Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet kızlar oğlanın odasına gittim oğlum canım sıkılıyor oyun oynayalım dedim bıyık altından güldü hadi yaa sıkıldım oynayalım dedim
git kocanla oyna dedi
Sesli güldüm
Bıyık altından gülüp hadi ya derken pek iyi şeyler düşünmemiş ama

Yok kuzum ya sen eksik yazmadın ben oraya seninkini yanlış geçirmişim kusura bakma
Senin bu hafta bir menün eksik sadece yeni sarı kartın yok yani
Yok risk almayayım çünkü 1 buçuk yetmiyor bana bundan sonra en az %2 ile gelmeliyim her hafta
Kadrosu bilgisayar teknikerliği canım ama öğrenci işlerine bakıyor olursa bilgisayar işlerine de bakıyor
Sen yaparsın tatlım
Karbonhidratı azalttiginda, bir süre sonra yediğinde direk ödem,şişkinlik yapıyor canım. O yüzden de artı gelmiş olabilir.
Ablaaa aynı şeyi bizim bı arkadaş söylemişti. Bir oğlu vardı sonra kızı oldu. Kız biraz büyüyüp dediğin gibi uslu tatlı bişey olunca biz bu zamana kadar evde çocuk degil başka bişey beslemişiz kızım olunca anladım demişti Bunu bize anlattığında kardeşim oğluna hamileydi. Bizimki doğupta biraz ele gelmeye başlayınca anladık adamın ne demek istediğini

Bu menüyü iyice irdelemek şart oldu

Şöyle ki;

1-) Proteinler bir arada yenildiğinde ödem yapar, bazı kişilerde artı sebebi bile olabilir.
Kahvaltıda 3 farklı protein karışımı var (peynir+yumurta+et)
Akşam öğününde de bitkisel ve hayvansal protein karışımı var (mercimek çorba+et)

2-) Peynir ve yumurta birlikte kilo yapar, peynir kilo yapan bir besin.
Alanında çok iyi olan diyetisyenler peynir ve yumurtayı birarada vermez bu nedenle, bir gün peynir bir gün yumurta şeklinde olur genellikle..
Peynir ve yumurtayı illa bir arada tüketmek istiyorsak muhakkak ceviz yada maydonoz tüketmemiz gerekiyor, peynirin artısını engellemek için..

3-) Öğünde ki çeşit arttıkça ödem artar, hatta artı sebebidir.

Bunlar bilimsel kaynak verileri kızlar, benim fikrim değil.

Kaşarın yağ oranı yüksek kh oranı düşük olsa da.
Keto yapıyorsan yiyebilirsin ancak;
Karbonhidrat ve yağ birarada kilo yapar yine.

Birde bir avuç badem ve fındık; 30 badem+30 fındığa tekabül ediyor.
1 avuç diyince çok az gibi gözükmesi sadece yanıltıcı oluyor

Son düzenleme:
Bizde kızlardan sonra aynı şeyi düşündük eşimle.
"Hatta ilk oğlan olsaydı, bir daha çocuk düşünmezdik" dedik.

Ben dün menünü yorumlarken de söylemiştim bence kavurmanın miktarı fazla olmuş olabilir
Canım yemek kaşığı ile 6 yk filan anca i
Biraz abla ile hafta 3.7 verdim ve bulgur filan yedim şu an hiç Yök 3. Hafta toplamda giden 700 gr onu da geri almış gibi oldum
Moralini bozma cnm mutlaka düşecektir
Onemli olan devam etmek
Odem cayi falan yapsan
Aynen ablam devam edeceğim inşallah
Yanlış yaptığın bi şeyler mi var canım
Bulgur yemiyorum bakliyatta çok yok çok şişiriyro beni
Ben aynen senin gibi düşünüyorum kuzum
Olabilir canım kaşar yemeyeceğim bakalım ne olacak

Kuruyemişte sayı ile ye canım, 5'er tane yeterli

kızlar kendini sevdiriyor diye boşuna dememişler :)

çok teşekkürler niranım bu bilgileri bilmiyordum şu an öğrendim proteinler bir arada özellikle peynir yumurta bir arada yenmesinin etkisini , maydanozu öğrendiğim de çok iyi oldu gülüm

niranımın paylaşımındakilere dikkat ederek menülerini oluştur bakalım ne sonuç alacaksın , bünyeden bünyeye sağlıklı da olsa gıdaların bir arada yenmesi dokunuyor ya da çok iyi geliyor olabiliyor , deneye deneye kendimizi takip edip öğrenicez anca

Bu arada kızlar gecenlerde apartmanda ki sorunlu aileden bahsetmiştım bugun apar topar tasındılar

Cok sevindim cnm icin rahatlamisdir az da olsa

Demekki cogu aynı bu babaların :)

evet kızlar oğlanın odasına gittim oğlum canım sıkılıyor oyun oynayalım dedim bıyık altından güldü hadi yaa sıkıldım oynayalım dedim
git kocanla oyna dedi

Hhahah oglanin icini biliyorsn abla baksana ne dicegni onceden tahmin ettin

Ben bugün kendimi epey yordum kızım uyuyorken kalkıp spor yapayım diyorum ayaklarımın altı uyuşuk resmen biraz dinleneyim de öyle yaparım inşallah
naptin canim ev isimi. Az dinlen yaparsin sen. Ben leslie yaptim dusumu aldim sira kahvemde. Hadi hareketlen
Çok şükür temizlik işi bitti bende bittim
Yemek işimide halledeyim kahvem bitince sonra bayılabilirim
Gule gule kirletin canim misss.
Yemek benimde yapilacak neyse kahveden sonra. Sana kolay gelsin

Ayyyy kızlar sabah 6dan beri totom yer yüzü görmedi büyük kızım hala oyun diyor bana
Bakıcıların neden kaçtığı belli oldu
Kac yasindaydi canim . kendi biseyler oynayamiyormu. Bizde kizlarla oyun oynadik bugun .ama yok bidaha oynamam pesimi birakmiyorlar

Kac yasindaydi canim . kendi biseyler oynayamiyormu. Bizde kizlarla oyun oynadik bugun .ama yok bidaha oynamam pesimi birakmiyorlar
6 yaşında balım ve en büyük sıkıntımız kendi kendi oyun kuramaması ya biriyle oyun oynar ya tv izler kendi başına arada sırada resim yapmak dışında hiçbirşey yapmaz
Ona da kıyamıyorum çalışırken vakit ayırıp da oyun oynayamazdım o yüzden şimdi bırakmıyor ama pertim çıktı ayyy ne enerjisi var maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…