- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.101
Ben yesil cay,biberiye icine limon yaptim kendimce ins faydasi olur nete bakmaya firsatim olmadiDetoksu son kilolarımda yapayım diyordum aslında
Ama yarın hala sabitte kalırsam önümüzdeki hafta son 3 gün kabak yaparım
Ödem çayı ne olabilir mesela canım
Yoğurt limon pul biber üçlüsünü yiyeceğim benBen yesil cay,biberiye icine limon yaptim kendimce ins faydasi olur nete bakmaya firsatim olmadi
Sağol kuzucumsu mu az tükettin acaba dün?
cok sükür canim
inşalşah bugünlerde geçince girip çıkarsınız canları sıkılmaz.
kolay gelsin sana kardeşlerinle
Olmadı
Yasemincim bugun de pes etme, bir anda iner tartı.Kızlar yaa benim de tartı eksiyi göremedi bi
Gerçi reglime az kaldı onun da etkisi olabilir
Gerçi daha 1 hafta var yakın dediysem
Bilemedim
İki gündür de çok erken kapatıyorum günü ama
Evet ya bı de süper bulastirici diye bişey de varmış. Bize kalsa evden haftada bir çıkıyoruz eşimle alışveriş için ama şimdi kardeşim geliyor diyince de gelme diyemedim.ilaçla inşallah toparlarsın canım
ben o kadar alsam kesin artı olurum
elimde degıl canım ya
valla bende sok oldum bısey yemedim ki artı nereden geliyor
bu hafta duzenlemeye calısıcam Insallah
morali bozuluyor insanın
cok sevindim canım babacıgon nasıl
amin canım bu surecte mumkun mertebe birbirinize gitmemeye dikkat edip super bulastırıcılık dıye bir sey var hıcbır belirti gostermeyıp etrafa yayan
2 lt iciyorum canım
Kuzum öyle doğru söylüyorsun ama ders çalışmak isteyenin aklına ilk ben geliyorum ailedeInşallah bizdede işe yarar ya
Bu arada cnm bence gidip gelmeseniz dha iyi ya Allah korusun kimin nerden bulatircagi belli olmuyorki
Ne demek kuzum, tekrar baktım senin için tanımınaBugün bitki çayları içeceğim canım.
İnşaallah yarın eksi göreceğime inanıyorum.
Epey ödem var çünkü vücudumda.
İlk defa duydum canım
Teşekkür ederim detaylı bilgilendirmen için
Biraz kullanayımda yerleşsin
İnşallah kuzumSağol kuzucum
Yasemincim bugun de pes etme, bir anda iner tartı.
Evet ya bı de süper bulastirici diye bişey de varmış. Bize kalsa evden haftada bir çıkıyoruz eşimle alışveriş için ama şimdi kardeşim geliyor diyince de gelme diyemedim.
Kuzum öyle doğru söylüyorsun ama ders çalışmak isteyenin aklına ilk ben geliyorum ailede
Ne demek kuzum, tekrar baktım senin için tanımına
İnşallah canımTemelinSafinazi küçükmüş daha canım az daha büyüsün kendi çapında yardımcı olur sana inşallah
10.takıma da mesaj atmış, orada devam ediyor canımHoş geldin canım başka bir takımdaydın değil mi yanlış anımsamıyorsam cuma listelerinde adını görmüş gibiyimHandandandan Handandandan kaptanımız olur onun fikri mühim olan
Hemen benim kürden yap ve günü kapat canımBu hafta patladım ben
Ben de biber limon zencefil yoğurt yiyorum şimdiBende yoğurt+zencefil+zerdeçal+tarçın karışımımı yedim ve günü kapattım
Su bile içmeyecem şu saatten sonra
Eki Görüntüle 2613047
Perşembe akşamdan sonra birşey içmemek lazım canımBen de biber limon zencefil yoğurt yiyorum şimdi
Su bile mi içmemek gerek
yarım inş eksi gelir canım moral bozmaKızlar yaa benim de tartı eksiyi göremedi bi
Gerçi reglime az kaldı onun da etkisi olabilir
Gerçi daha 1 hafta var yakın dediysem
Bilemedim
İki gündür de çok erken kapatıyorum günü ama
yarın bi olsun bakalımBu hafta patladım ben
İştah acıcı değil ama faydalıBende yoğurt+zencefil+zerdeçal+tarçın karışımımı yedim ve günü kapattım
Su bile içmeyecem şu saatten sonra
Eki Görüntüle 2613047
Bayıla bayıla yemedim zatenİştah acıcı değil ama faydalıafiyet olsun
Tamam kuzum kitledim o zaman ağzımıPerşembe akşamdan sonra birşey içmemek lazım canım
İnşallah kuzumyarım inş eksi gelir canım moral bozma
yarın bi olsun bakalım
İştah acıcı değil ama faydalıafiyet olsun
Ben pul biberli olanı çok severek yiyorumBayıla bayıla yemedim zaten
Birkaç kere böğürdüm hatta
diyelim ki aynı şeyi ben sana yazmış olsam modum düşük bunaldım çatlıyorum dışarı çıkmam da mümkün değil desem bana ne yazardın gerçekten bunları ben yazmışım gibi düşün, beni avutacak moral verecek şekil de cevap yaz bana :))valla abla benim 2-3 gundur modum dusuk evden cıkmaya ihtiyacım var oda mumkun degıl
Insallah canım Insallah
Pulbiberli olan lezzetli zaten canımBen pul biberli olanı çok severek yiyorum
Gerçi açlıktan şu anda çiğ tavuk bile lezzetli gelebilir
bir dönem yemekten yarım saat önce yerdim bu karışımı güzel yağ yakıyor da mübarek belli süre sonra gitmiyordu 3 kaşık baharatlı yoğurdu bitirmem yarım saat sürüyordu resmen sürünüyordu garibim :)Bayıla bayıla yemedim zaten
Hmmm o zaman buna biraz devam edeyim fayda görmezsem seninkini denerimPulbiberli olan lezzetli zaten canım
Ben çok seviyorum onu
Ama bu daha etkili oluyor bana
Ben bu karışımın tadını baya seviyorum yaaBayıla bayıla yemedim zaten
Zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna demiyorlar.Ben bu karışımın tadını baya seviyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?