Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

zamanın da kim kilonuza laf sokmuştu desek herkes gaza gelir ki :)))
kalori sayımını da sevmiyorum zaten stresli iş dediğin gibi sebzeye de proya da dikkat ediyorum , karnım da doyuyor daha nereme ne yiyeyim :))

İyi yapıyorsun yine.
Bende yürüyüşe ek olarak göbek ve bacak bölgesel hareketler yapıyorum sadece.
Birde kola lastik kullanıyorum yürürken.

zamanın da kim kilonuza laf sokmuştu desek herkes gaza gelir ki :)))
kalori sayımını da sevmiyorum zaten stresli iş dediğin gibi sebzeye de proya da dikkat ediyorum , karnım da doyuyor daha nereme ne yiyeyim :))
Bende hesap işini beceremiyom :))

İyi yapıyorsun yine.
Bende yürüyüşe ek olarak göbek ve bacak bölgesel hareketler yapıyorum sadece.
Birde kola lastik kullanıyorum yürürken.
yürürken kolları da çalıştırıyorsun sen gerçekten pratik çalışkan hatunsun maşallah

yürürken kolları da çalıştırıyorsun sen gerçekten pratik çalışkan hatunsun maşallah
Ne yapayım canım, bir taşla iki kuş vurmak zorundayım.
Adamın gözüne batıyor günlük 1 saat yürüyüşüm.
"Hep kendine çalışıyorsun" diyor

almanya virüsle mücadele de şu an da en iyi giden ülke valla helal olsun, bence tr de mayıs haziran da yasaklarla geçer gibime geliyor
Burda da sokaga cikma yasagi gelsin diye beklendi ama cikmadi
Çoğu is yeri kisa calismaya gecti, kimi de kapandi
Millet mecbur işe gidiyor
Keyfi cikan pek yok heralde
Carsiya gitmedigim icin bilmiyorum :)
Ama alisveris marketleri herzamanki gibi

ben hesap yapmayı sevmiyorum, buraya bu hafta menü yazıcam unutmayayım yer yemez oraya kaydedeyim diye kullandım, neyi ne kadar yediğini yazıyorsun ekliyorsun bu kadar istersen sen de dene canoom ,
Bi ara denemistim ama gerçekten hic sevmiyorum cnm

Burda da sokaga cikma yasagi gelsin diye beklendi ama cikmadi
Sokağa çıkma yasağının ne anlama geldiğini bilmeyenler var daha.
Ekonomik çöküş getireceği gibi askeri darbe olma ihtimali bile söz konusu olabilir.

Ne yapayım canım, bir taşla iki kuş vurmak zorundayım.
Adamın gözüne batıyor günlük 1 saat yürüyüşüm.
"Hep kendine çalışıyorsun" diyor
cidden mi ağzım açık kaldı ...
bu erkekler genel de böyle anlaşılan benimkine de yemeğini salatasını pilavını yapıyorum kendime salata üstüne tavuk yapsam ohh ohh kendine özel yemek diyor sanki onlara köpek maması veriyorum tövbe tövbeee :)

mecbur işe gidilecek başka şans yok ki
sokağa çıkma yasağını tamamen yürürlüğe sokmak valla bence çok büyük karar zaten ekonominin çökme olasılığı yüksek
en basiti benim süt aldığım adam sadece süt satarak geçiniyor o adamcağızın tüm geliri kesilecek sadece memur gözünden bakmamak lazım işte gülüm

Canım haşladım sadece baharat koydum diyetisyen böyle dedi ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…