Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şimdi büyükle güya oyun oynuyoruz bu arada ben de spor yapmış oluyorum
her türlü hareket iyidir , böylesi daha iyidir çocukların da gönlü hoş olur size bol eğlenceler
ben de gidip bu ay sonu 19 yaşına girecek sakallı sıpamla mı oynasam hemen odasından kovar beni, git kocanla oyna der:))

bence de artı 700 gram edecek bir şey değil ki yediğin, acaba biraz tuzlu yiyip suyunu mu az içtin
Yok ablam tuzu çok seven biri değilim zatenn sucuk olduğu için hiç atmadım tuz su da 3 lt ye yakın içtim hayırlısı kaçamak yapmıyorum mecburen gidecek yani inşallah

Ayyyy bayıldım git kocanla oyna lafına

Yok ablam tuzu çok seven biri değilim zatenn sucuk olduğu için hiç atmadım tuz su da 3 lt ye yakın içtim hayırlısı kaçamak yapmıyorum mecburen gidecek yani inşallah
moralin bozulmuştur kesin ama hemen toparla o morali gülüm arada ben de anlamıyorum birden artı oluyorum kendi kendime neyi içim de tuttum neye stres yaptım diye soruyorum 1-2 güne bakıyorum yine normale dönmüş kilom

Moralini bozma cnm mutlaka düşecektir
Onemli olan devam etmek
Odem cayi falan yapsan

Ay abla kahkaha attım

Bu arada kızlar gecenlerde apartmanda ki sorunlu aileden bahsetmiştım bugun apar topar tasındılar
cok iyi olmus canim. Sikayet olmus demekki
ne guzel cnm kizlarin bayram etsin biraz
eşim boya yapicak bende biseyler bulurum
programli olmana cok özendim :))
kirmizi et de yaramiyor olabilir cnm

Kaşarın kb degeri daha düşük
o zaman kolay gelsin ablam
Anlayışlı veliyi severim
Herzaman. Ama allah var iki kizimin ogretmenide cok anlayisli cok iyi ogretmenler.

Ayyyy bayıldım git kocanla oyna lafına
salon da bir o kanepeye bu bu kanepeye topaç oluyorum kız ,birin de oğlan birin de babası oturuyor benim sarılma hissim geliyor göğsüm de bir boşluk hissi var sarılayım oğlum diyorum git kocana sarıl diyor kocama gidiyorum bak gülüm sıpa bana sarılmıyor üvvv ediyorum adam sarılıyor şükür, sıpa da bakıp gülüyor :)

Ay abla kahkaha attım
eşimin bir tanıdığının 2 oğlu varmış baya aradan sonra bir kızı olmuş kızı azıcık büyüyüp dillendiğin de şimdiye kadar 2 öküz besliyormuşum meğer kız olduktan sonra anladım eve girince babacım hoş geldin diyor sarılıyor öpüyor demiş
benim ki de o misal Allahtan adam sarılmaya alıştı da duvara sarılmıyorum artık:)

Masallah ablam allah mutlulugunuzu daim etsin

Yaşın daha genç abla

Ayyy maşallah kuzum Allah muhabbetinizi daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…