- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.261
süpersin ablagünaydın hayırlı cumalar canlarrr
geçen cuma 91.0 (regl başlamıştı 900 gram fazla çıkmıştım)
bu hafta 88.9
regl bitmek üzere ödemini attım sanırım , dün akşam geç saate kadar uyuyup kalınca bir şey de yiyip içemeyince sonuç böyle oldu :)
İyi toplantılar canımKalkayım giyineyim birazdan il milli eğitim müdürünün de katılımıyla uzaktan görüntülü toplantımız var
Bizden de dün uzaktan eğitim resimleri istedilerKalkayım giyineyim birazdan il milli eğitim müdürünün de katılımıyla uzaktan görüntülü toplantımız var
tebrikler canimGecen cuma 69.5
Bu cuma 68.8
Fark -0.7
Yuzde %1
Yuzde konusunda dogrumuki bilemedim kaptanin bakta listeye oyle ekliyim. 1.007 kusur diye gidiyor 1.1 mi yapmaliyim . bilemedin
Bilemiyorum ki bu hafta 3 ana 3 ara öğün e başladım ondan olabilir. Bu şekilde 1 hafta daha devam edeceğim sonuç değişmezse yine eskiye dönerimdenmiyor canım gelme diyede yınede tedbirli olun
masallah pınarcım yuruyunve daha cok pesımde dolasacaksın resmen ozgurluklerını ilan edıyorlar
uyumamıssın duzgun normal canım
kunefelerden sonra super
bu hafta niye artı oldu ki
super canım
gayet güzel olmuş
Poni su 79 ları bir atamadık gitti hızla 80 den uzaklasıp 6 lı rakamlara yaklaşmak istiyorum
bende boyle istiyorum bu hafta ac dolandım senin kadar bile veremedim usttelık kılonda cok az
-3 ten sonra sanki hep ekside olursun diye düşünmüştüm ama adet donemine denk geldi.. Haftaya yine -3 gelir kapatirsin farki :)Ben sabitim kızlar
Ekside olduğumu düşünüyorum ama
Dün adet olduğum için henüz ödemimi atamadım.
Bugün ve yarın ödemi atarım ama geç oluyor tabi.
Bu haftanın eksisi haftaya bonus olarak gelecek inşaallah
Dün akşam a göre farkettimi merak ettimKızlar bu saate kadar bekledim ama sonuç değişmedi ne yazık ki
Sabitte kaldım
Çok üzüldüm şu an geçen hafta da gr eksiyle gelmiştim
İki gündür resmen aç gezdim işe yaramadı
Süpersin tebrikler.Cuma:78.2
Bugün:77.1
Fark:1.1
Yüzde:1.41
Sıkı spor ve karbonhidratsız 5 günün etkisi
insallah canimhoşgeldin canım, senin için hayırlısı neyse öyle olsun
Normal canım 4 saatlık uykuyla haftaya daha güzel olur inş
cok güzel canım künefeleri yemişsin bide aralardan okudum
haftaya telafi edersin inşallah canım
süpersin canım 5 lere az kaldı
gayet güzel canım
yeme şekli değiştiği için bence gayet iyi haftaya daha güzel bi eksi gelicek inş
gayet güzel canım 80 lerden uzaklaşıyorsun
canım menülerini bilmiyorum, ama yanlışlıklar var galiba biyerde
yinede iyi gitti canım regl şişkinliğide vardır, yanlış hatırlamıyorsam 2 litre içiyorum demiştin, bana göre daha fazla içmen gerekiyor 3 litre net
Yanlışımız zaten o, aç duralım kilo veririz.. benim için kahvaltı önemli sıkı yapıyorum
menü paylaşmıyorum ben canım, ama son 3 gündür kahvaltı dahil ekmek tüketmedim, ama baya sıkı kahvaltı yaptım, ara öğün desen kahve, çay, geç olmadan meyve, en gec yemeği 6 da kapattım hafif abartmadan yiyerek, en geç 8.30 bi kase ev yoğurdumu yedim, akşam çayın yanına ama bihter çikolatam olmazsa olmaz
Aç gezmek yanlış canım metabolizmada çalışmıyor
insallah bu hafta full spor yapmayı düşünüyorumsaglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim cok guzel ismide:)
bosuna kalori aldim desene
oo masallah menulerine gore cok guzel eksi:))
haftaya telafi ederiz insallah bendede +100 var malesef
vayy cok guzell
ne guzel yavas yavas uzaklasiyosun:))
ne guzel saskinlik bu:))nasildiki yeme seklin bizede tuyo versen:))
masallah cok guzel gitmis
Off harika 9 tan sağlam uzaklaşmışsin tebrikler.günaydın hayırlı cumalar canlarrr
bu hafta 88.9
regl bitmek üzere ödemini attım sanırım , dün akşam geç saate kadar uyuyup kalınca bir şey de yiyip içemeyince sonuç böyle oldu :)
Uykusuzluk çok zor kuzum ya dengen şaşmıştır. İnş bı an önce çıkarır da kurtulur minikinGunaydın kızlar gece hic uyuyamadk ya sürekli kivrandi uyandi yavrum diş geliyor heralde. Sabahbda 6 da uyandk hep mizmiz smdi gene uyutcm sanirm. Bende salak gibi oldm
Sağol canımKünefe ve makarnalara rağmen muhteşemsin
Niye böyle oldu ki canım, neyse ki çok fazla değil pazartesiye kadar telafi edersinCuma 86.9
Bugün 87.2
Fark -0.3
yüzde - %0.35
Harika, Tebrikler canımGünaydın arkadaşlar kilo bildirimim
Geçen cuma 63.2
Bugün 62.2
Fark - 1 kg
Yüzde 1.63
Tebrik ederim canım çok iyi gitmişGecen cuma 69.5
Bu cuma 68.8
Fark -0.7
Yuzde %1
Yuzde konusunda dogrumuki bilemedim kaptanin bakta listeye oyle ekliyim. 1.007 kusur diye gidiyor 1.1 mi yapmaliyim . bilemedin
Yeni beslenme düzeniyle bı dahaki hafta çok daha fazla gidecek bence kuzuBildirimim
Geçen hafta 79.9
Bugün 79.6
Fark 0.3
%0.38
Artı çıksaydım modum baya düşecekti
Tebrikler MervecimCuma günü 79.7
Bugun 79.2
Fark :500
Yuzde%0.63
Kuzum menülerini yaz sende, bakalım neler yiyorsunGeçen hafta 102.7
Bu hafta 102.3
Eki Görüntüle 2613491
Bilmiyorum niye gram
Gram gidiyor sanırım kilo yer değiştiriyor
Hangi yeme şekli bu yaaÇok şaşkınım şuan
geçen cuma : 55.7 kg
Bu cuma : 55.00
Fark : - 700 gr
vucudum sanırım bu yeme şeklimi sevdi böyle devam edicem
Geçen haftanın üzerine çok normal canım, haftaya çok iyi bir eksi gelecekBen sabitim kızlar
Ekside olduğumu düşünüyorum ama
Dün adet olduğum için henüz ödemimi atamadım.
Bugün ve yarın ödemi atarım ama geç oluyor tabi.
Bu haftanın eksisi haftaya bonus olarak gelecek inşaallah
Fazla karbonhidratlı mi beslendin canım, ya da direnç noktasindasindir belki o yüzden vermekte zorlaniyordur vücudun.Kızlar bu saate kadar bekledim ama sonuç değişmedi ne yazık ki
Sabitte kaldım
Çok üzüldüm şu an geçen hafta da gr eksiyle gelmiştim
İki gündür resmen aç gezdim işe yaramadı
Vayyyy harikaaaCuma:78.2
Bugün:77.1
Fark:1.1
Yüzde:1.41
Sıkı spor ve karbonhidratsız 5 günün etkisi
Canim bu hafta sağlık sorunlarına uğraştın. İlacın etkisiyle bu hafta güzel olacak inşallahgecen cuma 64.8
bu cuma 64.9
+100
yuzde -0.15
bu hafta cok hareketsizdim.sadece yediklerime dikkat ettim ama +100 oldu.ilacida kullanmaya basladim bi kac gune daha bi etkisini gosterir insallah
Yağ yaktıran künefeydi onlarhoşgeldin canım, senin için hayırlısı neyse öyle olsun
gayet güzel canım
yeme şekli değiştiği için bence gayet iyi haftaya daha güzel bi eksi gelicek inş
yinede iyi gitti canım regl şişkinliğide vardır, yanlış hatırlamıyorsam 2 litre içiyorum demiştin, bana göre daha fazla içmen gerekiyor 3 litre net
Yanlışımız zaten o, aç duralım kilo veririz.. benim için kahvaltı önemli sıkı yapıyorum
menü paylaşmıyorum ben canım, ama son 3 gündür kahvaltı dahil ekmek tüketmedim, ama baya sıkı kahvaltı yaptım, ara öğün desen kahve, çay, geç olmadan meyve, en gec yemeği 6 da kapattım hafif abartmadan yiyerek, en geç 8.30 bi kase ev yoğurdumu yedim, akşam çayın yanına ama bihter çikolatam olmazsa olmaz
Ablaaa harikasın yaaa tebriklergünaydın hayırlı cumalar canlarrr
bu hafta 88.9
Maşaallah, çok güzel gitmiş, tebrik ederim canım.günaydın hayırlı cumalar canlarrr
bu hafta 88.9
İnşaallah canım, öyle olmasını diliyorumGeçen haftanın üzerine çok normal canım, haftaya çok iyi bir eksi gelecek
-3 haftaya için çok uçuk bir hedef-3 ten sonra sanki hep ekside olursun diye düşünmüştüm ama adet donemine denk geldi.. Haftaya yine -3 gelir kapatirsin farki :)
Aynen çok değil telâfi edilirUykusuzluk çok zor kuzum ya dengen şaşmıştır. İnş bı an önce çıkarır da kurtulur minikin
Sağol canım
Bu hafta daha iyi olacak inşallah
Niye böyle oldu ki canım, neyse ki çok fazla değil pazartesiye kadar telafi edersin
Harika, Tebrikler canım
Tebrik ederim canım çok iyi gitmiş
Yeni beslenme düzeniyle bı dahaki hafta çok daha fazla gidecek bence kuzu
Tebrikler Mervecim
Kuzum menülerini yaz sende, bakalım neler yiyorsun
Hangi yeme şekli bu yaa
Geçen haftanın üzerine çok normal canım, haftaya çok iyi bir eksi gelecek
Fazla karbonhidratlı mi beslendin canım, ya da direnç noktasindasindir belki o yüzden vermekte zorlaniyordur vücudun.
Olur inşallahİnşaallah canım, öyle olmasını diliyorum
-3 haftaya için çok uçuk bir hedef
Belkide olur bilmiyorum.
Şu ödemi bi atayım, Pazartesi belli olur kaç gideceği
koşa koşa 80 lerden de uzaklaşmak 70 leri görmek nasip olur inşallahtebrikler canim
Bilemiyorum ki bu hafta 3 ana 3 ara öğün e başladım ondan olabilir. Bu şekilde 1 hafta daha devam edeceğim sonuç değişmezse yine eskiye dönerim
-3 ten sonra sanki hep ekside olursun diye düşünmüştüm ama adet donemine denk geldi.. Haftaya yine -3 gelir kapatirsin farki :)
Dün akşam a göre farkettimi merak ettim
Süpersin tebrikler.
insallah canim
insallah bu hafta full spor yapmayı düşünüyorum
Off harika 9 tan sağlam uzaklaşmışsin tebrikler.
genel de geceleri suyunu da önüne alıp şifalandıran ve bedenini fazla ağırlıklardan kurtaran mucize iksirin olduğu için teşekkür edip sevdiğini 7 kere tekrar edip 3 besmele çekip ağır ağır o suyu içMaşaallah, çok güzel gitmiş, tebrik ederim canım.
Olumlama ile kilo vermek için nasıl komut vermeliyim kendime.
Mesela "ben bugün 72 kiloyum" mu diyeyim
İnşallah inşallah nisan hedefimi tutturmayı çok istiyorum. Nasip olur insallah.koşa koşa 80 lerden de uzaklaşmak 70 leri görmek nasip olur inşallah
rabbim yar yardımcınız olsun şafi ismiyle şifasını versin inşallah babanınHandandandan
Babam yoğun bakımda annemin yanındayım. Babam İçin dua istiyorum sizlerden duaya çok ihtiyacımız var
En son çarşamba tartıldım
68.400
geçen cuma yazdım gülüm kaç geliyorum diye seni yakalamama izin verme sakın yoksa nam nam namİnşallah inşallah nisan hedefimi tutturmayı çok istiyorum. Nasip olur insallah.
Aynen inşallah en kısa sürede geçerim o 5 lerehoşgeldin canım, senin için hayırlısı neyse öyle olsun
gayet güzel canım
Teşekkür ederimsaglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim cok guzel ismide:)
bosuna kalori aldim desene
oo masallah menulerine gore cok guzel eksi:))
haftaya telafi ederiz insallah bendede +100 var malesef
vayy cok guzell
ne guzel yavas yavas uzaklasiyosun:))
ne guzel saskinlik bu:))nasildiki yeme seklin bizede tuyo versen:))
masallah cok guzel gitmis
Sağol canımUykusuzluk çok zor kuzum ya dengen şaşmıştır. İnş bı an önce çıkarır da kurtulur minikin
Sağol canım
Bu hafta daha iyi olacak inşallah
Niye böyle oldu ki canım, neyse ki çok fazla değil pazartesiye kadar telafi edersin
Harika, Tebrikler canım
Tebrik ederim canım çok iyi gitmiş
Yeni beslenme düzeniyle bı dahaki hafta çok daha fazla gidecek bence kuzu
Tebrikler Mervecim
Kuzum menülerini yaz sende, bakalım neler yiyorsun
Hangi yeme şekli bu yaa
Geçen haftanın üzerine çok normal canım, haftaya çok iyi bir eksi gelecek
Fazla karbonhidratlı mi beslendin canım, ya da direnç noktasindasindir belki o yüzden vermekte zorlaniyordur vücudun.
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versinHandandandan
Babam yoğun bakımda annemin yanındayım. Babam İçin dua istiyorum sizlerden duaya çok ihtiyacımız var
En son çarşamba tartıldım
68.400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?