- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.741
Günaydın kızlar, hepinize günaydın,
Anladığım kadarıyla güneş açtı, işlerde açtı, o yüzden grubumuzda tabiki işlere yöneldi bende dahil olmak üzere, elimden geldiğince uğruyorum ama, dün akşam misafirlikteydim bozdum biraz çok pişmanım vurun beni :18:
ALlah herkese işlerinde kolaylıklar versin, işleriniz rasgitsin, zorluklar kolaylaşsın inşallah. AMİNNN.
İyi akşamlar kızlar, bugün çok yoğun bir gündü, sabahtan acele acele işlerimi bitirdim öğlen vergi dairesinde işim vardı ondan öncede kpss başvurumu yapmaya gittim, mezuniyet belgesi olmadan yapmadılar, benim işyerinden tekrar izin alıp mezuniyet belgesini almam ve bir daha başvuru yapmaya gitmem çok zor, sadece mezuniyet ytarihii istiyorlar ve ben bunu bildiğim halde o tarihi mezuniyet belgesinde görmek istiyorlar, millet işlemlerini yaptı bitirdi gitti ben kalakaldımzaten bende şans olsaydıı.... vergi dairesinde gittim tekrar okula geldim, sistem tarihi yine kabul etmedi, dahada sinir oldum, 6'da mesim bitiyor, 5,30da işyerine geldim, 7'ye kadar işlerimi hallettim çıktım 1 saat yavaş yavaş yürüdüm, baya yorulmuştum, dünde baya spor yapmışım heryerim hamlanmış, bu akşam spor yapamadım çok yorgunum ama yarın 1,30 saat yürüyüş yapıcam..
Menülerim
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 domates
1,5 kk peynir
Ara: 1 nescafe
Öğle
1 kase çorba
1 tabak kur fasulye
Ara:1 nescafe
Akşam
1,5 kase çorba
Yarım tabak patates püresi
Yine nescafe içtim
Yazınca farkettim ne çok nescafe içmişim
mursh boya rengi için tşk ederim kuaförüme sorucam, belki biliyordurben de netten araştırayım...
hopiş bu sefer karataycı oldum deneme tahtası oldum
yarın sabah gidip bütün tahlilerimi yaptırıcam bakalım ne çıkıcak onca spora ragmen diyete ragmen kilo vermeden 1 kilo almışım
Amiin Amin Amin....
Ya çok sinirim bozulduu... dün dükkana biri geldi patronla anlaşmışlar çiçeklere bakım yapacaktı salak adam bütün çiçekleri parça pinçik etti... işimin yoğunluğundan bakamadımda ne halt ediyor diye koca saksı çiçeğimi çöpe atmış dangalaakk.... bulsam saçını başını yolarım.... bir saksıda kekik nane falan vardı onları atmış insan değil vallahi....... çok kızdııım yaaaaaaaaaaaaaaa.............. özel getirtmiştik onu....hiç sevmem böyle düzenimi bozan insanı.......
helloooooooooo topik..sporumu yaptım geldim
slm kızlar bugün bir aksilik olmazsa buralardayım yoğunluğum bitti sayılır en azından azaldı
okuduğum kadarıyla hepiniz iyisiniz,bizde durumlar karışık kp hastanede pekte iyi sayılmaz eşim çok üzgün ee doğal olarak bendedün eşim annemleri aramış babamla gelin çocuğa bakarsınız bizde durumlar karışık diye benim haberim yoktu sonradan söyledi ilk defa ailemden bişey istiyo annemlerde babannem bizde kaldığı için bir grşelim haber veririz demiş inş gelebilirler :44:
2 gündür spora gidemedim ama sabah-öğle-akşam 30ar dk gün içinde süresini bilemediğim kadar yürüdüm,diyetimi bozmadım,kaçamak yapmadım ona rağmen +800 gr var bu ara takıldım kaldım 65-66 gidip geliyo ibre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?