- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.201
Regl ile alakası olduğunu düşünmüyorumBende şaşırdım bilemiyorum bi dengesizlik var. oğlumda 4. Ayda regl olmuştum, kızım da 4 aylık oldu olabilir mi bilmiyorum
Tebrik ederim canımGünaydın arkadaşlar kilo bildirimim
Geçen cuma 63.2
Bugün 62.2
Fark - 1 kg
Yüzde 1.63
Güzelmiş ismi adıyla yaşasınEvet Alya koyacağım =) corona doğum stresi falanda sardı beni ay bi doğursam diyorum alsam kucağıma sonra diyete girsem zayıflasam
Eşim p.tesi perşembe oruç tutuyo ezan saatinde yiyoruz mecburen. Yalniz yemeyi de hiç sevmez ben yetistirebilirsem erken yer onunula oturup hafif geçiririm.Regl ile alakası olduğunu düşünmüyorum
Çünkü pazartesi eksi idin
Dün akşam yemeğini geç yemişsin.
Perşembeleri erken kapatmak gerekiyor.
Perşembe haricindeki tüm günlerde eşlik edebilirsin eşine.Eşim p.tesi perşembe oruç tutuyo ezan saatinde yiyoruz mecburen. Yalniz yemeyi de hiç sevmez ben yetistirebilirsem erken yer onunula oturup hafif geçiririm.
Ben her hafta bu şekilde besleniniyorum aslında onunla da çok alakalı olduğunu sanmıyorum ama cumaya telafi ederim.Perşembe haricindeki tüm günlerde eşlik edebilirsin eşine.
"Cuma günleri tartı günümüz, Perşembe geç vakitte yememem gerekiyor" dediğinde eşinin anlayış göstereceğini düşünüyorum.
Tebrik ederim canımGecen cuma 69.5
Bu cuma 68.8
Fark -0.7
Yuzde %1
Yuzde konusunda dogrumuki bilemedim kaptanin bakta listeye oyle ekliyim. 1.007 kusur diye gidiyor 1.1 mi yapmaliyim . bilemedin
Bi önceki sayfada tuğbaptn alıntıladm canm son liste
Valla durdu beynim cozemedimTebrik ederim canım
Yüzden 1.01
Virgülden sonraki 3 rakam 5 ve üzeri olunca;
virgülden sonraki 2. rakam 1 artırılır.
1.007 >>>> 1.01
tugbaptn son listeyi alintikamamis canin zeycan var ondan once senlik bisey yokBi önceki sayfada tuğbaptn alıntıladm canm son liste
Zeycan123 listesini alıntılar mısın canımBi önceki sayfada tuğbaptn alıntıladm canm son liste
Bende şimdiye farkettim, hata Poni de değiltugbaptn son listeyi alintikamamis canin zeycan var ondan once senlik bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?