- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.161
oyle olmus son dk gol yemiyelim diye garantiye aliyoz galibaBugün 9.takımın kür günüymüş
Ye canım afiyet olsun benim son bi pişirimlik kaldı eşim de yemiyor diyet sürecinde iyi oldu banaafiuet olsun guzel menu..benim.buzluktada var kuru patlican ve biber.canim cekti belki yarin bende yaparim:)
o dönem her yemekten önce yedim yani öğle ve akşam sonradan öğrendim ki akşam ve günde 2 kere yapın diye öneriliyor zaten sonrası bıktım bıraktım kürü gülüm ,bir kaç ay yapmıştım :)Hurma yediğim zaman ekstra canim tatli istiyor benimde
Canim benim de kanim çok düşük tü bol bol dalak yedim ( normalde asla yiyemezdim ama ilaçlar fayda etmeyince yemeklerin arasina sakliyordum) çok iyi geldi hiç görmediğim sonucu gördüm.
bende başliycam ona bu akşam bi arastirayim. Bağışıklık icin de çok iyi bence. Ayrica bende severim tadini
yemekten önce mi yemek gerekiyor ben yer yatarim diye düşünüyordum.
bendeee
Açlık durumum mu ahh ah yaşıyor muyum bilmiyorumAfiyet olsun canım
Açlık durumun nedir?
Afiyet olsun kuzum
Benim de bugün canım çok bakla istemişti ama eşim bulamamış
Pilav ve künefe mi
Yaptığın spora yazık be kuzumm, onları yemeseydin yaptığın sporla ne güzel bi gün olurdu senin için
Aa hoşgeldin konularından biliyorum seni bi gelişme var mı kızın nasıl 3 yaşındaydı galiba. Öküzle de görüşmüyorsundur umarımTilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış abla =) öğütlerinizi dinlemeyen ben 2.çocukla ortada kalmış olarak diyet günlerime geri dönüyorum =)
Kız sen nerelerde kaldın ben taa o zaman barıştım 9aylık hamileyim şuan kızım evet üç yaşında her zamanki gibi ortada bırakıldım ayrıldık =) doğumu bekliyorum öyle yaniAa hoşgeldin konularından biliyorum seni bi gelişme var mı kızın nasıl 3 yaşındaydı galiba. Öküzle de görüşmüyorsundur umarım
Ben son konularını biliyorum canm bdvden zararın neresinden dönersen kar demişler gülüm boşver kapı gibi baban var arkandaKız sen nerelerde kaldın ben taa o zaman barıştım 9aylık hamileyim şuan kızım evet üç yaşında her zamanki gibi ortada bırakıldım ayrıldık =) doğumu bekliyorum öyle yani
Aynen öyle de işte ne bileyim hamilelik falan insan hazmedemiyor inişli çıkışlı gülmeli ağlamalı zamanlar yaşıyorum Allah babamı annemi başımdan eksik etmesinBen son konularını biliyorum canm bdvden zararın neresinden dönersen kar demişler gülüm boşver kapı gibi baban var arkanda
Yapacak bişey yok canısı evlatların sana hayat arkadaşı olacak iyi ki doğurmuşum diyeceksin. Sağ salim doğurursun inşaallah miniğini. İsim düşündün müAynen öyle de işte ne bileyim hamilelik falan insan hazmedemiyor inişli çıkışlı gülmeli ağlamalı zamanlar yaşıyorum Allah babamı annemi başımdan eksik etmesin
Evet Alya koyacağım =) corona doğum stresi falanda sardı beni ay bi doğursam diyorum alsam kucağıma sonra diyete girsem zayıflasamYapacak bişey yok canısı evlatların sana hayat arkadaşı olacak iyi ki doğurmuşum diyeceksin. Sağ salim doğurursun inşaallah miniğini. İsim düşündün mü
Sağol kuzucum
Yasemincim bugun de pes etme, bir anda iner tartı.
Evet ya bı de süper bulastirici diye bişey de varmış. Bize kalsa evden haftada bir çıkıyoruz eşimle alışveriş için ama şimdi kardeşim geliyor diyince de gelme diyemedim.
Kuzum öyle doğru söylüyorsun ama ders çalışmak isteyenin aklına ilk ben geliyorum ailede
Ne demek kuzum, tekrar baktım senin için tanımına
İnşallah kuzum
Yok pes etmek yok
Bugün 11de kapattım günü şu an çok açım ama yemeyeceğim sadece birazdan bir kase yoğurt kürü yiyeceğim
Kızlar yaa akşamdan sabaha kaç kilo farkeder ki
Ben epeydir ailemin yanındayım abla eşim gemiye işe girmişti 6aydır uzakta çalışıyordu ayda bir geliyordu yanımıza ailesiyle görüşmüyorduk bir ay önce barıştı 2 hafta öncede tartıştık karnı burnumda halimle bıraktı ailesinin yanına döndü =) bende doğurdum doğurucam şimdi işte =))) akılsızlığımı çekiyorum.. Oldum gene 110kilo 80lere düşmüştüm hatırlarsın
Afiyet olsun canım
Açlık durumun nedir?
Afiyet olsun kuzum
Benim de bugün canım çok bakla istemişti ama eşim bulamamış
Pilav ve künefe mi
Yaptığın spora yazık be kuzumm, onları yemeseydin yaptığın sporla ne güzel bi gün olurdu senin için
Ben iflah olmam YasemincimDüne göre daha iyi balım makarna da olmasaymış
Afiyet olsun canım
Bı de guzel olsaydı ya sorma
Ay hayırlısıyla bi doğueayımda İnş elimden geleni yapacağım vermek içinGelme denmiyor tabi sende haklısın umarim sorun olmaz cnm
Anaam kız o ne 11 de nasl kapattin oglen 11 mi :0
1-1.5 felan ediyor bende cok nadir 2 olabilliyor :)
Hosgeldin hatirladim seni cnm hayirlisi olsun herseyin inşallah yavrunu sag saglim alirsn kucagina. Kiloyu takma verirsn emzirmenin verdigi avantajla dikkat edince guzel gidiyor.
Nasıl bir program canım süresini tutsan vicud çalıştırma puanı ile carpsak olurmikiHandandandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?