- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.621
Herkes evde ipin ucunu kaçırmış durumda çoğunlukevet canım, niyeyse yüzdeler düşük bayadır.. bütün takımlar toparlasa kendini iyi olacak
Kırgınken benÇivili sopaya gerek yok, benim dilim yeter ona
Dünden beri göz göze gelmemeye çalışıyorum, asla yüzümü güldürmüyorum, yanında da oturmuyorum.
1 saat yürürken bebeği idare edemeyecekse ne bakacam yüzüne
Ayyyy severim ben onuGünaydın canım
Benimki de ev halkını uyandırmaya çalışıyor.
Ahh bu kucukler benimkide gidip kizlarin kapisina vura vura uyandirdiGünaydın canım
3 'te yattım ama bebeğim insaf etmedi, yine erken kaldırdı beni.
. Oda dogru aslındaBize birşey olmaz diye hepsi dışarda geziyor maalesef.
İyi oldu bu kural bence
Pnrrr-12
Bu hafta ikimizde sabittik canım
Rekabet haftaya kaldı.
Benimki menstrüasyon ödemi idi yanlız
Sıkı tutman lazım
Yoksa haftaya 8 numaralı koltuğunu alırım
Seni arkaya atarım
Ben haklı bir karar buldum canım daha bu akşam haberlerde izledim gençler otelde parti vermiş ve sosyal medyada canlı yayın yapmışlar bana bir şey olmaz diye dolanıp hastalığın emaresini göstermeyip bulaştırıcı oluyorlar
iyi oldu yasaklar burda 25 bin euroya kadar cezasi var... bi evde 50 kisiyi bastilar kisi basina 485 € ceza, ev sahibine ayri cezalarda oldu.. uymuyorlar ve yayiliyor malesef
Pnrrr-12
işte en kötüsü bu olur didim kuaförlerde kapalı bıyıkı çıkan kendi çabalasın alsın (çıkıyorsa tabi ) yüz en hassas acıyan yer ya
kucağına al baksın bir ne varmış wc de ne olduğunu anlamadığı için iyice meraklanıp kapısını açıldığı an içine dalmasın da , ayy çok tatlı zamanları pınarım çok yorucu oluyor ama bir daha bu zamanları olmuyor tadını çıkarabildiğin kadar çıkar iş, yemek o kadar da önemli değil inan
ahh inan en rahat zamanin canim.
Benim bicirik su anda ablalarina hic rahat vermiyor. Onlarda kiyamayip her dedgini yapiyorlar simdiden elinde oynatiyor ikisinide.
Karistirdigi cekmece ,dolabi hic saymiyorum bile
Ama soyle bi dusunuyorum evin nese kaynagi rabbim hicbirinin acisini gostermesin ins.
İsteyen herkesede nasip etsin.
hamliktandir canim. İnana ben bugun biraz rahat yapmaya basladin sporu karin kaslarimdaki agrilar rahatladi. Anca alisacak vucut
sanirim free ler isyan bayragi kaldiracak.
neyseki araba calismis o isi halletmissiniz canim. Evet cocuklarin sokaga cikma yasagida iyi oldu bence. Guzel denetlerlerse daha da iyiye gider ins.
Cunku cocuklar parkta ,bahcede dolanip duruyorlar
ins ise yararda kisa surede inise geceriz canim boyle dusunelim
supermis kizlar baya motive ediyorlar seni masallah. Benimkilerde benle leslie yapiyorlar minigimde dahil
aynen baya bende kafayi bozuyordum annemlerle gorussek bi diye ama yeni yasaklar beynime dur durdugun yerde dedi. Bugun komsu sobaya patates atmis cocugu salda gonderiyim cagirsam gelmezsin diye aramadik dedi. Diger komsumla oturup cay iceceklermis. İstersen gel dedi yok abla sen gonder benim patatesleri dedim. Kii beni arayan komsun kalp ameliyati olmus,astimi olan biri.
Acaba benmi cok abartiyorum diye dusundum gunduz o derece
iki hafta olmustu yemeyeli aklima dustu . bu haftada baktim cok karbonlu degilmis menulerim yiyim gitsin dedim. Hafta ici yine dikkat tam dikkat
Suanki tempoma hayret ediyorum sanki evde 30 kişi yaşıyoruz kendime ayıracak vaktim yokki kaptanım bu dönem bak anlatıyım sen bana acı
Sabah 10da bebeğim uyanıyor kıyafet alt degistir yarım saat öyle geçiyor onun kahvaltı hazırlığına geçiyorum yedirip babasına veriyirum oluyor saat 11,30 ev halkına kahvaltı hazırla sofraya otur kalk 1 buluyor ..
Sonra kızımı uyutuyorum uyutma Faslı yarım saat 45 dk genelde
Hiç oyalanmadan evin işlerine basliyirum makinaya günlük çamaşır atıyorum sayilir
Mutfak salon günlük toparlanma süpürme ihtiyacı oluyor cocuklarda odalarını topluyorlar bebeğim yarım saat 45 dk sonra uyanıyor genelde uyanmasinin sebebide oğlumun ses tonu bu dönem boguruyor konuşurken resmen
Akşam 8,9 kadar ev işi yemek yapma yedirme bebeğimle ilgilenme ile bir döngü halinde geçiyor..
11 kadar kızımla bebeğimle vakit geçirirken çay iciyorsam benden keyiflisi yok
11 eşim geliyor tekrar bir yemek Faslı sofra kurulunca bebelere istaha geliyor onlarda genelde yiyor bu dönem
An itibariyle mutfak duruyor kızımı uyutuyorum birazdan kalkıp çay yapicam beyimlen kendime mutfağı topliycam derken yatış oluyor 2,3...
Spora ayircak tek vaktim kızım uyurken sabah kalkip yapmam lazım onada gücüm enerjim yok sanki
Ayyyy ne güzel benim eşim de dese ne güzel olur aradaGunaydın kızlar, sabah babamız isten geldignde uyandı oglan.
Ben bakiym biraz sen uyu dedi eşim, cok iyi geldi
Ayyyy aynı bennnAminn canim tabikide ya nasil seviliyorlar yoksa bakilir buyutulurmu. Allahım Anneye o gucu dirayetide veriyor bişekilde yoksa ben hayatta dayanamazdim uykusuzluga diyorm :) 10 dk yoka giderken bile arabada uyurdn ablam derdi her buldugn boşlukta uyuyorsn pınar :)
Allah kolaylik versin cnm benmkide buna benzer tarzda geciyor ama bi genelde 7-8 arasi uyaniyorz. Zaten en zoru o sofra kaldir topla oluyor sirf o yuzden esim gec yerse bende gec yiyorm 2 kez kurmamak icin :/
Kızların bugün serbest günüydü zaten geç yatmaya niyet etmiştik.Ahh bu kucukler benimkide gidip kizlarin kapisina vura vura uyandirdi
Gece uce kadar niye uyumadin canim
Günaydın ablacımBeni cocuk uyandirmadi
Kendim kalktim
Eee ne var ne yok, neler yapiyoruz bugün
Akşam niyetimi sağlam aldım canısıWuhuuu benim elimde armut toplamiycak ya bendeGastrikAsit gecicem bu hafta sonra siz aranızda kapışın 8 numarayı
İyiyim canım ya..
Küçük ama poğaçaafiyet olsun abla. Sabahki e dlm ekmek carpti gozume. Aksamki meyvene bisey diyemiyorum yakmissindir bile ins
afiyet olsun canim guzel menu
gayet iyi canim afiyet olsun
afoyet olsun canim guzel gorunuyor
afiyet olsun canim sabahki pogaca cok olmus sanki
senikininde masallahi varmis canim.
Ben bugun sakindim ev iside yapmadim artik yarin toplu yaparim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?