Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

o dönem her yemekten önce yedim yani öğle ve akşam sonradan öğrendim ki akşam ve günde 2 kere yapın diye öneriliyor zaten sonrası bıktım bıraktım kürü gülüm ,bir kaç ay yapmıştım :)

Açlık durumum mu ahh ah yaşıyor muyum bilmiyorum

Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış abla =) öğütlerinizi dinlemeyen ben 2.çocukla ortada kalmış olarak diyet günlerime geri dönüyorum =)
Aa hoşgeldin konularından biliyorum seni bi gelişme var mı kızın nasıl 3 yaşındaydı galiba. Öküzle de görüşmüyorsundur umarım

Aa hoşgeldin konularından biliyorum seni bi gelişme var mı kızın nasıl 3 yaşındaydı galiba. Öküzle de görüşmüyorsundur umarım
Kız sen nerelerde kaldın ben taa o zaman barıştım 9aylık hamileyim şuan kızım evet üç yaşında her zamanki gibi ortada bırakıldım ayrıldık =) doğumu bekliyorum öyle yani

Kız sen nerelerde kaldın ben taa o zaman barıştım 9aylık hamileyim şuan kızım evet üç yaşında her zamanki gibi ortada bırakıldım ayrıldık =) doğumu bekliyorum öyle yani
Ben son konularını biliyorum canm bdvden zararın neresinden dönersen kar demişler gülüm boşver kapı gibi baban var arkanda

Ben son konularını biliyorum canm bdvden zararın neresinden dönersen kar demişler gülüm boşver kapı gibi baban var arkanda
Aynen öyle de işte ne bileyim hamilelik falan insan hazmedemiyor inişli çıkışlı gülmeli ağlamalı zamanlar yaşıyorum Allah babamı annemi başımdan eksik etmesin

Aynen öyle de işte ne bileyim hamilelik falan insan hazmedemiyor inişli çıkışlı gülmeli ağlamalı zamanlar yaşıyorum Allah babamı annemi başımdan eksik etmesin
Yapacak bişey yok canısı evlatların sana hayat arkadaşı olacak iyi ki doğurmuşum diyeceksin. Sağ salim doğurursun inşaallah miniğini. İsim düşündün mü

Yapacak bişey yok canısı evlatların sana hayat arkadaşı olacak iyi ki doğurmuşum diyeceksin. Sağ salim doğurursun inşaallah miniğini. İsim düşündün mü
Evet Alya koyacağım =) corona doğum stresi falanda sardı beni ay bi doğursam diyorum alsam kucağıma sonra diyete girsem zayıflasam

Gelme denmiyor tabi sende haklısın umarim sorun olmaz cnm

İnşallah kuzum
Yok pes etmek yok
Bugün 11de kapattım günü şu an çok açım ama yemeyeceğim sadece birazdan bir kase yoğurt kürü yiyeceğim

Anaam kız o ne 11 de nasl kapattin oglen 11 mi :0
Kızlar yaa akşamdan sabaha kaç kilo farkeder ki

1-1.5 felan ediyor bende cok nadir 2 olabilliyor :)

Hosgeldin hatirladim seni cnm hayirlisi olsun herseyin inşallah yavrunu sag saglim alirsn kucagina. Kiloyu takma verirsn emzirmenin verdigi avantajla dikkat edince guzel gidiyor.

Kızlar bugn aksam oglanla uyumustm 6bucuktan 8e kadar o yuzden hala uyuyamadm. Onu uyuttum 2 saat oldu nerdeyse aslinda artk uyusam iyi olcak . Bu arada benim minigm koltuga tutunark yurumeye basladi okadar hareketliyizki yaşına gelmeden yuruycek heralde bakalm hayirlisi.

Düne göre daha iyi balım makarna da olmasaymış
Afiyet olsun canım
Ben iflah olmam Yasemincim
Evde 2 kişiyiz ve sürekli evdeyiz ya şu anda ikimize ayrı yemek yapamıyorum. Normalde kendime ayrı yapiyodum ayarliyodum kimse evde olmadığı için sorun olmuyordu. Bir de şu an sürekli tepemde yemezsem hasta olacakmisim gibi davraniyo
Bu hafta daha iyi menüler yazmaya calisicam
GastrikAsit künefe mi yedin aşkolsun ya
Bı de guzel olsaydı ya sorma
Misafirlikteydik ayıp olmasın diye yarısını yedim.

Ay hayırlısıyla bi doğueayımda İnş elimden geleni yapacağım vermek için

Nasıl bir program canım süresini tutsan vicud çalıştırma puanı ile carpsak olurmiki Handandandan
TemelinSafinazi
Canım uyguladığın programın sonunda kaç dk yaptığın yazıyor.
Yaptığın hareketler bölgesel olduğu için bölgesel puanı yani 3 ile çarpacaksın sporunu
8 dk*3= 24 puan gibi.

Tekrar hesap yapıp Tekrar Dene etiketler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…