- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.561
Yokkk ben ogretmenimizin yuzunede soylerdim.Sağlıkçıların ve öğretmenlerin kıymeti anlaşılmaya başladı nihayet
Gerçekten rabbim yardımcıları olsunValla öyle canımgeçen diyorum hapishanede olanlar, yatalak hasta olanlar onlar ne yapıyor her halimize şükür
Bizde sınıflar 40'ar kişi.Yokkk ben ogretmenimizin yuzunede soylerdim.
Ben evde haklarindan zor geliyorum masallah 28 tane ogrenciyle iyi ugrasiyorsunuz diyordum. Zor meslek ogrencisi ayri dert velisi ayri dert
Evet az cok tahmin edebiliyorum canim.Bizde sınıflar 40'ar kişi.
Öğrenciler de insanın ayarlarıyla oynuyor gerçekten.
Ya sabır çekiyorum içimden.
Ani sinirlenebilen bir yapım olduğu için kendimden korkuyorum bazen.
Lise öğrencisi ilk okula da benzemiyor.
Hadsizlikleri son safhada,
kolay gelsin canim hemen isitip yaparsinOf süt dedin yoğurt için kaynattığım süt geldi aklımasoğudu şimdi benim aklıma ne edeyim şimdi
hafta sonu cikip azcik disarida yurumek vardi aklimda ama onuda yapamayacagiz. Bunada sukur ne diyelimHanımlar bu süreç cidden zor evde herkes çocuklar durmuyor enerjilerini atamıyorlar hemen uyumuyorlar bu yüzden yemek yap topla süpür yıka kaldır aynı durumdayım sizler ile kitap hiç okuyamıyorum dizi falan zaten yok uykumda düzenli olamıyor minnaklardan çişi suyu ağlamaları bitmiyor geceleri de hayırlısı bu günlerde geçecek ne güzel nimetmiş dışarı çıkmak 1 saat bile rahatlamak
dersler konusunda ben hala bi program oturtamadim. Yarinki ilk gorevim bu olsunElim çok hızlı
Birde programlıyım canım.
Kızlara da günlük saat saat program yaptım.
Ders çalıştırma saatimizden, kitap okuma saatimize kadar herşey programlı.
Yemeği genelde kahvaltı hazırlarken yapıyorum.
Hergün yürüyüş sonrası çocuklardan birini yıkıyorum kendimden önce.
Akşam yatmadan makinalar çalışır bende.
Sabah kalkınca serilir, yerleştirilir.
Çocuklar kendi odalarını toplar, kendi çamaşırlarını kendileri katlar.
Telefonda her daim yanımda
İyi geceler bende yatiyim artikKızları uyuttum bende yatar kızlar ıyı geceler
Bende yatiyim iyi uykular canimHerkes uyudu galiba
Bende kaçayım yavaş yavaş
Yaptım gecikmelikolay gelsin canim hemen isitip yaparsin
hafta sonu cikip azcik disarida yurumek vardi aklimda ama onuda yapamayacagiz. Bunada sukur ne diyelim
dersler konusunda ben hala bi program oturtamadim. Yarinki ilk gorevim bu olsun
İyi geceler bende yatiyim artik
Programı sen yaparsan uygulamazlar canım.dersler konusunda ben hala bi program oturtamadim. Yarinki ilk gorevim bu olsun
ayy@ela_naz2019
I Ilyusa
Ekimcim size kıyamadı
Benim gibi vicdansız kaptanın eline bırakmadı.
Tünelden önceki son çıkıştan çıktınız.
Hadi iyisiniz
allah kolaylik versin sana simdi tam dokup sacma zamani.mecbur dolaniyosun arkasindan..yakinda bide cekmeceleri kesfettimi iste ozaman yandin artikKızlar ya biturlu yetisemiyorm size hep aciyorm okuyorm alintililuyorm ama yazamiyorm sayfaları bitiremiyorm cocuk huysuz cok gunduz uykularimiz cok kısa o sure de islere kosuyorm ki onlar bile yarm kaliyor cocukla hicbisi yapamiyorm artk kucakta istemiyor sal beni gezcem diyor heryere tutunup kalkiyor 2dk gozumu ayiramiyorm cok zorlaniyorm
iste ben sirf bu yuzden bolgesel.yapmiyorum.cok zorlaniyorum:))kosu ve yuruyus candirAnamm bir pilates yapayım dedim heryerim agrıdı cok kolay diye dusunuyordum ben ama pert
Takımdaşlarım,
Bu free listedekiler sudan serinler.
Onlara da bir güzellik yapalım diyorum.
Orjinal, ilginç, farklı ve zalımca her teklife açığım
ekim ablaya katiliyorumfree yiz diye ayrım gayrım yok bize az önce bahsettiğin cezaların aynısından olsun, listedekilere ek ceza en hassas acıyan yerlerine ağdaaaaaaa olsunnnnnnnnnnnnnnnn
al sana zalimlikkkkkk
saglikli olduktan sonra neden olmasin olurfatsecret uygulamasını tekrardan kullanmaya başlamıştım bu hafta zayıflamak için uygun görülen kalori miktarım 1700cl
benim en fazla 1500 oluyor o da arada yine aynı hataya düşüp yetersiz kalori alımından kitlenmem inşallah genel de 1100-1200 kalori oluyor bu gün 900 ün altın da kalmış
hafta da bir iki gün 1500 ü tamamlayıp(ekleme yapıp çerez yiyorum) geri kalan da yine canım ne isterse o kadar yiyip kalorinin altın da kalsam sorun olmaz değil mi
gecmis olsun canim geldimi ust iste gelir zatenKızlaaar akşam akşam başımıza iş aldık. Bizim araba ne zamandır bozuktu. Eşimin iş yerinde duruyordu, değiştirme düşüncesinden dolayı tamirat yaptirmamiştı. Ne zamandır işe de gitmediği için araba orada öylece kaldı. Bugün-yarin gidip alayım derken günler geçti. Akşam şehirler arası ulaşım yasağını duyunca tutuştuk tabi. Oturduğumuz işle dükkan mesafe olarak yakın ama farklı şehirlerde
Kardeşim de bugün bana kalmaya gelmişti söylemiştim size o da başka şehirde. İkisi de apar topar çıktılar. Kardeşimin arabası var Allahtan, dükkana götürdü eşimi. Çalışmamış araba baya ugrasti hala orada 12 den önce döner inşallah. Yanımdaki kardeşime de dışarı çıkma yasağı geldi. Anliyacaginiz bu akşamki yasaklar bizim ailenin tüm fertlerini başka bı yerden vurdu
vuaavvv cocuklar bile farkettiyse super kaptanimmUcmelekannesi nin resim attığı aletten benim koşu bandında da vardı ama nasıl kullanılacağını bilmediğim için öylece duruyordu.
Dünden beri yürürken o lastikleri tutarak yürüyorum.
Kızlar bugün "kolların incelmiş anne" dediler, nasıl mutlu oldum anlatamam.
Bugüne kadar niye kullanmamışım bilmiyorum.
Kolların sarkmaması bir yana portakallarda dikleşecek bu gidişle
yasasin 9.takimmmmm❤❤❤❤Kiyamazlar bize zaten ablam takimimiz kaptanımız
Biz gene birlikte hareket edelim çünkü birimiz hepimiz hepimiz birimiz için
Biz kimiz 9.takimiz farkı farkimiz
ben okurken yoruldum gercekten allah guc kuvvet versinSuanki tempoma hayret ediyorum sanki evde 30 kişi yaşıyoruz kendime ayıracak vaktim yokki kaptanım bu dönem bak anlatıyım sen bana acı
Sabah 10da bebeğim uyanıyor kıyafet alt degistir yarım saat öyle geçiyor onun kahvaltı hazırlığına geçiyorum yedirip babasına veriyirum oluyor saat 11,30 ev halkına kahvaltı hazırla sofraya otur kalk 1 buluyor ..
Sonra kızımı uyutuyorum uyutma Faslı yarım saat 45 dk genelde
Hiç oyalanmadan evin işlerine basliyirum makinaya günlük çamaşır atıyorum sayilir
Mutfak salon günlük toparlanma süpürme ihtiyacı oluyor cocuklarda odalarını topluyorlar bebeğim yarım saat 45 dk sonra uyanıyor genelde uyanmasinin sebebide oğlumun ses tonu bu dönem boguruyor konuşurken resmen
Akşam 8,9 kadar ev işi yemek yapma yedirme bebeğimle ilgilenme ile bir döngü halinde geçiyor..
11 kadar kızımla bebeğimle vakit geçirirken çay iciyorsam benden keyiflisi yok
11 eşim geliyor tekrar bir yemek Faslı sofra kurulunca bebelere istaha geliyor onlarda genelde yiyor bu dönem
An itibariyle mutfak duruyor kızımı uyutuyorum birazdan kalkıp çay yapicam beyimlen kendime mutfağı topliycam derken yatış oluyor 2,3...
Spora ayircak tek vaktim kızım uyurken sabah kalkip yapmam lazım onada gücüm enerjim yok sanki
ben tek cocukla yetisemiyorum size masallahhOkurken yoruldum, senin işin zor bacım.
Benim koca iş bırakma eylemi yapıyor iki gündür, bende yetişemez oldum.
Şimdi çamaşır makinasına çamaşır attım, bulaşık makinasını çalıştırdım, sütü kaynattım, soğumasını bekliyorum dolaba koymak için.
Gündüz de tek başıma iki kıza öğretmenlik yaptım
O arada onlara test verip bebeğimi de yanıma alıp salona geçtim, ben koşu bandında yürürken bebeğim gümüşlük ve vitrini döktü.
Banyo bebeğin banyosu, hemen akabinde yemek yaptım.
Çok yorgunum çok..
allah sabir versin ayni anda 40 kisiyle ugrasmak.cok zordurBizde sınıflar 40'ar kişi.
Öğrenciler de insanın ayarlarıyla oynuyor gerçekten.
Ya sabır çekiyorum içimden.
Ani sinirlenebilen bir yapım olduğu için kendimden korkuyorum bazen.
Lise öğrencisi ilk okula da benzemiyor.
Hadsizlikleri son safhada,
yaktım portakalıııı yarım litrelik su şişesiyle her bir kolu 220 defa çalıştırdım canoom evin için de dolandım terlikleri çıkarıp hırsız gibi çamaşırı az az katlayıp taşıdım odalara ki hareket olsun :))afiyet olsun abla. Sabahki e dlm ekmek carpti gozume. Aksamki meyvene bisey diyemiyorum yakmissindir bile ins
afiyet olsun canim guzel menu
gayet iyi canim afiyet olsun
afoyet olsun canim guzel gorunuyor
afiyet olsun canim sabahki pogaca cok olmus sanki
senikininde masallahi varmis canim.
Ben bugun sakindim ev iside yapmadim artik yarin toplu yaparim.
İyi hatırlattın canımyaktım portakalıııı yarım litrelik su şişesiyle her bir kolu 220 defa çalıştırdım canoom evin için de dolandım terlikleri çıkarıp hırsız gibi çamaşırı az az katlayıp taşıdım odalara ki hareket olsun :))
senden de allah razı olsun gülüm :)ilk ben gördüm yazdım sonra gelip kuralları gören herkes diğer hafta başlasın dedi zaten gülüm ben tek değilim gurup olarak hem fikiriz kıyamadık sizeayyekim2009 ablamm kurtardin biziii allah razi olsunn❤❤❤
allah kolaylik versin sana simdi tam dokup sacma zamani.mecbur dolaniyosun arkasindan..yakinda bide cekmeceleri kesfettimi iste ozaman yandin artik
iste ben sirf bu yuzden bolgesel.yapmiyorum.cok zorlaniyorum:))kosu ve yuruyus candir
ekim ablaya katiliyorum
saglikli olduktan sonra neden olmasin olur
gecmis olsun canim geldimi ust iste gelir zaten
vuaavvv cocuklar bile farkettiyse super kaptanimm
yasasin 9.takimmmmm❤❤❤❤
ben okurken yoruldum gercekten allah guc kuvvet versin
ben tek cocukla yetisemiyorum size masallahh
allah sabir versin ayni anda 40 kisiyle ugrasmak.cok zordur
ama tatlicim arti gelene kizmayalim, sabit olani sevelimherkesi de düşünme mefkuşum aaaa
bu kadar düşünceli olmak insanı erkenden yaşlandırır
ayni cezalara talibizAklıma yeni yeni parlak fikirler gelmeye başladı
Ooo baya macera var sizde :)) neyseki arabayi alabilmisler cnmKızlaaar akşam akşam başımıza iş aldık. Bizim araba ne zamandır bozuktu. Eşimin iş yerinde duruyordu, değiştirme düşüncesinden dolayı tamirat yaptirmamiştı. Ne zamandır işe de gitmediği için araba orada öylece kaldı. Bugün-yarin gidip alayım derken günler geçti. Akşam şehirler arası ulaşım yasağını duyunca tutuştuk tabi. Oturduğumuz işle dükkan mesafe olarak yakın ama farklı şehirlerde
Kardeşim de bugün bana kalmaya gelmişti söylemiştim size o da başka şehirde. İkisi de apar topar çıktılar. Kardeşimin arabası var Allahtan, dükkana götürdü eşimi. Çalışmamış araba baya ugrasti hala orada 12 den önce döner inşallah. Yanımdaki kardeşime de dışarı çıkma yasağı geldi. Anliyacaginiz bu akşamki yasaklar bizim ailenin tüm fertlerini başka bı yerden vurdu
sagolasin cnm da şu ara istemeyi yapamiyorumAblacım sen yeter ki iste, kısa zamanda yollarsin o kiloları eksiyle gelirsin üstüne
pronu sebzeni eksik etmezsen sorun olmaz cnmbenim karnım doyuyor hep o yüzden illa orada yazan miktarı doldurmam gerekmez bence de tek sorun bir süre sonra kitleniyor beden bu ara olmaz ama bir iki haftaya da olsun istemiyorum elanazı yakalıyacam daha :)
Koca istanbula sigamadinizmiSorma canım bugune kadar moralimi yuksek tutmaya calısıyordum ama suan İstanbul sınırlarına hapis olarak kaldıkevden cıkma yasagı yakındır diye dusunuyorum
Başa gelen çekiliyor canımben tek cocukla yetisemiyorum size masallahh
dizi film açıp izlerken kolları çalıştırıyorum lastiğim de var (enli çarşaf lastiği 2 parmaktan kalın ) onunla da bacakları çalıştırıyorum bazen de bacak içi sıkıştırma aletiyle yapıyorum canım ne zaman hangisini çekerse tembellikle anca bu kadar oluyor oturarak spor:))İyi hatırlattın canım
Ağırlıkta çalışmaya başlayayım
O zaman freeleri de listeye alalımayni cezalara talibiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?