- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.601
"Size de benim menüden verecem bundan sonra" de.cidden mi ağzım açık kaldı ...
bu erkekler genel de böyle anlaşılan benimkine de yemeğini salatasını pilavını yapıyorum kendime salata üstüne tavuk yapsam ohh ohh kendine özel yemek diyor sanki onlara köpek maması veriyorum tövbe tövbeee :)
Bende kaydediyorum seviyeye başladım başlayalı ama artık sıkılmaya başladım, bir süre sonra kabak tadı veriyor.
Sokaga cikma yasaginda zaten işe, alisverise gitmek serbest olacakti :)))mecbur işe gidilecek başka şans yok ki
sokağa çıkma yasağını tamamen yürürlüğe sokmak valla bence çok büyük karar zaten ekonominin çökme olasılığı yüksek
en basiti benim süt aldığım adam sadece süt satarak geçiniyor o adamcağızın tüm geliri kesilecek sadece memur gözünden bakmamak lazım işte gülüm
Kendime bisey yapsam benimkide öyle der :))cidden mi ağzım açık kaldı ...
bu erkekler genel de böyle anlaşılan benimkine de yemeğini salatasını pilavını yapıyorum kendime salata üstüne tavuk yapsam ohh ohh kendine özel yemek diyor sanki onlara köpek maması veriyorum tövbe tövbeee :)
İyi geceler canımbenim ufaktan uykum geldi uykuya hazırlanmam zaten 10-15 dk sürer size huzurlu iyi uykular şimdiden
iyi gecelerr
sana da çivili sopa yapımına başladığım da hediye olarak yollayacağım gülüm lazım olduğu zaman kullan hatta keyfine kullan kız :)"Size de benim menüden verecem bundan sonra" de.
İki gündür yürüyüş saatimde hususi uyumaya gidiyor, bebeğe bakmamak için.
Bebek yanımda yürüyorum bende ne yapayım.
bizim kocalar kıskanç mı neKendime bisey yapsam benimkide öyle der :))
Ben yesil cay iciyom :))benim ufaktan uykum geldi uykuya hazırlanmam zaten 10-15 dk sürer size huzurlu iyi uykular şimdiden
iyi gecelerr
İşe gitmek değil sadece alışveriş ve hastane için çıkmak serbest diye biliyorum.Sokaga cikma yasaginda zaten işe, alisverise gitmek serbest olacakti :)))
bu saatte yeşil çay uykuyu kaçırırmış öyle okumuştum , öptüm kocamannnnn iyi gecelerBen yesil cay iciyom :))
Iyi geceler bitanecim
Ben burasi icin diyorum cnmİşe gitmek değil sadece alışveriş ve hastane için çıkmak serbest diye biliyorum.
Çivili sopaya gerek yok, benim dilim yeter onasana da çivili sopa yapımına başladığım da hediye olarak yollayacağım gülüm lazım olduğu zaman kullan hatta keyfine kullan kız :)
tamam canim bugun tekrar birlikte yapalim ins sagolsainProgramı sen yaparsan uygulamazlar canım.
Cocuklarla birlikte düzenle ki uygulamada hevesli olsunlar.
ohh masallah abla ev isini firsata ceviriyorsun hic yoktan iyiyaktım portakalıııı yarım litrelik su şişesiyle her bir kolu 220 defa çalıştırdım canoom evin için de dolandım terlikleri çıkarıp hırsız gibi çamaşırı az az katlayıp taşıdım odalara ki hareket olsun :))
off ins en kisa surede faydasi olurda gider bu illet ablaBizim burda da yasaklar nisan ortasina kadar uzatildi
erkeklerin zihniyeti ayni isliyor demekki. Hay yarabbim benimkindende ayni seyler duyuyorum.cidden mi ağzım açık kaldı ...
Tamam canim afiyet olsun.Canım haşladım sadece baharat koydum diyetisyen böyle dedi ☺
Ses yapma, bu haftanın sabiti biziz
Afiyet olsun canım güzel olmuş03nisan
11:45
1 havuç
1 Turp
Kasarlı 2 yumurta
19:00
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk bulgur pilavı
1 küçük kase güveç
Bol marul salatası
Su:2.5 lt
Spor: 60 dk pilates 180 puan
@Tekrar dene
Gayet güzel kuzum afiyet olsun12:30
İki haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
Yarım salatalık
1 domates
4 yaprak kıvırcık marul
16:00
Tarçınlı Türk kahvesi
18:00
Kabak türlü 1 tabak
2 tavuk baget (fırın)
Su: 3ü geçti
Spor: 35 dakika Leslie 105 puan 500 ip atlama 100 puan
Toplam:205 puan @Tekrar dene
Evet canım haklısın abarttım dün biraz iki günün açlığının acısını çıkardımAkşam menünden iki karbonhidrattan birini çıkarsaymışsın en azından ya pilav ya patates olsaymış aslında ikisi de olmasaymış
Et kavurmanın miktarını kaşık olarak belirtsen daha iyi olurmuş canım
Yine mi mercimek köftesi bak grubun aklına düşüreceksin yarın herkes yiyecek
Akşam biraz fazla olmuş canım çekirdekle bulgur pilavını çıkınca güzel olurmuş
Bugün biraz abartmış mıyız?
Aralar ikiye düşmüş bu da güzel
Bi geç saatteki portakal bi de sabahki ekmek sayısı battı gözüme abla
Güzel geliyor göze canım akşamdan bir şey çıkmalıymış gibi sanki mercimek olabilir sanki
Omad devam3 Nisan Cuma
17:30=== 6 adet ceviz
3 yumurta tereyağında
3 parça Antep peyniri
2 kase sarımsaklı yoğurt
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
Buğday unundan da olsa poğaçayı 1 tane yesen sanki daha iyi olurmuş canım3 Nisan cuma
12.00
2 buçuk havuçlu ıspanaklı fit poğaça(tam buğdaylı)
Domates salatalık
1 bardak kefir
Ara
İkisi bir arada kahve + 4 minik kare bitter 2 normal kare kadar
19.00
12 -13 adet lahana sarması
3 kaşık yoğurt
Yeşil soğan
Su 2 L
12 dk egzersiz 36
40 sn plank 8
100 ipsiz hoplama 10
54 p @Tekrar dene
Günaydın kuzummGunaydin kizlar
biz erkenciyiz bugun. Uyandi kucuk hanimim ve uyumuyor. Mutfakta cekmece karistiriyoruz.
Uyuyanlara selam olsun
İnşallah yaaHaziran'a kalmaz inşaallah
Günaydın canımGunaydin kizlar
biz erkenciyiz bugun. Uyandi kucuk hanimim ve uyumuyor. Mutfakta cekmece karistiriyoruz.
Uyuyanlara selam olsun
Günaydın kızlar ❤
Günaydın canımGünaydın kuzumm
Biz de çoktan uyandık oturma odasında dolanıyor etrafta❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?