- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.701
Sesli güldümevet kızlar oğlanın odasına gittim oğlum canım sıkılıyor oyun oynayalım dedim bıyık altından güldü hadi yaa sıkıldım oynayalım dedim
git kocanla oyna dedi
Yok kuzum ya sen eksik yazmadın ben oraya seninkini yanlış geçirmişim kusura bakmainşallah dilegim ya rabbim tez zamanda bu beladan kurtulmayı nasıp etsin
bu dusuk Yuzde ile derece almısız helal olsun ama diger takımlar adına uzuldum herkes gecen haftada salmıstı bu haftada oyle
Insallah canım pılates baya sıkılasatırmıstı benı P90x yapabilsem o daha fena da bakalım ilerleyen zamanlarda Insallah
bizimde farksız dilegim ev toplama yedir ıcır camasır vs vs gecıyor yetıstıremıyorum
kesinlikle o kadar özledim ki dısarı çıkmayı
kosu bandını kaldırdım ben canım
yok abla anne babalar dısta olunca bu durum ne zaman bıtecekte gorusuruz kaygısı olustu
dun bende 2 kızla birlikte yaptım sporu ufaklık sureklı karnımın uzerınde ıdı
yıne mı unuttum menu yazmayı
aynı valla abla sımdı evı toplayıp aksama yemek yapıcam
normalde Az yiyordum ya abla birde bulgur da yiyince
insallah canım bakalım yarına ne olacak
ıner Insallah
cekmekoydeyim canım suanda ilk geldıgım de uskudardaydım
Sen yaparsın tatlımYok risk almayayım çünkü 1 buçuk yetmiyor bana bundan sonra en az %2 ile gelmeliyim her hafta
Kadrosu bilgisayar teknikerliği canım ama öğrenci işlerine bakıyor olursa bilgisayar işlerine de bakıyor
Karbonhidratı azalttiginda, bir süre sonra yediğinde direk ödem,şişkinlik yapıyor canım. O yüzden de artı gelmiş olabilir.Ablam bence hiç karbonhidrat olmadığı için böyle direnç gösteriyor vücudum diye düşünüyorum incelme var ama kilo da değişim Yok normalde ben et yendiğimde ertesi güne hemen eksi gelirdim anlamadım cidden
Ablaaa aynı şeyi bizim bı arkadaş söylemişti. Bir oğlu vardı sonra kızı oldu. Kız biraz büyüyüp dediğin gibi uslu tatlı bişey olunca biz bu zamana kadar evde çocuk degil başka bişey beslemişiz kızım olunca anladım demiştieşimin bir tanıdığının 2 oğlu varmış baya aradan sonra bir kızı olmuş kızı azıcık büyüyüp dillendiğin de şimdiye kadar 2 öküz besliyormuşum meğer kız olduktan sonra anladım eve girince babacım hoş geldin diyor sarılıyor öpüyor demiş
benim ki de o misal Allahtan adam sarılmaya alıştı da duvara sarılmıyorum artık:)
Bu menüyü iyice irdelemek şart oldu3 nisan menüm
Ara 11.00 kahve
Sabah 12.15
5 adet kasap sucuğu ile kaşarlı omlet
Domatessalatalık
1 avuç badem ve fındık
Akşam 18.55
1 kase mercimek çorba
Et kavurma
Salata
Su 2.5 -3 arası
Spor 30 dakika yürüyüş
Eklenmiyor, çok denedimKızlar buraya video nasıl ekliyorum
Telefondan
Bizde kızlardan sonra aynı şeyi düşündük eşimle.Ablaaa aynı şeyi bizim bı arkadaş söylemişti. Bir oğlu vardı sonra kızı oldu. Kız biraz büyüyüp dediğin gibi uslu tatlı bişey olunca biz bu zamana kadar evde çocuk degil başka bişey beslemişiz kızım olunca anladım demiştiBunu bize anlattığında kardeşim oğluna hamileydi. Bizimki doğupta biraz ele gelmeye başlayınca anladık adamın ne demek istediğini
Canım yemek kaşığı ile 6 yk filan anca iBen dün menünü yorumlarken de söylemiştim bence kavurmanın miktarı fazla olmuş olabilir
Biraz abla ile hafta 3.7 verdim ve bulgur filan yedim şu an hiç Yök 3. Hafta toplamda giden 700 gr onu da geri almış gibi oldummoralin bozulmuştur kesin ama hemen toparla o morali gülüm arada ben de anlamıyorum birden artı oluyorum kendi kendime neyi içim de tuttum neye stres yaptım diye soruyorum 1-2 güne bakıyorum yine normale dönmüş kilom
Aynen ablam devam edeceğim inşallahMoralini bozma cnm mutlaka düşecektir
Onemli olan devam etmek
Odem cayi falan yapsan
Bulgur yemiyorum bakliyatta çok yok çok şişiriyro beniYanlış yaptığın bi şeyler mi var canım
Ben aynen senin gibi düşünüyorum kuzumYok kuzum ya sen eksik yazmadın ben oraya seninkini yanlış geçirmişim kusura bakma
Senin bu hafta bir menün eksik sadece yeni sarı kartın yok yani
Sen yaparsın tatlım
Karbonhidratı azalttiginda, bir süre sonra yediğinde direk ödem,şişkinlik yapıyor canım. O yüzden de artı gelmiş olabilir.
Ablaaa aynı şeyi bizim bı arkadaş söylemişti. Bir oğlu vardı sonra kızı oldu. Kız biraz büyüyüp dediğin gibi uslu tatlı bişey olunca biz bu zamana kadar evde çocuk degil başka bişey beslemişiz kızım olunca anladım demiştiBunu bize anlattığında kardeşim oğluna hamileydi. Bizimki doğupta biraz ele gelmeye başlayınca anladık adamın ne demek istediğini
Olabilir canım kaşar yemeyeceğim bakalım ne olacakBu menüyü iyice irdelemek şart oldu
Şöyle ki;
1-) Proteinler bir arada yenildiğinde ödem yapar, bazı kişilerde artı sebebi bile olabilir.
Kahvaltıda 3 farklı protein karışımı var (peynir+yumurta+et)
Akşam öğününde de bitkisel ve hayvansal protein karışımı var (mercimek çorba+et)
2-) Peynir ve yumurta birlikte kilo yapar, peynir kilo yapan bir besin.
Alanında çok iyi olan diyetisyenler peynir ve yumurtayı birarada vermez bu nedenle, bir gün peynir bir gün yumurta şeklinde olur genellikle..
Peynir ve yumurtayı illa bir arada tüketmek istiyorsak muhakkak ceviz yada maydonoz tüketmemiz gerekiyor, peynirin artısını engellemek için..
3-) Öğünde ki çeşit arttıkça ödem artar, hatta artı sebebidir.
Bunlar bilimsel kaynak verileri kızlar, benim fikrim değil.
Kaşarın yağ oranı yüksek kh oranı düşük olsa da.
Keto yapıyorsan yiyebilirsin ancak;
Karbonhidrat ve yağ birarada kilo yapar yine.
Birde bir avuç badem ve fındık; 30 badem+30 fındığa tekabül ediyor.
1 avuç diyince çok az gibi gözükmesi sadece yanıltıcı oluyor
Kuruyemişte sayı ile ye canım, 5'er tane yeterliCanım yemek kaşığı ile 6 yk filan anca i
Biraz abla ile hafta 3.7 verdim ve bulgur filan yedim şu an hiç Yök 3. Hafta toplamda giden 700 gr onu da geri almış gibi oldum
Aynen ablam devam edeceğim inşallah
Bulgur yemiyorum bakliyatta çok yok çok şişiriyro beni
Ben aynen senin gibi düşünüyorum kuzum
Olabilir canım kaşar yemeyeceğim bakalım ne olacak
o niyetle demez sınırını bilir kazık kadar kadınsın ne oyunu der gibi güldü normal de o hep mutfağa gelip of pof sıkıldım diyor ya :)Sesli güldüm
Bıyık altından gülüp hadi ya derken pek iyi şeyler düşünmemiş ama
Yok kuzum ya sen eksik yazmadın ben oraya seninkini yanlış geçirmişim kusura bakma
Senin bu hafta bir menün eksik sadece yeni sarı kartın yok yani
Sen yaparsın tatlım
Karbonhidratı azalttiginda, bir süre sonra yediğinde direk ödem,şişkinlik yapıyor canım. O yüzden de artı gelmiş olabilir.
Ablaaa aynı şeyi bizim bı arkadaş söylemişti. Bir oğlu vardı sonra kızı oldu. Kız biraz büyüyüp dediğin gibi uslu tatlı bişey olunca biz bu zamana kadar evde çocuk degil başka bişey beslemişiz kızım olunca anladım demiştiBunu bize anlattığında kardeşim oğluna hamileydi. Bizimki doğupta biraz ele gelmeye başlayınca anladık adamın ne demek istediğini
çok teşekkürler niranım bu bilgileri bilmiyordum şu an öğrendim proteinler bir arada özellikle peynir yumurta bir arada yenmesinin etkisini , maydanozu öğrendiğim de çok iyi oldu gülümBu menüyü iyice irdelemek şart oldu
Şöyle ki;
1-) Proteinler bir arada yenildiğinde ödem yapar, bazı kişilerde artı sebebi bile olabilir.
Kahvaltıda 3 farklı protein karışımı var (peynir+yumurta+et)
Akşam öğününde de bitkisel ve hayvansal protein karışımı var (mercimek çorba+et)
2-) Peynir ve yumurta birlikte kilo yapar, peynir kilo yapan bir besin.
Alanında çok iyi olan diyetisyenler peynir ve yumurtayı birarada vermez bu nedenle, bir gün peynir bir gün yumurta şeklinde olur genellikle..
Peynir ve yumurtayı illa bir arada tüketmek istiyorsak muhakkak ceviz yada maydonoz tüketmemiz gerekiyor, peynirin artısını engellemek için..
3-) Öğünde ki çeşit arttıkça ödem artar, hatta artı sebebidir.
Bunlar bilimsel kaynak verileri kızlar, benim fikrim değil.
Kaşarın yağ oranı yüksek kh oranı düşük olsa da.
Keto yapıyorsan yiyebilirsin ancak;
Karbonhidrat ve yağ birarada kilo yapar yine.
Birde bir avuç badem ve fındık; 30 badem+30 fındığa tekabül ediyor.
1 avuç diyince çok az gibi gözükmesi sadece yanıltıcı oluyor
niranımın paylaşımındakilere dikkat ederek menülerini oluştur bakalım ne sonuç alacaksın , bünyeden bünyeye sağlıklı da olsa gıdaların bir arada yenmesi dokunuyor ya da çok iyi geliyor olabiliyor , deneye deneye kendimizi takip edip öğrenicez ancaCanım yemek kaşığı ile 6 yk filan anca i
Biraz abla ile hafta 3.7 verdim ve bulgur filan yedim şu an hiç Yök 3. Hafta toplamda giden 700 gr onu da geri almış gibi oldum
Aynen ablam devam edeceğim inşallah
Bulgur yemiyorum bakliyatta çok yok çok şişiriyro beni
Ben aynen senin gibi düşünüyorum kuzum
Olabilir canım kaşar yemeyeceğim bakalım ne olacak
eline canına sağlık gülüm güle güle kirlensin evinÇok şükür temizlik işi bitti bende bittim
Yemek işimide halledeyim kahvem bitince sonra bayılabilirim
Bu arada kızlar gecenlerde apartmanda ki sorunlu aileden bahsetmiştım bugun apar topar tasındılar
Benim de eşim öyle yaa çocuk uyanıkken 2 dk ilgilen de WC gireyim derim kapıyı kapattığım anda ufaklık ağlamaya başlar nasıl girerim nasıl çıkarım bilmem
Ama uyuyunca bi öpmeler az bi seviyimler başlar ben de o zaman hele bi uyansın sana veririm geri sen uyutursun valla deyince vazgeçer sevmekten
Bizim okulda da teknikler ne yazık ki dönüşümlü olarak da olsa geliyorlar en çok iş onlara düştü ne yazık ki bu süreçte
Allah yardımcısı olsun eşinin kuzum
evet kızlar oğlanın odasına gittim oğlum canım sıkılıyor oyun oynayalım dedim bıyık altından güldü hadi yaa sıkıldım oynayalım dedim
git kocanla oyna dedi
naptin canim ev isimi. Az dinlen yaparsin sen. Ben leslie yaptim dusumu aldim sira kahvemde. Hadi hareketlenBen bugün kendimi epey yordum kızım uyuyorken kalkıp spor yapayım diyorum ayaklarımın altı uyuşuk resmen biraz dinleneyim de öyle yaparım inşallah
Gule gule kirletin canim misss.Çok şükür temizlik işi bitti bende bittim
Yemek işimide halledeyim kahvem bitince sonra bayılabilirim
Kac yasindaydi canim . kendi biseyler oynayamiyormu. Bizde kizlarla oyun oynadik bugun .ama yok bidaha oynamam pesimi birakmiyorlarAyyyy kızlar sabah 6dan beri totom yer yüzü görmedi büyük kızım hala oyun diyor bana
Bakıcıların neden kaçtığı belli oldu
Ev işi canım evet süpersin valla ben daha kalkamadım yerimden ama günü sporsuz kapatmayacağımnaptin canim ev isimi. Az dinlen yaparsin sen. Ben leslie yaptim dusumu aldim sira kahvemde. Hadi hareketlen
6 yaşında balım ve en büyük sıkıntımız kendi kendi oyun kuramaması ya biriyle oyun oynar ya tv izler kendi başına arada sırada resim yapmak dışında hiçbirşey yapmazKac yasindaydi canim . kendi biseyler oynayamiyormu. Bizde kizlarla oyun oynadik bugun .ama yok bidaha oynamam pesimi birakmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?