Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ahhhh keşke benimkillerde öyle olsa resmen yalvarıyorum eve nutella,reçel ve tatlı kurabiye almayın diye ama nerdeeeee dün gene gittiler markete dolap reçel(hemde en sevdiğim ayva ve vişne),nutella,kekler,çokoprens,pizza,kurabiyeler,muhallebi,köfte,baklava,eti puf,sucuk,sosis ve her çeşit çikolata (fındıklı,fıstıklı,bitter,beyaz) dolu eee ne yapayım şimdi ben yeter artık valla ya ve en üzücü olanı da cumartesi gözümün önünde pide götürdüler birde babam şeker,kolestrol,tansiyon hastası annemde tansiyon hastası ayrıca safra kesesi yok nasıl bu kadar yükleniyorlar anlamıyorum

Gülşeker Allah yardımcın olsun varya, o yazdıklarının ismi bile kafayı yememe yetti yani, şuanda yanımda bi tatlı bi çikolata bişey olsa düşünmeden yiycem yani, o duruma geldim okuyunca. İşin zor

yaa şu YENİ BİR HAYAT yarışması var ya starda orda ELİF die bı kız var tanımadan nefret edılırmı bı insandan valla edılıyormus ! Sinir oluyorum o kıza nedense ıcımden soylemek geldı

yaa şu YENİ BİR HAYAT yarışması var ya starda orda ELİF die bı kız var tanımadan nefret edılırmı bı insandan valla edılıyormus ! Sinir oluyorum o kıza nedense ıcımden soylemek geldı

Allah iyiliğini versin emi acaba sana psikolojik olarak sevmediğin birinimi çağrıştırdı nedir??

evet çok zor cnm ya Allah yardımcım olsun daha demin eve geldim annem döner yaptırmış bende yarım yedim valla

saat 1 de kardeşimin maçı vardı ben gelince annemle beraber gittik okula maçı izlemeye hatta babamda geldi sonra bizim burda cafe gibi bi yer var oraya gittik anaaaaa kafayı bi kaldırdım eskiden ve hala hoşlanmakta olduğum ve vazgeçmek istediğim kişi orada mal gibi kalakaldım öyle artık her yerde karşıma çıkmasından bıktım yaaaaa benden hoşlandığınıda sanmıyorum işin ilginç yanı o yani, o mu ben mi burada oturuyorum anlamadım gitti

Nerde bu devlet nerde bu topık üyeleri yahuuu sabahtır çıt çıkmadı kımsecıklerden

aynen katılıyorum, ben ara ara giriyorum bakıyorum hala yerinde sayıyor, ayrıca bugün acayip iştahım açık, her daim karnım aç yani neden anlamadım, haftasonu midemi mi büyüttüm acaba okadarda yemedim ama ne bilim neden böyleyim?

walla ziyaretçiler bızım takımı daha cok merak edıyor anlam veremıyorum bu sessızlıge :44:

Cnmm bazen benımde oyle donemlerım oluyor meyveye yuklen derım en azından saglıklı

bende şimdi markete gittim mısır gevreği, nesquik çikolatalı gevrek,eti form bisküvileri ve special k aldım geldim dolaptaki ıvır zıvırları gördükçe bunları yicem

kızlar ben geldimmmm..babanem gitti , rahatım artık..cuma spora gidemedim , yarında gidemem diye üzülüyordum vallahi

slm kızlar bugün psikyatıra gittim dr bana karatay diyetini önerdi kitabını al dedi ,bende dedim zaten başladım .omega 3 kilo aldırır dedi gerçektenmi kilo aldırır kafamı karıştırdı
sabah 1 kupa limonlu ılık su
kahvaltı peyni,r domates, salatalık, maydonoz, nane ,,ekşi elma 2 omega, 3 türk kahvesi
ögle pancar kavurma ,3 kaşık kısır,1 kase semizotlu yogurt ,1 ekşi elma2 omega 3
ara 1 küçük paket süt
akşam,tavuk haşlama,1 b ayran,pancar kavurma, 3 kaşık kısır,1 saat yürüyüş,3 lt su
1 yeşil çay içicem birazdan

Son düzenleme:
Bugün sultanahmette bi turist gördüm aynı fulya Saçlar gözler allahım bu kdrmı benzer Fulyanın şuanki halinin zayıflamışını düşünün herşey aynı kadının suratına bakakaldım salak demiştir içinden Uff çok yorgunum geçmedi yorgunluğum. Kursa gittim gezmeye gittik sultanahmete kültür buluşması vardı görmüşsünüzdür belki pankartları falan renkli renkli tüm zencilerle foto çekildik çok tatlılardı ya

İyi akşamlar kızlar, bugün çok yoğun bir gündü, sabahtan acele acele işlerimi bitirdim öğlen vergi dairesinde işim vardı ondan öncede kpss başvurumu yapmaya gittim, mezuniyet belgesi olmadan yapmadılar, benim işyerinden tekrar izin alıp mezuniyet belgesini almam ve bir daha başvuru yapmaya gitmem çok zor, sadece mezuniyet ytarihii istiyorlar ve ben bunu bildiğim halde o tarihi mezuniyet belgesinde görmek istiyorlar, millet işlemlerini yaptı bitirdi gitti ben kalakaldım zaten bende şans olsaydıı.... vergi dairesinde gittim tekrar okula geldim, sistem tarihi yine kabul etmedi, dahada sinir oldum, 6'da mesim bitiyor, 5,30da işyerine geldim, 7'ye kadar işlerimi hallettim çıktım 1 saat yavaş yavaş yürüdüm, baya yorulmuştum, dünde baya spor yapmışım heryerim hamlanmış, bu akşam spor yapamadım çok yorgunum ama yarın 1,30 saat yürüyüş yapıcam..

Menülerim
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 domates
1,5 kk peynir

Ara: 1 nescafe

Öğle
1 kase çorba
1 tabak kur fasulye
Ara:1 nescafe

Akşam
1,5 kase çorba
Yarım tabak patates püresi
Yine nescafe içtim
Yazınca farkettim ne çok nescafe içmişim

mursh boya rengi için tşk ederim kuaförüme sorucam, belki biliyordur ben de netten araştırayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…