- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.721
Tünaydın kızlar. 300 gram almışım haftasonu tıka basa yedim yalan yok şimdi. Eee tatlı tatlı yediğin hurmalar şimdi yavrum tırmalar... Benimki o hesap oldu
MurshVermek iste yeterki nasıl veriliyor. Anneni tebrik et benim için çünkü bnm annemde hep uydu kurallarıma gidipte fazladan kalorili bişey yapmadı. Kadın aylarca canı kısır çekti yapmadı. Anneler olmasa biz napardık bilmem
Menümü yazıp giyineyim kurs beni bekliyor...
Sabah: 2 dilim kepek ekmek kızarttım yağsız
ufak peyaz peynir
1 domates
1 fincan kayısılı form çayı
yaa şu YENİ BİR HAYAT yarışması var ya starda orda ELİF die bı kız var tanımadan nefret edılırmı bı insandan valla edılıyormus ! Sinir oluyorum o kıza nedense ıcımden soylemek geldı
Gülşeker Allah yardımcın olsun varya, o yazdıklarının ismi bile kafayı yememe yetti yani, şuanda yanımda bi tatlı bi çikolata bişey olsa düşünmeden yiycem yani, o duruma geldim okuyunca. İşin zor
Allah iyiliğini versin emiacaba sana psikolojik olarak sevmediğin birinimi çağrıştırdı nedir??
Nerde bu devlet nerde bu topık üyeleri yahuuu sabahtır çıt çıkmadı kımsecıklerden
aynen katılıyorum, ben ara ara giriyorum bakıyorum hala yerinde sayıyor, ayrıca bugün acayip iştahım açık, her daim karnım aç yani neden anlamadım, haftasonu midemi mi büyüttüm acabaokadarda yemedim ama ne bilim neden böyleyim?
Nerde bu devlet nerde bu topık üyeleri yahuuu sabahtır çıt çıkmadı kımsecıklerden
fadimeeeeeeeeeeeeee özledim kız hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?