- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.661
Canım ülkede virüs temizlense bile okullar hemen açılmaz tedbir amaçlı.Eşim de üniversitede ya keşke uzaktan çalışma gelse dediğin gibi ben işe gitsem bile kızım babasıyla kalsa kreşe gitmeseçok mu şey istiyorum en azından bu yaza kadar
Ayyyy ne güzel benim eşim de dese ne güzel olur arada
Ayyyy aynı bennn
Bekarken nerde olsa uyurdum
Minimum 8 saat uyumazsam rezalet bir gün geçirirdim
Hele ilk hamileliğimde her köşe başında bi uyurdum eşim hala dalga geçer, yanımda orkestra davullar çalsa uyanmazdım şimdi bazen oluyor ki 1 saatlik yarım yamalak uykuyla işe gidiyorum ki gayet ayakta durabiliyorum, çıt sesine uyanıyorum falan
Beni cocuk uyandirmadi
Kendim kalktim
Eee ne var ne yok, neler yapiyoruz bugün
görucezzzzAkşam niyetimi sağlam aldım canısı
İkinizi birbirinize bıraktım
8-9 'u aranızda paylaşırsınız Cumaya
Sormaaa
Ufaklık uyur uyumaz yatıyorum ve ilk 2 saat falan güzel uyuyor ben de çoğunlukla yatıyorum hemen o arada eşim tuvalete kalkıp ışığı bile yaksa sinir basıyor çıt çıkardı diye
evet canımm akşamı biraz abarttım çarşamba perşembeyi çok az ve çok aç geçirdim biraz onun acısını çıkardım
inşallah dilegim ya rabbim tez zamanda bu beladan kurtulmayı nasıp etsinİstanbul kötü durumda Ankara gene iyi bu kalabalığa göre
İnşallah önünü alabilirler en kısa zamanda Allah yardimcimiz olsun
bu dusuk Yuzde ile derece almısız helal olsun ama diger takımlar adına uzuldum herkes gecen haftada salmıstı bu haftada oylederece gelmis :)
* * * 9.Takim 668. Etap * * *ÜÇÜNCÜ
Niran Nevra (73///) sabit
Zeycan123 (63.2/62.2/1/%1.58)
zsaracoglu (78.2/77.1/1.1/%1.41)
askrhpozitif (79.7/79.2/0.5/%0.63)
Ucmelekannesi (69.5/68.8/0.7/%1.01)
Poni Bon (79.9/79.6/0.3/%0.38)
Jasminium84 (64,1///) sabit
ela_naz2019 (86.9/87.2/+0.3/%-0.35)
medine66 (64.8/64.9/+0.1/%-0.15)
9.takim ortalamasi : %0.501
Insallah canım pılates baya sıkılasatırmıstı benı P90x yapabilsem o daha fena da bakalım ilerleyen zamanlarda Insallahhamliktandir canim. İnana ben bugun biraz rahat yapmaya basladin sporu karin kaslarimdaki agrilar rahatladi. Anca alisacak vucut
bizimde farksız dilegim ev toplama yedir ıcır camasır vs vs gecıyor yetıstıremıyorumSuanki tempoma hayret ediyorum sanki evde 30 kişi yaşıyoruz kendime ayıracak vaktim yokki kaptanım bu dönem bak anlatıyım sen bana acı
Sabah 10da bebeğim uyanıyor kıyafet alt degistir yarım saat öyle geçiyor onun kahvaltı hazırlığına geçiyorum yedirip babasına veriyirum oluyor saat 11,30 ev halkına kahvaltı hazırla sofraya otur kalk 1 buluyor ..
Sonra kızımı uyutuyorum uyutma Faslı yarım saat 45 dk genelde
Hiç oyalanmadan evin işlerine basliyirum makinaya günlük çamaşır atıyorum sayilir
Mutfak salon günlük toparlanma süpürme ihtiyacı oluyor cocuklarda odalarını topluyorlar bebeğim yarım saat 45 dk sonra uyanıyor genelde uyanmasinin sebebide oğlumun ses tonu bu dönem boguruyor konuşurken resmen
Akşam 8,9 kadar ev işi yemek yapma yedirme bebeğimle ilgilenme ile bir döngü halinde geçiyor..
11 kadar kızımla bebeğimle vakit geçirirken çay iciyorsam benden keyiflisi yok
11 eşim geliyor tekrar bir yemek Faslı sofra kurulunca bebelere istaha geliyor onlarda genelde yiyor bu dönem
An itibariyle mutfak duruyor kızımı uyutuyorum birazdan kalkıp çay yapicam beyimlen kendime mutfağı topliycam derken yatış oluyor 2,3...
Spora ayircak tek vaktim kızım uyurken sabah kalkip yapmam lazım onada gücüm enerjim yok sanki
kesinlikle o kadar özledim ki dısarı çıkmayıHanımlar bu süreç cidden zor evde herkes çocuklar durmuyor enerjilerini atamıyorlar hemen uyumuyorlar bu yüzden yemek yap topla süpür yıka kaldır aynı durumdayım sizler ile kitap hiç okuyamıyorum dizi falan zaten yok uykumda düzenli olamıyor minnaklardan çişi suyu ağlamaları bitmiyor geceleri de hayırlısı bu günlerde geçecek ne güzel nimetmiş dışarı çıkmak 1 saat bile rahatlamak
kosu bandını kaldırdım ben canımiste ben sirf bu yuzden bolgesel.yapmiyorum.cok zorlaniyorum:))kosu ve yuruyus candir
Koca istanbula sigamadinız mı
dun bende 2 kızla birlikte yaptım sporu ufaklık sureklı karnımın uzerınde ıdı"Size de benim menüden verecem bundan sonra" de.
İki gündür yürüyüş saatimde hususi uyumaya gidiyor, bebeğe bakmamak için.
Bebek yanımda yürüyorum bende ne yapayım.
yıne mı unuttum menu yazmayı***26 Mart- 2 Nisan Arası Menü Paylaşım Listesi***
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
@medine66 + - + + + + +
@Poni Bon + + + + + + +
U UcanSupurge + + + + + + +
@Zeycan123 + + + + + ++
Jasminium84 + - + + + + +
askrhpozitif + + - + + - -
@tugbap + + + + + + +
@Ucmelekannesi + + + + + + +
@ela_naz2019 + + + + - + +
Handandandan + + + + + + +
@GastrikAsit - + + + + + +
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 kere sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
SARI KART ALANLAR
Jasminium84
askrhpozitif
@tugbap
@Poni Bon
@Tekrar dene
aynı valla abla sımdı evı toplayıp aksama yemek yapıcamBeni cocuk uyandirmadi
Kendim kalktim
Eee ne var ne yok, neler yapiyoruz bugün
normalde Az yiyordum ya abla birde bulgur da yiyincegünaydın canom
şimdi gittim baktım artı getirecek menü değil ki gülüm
insallah canım bakalım yarına ne olacakBulgur pilavının artısı olmuştur canım
ıner InsallahSorma benim mercimek koftede bana 300 gr getirmis
cekmekoydeyim canım suanda ilk geldıgım de uskudardaydımSen İstanbul'da nerdesin Mervecim, benim ailem Emirgan'da. Çocukluğum orada gecti.
Yok risk almayayım çünkü 1 buçuk yetmiyor bana bundan sonra en az %2 ile gelmeliyim her haftaRisk almak istiyorum diyorsan bı dene bakalım işe yarayacak mi
Eşin üniversitede miii, hiç muhabbeti geçmedi herhalde burada. Ünvanı ne?
Telefonuna "menü yaz" alarmı kur canımyıne mı unuttum menu yazmayı
Tehdit edilmişlerdirBu arada kızlar gecenlerde apartmanda ki sorunlu aileden bahsetmiştım bugun apar topar tasındılar
Kadrosu bilgisayar teknikerliği canım ama öğrenci işlerine bakıyor olursa bilgisayar işlerine de bakıyorÜniversitede görevi ne canım
Teşekkür ederiz canım eline sağlıkAcaba diyorum bu hafta iki menü paylaşmasam sarı kart alsam ertesi hafta %1.5 e kassam daha çok kilo versem bu ayki hedefime ulaşsam kalmış üç hafta ve beş kilo var hedefime ya da vazgeçtim benim en az 1 buçuk kilo vermem gerekir bu da %2 yapar hemen hemen (kafası karışıklarda bugün)
Valla dün kü meniye +700 gelmiş
Hayır olsun vücuduma inşallah
Kaşar+sucuk+ yumurta bir arada3 nisan menüm
Ara 11.00 kahve
Sabah 12.15
5 adet kasap sucuğu ile kaşarlı omlet
Domatessalatalık
1 avuç badem ve fındık
Akşam 18.55
1 kase mercimek çorba
Et kavurma
Salata
Su 2.5 -3 arası
Spor 30 dakika yürüyüş
Benim de eşim öyle yaa çocuk uyanıkken 2 dk ilgilen de WC gireyim derim kapıyı kapattığım anda ufaklık ağlamaya başlar nasıl girerim nasıl çıkarım bilmemBenmkide cok nadir diyor cnm yani hep deseler keske bizde dinlensek :)
Hahah ayy aynen bende hamileligmde oleydim tv izlerken bile icim gecip uyuyordm sanki bi iş yapıp yorulms gbi ama hormonlardn tabi o :)
Allah güc dirayet veriyor gercekten vallahi hem calisip cocuk bakan Annelere saygım sonsuz cok zor olsa gerek
Ne guzel ablaaa bende bunu demek istiyorm artkama canı sagolsun kuzumunnn
görucezzzz
Kız benmkide genelde ilk uykusunu iyi yapiyor sonrasinda böluk porcuk kucakta vs uyuyorz ve ben hic dinlenemiyorm o uyuynca direk uyumazsambi film izledm gecen 7koguataki mucizeyi cocuk uyunca, pisman oldum.
Aynı durum bendede var esimin nefes almasina kizcak duruma gelyrm cittan uyaniyor cnku ve benm esim bide uyurken opiyimmi dur resim cekiym dur bidha bakiym diyp duruyor  uyanikken okadar sevmiyor adam uyurken dha masum geliyor sanirim
Bizim okulda da teknikler ne yazık ki dönüşümlü olarak da olsa geliyorlar en çok iş onlara düştü ne yazık ki bu süreçteKadrosu bilgisayar teknikerliği canım ama öğrenci işlerine bakıyor olursa bilgisayar işlerine de bakıyor
gözün aydın gülümm ne iyi olmuş inşallah yerine gelecekler iyi insanlar olurBu arada kızlar gecenlerde apartmanda ki sorunlu aileden bahsetmiştım bugun apar topar tasındılar
ne guzel cnm kizlarin bayram etsin birazGünaydın ablacım ❤
ben ufaklığı uyuttum büyükle jenga oynuyoruz, bugünümü tamamen kızlarıma ayırmaya karar verdim hiçbir iş yapmayacağım
Bi yemek yaparım o da en pratiğinden bişeler
Evde kalmanın bi avantajı bu haftaiçi hem işimi yapıyorum hem ev işimi yapıyorum haftasonuna gerilmiyorum hangi işi bitirsem acaba diye
Keşke normal hayatımıza döndüğümüzde de evden çalışma imkanım olsa
eşim boya yapicak bende biseyler bulurumnapalim kahvalti yapildi evler toplandi. Kizlarla masa tenisi oynuyoruz daha dogrusu oynayamiyoruz
Sen napiyorsun abla bugun tadilat islerine devammi
programli olmana cok özendim :))Bugün bizde boş gün
Çocuklarla bol bol oyun ve bana kitap okuma günü...
Ev halkına kağıt kebabı yapacağım.
Kendimde klâsik yumurta yoğurt yerim.
Yürüyüşü de araya sıkıştırdım mı, bende iyisi yok
kirmizi et de yaramiyor olabilir cnmValla dün kü meniye +700 gelmiş
Hayır olsun vücuduma inşallah
Kaşarın kb degeri daha düşükKaşar+sucuk+ yumurta bir arada
Artı olman normal.
Kilo vermek isteyen birinin diyetinde kaşar olmamalı bence.
Canım eski kaşar 2 parmak kadar sucuk 5 adet hadi artı geldi diyelim ama 700 çok fazla bilmiyorum canımKaşar+sucuk+ yumurta bir arada
Artı olman normal.
kaşar şimdi niye cıss oldu kız günahı ne ola ki yağlı diye miKaşar+sucuk+ yumurta bir arada
Artı olman normal.
Şimdi büyükle güya oyun oynuyoruz bu arada ben de spor yapmış oluyorumne guzel cnm kizlarin bayram etsin biraz
eşim boya yapicak bende biseyler bulurum
programli olmana cok özendim :))
kirmizi et de yaramiyor olabilir cnm
Kaşarın kb degeri daha düşük
Ablam bence hiç karbonhidrat olmadığı için böyle direnç gösteriyor vücudum diye düşünüyorum incelme var ama kilo da değişim Yok normalde ben et yendiğimde ertesi güne hemen eksi gelirdim anlamadım ciddenne guzel cnm kizlarin bayram etsin biraz
eşim boya yapicak bende biseyler bulurum
programli olmana cok özendim :))
kirmizi et de yaramiyor olabilir cnm
Kaşarın kb degeri daha düşük
bence de artı 700 gram edecek bir şey değil ki yediğin, acaba biraz tuzlu yiyip suyunu mu az içtinCanım eski kaşar 2 parmak kadar sucuk 5 adet hadi artı geldi diyelim ama 700 çok fazla bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?