- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.301
Amin inşallahrabbim yar yardımcınız olsun şafi ismiyle şifasını versin inşallah babanın
durumu hakkın da ne diyor doktoru , gülüm
allahım şifa versin inş canımHandandandan
Babam yoğun bakımda annemin yanındayım. Babam İçin dua istiyorum sizlerden duaya çok ihtiyacımız var
En son çarşamba tartıldım
68.400
hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar kızlar
Artık toparlanman lazım canım be güzel gidiyordun, uzaklaşma 7 lerdenGeçen hafta 81.6
Bu gun 83.9
Yemek sonrasi tartildigim için 1 kilo düşersem
82.9(((
inşallah hepimiz görürüz gülüminsallah abla:))boyle giderse kesin daha az bile gorursun:))
canim daha da kilo almadan kontrolu eline alsan vermesi zor oluyo biliyosun.
evet yapamadim malesef hic gucum yoktu.ilaclar fayda etmeye basladi sukur 2 gundur iyyim bugunluk sporu yaptim bile:)))
gülüm belli aralıklarla 2 ya da 3 kere yapılıyormuş ya , ateşi olunca şüphelenmişlerdir emin olmak için yapıyorlardırAmin inşallah
Durumu kritik ciğerlerim tamamı iltihaplanmış virüs şüphesi var. Kanda negatif. kit yapmışlar oda negatif. Bir kere daha kit yapacaklarmış anlamadığım illaki pozitif olsun diye mi uğraşıyorlar. Ateşi çok varmış.
Çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum
Bazen baslarda negatif olabiliyormus cnmAmin inşallah
Durumu kritik ciğerlerim tamamı iltihaplanmış virüs şüphesi var. Kanda negatif. kit yapmışlar oda negatif. Bir kere daha kit yapacaklarmış anlamadığım illaki pozitif olsun diye mi uğraşıyorlar. Ateşi çok varmış.
Yıllar önce ameliyat olmuştu tümör vardı onu aldılar akciğerındegülüm belli aralıklarla 2 ya da 3 kere yapılıyormuş ya , ateşi olunca şüphelenmişlerdir emin olmak için yapıyorlardır
rabbim güç kuvvet versin ciğerlerinin tamamı iltahaplanması birden mi olmuş ki geçmişte rahatsızlığı var mıydı
garajın fayans yapıldı diyince oh bitmiş dedim, terasa girişmişsiniz dolaplar gelip garaja monte edilecek daha bahçedeki eşyalar dolaplara yerleşecek ooov çok iş var allah kolaylık versinTunaydin kizlar
Eşim evde olunca gec yatip gec kalkiliyor
Garajin fayansi yapildi, kendi yapmadi :))
Bugün boyanacak
Orasi icin dolap aldik, sali günü getirecek
Sonra esyalari yerlestirecez
Şu an bahce bomba atmis gibi :))
Dün de teras tahtalarini söktuk, kötü olmustu
Teras, balkonlarin fayanslari yapılacak daha
En son bahceyi tekrar duzenlicez
Yani, daha cok işimiz var :))
Eşim iş yaparken illa yaninda çırak istiyor
Ya tabi kötü değil ama kıt de bile negatif çıkıyor bi daha alacaklarBazen baslarda negatif olabiliyormus cnm
Hem test yapmalari kötü bisey degilki
Ne oldugu kesin belli olursa ona gore tedavi uygulanir
İşte bizden de eba canlı dersler, yaprak test ekleme vs konusunda yardımcı olun dedilerBizden de dün uzaktan eğitim resimleri istediler
Bi tek benimkinin umrunda değil galibaah bu esler benimkide ayni. Artik hayir devam edecegim dedikce artik sustu
Kolay gelsin abla güle güle kullan biraz yoracak tabi ama gönlüne göre yaptırıyorsun ne güzelTunaydin kizlar
Bugün boyanacak
gülüm ciğerlerin de önceden de sorun olunca doktorlar daha titiz davranıyordur belki de inşallah iyi olur gülüm bol bol sağlığı için duadan başka yapacak bir şey yok bekleyeceğizYıllar önce ameliyat olmuştu tümör vardı onu aldılar akciğerınde
moralini yüksek tutunca gidiyor fazlalıklar mefkuşum sen zaten çıraklık yapıyorsun eşine daha çok efor sarf ediyorsun yansın yağlar gelsin kaslarrrHandandandan ben tartilmadim cnm hic içimden gelmedi, biliyorum cok moralim bozulacakti
Haftaya bildirim yaparim
Kronolojide ayni dursun benim kilom
Kizlar alintilari yaptim vaktim olunca dönecem
Sağol canımah bu esler benimkide ayni. Artik hayir devam edecegim dedikce artik sustu
masallah tam hareketli zamanlari.
sabit olmanda guzel canim. Haftaya eksiye gecersin
gayet guzel canim
tebrikler canim
yeni yemek duzeniyle eksiler daha cok gelir ins
tebrikler canim
buda guzel canim.
tebrikler
masallah sana
haftaya guzel eksiyle gelirsin ins kaptanim
tebrikler canim cok guzel
tebrikler canim gayet iyi
iyi calismalar canin
cok gecmis olsun canimmmm.
Allah safi ismiyle sifa versin ins.
Canım benim çok geçmiş olsun. Şu an özellikle virüse yöneldikleri için her gün bile test yapabilirler ki yapsınlarda çok önemli özellikle baban için. En kısa sürede sağlığına kavuşur inşallahAmin inşallah
gecen hafta verdıgın kilo bu hafta regl denk gelmesi normal benceBen sabitim kızlar
Ekside olduğumu düşünüyorum ama
Dün adet olduğum için henüz ödemimi atamadım.
Bugün ve yarın ödemi atarım ama geç oluyor tabi.
Bu haftanın eksisi haftaya bonus olarak gelecek inşaallah
Bence eskı sistemine don canım gerıKızlar bu saate kadar bekledim ama sonuç değişmedi ne yazık ki
Sabitte kaldım
Çok üzüldüm şu an geçen hafta da gr eksiyle gelmiştim
İki gündür resmen aç gezdim işe yaramadı
super gitmis canomCuma:78.2
Bugün:77.1
Fark:1.1
Yüzde:1.41
Sıkı spor ve karbonhidratsız 5 günün etkisi
ilaçlar etki gostericek Insallahgecen cuma 64.8
bu cuma 64.9
+100
yuzde -0.15
bu hafta cok hareketsizdim.sadece yediklerime dikkat ettim ama +100 oldu.ilacida kullanmaya basladim bi kac gune daha bi etkisini gosterir insallah
3 ü zorlayacam senin ıcın suan 1 anca bittihoşgeldin canım, senin için hayırlısı neyse öyle olsun
Normal canım 4 saatlık uykuyla haftaya daha güzel olur inş
cok güzel canım künefeleri yemişsin bide aralardan okudum
haftaya telafi edersin inşallah canım
süpersin canım 5 lere az kaldı
gayet güzel canım
yeme şekli değiştiği için bence gayet iyi haftaya daha güzel bi eksi gelicek inş
gayet güzel canım 80 lerden uzaklaşıyorsun
canım menülerini bilmiyorum, ama yanlışlıklar var galiba biyerde
yinede iyi gitti canım regl şişkinliğide vardır, yanlış hatırlamıyorsam 2 litre içiyorum demiştin, bana göre daha fazla içmen gerekiyor 3 litre net
Yanlışımız zaten o, aç duralım kilo veririz.. benim için kahvaltı önemli sıkı yapıyorum
menü paylaşmıyorum ben canım, ama son 3 gündür kahvaltı dahil ekmek tüketmedim, ama baya sıkı kahvaltı yaptım, ara öğün desen kahve, çay, geç olmadan meyve, en gec yemeği 6 da kapattım hafif abartmadan yiyerek, en geç 8.30 bi kase ev yoğurdumu yedim, akşam çayın yanına ama bihter çikolatam olmazsa olmaz
Aç gezmek yanlış canım metabolizmada çalışmıyor
haftaya daha ıyı olur InsallahEline sağlık canım ama ortalama yerlerde
abla supersın 89 supurup gecmıssıngünaydın hayırlı cumalar canlarrr
geçen cuma 91.0 (regl başlamıştı 900 gram fazla çıkmıştım)
bu hafta 88.9
regl bitmek üzere ödemini attım sanırım , dün akşam geç saate kadar uyuyup kalınca bir şey de yiyip içemeyince sonuç böyle oldu :)
Kalkayım giyineyim birazdan il milli eğitim müdürünün de katılımıyla uzaktan görüntülü toplantımız var
yeme duzenını degıstırecegın zaman tartıya yakın olmasın canom bı bak bakalım nasıl olacak bu haftatebrikler canim
Bilemiyorum ki bu hafta 3 ana 3 ara öğün e başladım ondan olabilir. Bu şekilde 1 hafta daha devam edeceğim sonuç değişmezse yine eskiye dönerim
-3 ten sonra sanki hep ekside olursun diye düşünmüştüm ama adet donemine denk geldi.. Haftaya yine -3 gelir kapatirsin farki :)
Dün akşam a göre farkettimi merak ettim
Süpersin tebrikler.
insallah canim
insallah bu hafta full spor yapmayı düşünüyorum
Off harika 9 tan sağlam uzaklaşmışsin tebrikler.
cok gecmıs olsun canım Rabbım sifa versınHandandandan
Babam yoğun bakımda annemin yanındayım. Babam İçin dua istiyorum sizlerden duaya çok ihtiyacımız var
En son çarşamba tartıldım
68.400
bu hafta bunu bende yapıcam abla bakalım ne olacak 77 i niyet edıcemgenel de geceleri suyunu da önüne alıp şifalandıran ve bedenini fazla ağırlıklardan kurtaran mucize iksirin olduğu için teşekkür edip sevdiğini 7 kere tekrar edip 3 besmele çekip ağır ağır o suyu iç
sabah uyandığın da bu gün bana nasıl mucizevi güzel hediyeler getirecek acaba diyerek kalk aynısını gece yatarken yarın bana nasıl güzel hediyeler verecek diyerek uyu
kilonla ilgili olabilecek yakın bir hedef belirle ve o kilo da olduğunu , o kilodan zayıfladığını sık sık kendine tekrar et , derin nefesle duygusal denge de olmayı da ihmal etme
ben bunları yaptım bu hafta
87 kiloyum sağlıkla bedenimdeki ağırlıkları atıyorum incelip bedenimin zaten hakkı olan hafifliğe iniyorum dedim gülüm
87 kiloya inince de 84 kiloyum demeye başlarım :)
haa en başta ben niyet etmiştim gecen cuma günü niyet ettim allahım 87 kiloya inmeye diye :) niyet candır cann
anladım canım bende su az yemegı duzenlemem lazımBiyerden sonra Banada fazla gelebilir ama şuan kilom fazla ve bundan bin ikibin fazla kalori aldigim için diyet yapmadığım zaman biraz kisinca bile veriyorum brn
varsın yapsın lar canım ihmale gelnez Rabbım sifa versonAmin inşallah
Butun esler aynı sanırım abla kolay gelsinTunaydin kizlar
Bugün boyanacak
kolay gelsin ablaTunaydin kizlar
Bugün boyanacak
inşallah canım, gözünün önünde dursun daha kolay3 ü zorlayacam senin ıcın suan 1 anca bitti
facede ki video aklıma geldi adam takım elbisenin ustunu giymiş altı sortlu
Sıralaması değişen kimse yok9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Dream00 (55.0) - )
TemelinSafinazi (62.2) - )
Jasminium84 (64.1) - ) @medine66 (64.9)
- ) @Furha63 (68.4)
- )
Ucmelekannesi (68.8) - )
GastrikAsit (71.1) - ) @Pnrrr-20 (72.0)
- )
Handandandan (73.0) - ) U UcanSupurge (77.1)
- )
askrhpozitif (79.2) - )
Poni Bon (79.6) - ) @Tekrar dene (82.9)
- ) @ela_naz2019 (87.2)
- )
ekim2009 (88.9) - )
Mefkurem (91.6) - ) @Gulbe seker (102.3)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Bende sadece üstü giyin diyecektimfacede ki video aklıma geldi adam takım elbisenin ustunu giymiş altı sortlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?