Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağlıkçıların ve öğretmenlerin kıymeti anlaşılmaya başladı nihayet
Yokkk ben ogretmenimizin yuzunede soylerdim.
Ben evde haklarindan zor geliyorum masallah 28 tane ogrenciyle iyi ugrasiyorsunuz diyordum. Zor meslek ogrencisi ayri dert velisi ayri dert

Yokkk ben ogretmenimizin yuzunede soylerdim.
Ben evde haklarindan zor geliyorum masallah 28 tane ogrenciyle iyi ugrasiyorsunuz diyordum. Zor meslek ogrencisi ayri dert velisi ayri dert
Bizde sınıflar 40'ar kişi.
Öğrenciler de insanın ayarlarıyla oynuyor gerçekten.
Ya sabır çekiyorum içimden.
Ani sinirlenebilen bir yapım olduğu için kendimden korkuyorum bazen.
Lise öğrencisi ilk okula da benzemiyor.
Hadsizlikleri son safhada,

Evet az cok tahmin edebiliyorum canim.
Herseyi dalgaya alma zamanlari.
Yakinimda lise var cikis saatelerine denkgeliyorum bazen aman alllahim konusmalari duymamak icin hizla kaciyorum ordan. Buyudukce ogretmenide takmiyorlar.
Rabbim akil fikir versin ins hepsine sizede sabir

Of süt dedin yoğurt için kaynattığım süt geldi aklıma soğudu şimdi benim aklıma ne edeyim şimdi
kolay gelsin canim hemen isitip yaparsin
hafta sonu cikip azcik disarida yurumek vardi aklimda ama onuda yapamayacagiz. Bunada sukur ne diyelim
dersler konusunda ben hala bi program oturtamadim. Yarinki ilk gorevim bu olsun
Kızları uyuttum bende yatar kızlar ıyı geceler
İyi geceler bende yatiyim artik

Yaptım gecikmeli

@ela_naz2019
I Ilyusa

Ekimcim size kıyamadı
Benim gibi vicdansız kaptanın eline bırakmadı.
Tünelden önceki son çıkıştan çıktınız.
Hadi iyisiniz
ayy ekim2009 ablamm kurtardin biziii allah razi olsunn❤❤❤
allah kolaylik versin sana simdi tam dokup sacma zamani.mecbur dolaniyosun arkasindan..yakinda bide cekmeceleri kesfettimi iste ozaman yandin artik
Anamm bir pilates yapayım dedim heryerim agrıdı cok kolay diye dusunuyordum ben ama pert
iste ben sirf bu yuzden bolgesel.yapmiyorum.cok zorlaniyorum:))kosu ve yuruyus candir
Takımdaşlarım,
Bu free listedekiler sudan serinler.
Onlara da bir güzellik yapalım diyorum.
Orjinal, ilginç, farklı ve zalımca her teklife açığım
free yiz diye ayrım gayrım yok bize az önce bahsettiğin cezaların aynısından olsun, listedekilere ek ceza en hassas acıyan yerlerine ağdaaaaaaa olsunnnnnnnnnnnnnnnn
al sana zalimlikkkkkk
ekim ablaya katiliyorum
saglikli olduktan sonra neden olmasin olur
gecmis olsun canim geldimi ust iste gelir zaten
vuaavvv cocuklar bile farkettiyse super kaptanimm
Kiyamazlar bize zaten ablam takimimiz kaptanımız
Biz gene birlikte hareket edelim çünkü birimiz hepimiz hepimiz birimiz için
Biz kimiz 9.takimiz farkı farkimiz
yasasin 9.takimmmmm❤❤❤❤
ben okurken yoruldum gercekten allah guc kuvvet versin
ben tek cocukla yetisemiyorum size masallahh
allah sabir versin ayni anda 40 kisiyle ugrasmak.cok zordur

yaktım portakalıııı yarım litrelik su şişesiyle her bir kolu 220 defa çalıştırdım canoom evin için de dolandım terlikleri çıkarıp hırsız gibi çamaşırı az az katlayıp taşıdım odalara ki hareket olsun :))

İyi hatırlattın canım
Ağırlıkta çalışmaya başlayayım

senden de allah razı olsun gülüm :)ilk ben gördüm yazdım sonra gelip kuralları gören herkes diğer hafta başlasın dedi zaten gülüm ben tek değilim gurup olarak hem fikiriz kıyamadık size

herkesi de düşünme mefkuşum aaaa
bu kadar düşünceli olmak insanı erkenden yaşlandırır
ama tatlicim arti gelene kizmayalim, sabit olani sevelim
Millet kilo vermek istemicek
Aklıma yeni yeni parlak fikirler gelmeye başladı
ayni cezalara talibiz
Ooo baya macera var sizde :)) neyseki arabayi alabilmisler cnm
Ablacım sen yeter ki iste, kısa zamanda yollarsin o kiloları eksiyle gelirsin üstüne
sagolasin cnm da şu ara istemeyi yapamiyorum
benim karnım doyuyor hep o yüzden illa orada yazan miktarı doldurmam gerekmez bence de tek sorun bir süre sonra kitleniyor beden bu ara olmaz ama bir iki haftaya da olsun istemiyorum elanazı yakalıyacam daha :)
pronu sebzeni eksik etmezsen sorun olmaz cnm
Sorma canım bugune kadar moralimi yuksek tutmaya calısıyordum ama suan İstanbul sınırlarına hapis olarak kaldıkevden cıkma yasagı yakındır diye dusunuyorum
Koca istanbula sigamadinizmi

İyi hatırlattın canım
Ağırlıkta çalışmaya başlayayım
dizi film açıp izlerken kolları çalıştırıyorum lastiğim de var (enli çarşaf lastiği 2 parmaktan kalın ) onunla da bacakları çalıştırıyorum bazen de bacak içi sıkıştırma aletiyle yapıyorum canım ne zaman hangisini çekerse tembellikle anca bu kadar oluyor oturarak spor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…