Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar ;

Herkese mutlu ve huzurlu bır Salı gunu olması dileğiyle Dün işten normale gore erken cıktık guzel dınlendım yanı ...

Dünkü menum ;

Sabah;

Yok

Öğle;

K-fleks
200ml kakolu sut

Ara;

ıce tea
etı form

Aksam;

3 yk pılav
tavuk
yourt

Günaydın beybileer,

İşlerin yoğunluğundan pek vakit bulamasamda yazılanları takip etmeye çalışıyorum.

Bu günkü menüm;

1 yumurta iri bir parça salam
1 jacobs 3in1

ara
3 kuru kayısı

Öğlen
1 kase nesfitli yoğurt

Ara
1 çokoprens veya gene 3 kayısı

akşam spor :)

böyle işte....

ben kaçayım bir sürü işim var gene....

Günaydın kızlar, hepinize günaydın,
Anladığım kadarıyla güneş açtı, işlerde açtı, o yüzden grubumuzda tabiki işlere yöneldi bende dahil olmak üzere, elimden geldiğince uğruyorum ama, dün akşam misafirlikteydim bozdum biraz çok pişmanım vurun beni :18:
ALlah herkese işlerinde kolaylıklar versin, işleriniz rasgitsin, zorluklar kolaylaşsın inşallah. AMİNNN.

Amiin Amin Amin....

Ya çok sinirim bozulduu... dün dükkana biri geldi patronla anlaşmışlar çiçeklere bakım yapacaktı salak adam bütün çiçekleri parça pinçik etti... işimin yoğunluğundan bakamadımda ne halt ediyor diye koca saksı çiçeğimi çöpe atmış dangalaakk.... bulsam saçını başını yolarım.... bir saksıda kekik nane falan vardı onları atmış insan değil vallahi....... çok kızdııım yaaaaaaaaaaaaaaa.............. özel getirtmiştik onu.... hiç sevmem böyle düzenimi bozan insanı.......

yaa bu kpss hakkında pek bilgim yok benim bende bu sene haziranda mezun olucam inş girsem mi acaba diye düşünüyorum ama hiç hazırlanmadımda sadece kendimi denemek için girmek istiyorum sonra gene vazgeçiyorum biraz bilgi verir misin bana??? ben kamu yönetimi okuyorum

aa şaşırdım..bakım öylemi oluyomuş yaa..bende bitkileri çok severim betüş...netten bir siteyi takip ediyorum , ona göre bitkilerimin bakımını kendim yapıyorum..ağaçlar.net diye bir site..çok faydalı, tavsiye ettim bileee

Aptal gibi gözükmeye razı değilsen, aşık olmayı hak etmiyorsun demektir. // A Lot Like Love..

slm kızlar geçmişi okuyamadım bu ara çok yoğunum sabahtan beri ilk defa oturdum dün hiç oturamadım diyet kör topal ilerliyo evde az az bahar temizliğine başladım,kp hasta dün akşam 10 a kadar hastanelerde koşturdum in aşağı çık yukarı bacaklarım hamlamış yawww ne zor bu işler neyse sporuda yapmış oldum bulduğum ilk fırsatta gelicem şimdi bir dünya rapor yazılmayı bekliyo öğleden sonra yine dışarda görevde olucam öğle arasıda perdeciye gidicem evime yeni perde tül siparişi verdim ödeme yapmalıyım öpüyorum herkesi

Selamlar herkese, bugün hava çok güzel ama yine ofise tıkıldık tabii İşlerim çok yoğun şu sıralar önceden yazamasam bile yazılanları okuyordum şimdi hiç vaktim olmuyor Tek çalıştığım için herşeye ben bakıyorum, yetişemiyorum hiçbirşeye
gülşekerciğim ben kpss'ye Kasım gibiydi sanırım baya heveslendim kitaplar aldım çalışmaya başladım ama 1-2 ay yürütebildim yapamadım açıkcası zaten işten yorgun çıkıyorum 7'de evde oluyorm 8'de dersin başına otursam 3-4 saat bile çalışsam çok iyi olurdu ama işten sonra beynim almıyordu sonrada zaten bıraktım çalışmayı, bi ara çok hevesliydim ama şimdi o kadar hevesli değilim çünkü uzak yerlere gitmek istemiyorum,
puanlar yüksek olunca sadece yaşadığın yerin çıkması çok zor. Ama olur mu, olabilir de tabii yüksek puan alman lazım, çok ciddi çalışman lazım ben çalışmaya başlamadan önce çok basit geliyordu ki ben ders çalışmayı çok seven bir insanımdır ama maalesefki işle beraber yapamıyorum ama yaparsanda müthiş olur, sonuçta memurluk... garantisi var, maaşı iyi, çalışma şartları vs. hepsi iyi, önceden herkes memurluğu küçümserdi, şimdi herkes memur olmak için uğrasıyor, bu sene öylesine kendimi denemek için giricem ama seneye iş durumuna da bakıcam, ona göre dersaneye giderek hazırlanıcam, yakın bır arkadaşım var o şu an dersane ile beraber hazırlanıyor eğer o kazanamazsa bu sene sanırım seneye bende boşuna kürek çekmek istemiyorum gözünü korkutmak gibi olmasın ama çok emek harcamak gerekiyor hele ki temelin yoksa..Ne kadar uzun yazmışım ya

Menülerimi de yazayım,
Sabah
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

Öğle
1 kase çorba
2 köfte+3 kaşık patates püresi
Ara
1 nescafe

Nescafe içtiğimden mi, karnım şiş olduğundan mı bilmiyorum ama bu aralar yine artılardayım bir iniyorum bir çıkıyorum anlamadım gitti,.

Kızlar hastayım burayıda ihmal ediyorum önümüzdeki hafta topik bekçisi olurum söz. Bu hafta düğün var kına var kendime gelemedim hastalıkta vurdu yüzümde sivilce çıktı. poffff. Bitmeli bu hafta...

helloooooooooo topik..sporumu yaptım geldim

eferim kısss....

bende tam sporunu yapanlar parmak kaldırsın dicedim

evet görelim parmakları...... haydi eller havayaa.....

bende parmak kaldırayım peşinen çünkü gidiyoruum :128::128::128:

ordaki kızlar benden daha fazla zayıflarlarsa çatlarım :))

by by beybiler.....

kızlarr misafirlerimi yolculadım hemen kalktım geldim :):)
bugün uğrayamadım misafirlere hazırlık yaptım
çok yogundum saat 4 de geldiler 4 e kadar temizdi evim ama bi kere daha sildim süpürdüm
pastalarımı yaptım :)
haliyle biraz kaçırdım ((
kahvaltı yapmamıştım tek öğün oldu bugün:)

siyah çorap üstüne mini etek giymiştim kızlar zayıflamışsın dediler çok sevindim ama siyah oldugu için öyle görmüşlerdir
yinede öyle demeleri beni mutlu etmeye yetti

siz napıyonuzzz

slm kızlar bugün bir aksilik olmazsa buralardayım yoğunluğum bitti sayılır en azından azaldı
okuduğum kadarıyla hepiniz iyisiniz,bizde durumlar karışık kp hastanede pekte iyi sayılmaz eşim çok üzgün ee doğal olarak bende dün eşim annemleri aramış babamla gelin çocuğa bakarsınız bizde durumlar karışık diye benim haberim yoktu sonradan söyledi ilk defa ailemden bişey istiyo annemlerde babannem bizde kaldığı için bir grşelim haber veririz demiş inş gelebilirler :44:
2 gündür spora gidemedim ama sabah-öğle-akşam 30ar dk gün içinde süresini bilemediğim kadar yürüdüm,diyetimi bozmadım,kaçamak yapmadım ona rağmen +800 gr var bu ara takıldım kaldım 65-66 gidip geliyo ibre

Günydın canlarım

Burda kapalı ve bogucu bı hava var...Yagmur gelıyor bu taraflara hafta sonuna gkadar duzelse barı planlarım var hafta sonuyla ılgılı Dün gayet sinir bozucu bı gun gecırdım İnş bugun daha ıyı olur...

Dün kü Menüm ;

Sabah ;

Yok

Öğle;

1 hamburger
5 tane patates
1 kutu zero kola

Akşam;

1 elma

Saçma bı menu oldu ama younluktan bıseyler hazırlıyacak zamanım yoktu malesef

sen şimdi +800 ü düşünme kendi sağlığına bak evde zaten moral bozukluğu var birde kaçamak,spor vs gibi şeyleri düşünme bugünlerde geçecek o zaman kaldığın yerden bomba gibi devam edersin ve de en önemlisi tartılma bu daha çok moralini bozar ,şimdiden geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…