- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.681
her türlü hareket iyidir , böylesi daha iyidir çocukların da gönlü hoş olur size bol eğlencelerŞimdi büyükle güya oyun oynuyoruz bu arada ben de spor yapmış oluyorum
Yok ablam tuzu çok seven biri değilim zatenn sucuk olduğu için hiç atmadım tuz su da 3 lt ye yakın içtim hayırlısı kaçamak yapmıyorum mecburen gidecek yani inşallahbence de artı 700 gram edecek bir şey değil ki yediğin, acaba biraz tuzlu yiyip suyunu mu az içtin
Ayyyy bayıldım git kocanla oyna lafınaher türlü hareket iyidir , böylesi daha iyidir çocukların da gönlü hoş olur size bol eğlenceler
ben de gidip bu ay sonu 19 yaşına girecek sakallı sıpamla mı oynasam hemen odasından kovar beni, git kocanla oyna der:))
Ben dün menünü yorumlarken de söylemiştim bence kavurmanın miktarı fazla olmuş olabilirCanım eski kaşar 2 parmak kadar sucuk 5 adet hadi artı geldi diyelim ama 700 çok fazla bilmiyorum canım
moralin bozulmuştur kesin ama hemen toparla o morali gülüm arada ben de anlamıyorum birden artı oluyorum kendi kendime neyi içim de tuttum neye stres yaptım diye soruyorum 1-2 güne bakıyorum yine normale dönmüş kilomYok ablam tuzu çok seven biri değilim zatenn sucuk olduğu için hiç atmadım tuz su da 3 lt ye yakın içtim hayırlısı kaçamak yapmıyorum mecburen gidecek yani inşallah
Moralini bozma cnm mutlaka düşecektirAblam bence hiç karbonhidrat olmadığı için böyle direnç gösteriyor vücudum diye düşünüyorum incelme var ama kilo da değişim Yok normalde ben et yendiğimde ertesi güne hemen eksi gelirdim anlamadım cidden
Ben youtube harici ekliyemedim cnmKızlar buraya video nasıl ekliyorum
Telefondan
Anlayışlı veliyi severimYokkk ben ogretmenimizin yuzunede soylerdim.
Ben evde haklarindan zor geliyorum masallah 28 tane ogrenciyle iyi ugrasiyorsunuz diyordum. Zor meslek ogrencisi ayri dert velisi ayri dert
Hiç bi fikrim yok kuzumKızlar buraya video nasıl ekliyorum
Telefondan
Ay abla kahkaha attımcidden mi ağzım açık kaldı ...
bu erkekler genel de böyle anlaşılan benimkine de yemeğini salatasını pilavını yapıyorum kendime salata üstüne tavuk yapsam ohh ohh kendine özel yemek diyor sanki onlara köpek maması veriyorum tövbe tövbeee :)
cok iyi olmus canim. Sikayet olmus demekkiBu arada kızlar gecenlerde apartmanda ki sorunlu aileden bahsetmiştım bugun apar topar tasındılar
o zaman kolay gelsin ablamne guzel cnm kizlarin bayram etsin biraz
eşim boya yapicak bende biseyler bulurum
programli olmana cok özendim :))
kirmizi et de yaramiyor olabilir cnm
Kaşarın kb degeri daha düşük
Herzaman. Ama allah var iki kizimin ogretmenide cok anlayisli cok iyi ogretmenler.Anlayışlı veliyi severim
salon da bir o kanepeye bu bu kanepeye topaç oluyorum kız ,birin de oğlan birin de babası oturuyor benim sarılma hissim geliyor göğsüm de bir boşluk hissi var sarılayım oğlum diyorum git kocana sarıl diyor kocama gidiyorum bak gülüm sıpa bana sarılmıyor üvvv ediyorum adam sarılıyor şükür, sıpa da bakıp gülüyor :)Ayyyy bayıldım git kocanla oyna lafına
eşimin bir tanıdığının 2 oğlu varmış baya aradan sonra bir kızı olmuş kızı azıcık büyüyüp dillendiğin de şimdiye kadar 2 öküz besliyormuşum meğer kız olduktan sonra anladım eve girince babacım hoş geldin diyor sarılıyor öpüyor demişAy abla kahkaha attım
Masallah ablam allah mutlulugunuzu daim etsinsalon da bir o kanepeye bu bu kanepeye topaç oluyorum kız ,birin de oğlan birin de babası oturuyor benim sarılma hissim geliyor göğsüm de bir boşluk hissi var sarılayım oğlum diyorum git kocana sarıl diyor kocama gidiyorum bak gülüm sıpa bana sarılmıyor üvvv ediyorum adam sarılıyor şükür, sıpa da bakıp gülüyor :)
aminn gülüm cümlemizinkiniMasallah ablam allah mutlulugunuzu daim etsin
Ay hadi gözünüz aydınBu arada kızlar gecenlerde apartmanda ki sorunlu aileden bahsetmiştım bugun apar topar tasındılar
Yanlış yaptığın bi şeyler mi var canımValla dün kü meniye +700 gelmiş
Hayır olsun vücuduma inşallah
Yaşın daha genç ablaeşimin bir tanıdığının 2 oğlu varmış baya aradan sonra bir kızı olmuş kızı azıcık büyüyüp dillendiğin de şimdiye kadar 2 öküz besliyormuşum meğer kız olduktan sonra anladım eve girince babacım hoş geldin diyor sarılıyor öpüyor demiş
benim ki de o misal Allahtan adam sarılmaya alıştı da duvara sarılmıyorum artık:)
Ayyy maşallah kuzum Allah muhabbetinizi daim etsinsalon da bir o kanepeye bu bu kanepeye topaç oluyorum kız ,birin de oğlan birin de babası oturuyor benim sarılma hissim geliyor göğsüm de bir boşluk hissi var sarılayım oğlum diyorum git kocana sarıl diyor kocama gidiyorum bak gülüm sıpa bana sarılmıyor üvvv ediyorum adam sarılıyor şükür, sıpa da bakıp gülüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?