benim o yüzden genelde tarçınlı yaparım kahvemi
selam kizlar bende aranıza gelebilir miyim
(free ,liste disi olarak)
Hoş geldin canım başka bir takımdaydın değil mi yanlış anımsamıyorsam cuma listelerinde adını görmüş gibiyim Handandandan kaptanımız olur onun fikri mühim olan

evt canim 6.takim ama baya kalabaliksiniz sanırım bide ben liste disi olacağım icin belki almayablirsibniz

evt canim 6.takim ama baya kalabaliksiniz sanırım bide ben liste disi olacağım icin belki almayablirsibniz
Evet canım liste üyemiz epey kalabalık mesajlarından gördüğüm kadarıyla 10. Takıma da yazmışsın kabul edilmişsin başarılar diliyorum inşallah en kısa sürede dilediğin kiloya ulaşırsın

teşekkür ederim bende basarilar diliyorum:)

valla abla benim 2-3 gundur modum dusuk evden cıkmaya ihtiyacım var oda mumkun degıl

Insallah canım Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…