- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.281
Geçmiş olsun canım Allah şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahHandandandan
Babam yoğun bakımda annemin yanındayım. Babam İçin dua istiyorum sizlerden duaya çok ihtiyacımız var
En son çarşamba tartıldım
68.400
Tartilmadim dün ucunu kaçırınca yüzüm olmadı tartıya cikmqya
geçen cuma yazdım gülüm kaç geliyorum diye seni yakalamama izin verme sakın yoksa nam nam nam
[/QUOTE
Ahhh kesinlikle izin vermemgeçen cuma yazdım gülüm kaç geliyorum diye seni yakalamama izin verme sakın yoksa nam nam nam
hayırlı cumalar gülümHayırlı cumalar kızlar
ciddi ciddi seni yakalamayı kafama koydum bu ay hedefini tutturmazsan ben seni tutarım, sonrada tozumu yut derim seninle uğraşırım egomu şişiririm anam çok pis çamur olurum kız kaç kaç kendini seviyorsan kaaaçççAhhh kesinlikle izin vermemhızla uzaklaşacagim bu hafta göreceksin Şimdi spor zamani
Kilo kronolojisi yapıyoruz ama keşke tartılsaydınTartilmadim dün ucunu kaçırınca yüzüm olmadı tartıya cikmqya
Canım babanin durumunda bir değişiklik var mı? Corona testi yapıldı mı? Ondan supheleniyolar demiştin. Rabbim acil şifalar versin.Handandandan
Babam yoğun bakımda annemin yanındayım. Babam İçin dua istiyorum sizlerden duaya çok ihtiyacımız var
68.400
Tartilsaydin ya Dilekcim kaç kilo olduğunu görünce daha kolay tedbir alirdin.Tartilmadim dün ucunu kaçırınca yüzüm olmadı tartıya cikmqya
Biyerden sonra Banada fazla gelebilir ama şuan kilom fazla ve bundan bin ikibin fazla kalori aldigim için diyet yapmadığım zaman biraz kisinca bile veriyorum brnilaçla inşallah toparlarsın canım
ben o kadar alsam kesin artı olurum
elimde degıl canım ya
valla bende sok oldum bısey yemedim ki artı nereden geliyor
bu hafta duzenlemeye calısıcam Insallah
morali bozuluyor insanın
cok sevindim canım babacıgon nasıl
amin canım bu surecte mumkun mertebe birbirinize gitmemeye dikkat edip super bulastırıcılık dıye bir sey var hıcbır belirti gostermeyıp etrafa yayan
2 lt iciyorum canım
Çok özür dilerim şuan tartilirim istersen ama kahvaltıyı yaptım 2 kilo düşerizKilo kronolojisi yapıyoruz ama keşke tartılsaydın
bu hafta spora asilcam insallah bakalim:)Spor sana çok yarıyor canım çabucak veriyorsun
hayirli cumalar abla masallah cok guzel.vermissin.simdiden tutturdun galiba nisan hedefini?88 miydi hedefin?günaydın hayırlı cumalar canlarrr
geçen cuma 91.0 (regl başlamıştı 900 gram fazla çıkmıştım)
bu hafta 88.9
regl bitmek üzere ödemini attım sanırım , dün akşam geç saate kadar uyuyup kalınca bir şey de yiyip içemeyince sonuç böyle oldu :)
gecmis olsun allah safi ismiyle sifa versin canim neyi vardi babanin?Handandandan
68.400
hayirli cumalar:))Hayırlı cumalar kızlar
OlurÇok özür dilerim şuan tartilirim istersen ama kahvaltıyı yaptım 2 kilo düşeriz
sağ ol gülüm nisan hedefim 87 idi inşallah nisan sonundan önce görürüm , hepimiz hedefini önceden görür inşallahbu hafta spora asilcam insallah bakalim:)
hayirli cumalar abla masallah cok guzel.vermissin.simdiden tutturdun galiba nisan hedefini?88 miydi hedefin?
gecmis olsun allah safi ismiyle sifa versin canim neyi vardi babanin?
hayirli cumalar:))
Bu hafta spor yapamamissin 1 gün yapmış görünüyorsunbu hafta spora asilcam insallah bakalim:)
hayirli cumalar abla masallah cok guzel.vermissin.simdiden tutturdun galiba nisan hedefini?88 miydi hedefin?
gecmis olsun allah safi ismiyle sifa versin canim neyi vardi babanin?
hayirli cumalar:))
ah bu esler benimkide ayni. Artik hayir devam edecegim dedikce artik sustuAçlıktan başım ağrıyor ya
Ceviz hurmaya göre daha iyi geldi bana ama baya zorlanıyorum 2 gündür, eşimde bugün tutturdu diyeti bırak halsiz kalma bu süreçte diyet yapılmaz ya da esnet vs. Uzun bi süreç değil idare edeceğim dedim artık
masallah tam hareketli zamanlari.Kızlar bugn aksam oglanla uyumustm 6bucuktan 8e kadar o yuzden hala uyuyamadm. Onu uyuttum 2 saat oldu nerdeyse aslinda artk uyusam iyi olcak. Bu arada benim minigm koltuga tutunark yurumeye basladi okadar hareketliyizki yaşına gelmeden yuruycek heralde bakalm hayirlisi.
sabit olmanda guzel canim. Haftaya eksiye gecersinKızlar ben sabit ciktm ya dun 2 de uyuyp sabh 6 uyaninca felegm saştı tabi. Artık bi kahve icicem tartildm o yuzden:
Cuma 72.0
Bugun 72.0
Fark 0
gayet guzel canimGünaydın kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 71.5
Bugün: 71.1
Fark: 0.4
Pazartesiye göre 800 g gitmiş
tebrikler canimGünaydın arkadaşlar kilo bildirimim
Geçen cuma 63.2
Bugün 62.2
Fark - 1 kg
Yüzde 1.63
yeni yemek duzeniyle eksiler daha cok gelir insBildirimim
Geçen hafta 79.9
Bugün 79.6
Fark 0.3
%0.38
Artı çıksaydım modum baya düşecekti
tebrikler canimCuma günü 79.7
Bugun 79.2
Fark :500
Yuzde%0.63
buda guzel canim.Geçen hafta 102.7
Bu hafta 102.3
Eki Görüntüle 2613491
Bilmiyorum niye gram
Gram gidiyor sanırım kilo yer değiştiriyor
masallah sanaÇok şaşkınım şuan
geçen cuma : 55.7 kg
Bu cuma : 55.00
Fark : - 700 gr
vucudum sanırım bu yeme şeklimi sevdi böyle devam edicem
haftaya guzel eksiyle gelirsin ins kaptanimBen sabitim kızlar
Ekside olduğumu düşünüyorum ama
Dün adet olduğum için henüz ödemimi atamadım.
Bugün ve yarın ödemi atarım ama geç oluyor tabi.
Bu haftanın eksisi haftaya bonus olarak gelecek inşaallah
tebrikler canim cok guzelCuma:78.2
Bugün:77.1
Fark:1.1
Yüzde:1.41
Sıkı spor ve karbonhidratsız 5 günün etkisi
tebrikler canim gayet iyigünaydın hayırlı cumalar canlarrr
geçen cuma 91.0 (regl başlamıştı 900 gram fazla çıkmıştım)
bu hafta 88.9
regl bitmek üzere ödemini attım sanırım , dün akşam geç saate kadar uyuyup kalınca bir şey de yiyip içemeyince sonuç böyle oldu :)
iyi calismalar caninKalkayım giyineyim birazdan il milli eğitim müdürünün de katılımıyla uzaktan görüntülü toplantımız var
cok gecmis olsun canimmmm.Handandandan
68.400
insallah abla:))boyle giderse kesin daha az bile gorursun:))sağ ol gülüm nisan hedefim 87 idi inşallah nisan sonundan önce görürüm , hepimiz hedefini önceden görür inşallah
canim daha da kilo almadan kontrolu eline alsan vermesi zor oluyo biliyosun.Geçen hafta 81.6
Bu gun 83.9
Yemek sonrasi tartildigim için 1 kilo düşersem
82.9(((
evet yapamadim malesef hic gucum yoktu.ilaclar fayda etmeye basladi sukur 2 gundur iyyim bugunluk sporu yaptim bile:)))Bu hafta spor yapamamissin 1 gün yapmış görünüyorsun
Spor sana çok iyi geliyor motivrde ediyor
Geçmiş olsun balım dahada iyi ol inşallahinsallah abla:))boyle giderse kesin daha az bile gorursun:))
canim daha da kilo almadan kontrolu eline alsan vermesi zor oluyo biliyosun.
evet yapamadim malesef hic gucum yoktu.ilaclar fayda etmeye basladi sukur 2 gundur iyyim bugunluk sporu yaptim bile:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?