- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.581
Az uzatmışlar.Bizim burda da yasaklar nisan ortasina kadar uzatildi
zamanın da kim kilonuza laf sokmuştu desek herkes gaza gelir ki :)))ama tatlicim arti gelene kizmayalim, sabit olani sevelim
Millet kilo vermek istemicek
ayni cezalara talibiz
Ooo baya macera var sizde :)) neyseki arabayi alabilmisler cnm
sagolasin cnm da şu ara istemeyi yapamiyorum
pronu sebzeni eksik etmezsen sorun olmaz cnm
Koca istanbula sigamadinizmi
şakasını bile sevmedim ben liste sevmiyim yaaaaO zaman freeleri de listeye alalım
almanya virüsle mücadele de şu an da en iyi giden ülke valla helal olsun, bence tr de mayıs haziran da yasaklarla geçer gibime geliyorBizim burda da yasaklar nisan ortasina kadar uzatildi
Simdilik öyle cnmAz uzatmışlar.
Bizde Nisan sonu.
Hatta bence bayramı bulacak
İyi yapıyorsun yine.dizi film açıp izlerken kolları çalıştırıyorum lastiğim de var (enli çarşaf lastiği 2 parmaktan kalın ) onunla da bacakları çalıştırıyorum bazen de bacak içi sıkıştırma aletiyle yapıyorum canım ne zaman hangisini çekerse tembellikle anca bu kadar oluyor oturarak spor:))
Bende hesap işini beceremiyom :))zamanın da kim kilonuza laf sokmuştu desek herkes gaza gelir ki :)))
kalori sayımını da sevmiyorum zaten stresli iş dediğin gibi sebzeye de proya da dikkat ediyorum , karnım da doyuyor daha nereme ne yiyeyim :))
yürürken kolları da çalıştırıyorsun sen gerçekten pratik çalışkan hatunsun maşallahİyi yapıyorsun yine.
Bende yürüyüşe ek olarak göbek ve bacak bölgesel hareketler yapıyorum sadece.
Birde kola lastik kullanıyorum yürürken.
ben hesap yapmayı sevmiyorum, buraya bu hafta menü yazıcam unutmayayım yer yemez oraya kaydedeyim diye kullandım, neyi ne kadar yediğini yazıyorsun ekliyorsun bu kadar istersen sen de dene canoom ,Bende hesap işini beceremiyom :))
Ne yapayım canım, bir taşla iki kuş vurmak zorundayım.yürürken kolları da çalıştırıyorsun sen gerçekten pratik çalışkan hatunsun maşallah
Burda da sokaga cikma yasagi gelsin diye beklendi ama cikmadialmanya virüsle mücadele de şu an da en iyi giden ülke valla helal olsun, bence tr de mayıs haziran da yasaklarla geçer gibime geliyor
Haziran'a kalmaz inşaallahalmanya virüsle mücadele de şu an da en iyi giden ülke valla helal olsun, bence tr de mayıs haziran da yasaklarla geçer gibime geliyor
Bi ara denemistim ama gerçekten hic sevmiyorum cnmben hesap yapmayı sevmiyorum, buraya bu hafta menü yazıcam unutmayayım yer yemez oraya kaydedeyim diye kullandım, neyi ne kadar yediğini yazıyorsun ekliyorsun bu kadar istersen sen de dene canoom ,
Sokağa çıkma yasağının ne anlama geldiğini bilmeyenler var daha.Burda da sokaga cikma yasagi gelsin diye beklendi ama cikmadi
Bende kaydediyorum seviyeye başladım başlayalı ama artık sıkılmaya başladım, bir süre sonra kabak tadı veriyor.Bi ara denemistim ama gerçekten hic sevmiyorum cnm
cidden mi ağzım açık kaldı ...Ne yapayım canım, bir taşla iki kuş vurmak zorundayım.
Adamın gözüne batıyor günlük 1 saat yürüyüşüm.
"Hep kendine çalışıyorsun" diyor
mecbur işe gidilecek başka şans yok kiBurda da sokaga cikma yasagi gelsin diye beklendi ama cikmadi
Çoğu is yeri kisa calismaya gecti, kimi de kapandi
Millet mecbur işe gidiyor
Keyfi cikan pek yok heralde
Carsiya gitmedigim icin bilmiyorum :)
Ama alisveris marketleri herzamanki gibi
inşallah kalmaz temennimiz hep o yöndeHaziran'a kalmaz inşaallah
Canım haşladım sadece baharat koydum diyetisyen böyle dedi ☺gayet guzel canim
afiyet olsun canim az olmus sanki
ekmek oranin cok geliyor bana canim. Biliyorum emziriyorsun ama ben yemiyorumya 3 dlm fazla girunuyor gozume
afiyet olsun canim guzel canin
afiyet olsun canim guzel olmus
afiyet olsun abla persembe menisu olmus tam
guzel hafif olmus canim
oglen yedigin mercimek haslamami nasil yaptin salatasinimi. Afiyet olsun gayet guzel
patates ve pirinc pilavi cuma menusu olsun canim. Afiyet olsun
Gayet guzel canim afiyet olsun
sevmediğin şeyi yapma taraftarı olarak boş ver o vakit mefkuşummm ben de zaten bırakıcam kötü etkiliyor beniBi ara denemistim ama gerçekten hic sevmiyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?